Svar på noen spørsmål

  • 04.02.2015, 15:45

Hei! Jeg ankom akkurat Trondheim, hvor jeg er for å besøke kjæresten min. Vi skal lage middag og ellers bare slappe av, før jeg kjører tilbake til Verdal igjen. SÅ kjipt med avstandsforhold. Må utnytte tiden 100% når vi først møtes, så nå utestenges resten av verden noen timer. Under har jeg forhåndsskrevet et innlegg til Wondering Wednesday, med spørsmål og svar fra de siste ukene. Vi sees! 

Hvilket kamera og objektiv bruker du? 

- Dette spørsmålet får jeg veldig ofte, så jeg har nå skrevet det rett over kommentarfeltet. Jeg har Canon 600D, og for tiden bruker kun et EF 50mm f/1.8 objektiv. Tidligere har jeg brukt EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS og Sigma 75-300mm f/4-5.6 DL Macro, men begge ble desverre ødelagt nå i høst. 

Hvem tar bildene av deg? 

- Jeg tar alle bildene selv, untatt antrekksbilder. Antrekksbildene er det mamma, pappa og søstrene mine som tar. 

Hvor redigerer du bildene dine? 

- Jeg redigerer bildene mine i Photoshop CC. Photoshop er veldig dyrt, men helvidgvis kan man også abbonere på Adobe.com. Jeg betaler ca. 100kr i måneden, og det er jo ikke så værst! Absolutt verd det for de som er glad i å redigere og eksprimentere med bilder. 

Hvordan får du bildene dine så skarpe? 

- Jeg bruker alltid smart sharpen i photoshop, i tillegg til å bruke sharpen tool på forskjellige områder jeg ønsker å gjøre enda skarpere. Kan lage en enkel tutorial etterhvert. 

Du har så pene øyne!! Lurer veldig på hvilken eyeliner du bruker? Den jeg har nå er megadårlig :( Så hadde vært greit å prøve ut noe annet :) 

- Tusen takk ♥ Jeg bruker faktisk h&m sin dipliner. Jeg synes den er lett å påføre, og den gir et fint og matt resultat. I tillegg er den jo veldig billig, koster ikke mer enn 30-50 kr? Eneste minuset er at den faller litt av i løpet av dagen, og det skal heller ikke mye til for at den blir dradd utover og mister farge. Burde kanskje vurdere å bytte snart. så spennende!! hvem var det musikkvideo for?? :D  (en musikkvideo jeg var statist i for en stund siden)

- Det var musikkvideo for to rappere i Trondheim. Den har kommet ut nå, og dere kan se den HER. Jeg ble desverre ikke med i noen av klippene, men søsteren min er derimot med en god del (hun med "what's up" lua og "RUN DMC" capsen). 

Hei :) den "benken" du har magasiner og dvder i, hvor er den fra?

- Den er fra IKEA. Det er noen år siden jeg kjøpte den, så jeg er usikker på om den fortsatt finnes. Dere kan se benken i en videoblogg av rommet mitt HER

Hvor har du kjøpt kjolen i headeren? 

- Den kjøpte jeg på Nelly i sommer en gang. Hvor jobber du? 

- Jeg har ingen fast jobb. Jeg jobber kun med bloggdesign, og jeg får noen oppdrag her og der innen grafisk design og foto. I tillegg jobber jeg litt gjennom bemanningsbyrået Manpower, men det er bare en gang i blant. 

Hvor finner jeg gratisdesignene dine? 

- Mine gratisdesign ligger ikke ute lenger, og vil heller ikke bli lagt ut igjen. Det vil derimot komme nye gratisdesign etterhvert, kommer allerede et denne måneden!

Lager du design for andre?

- Jeg lager både bloggdesign og header på bestilling, og blir utrolig glad for alle henvendelser jeg får. Jeg synes det er så gøy at jeg kan jobbe med noe jeg elsker å gjøre! Du kan kontakte meg på mail dersom du har spørsmål og/eller ønsker å bestille. 

Æææ, nå ble jeg superinspirert! :D Dette skal jeg definitivt gjøre neste gang jeg skal be noen over! Men et lite spørsmål! Hvor får du kjøpt blå konditorfarge? :-o Jeg finner det ikke noen sted!

- Åh, så gøy å høre! :) Jeg fant både blå, rød, gul og grønn farge på Meny. 
Cecilia Catharina

04.02.2015 kl.15:49

Så utrolig bra svart på alle spørsmålene, og kjempefine bilder! Ha en kjempefin dag videre :D
Karina Larsen

04.02.2015 kl.16:02

Gode svar og fine bilder :D
Iselin Renée

04.02.2015 kl.16:58

Bra svart og fine bilder :)
Marie

05.02.2015 kl.12:00

Hvor er den kommoden du har under speilet fra? Så romvideoen nå, du har et nydelig rom! :-)
Albertine

05.02.2015 kl.16:34

Marie: Tusen takk! Den er fra IKEA. De har hatt disse komodene der i flere år, så jeg er helt sikker på at de fortsatt finnes :)
Marie

05.02.2015 kl.17:34

Takk for rask svar ;-) Elsker bloggen din og måten du skriver på, alt er så gjennomført og bra! Stå på videre :-)
Albertine

05.02.2015 kl.17:37

Marie: Tusen, tusen takk! <3
Lisa

05.02.2015 kl.20:04

Bra svart! Lurte forresten på om hvordan du redigerte headeren din med bildene oppå hverandre sann svakt på en måte? Og om du kunne ha laget et gratisdesign der headeren dekker hele bredden? :)
Albertine

05.02.2015 kl.22:35

Lisa: Hei! Jeg kan lage en tutorial om hvordan jeg har gjort det :) Jeg kan også lage et design med header som strekker seg over hele bredden, men det blir ikke med det første :) Har noen idéer på et par andre design som vil komme først.


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CC

hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©