Oppskrift: Bringebærsaus

  • 12.02.2015, 20:31

Hei dere! Håper dere har hatt en fin torsdag ♥ Jeg har tilbrakt dagen min i Trondheim, hvor jeg har besøkt kjæresten. Veldig, veldig koselig. Jeg kom akkurat hjem til Verdal igjen, og da er det tid for å oppdatere bloggen. I dag skal jeg dele en kjempeenkel oppskrift med dere - bringebærsaus! 


DU TRENGER: 

- 300 g frosne bringebær
- 1 dl vann
- 0,5 dl sukker (dere kan selvfølgelig bruke mer, men jeg liker at den er ganske syrlig) 

SLIK GJØR DU:

Kok opp vann og sukker i en kjele, og rør til alt sukkeret har løst seg opp. Hell sukkerlaken over i en hurtigmikser eller foodprosessor, og tilsett de frosne bringebærene. Kjør alt sammen. Sausen vil først få en ganske tykk konsistenst pga at bringebærene er fryst, men den blir tynnere etterhver. Sil til slutt bringebærsausen for å få fjernet frøene. Jeg synes sausen smaker like godt med frøene, og i tillegg ser det veldig friskt og fint ut hvis man ikke siler. Jeg silte derfor ikke sausen når jeg var ferdig, men det er selvfølgelig opp til hver enkelt. 

Supergodt og friskt! Anbefales til blant annet panna cotta, is og riskrem ♥





Madde K.K

12.02.2015 kl.20:47

Naam, det fristet akkurat nå med panacotta.

- Ønsker deg en fin kveld :)
Anita Søvold

12.02.2015 kl.21:05

Jummy :-)
ÅÅå,herregud **,
Cecilia Catharina

12.02.2015 kl.21:21

Så utrolig fristende! :D

Ha en kjempefin kveld videre søte du :-)
kristinerosok

12.02.2015 kl.23:18

Så deilig! Kan tippe den er god på sjokoladekake eller is :)
Andrea

13.02.2015 kl.11:35

Den hørtes god ut! Går det med jordbær og tror du?
Albertine

13.02.2015 kl.11:59

Andrea: Den er kjempegod! Går nok fint an med jordbær også :)
Mina nordby

13.02.2015 kl.16:37

det så godt ut


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CC

hits


INSTAGRAM



@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©