Svar på spørsmål

  • 26.02.2015, 01:59

Kunne du lage en video der hvor du viser hvordan man påfører eyeliner med "vinge" på? Jeg sliter sykt til å få til en slik vinge og har prøvd utallige ganger, uten å lykkes. Ha en fin mandag :)

- Det kan jeg kanskje gjøre! Midlertidig kan du ta en titt på dette bildet: Kan du lage en video der du viser hvordan du får så fine bilder osv? de er så utrolig fine

- Jeg kan lage enten en video eller et innlegg med noen enkle tips og triks om ikke så lenge! 

Hvordan er bloggen din så gjennomført? hva gjør du får å få den sånn, har du noen tips til nybegynnere som meg ?

- Regel nummer en: Kvalitet foran kvantitet! Dersom jeg ikke er fornøyd med bildene jeg har tatt eller teksten jeg har skrevet, dropper jeg heller å publisere innlegget. Jeg personlig liker at bloggen har en fin og ryddig helhet, så det er viktig at f.eks. alle bildene har noe den samme redigeringen og kvaliteten. Du må heller Ikke blogge fordi du "må", men fordi du vil. Hvis du blogger i et desperat forsøk om å få lesere på bloggen, vil det vises. Skriv om ting som du selv synes er interessant, du skal jo blogge fordi du synes det er gøy ♥

Ellers er det et stort pluss å ha et ryddig design, bruke bilder du selv tar, skrive litt i hvert innlegg og gjerne ha et tema på bloggen som du prioriterer litt ekstra. Det kan være f.eks. mat, mote, diy osv. Jeg har valgt å ha et eget konsept på bloggen, og synes det er mye morsommere å blogge nå! 

Bildene er virkelig ekstreemt fine og klare! Hvilket kamera og linse(r) bruker du? Og hvordan redigerer du dem så fine?

- Tusen takk! Jeg bruker Canon 600D, og objektivet jeg bruker er Canon EF 50mm F/1.8.

Jeg bare lurte på hvordan du får bildene dine så fint på instagram? Du har liksom et system, med at alle bildene er like. Og jeg syntes det bare var så utrolig kult og fint, så om du brukte noen app ellerno.. om du vile dele den med meg :P Haha, atter en gang maser jeg om noe annet. Elsker bloggen din og headern! 

- Tusen takk! Jeg bruker Afterlight og VSCO til å redigere bildene mine, og squaregram til å legge hvit ramme rundt. 

Hvor finner du inspirasjon?

- På blogger, instagram, magasin og weheartit. Jeg screenshooter nesten all inspirasjon jeg finner, og lagrer det i en egen mappe på macen. Greit å ha hvis jeg en dag er tom for inspirasjon og trenger noen idéer. 

Har du noen blogger du leser fast?

- Angelica Blick og Fanny Lyckman er mine to favoritter. Ellers følger jeg også Livingdoll, 365days, the beautydepartment +++ på bloglovin. Hva gjør du på fritiden utenom blogging?

- Jeg jobber og er med venner og familie, og når jeg har tid og penger reiser jeg til Trondheim på besøk til kjæresten. Jeg har ingen fast jobb, men jeg jobber litt gjennom bemanningsbyrået Manpower. Ellers jobber jeg med bloggdesign, mamma sin nettside og får litt oppdrag innen foto og grafisk design nå og da. 

Hvordan syns du det er å bo der du bor? (bor der selv)

- Jeg trives veldig godt, men skal ikke legge skjul på at jeg savner Trondheim til tider. Det er jo en veldig liten plass, så man har ikke så store muligheter til å finne på ting. Jeg savner window shopping, resturanter og caféer, inspirerende mennesker på gata, alle mulighetene som dukker opp, aktivitene og utestedene som man har i en større by. Heldigvis har jeg verdens beste familie, og mange av vennene mine bor på Verdal. I tillegg har jeg alltid noe å holde på med pga bloggen, som får tiden til å gå. 

Hva syns familien din om bloggen? Elsker bloggen din :)

- Jeg får veldig mye skryt rundt bloggen av familien min hele tiden, så jeg tror de er stolte av det jeg gjør og får til. De deler hvertfall stadig vekk på facebook, haha! 

SANDRISAS

26.02.2015 kl.07:41

Hvor er svarene? :)
Tina Krogstad

26.02.2015 kl.10:46

Svarene ?
Albertine

26.02.2015 kl.11:25

sandrisas: Oi, så merkelig. Alle svarene og bildene jeg la inn i ettertid forsvant. Nå har jeg fått ordnet det! :)
Albertine

26.02.2015 kl.11:25

Tina Krogstad: Oi, så merkelig. Alle svarene og bildene jeg la inn i ettertid forsvant. Nå har jeg fått ordnet det! :)
Silje Eriksen

26.02.2015 kl.11:28

Bra svart :-) Bildene du tar er helt fantastiske, skulle ønske jeg var like flink til å lage cateye, det er så fint!
Malin Baade Løken

26.02.2015 kl.11:59

Du er en fantastisk blogger! Så fine bilder og bra tekst i hvert innlegg!
Lise brevik

26.02.2015 kl.13:46

Veldig fine svar. Og håper du ikke slutter med å blogge, du er fantastisk og liker bloggen din utrolig godt :)
Ingrid

26.02.2015 kl.21:57

Utrolig gode svar! :)


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CC

hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©