Svar på spørsmålsrunden

  • 27.06.2012, 20:25

Hvilke blogger leser du? Haha, aaalt for mange! Men favorittene er Livingdoll, Ulrikkelund, Ingridd, Annais, Fashiontoast, Linniiie, Imfancy og.. Mange fler. Alt for mange favoritter også.  

Hvor får du inspirasjon fra? Jeg får inspirasjon fra alle bloggene jeg leser, Weheartit, Lookbook, av folk på skolen og på gaten og fra forskjellige blad. 

Hva er ditt forhold til mat? Jeg er tidenes matvrak, liker det meste og spiser alltid alt for mye. Jeg spiser det jeg vil og føler for, godteri i ukedagene gjør meg ingenting. 

.Fav. mat? Favorittene må nok bli Sushi, entrecote og  kylling. 

Fav-antrekk? Har ingen spesiell favoritt, men liker disse tre veldig godt: 


Se fler otufits HER.

Hvilken linse og kamera bruker du? Og eventuelt redigeringsprogram? Jeg har Canon600D, og elsker det! Bruker bare objektivet som følger med(18-55 mm), og jeg redigerer alltid bildene mine i Photoshop CS3. 

Hvor redigerer du bildene dine? Kan du lage et blogginnlegg/videoblogg om hvordan du gjør det? Jeg gjør de vanligvis litt lysere, legger på kontraster, litt farger og gjør bildet skarpere, varierer egentlig fra bilde til bilde. Kan kaanskje lage innlegg eller videoblogg om det senere. Her er noen gamle før og etter bilder: 


Hvilken kattunge synes du er søtest? Åh, går ikke an å velge, alle er supersøte. 

Hvor gammel var du når du fikk deg blogg? Hm, jeg var vell 14 år hvis jeg ikke tar feil. 

Finest med brune eller blå øyne? (både jente og gutt) Synes begge deler er utrolig fint, men liker spesielt brune øyne på gutter. 

Er håret ditt naturlig og "ekte" uten extensions if you know what I mean? :) I såfall har du nyyyydelig hår!!! Tusen takk! Ja, håret mitt er helt naturlig og ekte. 

Liker du ditt naturlege hår? Ja, jeg liker det som det er, men kan bli litt lei av det til tider.

Kor lenge har du spart håret ditt? Jeg har på en måte aldri spar, det har alltid vært sånn. Veit du om en shampoo, balsam, kur, spray som gjer håret fyldigare, og gjer at det ikkje stikke ut i alle kanter? :- ) Jeg er utrolig dårlig på den fronten, bruker ingen spesielle hårprodukter selv. Så nei, det vet jeg desverre ikke. 

Har du brunt/lyst eller litt mer rødelig hår? Mørk blondt. 

Har du jobb, i såfall hva jobber du med? Nei, det har jeg ikke... 

De bildene med hvit bakrun, er det den hvite veggen på rommet ditt eller et slags fotolerret? Det er den hvite veggen på rommet mitt. 

Hvis du har gode råd eller tips om hvordan man tar fine bilder, kan du fortelle litt om det (lage ett innlegg kanskje)? Jeg kan egentlig ikke så mye selv, det er en av grunnene til at jeg holder på med 365 days prosjektet nå - for å bli flinkere. Men noen tips er å prøve å la være å bruke blits, ta bilder med M(manuell) så du kan endre iso, lys osv. selv, og ta bilder i naturlig lys/utelys. Prøv å ha så lav iso som mulig, så du slipper kornete bilder. Dette gir vanligvis et bra resultat! 

Hvordan har du det nå? :) Tusen takk som spør! Jeg har det faktisk ganske bra. Minst dobbelt så bra som jeg hadde det for akkurat et år siden, og den følelsen er GOD, dere. 

Hvilke krav må en blogg ha for at du blir en fast leser? Førsteinntrykk er viktig! Ryddig og lyst design og en enkel header av god kvalitet (gjerne med bilder av eieren av bloggen) spiller en stor rolle. Ellers er det viktig at bloggeren legger ut bra bilder som han/hun selv har tatt, skriver bra med lite skrivefeil, og blogger variert. Jeg faller for hverdagsblogger med preg av noe jeg selv er interresert i, fotoblogger og moteblogger. 

Hva ser du mest frem til nå? Åh, akkurat nå er det så mye, egentlig alt jeg skal i sommer. Reise til Oslo med Janne, treffe verdens beste søskenbarn, dra til Oslo med Pernille og Frida og reise til Italia. Denne sommeren blir så braaa. 

Noen framtidsplaner?  Hm, jeg har faktisk ingen spesielle fremtidsplaner - men jeg har lyst til å flytte og bosette meg i en storby når jeg blir voksen. 

Hva er din største drøm? Akkurat nå: Flytte til en storby og jobbe som klesdesigner. Det hadde vært drømmen. 

Hva ønsker du å jobbe som? Jeg aner ikke. Hadde jo som sagt likt å være klesdesigner, men det er et hardt yrke og det skal en del til for å kunne leve av det. Så jeg har faktisk ingen aning.

Hva synes du er vakkert? Natur og rosa solnedganger, og dans - åh, noen danser er så fin at jeg nesten begynner å gråte. Bare se på denne: 


Alt er så perfekt! 

Hva er din største lidenskap og hvorfor? Herregud, det vet jeg faktisk ikke. Jeg har mange interesser og vet rett og slett ikke hva min lidenskap er - det vil nok vise seg etterhvert. 

Hva gjør du når du føler deg lykkligst? Reiser langt langt bort, tilbringer tid med gode venninner, fullfører noe jeg har holdt på med lenge, tegner, danser og shopper masse fint.

Hva er din favorittfilm? Oh, den er vanskelig - jeg som nesten aldri ser på film. Men jeg så nettopp en film som var sykt bra, A Walk To Remember. Jeg gråt som bare det. 

Hvordan trives du på Inderøy? Først og fremst, jeg trives myye bedre enn jeg gjorde hele høsten og vinteren. Jeg har gode venninner, jeg danser nesten hver dag og vi har bra kantine (hahah) - så jeg overlever. Det er mye som kunne hvert bedre, og hadde det vært dans på Verdal så er det ingen tvil om hvor jeg hadde valgt å gå på skole - men to år til skal nok gå greit, jeg må bare bli litt mer vant til det.

Har du fått mange venner? Jeg har jo blitt kjent med en del folk, men det er Pernille og Frida jeg har blitt best kjent med og fått et skikkelig venneforhold til. Jeg er så glad jeg har blitt kjent med dem, hverdagen hadde ikke vært den samme uten disse jentene. 

Hvordan er folk der og de i danseklassen din? Det er jo ikke å legge skjul på at folk på Inderøy vgs har veldig sterke personligheter og at det er utrolig sært der, Inderøy er jo kjent for det. Men at elevene er kjempehyggelige er det likevell ingen tvil om - og alle blir godtatt som de er, DET er viktig :- ) 

Hvem er flinkest til å danse i danseklassen din? (Kan være forskjellige til forskjellig stiler) Definitivt Frida og Pernille. Det er ikke noe jeg sier fordi de er venninnene mine, men begge to er kjempeflinke og jobber alltid hardt i timene. 

Bruker du mye sminke? Nei, ikke mer enn normalt. Bruker vanligvis bare eyeliner, mascara og øyenbrynsfarge, men noen ganger går jeg for foundation og pudder. 

Hva er det beste med å blogge? At jeg kan dele ting jeg liker å gjøre, at familie og venner kan følge med og selvfølgelig alle de fine tilbakemeldingene jeg får av leserne ♥ Dere er best. 

Har du farget håret ditt før? En gang, nå i vinter. Men det var glansvask, så nå har jeg min naturlige hårfarge igjen. 

 

Håper dere ble fornøyd med svarene! Om det er mer dere lurer på, still spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg der. Nå skal jeg og Hulda ut og spise sushi, alt for lenge siden sist. Ha en super kveld folkens :- ) 

mel- livet som psykisk syk

27.06.2012 kl.20:40

kjempebra svart :D
gode svar!
AH

27.06.2012 kl.22:36

Hvilken dansestil danser du?

hvor lenge har du danset?

Drikker du ofte?

Hvilke fag har du hatt i år? ( i første klasse)

Hva er snittet ditt på skolen?
Albertine

28.06.2012 kl.00:39

AH:
- Jeg danser klassisk, jazz og litt moderne på skolen.
- Jeg husker faktisk ikke helt sikkert når jeg begynte, men jeg troor det var i 4. eller 5. klassen.
- Jeg fester kanskje en gang i måneden.
- Matte, norsk, nynorsk, engelsk, naturfag, klassisk dans, jazz dans, mdd og bevegelse.
- Det har jeg ikke sjekket, men jeg tror ikke jeg skal prøve å regne ut det heller...

:- )
Emma

28.06.2012 kl.12:42

Kan du legge ut dette designet når du skal skifte til et nytt?
Albertine

28.06.2012 kl.13:11

Emma: Ja, det kan jeg godt gjøre, men det kan bli en stund til da :)
lise

28.06.2012 kl.21:48

-er du helt norsk?

-hvor lang tid tar det å lage en sånn bluse?

-hvor mange har bestilt sånn bluse?

-Hvilket språk tok du på ongdomsskolen?

-hadde du valgfag?
Albertine

29.06.2012 kl.15:02

lise:
- Haha ja? :)
- Det tar maange timer, kanskje 10 + -
- Tre stk. har bestilt.
- Spansk.
- På ungdomsskolen? Nei

09.07.2012 kl.22:00

Har sett Frida danse på Steinkjer før og hun er driitflink altså :) Er så glad på hennes vegne<3
Villemo

12.09.2012 kl.20:20

Kan du ikke ha en ny spørsmålrunde snart? DIGGER bloggen din! Fast leser!
Albertine

12.09.2012 kl.20:28

Villemo: Det er ikke så lenge siden jeg hadde spørsmålrunde, så det blir nok en stund til neste gang, kanskje starten eller midten av oktober :) Tusen takk!


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CC

hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©