Anbefaling; I.D bareMinerals

  • 27.12.2011, 18:22

De aller fleste har hørt om sminkemerket I.D bare Minerals, og nå har jeg endelig fått det selv. Jeg har bare brukt det i tre dager nå, men jeg er allerede veldig fornøyd. Derfor har jeg bestemt meg for å lage et innlegg om det. Jeg kjøpte pakken " 9-Piece Get Started Kit", som inneholder to foundations (Light og Golden Medium), Mineral Veil, warmth All-Over Face Color, tre sminkekoster, sminkekost-shampoo, og en DVD hvor man kan lære hvordan man bruker sminken. 


Foundationen synes jeg er kjempebra! Jeg som har veldig tørr hud har opplevd foundation som fester seg der hvor huden er tørr. Bare Minerals foundationen deriomot legger seg enkelt som et naturlig lag over huden uten å bli ujevn. 

Warmth All-Over Face Color er et pudder som skal gi huden litt farge og glød. Det skal brukes i hele ansiktet, men i veldig små mengder. Man vil jo helst at det skal se naturlig ut! 

Original Mineral Veil brukes som et "finishing" pudder helt til slutt. Dette pudderet gjevner ut huden og dekker blanke områder. Maximum Coverage Concealer brush er en kjempebra Concealer kost som brukes for å dekke urenheter, ujevnheter og mørke ringer rundt øynene. Foundationen ser kanskje ut som pudder, men den er faktisk veldig "krem-aktig", så den virker bra med concealer kosten. 

Forskjellen på Full Flawless face Brush og Flawless Application Face Brush er jeg egentlig litt usikker på. Eneste forskjellen jeg har merket er størrelsen på kostene, men jeg vet ikke hvilke som ska brukes til hva. Derfor bytter jeg litt på hvem jeg bruker til hva. Begge kostene er gode å bruke. 


Well-Cared For brush Conditioning Shampoo har jeg ikke rukket å teste enda, men jeg kan lage et innlegg om det når jeg gjør det! 


Til slutt var det med en Guide To Bare Beauty "bok", og en Get Started DVD. Har sett litt på DVD'en og den har gode beskrivelser på hvordan man skal bruke både sminken og kostene. Veldig bra for oss nybegynnere :- ) 

FØR - ETTER: 

Det er ikke sikkert dere ser forskjellen så veldig bra, men med sminken på ser huden jevnere og litt brunere og finere ut. Dessuten ser jo resultatet ganske naturlig ut, eller hva? jeg er hvertfall kjempefornøyd, og anbefaler sminken på det sterkeste. 

Andre pluss-fakta om I.D bare Minerals: 

♥ Sminken er beregnet for alle aldre og hudtyper
♥ 100% mineralsminke
♥ Ingen konserveringsmidler
♥ Ingen parfyme
♥ Ingen oljer
♥ Inneholder mineraler som gir UVA og UVB beskyttelse
♥ Bra for huden og forbedrer huden over tid 
♥ Gir et naturlig resultat


digger id!
MalinBubble

27.12.2011 kl.19:25

Jeg elsker bareMinerals! Beste sminken jeg noen gang har prøvd :) Jeg hadde aldri trodd at pudder foundation kunne se så bra ut, og være så lett å påføre.
Silje Sæther Tvedt

27.12.2011 kl.19:40

Love it ! Har selv dette settet. :)

27.12.2011 kl.21:01

Kjempebra innlegg!

Hvor mange gram er pudderboksene? Jeg vurderer å kjøpe fra en nettside, ettersom jeg har funnet det ganske billig. Men de var bare 2 gram, og det er vel litt lite? Eller? :)

27.12.2011 kl.21:56

kan du legge ut link hvor du kjøpte det?

og hva betalte du for alt tilsammen?
Johanna

27.12.2011 kl.22:57

Sykt fint det ble! Ønsker meg id. sminke utrolig mye!! Hvilken farge har du?
Ingrid

28.12.2011 kl.17:34

Jeg kjøpte et slikt sett da jeg var i London for 1,5 år siden, og etter det har jeg ikke brukt annen sminke! Er såå fornøyd, spesielt med consealeren (som ikke var i ditt sett?) uansett, den er dritbra!<3
GONA

28.12.2011 kl.19:17

Flott innlegg. Har aldri prøvd id sminke men jeg må nesten få prøvd det ut snart :)
Andrea

29.12.2011 kl.06:28

hvis du kikke gjennom sminken æ la igjen på romme t hulda eller kor d va æ la igjen den (en blank stor boks med div. stæsj) så trur æ d ligg nå mineral sminke eller kosta eller nå anna i.d. Æ likt ikke sminken, æ fikk kvisa!
camilla regina

07.03.2012 kl.13:59

Elsker id! Er utrolig fornøyd:)


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CC

hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©