hits
Lanseringsfesten

  • 01.11.2014, 21:23

Da er vi tilbake i Trondheim, og jeg har endelig tid til å oppdatere dere om torsdagens arrangement. SÅ morsom opplevelse, og litt av en gøy kveld! Alexandra Joner har gjort en kjempebra jobb, showet fra tøft og musikkvideoen var råbra!

Arrangementet holdt sted på Bar Vulkan, et ekslusivt utested i Oslo. For oss begynte kvelden ganske klein, haha. Verken jeg eller Nicolas så en eneste kjent sjel i lokalet, så vi plasserte oss ganske fort i et hjørne for oss selv. Heldigvis varte det ikke lenge, for plutselig dukket en av mine designkunder opp. Joakim som han heter, og kjæresten Kristian slo seg ned ved oss, og de reddet bokstavelig talt kvelden. Det er forresten Joakim som har klippet musikkvideoen til Alexandra, dødsbra jobbet!! Han er så flink. 


Kristian og Joakim.

Kvelden utviklet seg etterhvert til en skikkelig morsom kveld, og gikk en helt annen retning enn planlagt! Joakim har jobbet litt for bloggeren Anette Marie, som igjen kjenner Sophie Elise. Så både de, kjærestene og to par til havnet rundt bordet vårt. Som dere kanskje vet så har jeg lagd to av Sophie Elise sine tidligere bloggdesign og hennes nåværende header, så det var veldig gøy å møte henne! De inviterte oss etterhvert videre til forskjellige utesteder, så da arrangementet var ferdig dro vi alle ut sammen. 

Beklager den dårlige kvaliteten, men jeg klarte å glemme kameraet hjemme. Det ble derfor mobilbilder denne gang. 

Jeg fikk desverre ikke hilst på Alexandra denne gangen, hun var jo veeldig opptatt under hele arrangementet. Sett bort i fra det så hadde jeg kjempebra og uforglemmelig kveld! Under ser dere musikkvideoen til Tap Dance, som flinke Joakim har klippet ♥
PUBLISHED IN: Blogg


Silje T Moan

01.11.2014 kl.22:13

herlige bilder!
Joakim Kleven

01.11.2014 kl.23:32

Du er så god Albertine! <3 xoxo!
andelly

02.11.2014 kl.09:13

Så ut som en kjempe hyggelig kveld, og fine bilder :D

Kul video, redigert av en dyktig fyr ^^
Ingrid

02.11.2014 kl.10:34

Det så ut som en gøy kveld :)
thao

02.11.2014 kl.14:14

høres ut som en vellykket kveld. Ha en fin søndag :)


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CCINSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©