Oppskrift: lakris panna cotta med bringebærsaus

  • 26.02.2015, 20:01

DU TRENGER: 

- 7,5 dl fløte eller h-melk 
- 6 gelatinplater
- 1-2 ss lakrispulver (kjøpes HER)
- 1-2 ss sukker hvis ønsket (jeg lager uten) 

SLIK GJØR DU:

Legg gelatinplatene i en skål med kaldt vann så de blir myke. Kok opp fløte sammen med lakrispulver (og sukker hvis ønsket), og ta det av platen. Klem ut vannet av gelatinplatene, og rør de inn med fløten og lakrispulveret. Hell blandingen over i små skåler og avskjøl i kjøleskap i 3-5 timer. Server med krem og bringebærsaus, prøv gjerne DENNE sausen. Supergodt! 

Ps: Håper dere har det bra ♥ ♥ ♥





Cecilia Catharina

26.02.2015 kl.20:03

Den ser og høres helt fantastisk god ut! Jeg virkelig elsker panna cotta :D

Ha en kjempefin kveld videre søte :-)
Thea Brandlistuen

26.02.2015 kl.21:10

Åå, det høres kjempegodt ut! Takk for oppskriften :) det skal prøves!
Iselin Renée

26.02.2015 kl.21:19

Ååh herlig :)
Ingrid

26.02.2015 kl.21:33

Det så godt ut :D
Kaisa Elise

26.02.2015 kl.21:44

Nam :)
Elise

26.02.2015 kl.21:59

Mmmh, hørtes utrolig godt ut!
Sophie nan

26.02.2015 kl.22:54

det hørtes deilig ut!
Charlene N. Nedrum

27.02.2015 kl.17:19

kom tilfeldigvis innom bloggen din! Og må si jeg er meget imponert! flott blogg du har og kjempefint design! :D
Albertine

27.02.2015 kl.23:34

weheartforfashion: Tusen takk! <3


Kamera: Canon EOS 600D
Objektiv: Canon EF 50mm f/1.8
Redigeringsprogram: Photoshop CC

hits


INSTAGRAM



@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©