hits
Planer for valentinesday? Her er noen tips!

  • 13.02.2015, 16:45

I morgen er det valentines day! Dagen for å bruke litt ekstra tid på hverandre, vise at vi er glad i og setter pris på vår kjære. Har dere lagt planer for dagen? Selv har jeg ikke lagt noen planer i år, men jeg har likevel lagd en liste over ting man kan gjøre. Spesielt guttene kjenner nok litt på presset, og synes det er vanskelig å tilfredsstille kjæresten sin. Vi jenter har jo så alt for høye forventninger! Så jenter - husk å vær takknemlig uansett hva. Ikke stress kjæresten deres eller ha skyhøye forventninger til en megaromantisk kveld, det er meningen at begge parter skal kose seg ♥ 

- Gå på date. Besøk favorittresturanten deres, eller gå på en koselig café hvis dere vil bruke litt mindre penger. Legg bort mobil og andre forstyllelser, og fokuser bare på hverandre (gjelder vel egentlig de fleste punktene).  

- Kjøp roser! Vi jenter elsker å få roser, og det er heller ikke så veldig krevende for dere gutter. Har dere ikke lyst eller tid til å ha en lang, romantisk kveld sammen - overrask fruen med roser. 

- Inviter på helaften, eller planlegg en helaften sammen. Inviter kjæresten din på en tre-retters middag, eller planlegg en middag sammen med favorittretten deres. Bruk god tid, åpne en flaske vin og tenn stearinlys. 

- Ta med på blåtur. Denne synes jeg er koselig! Ta bind for øynene til kjæresten din, og kjør et sted. Det kan f.eks. være så enkelt som på hytta, en fjelltur,  kanskje har du bestilt hotellrom eller bestilt bord på en ekslusiv resturant. Du kan også kjøpe en hopp-på tur til utlandet, og overgi billetten når dere har ankommet flyplassen. Vær kreativ! 

- Frokost på senga med favorittmaten til kjæresten. Veldig enkelt, og veldig koselig! 

- Hotell for en natt. Lei av å være hjemme hele tiden? Det kan være godt å komme seg litt ut av huset, og tilbringe en kveld sammen et annet sted. Bestill et hotellrom, og tilbring natten der. Bestill champagne til rommet, se en film eller bare prat og kos dere. 

- Kjøp inn noe godt, tenn opp i peisen, hent alle puter og dyner i huset og lag en stor seng foran flammene. Dette har jeg og kjæresten gjort en gang, og det var noe av det koseligste jeg har gjort! 

Overrask med fint undertøy. Jenta kan kjøpe selv, eller gutten kan kjøpe i gave. En klassisk vinner! Alt undertøy under har jeg hentet fra Nelly. 

- Fyll kjøleskapet med ting han liker, hvor genialt er ikke det (denne fantastiske idéen stjal jeg fra fotballfrue)? Øl, biff, godis osv. Kjæresten min f.eks. elsker bacon over alt på jord, hadde jeg hatt råd skulle jeg fylt opp fryseren med 100 pakker. 

- Lag en sjekkliste med ting dere skal gjøre i løpet av dagen. spise en god frokost, gå en tur, dra på resturant, gi massasje ++. 

- Gjem lapper rundt om kring i huset med koselige ord. Dette gjorde søsteren min for meg for noen år siden, og det gjorde virkelig dagen min. Over alt hvor jeg gikk i huset fant jeg lapper med navnet mitt på, og på baksiden sto fine og oppmuntrende ord. Man kan gjemme de i pengeboka, nattbordskuffa, jakkelomma, toalettmappa, i setet på bilen, henge de på dører eller speil, i klesskapet osv.

- Lag album! Lim inn bilder og skriv litt på noen av sidene. Har du dato på forskjellige store hendelser i forholdet deres, så legg de gjerne ved! F.eks. første kyss, dato dere ble kjærester, første ferietur, første date osv. 

 

AVSTANDSFORHOLD?

Selv er jeg der akkurat nå, og det er utrolig kjipt. Men fortvil ikke, det er alltids noe man kan gjøre! Det viktigste er å vise at man er glad i hverandre og setter pris på at vi har hverandre. Man MÅ ikke gjøre noe stort ut av valentines day, fine ord er minst like mye verd. 

- Send blomster og sjokolade på døra. Bestill gjennom f.eks. Interflora eller Mester Grønn, og få de levert på døra til kjæresten din.

- Send et kort i posten. Dette er det nesten ingen som gjør lenger, så det er jo en skikkelig fin overraskelse! Fyll brevet med fine og romantiske ord til din kjære, og spray kortet med den faste parfymen din. Sistnevnte er skikkelig klisje, men faktisk veldig fint. Nå er jo valentinesday i morgen, så et kort kommer ikke frem på så kort tid. Kjenner du noen som tilfeldigvis kjører dit, så kan du sende med kortet. Ellers kan du jo alltids poste kortet i dag, og heller la kjæresten din bli overrasket. Det blir en skuffelse i morgen, men tenk så ovverasket han/hun blir når han/hun oppdager at du ikke har glemt kjæresten likevel! 

- Skriv en romantisk melding, eller flere meldinger i løpet av dagen. Skriv oppmuntrende ord og kjærlighetserklæringer. 

Har du mulighet til å overraske han/henne på døra? Ring på døra eller send en melding om at kjæresten må ta en titt ut av vinduet. Hvis du vil være litt mer kreativ og romantisk så kan du sende meldinger med forskjellige oppgaver i løpet av dagen. Den siste oppgaven er at han/hun skal gå et sted hvor du plutselig dukker opp. 

 

Jeg håper disse tipsene var til hjelp! Har dere allerede lagt planer så får dere kanskje nytte av disse tipsene neste valentines, bursdag, bryllupsdag eller bare en romantisk kveld. Man kan jo kose seg og overraske kjæresten på hvilken som helst dag. Hvem blir vel ikke glad for en romantisk overraskelse midt i uka? Og til dere som ikke har kjæreste! Send en melding til folk du er glad i, eller finn på noe koselig med vennegjengen. 

Ønsker alle sammen en fin valentines i morgen ♥
PUBLISHED IN: Blogg


Madde K.K

13.02.2015 kl.17:12

Så utrolig mange koselige tips!!

- Ønsker deg en fin kveld :)
WA2WO.COM

13.02.2015 kl.17:20

åh elsker dette innlegget! Gleder meg så mye til Valentine:D Her blir det deilig frokost sammen, pre styling med venner og deretter kino:D
Leandra Valencia

13.02.2015 kl.17:56

Han har bestilt eget hotellrom til oss på fjellet, så vi skal først stå på ski, deretter bestille take away pizza til hotellrommet og drikke rødvin <3<3 har kjøpt et nydelig undertøy til meg og en gave til han med noen klær fra Junkyard, hihi, gleder meg.
Elise

13.02.2015 kl.19:47

så herlig innlegg og jeg ønsket at jeg hadde kjærste men sånn er det og håper du får en super fin dag imorgen og ha en fin kveld videre :)
Silje S. Lopez

13.02.2015 kl.22:42

Kjempe gode tips, nydelig blogg du har, elsker headeren din <3


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CCINSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©