hits
Hade blogg.no

 • 16.12.2015, 20:31

Hei dere! I dag fikk jeg en mail fra redaktøren til bloggplattformen Nouw.com, som lurte om om jeg ville bli en del av deres bloggsamfunn. Hun hadde funnet bloggen min og satt igjen med et godt inntrykk. Jeg tok en titt på siden deres og opprettet umiddelbart en blogg for å se hvordan siden fungerte. Så langt liker jeg Nouw veldig godt! Siden er ryddig og fin, de har egen toppliste, man kan følge forskjellige blogger, de oppdaterer ukens blogg hver mandag og de har flere fine design å velge i. Man kan også endre sitt eget design på en enkel og oversiktelig måte, noe som er perfekt for de som ikke kan å kode. Jeg har derfor bestemt meg for å bytte plattform! Jeg har fått flyttet alle innleggene mine over til den nye bloggen, så alt ser omtrent likt ut som før. 

Nuow er skandinavias største bloggplattform, så dette blir gøy! Flott å kunne være en del av noe større enn blogg.no, med større mulighet til å oppdage og bli oppdaget av bloggere utenfor Norge. Håper dere vil følge meg videre på Nouw <3 Dere finner bloggen min HER

 

 


PUBLISHED IN: Blogg

50 spørsmål

 • 15.12.2015, 15:24

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8766365778

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om fem år er jeg 25 år. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst 2 timer i dag? I dag har jeg stort sett vært alene. 

3. Hvor høy er du? 1.69 tror jeg? 

4. Hvilken film så du sist? Shawshank, sykt bra film! 

5. Hvem ringte du sist? Jørgen. 

6. Hvem ringte deg sist? Jørgen. 

7. Hva står det på den siste sms'en du fikk? "Trondheim nu" 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det spørs hvem jeg skal kontakte og hva det gjelder. 

9. Hva er ditt favorittsted? ITALIA - mitt andre hjem ♥

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Kalde steder, trives best i varmen. 

11. Når så du moren din sist? For en halvtime siden. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Home for Christmas med Maria Mena, ååh den er så fin. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt. 

15. Når våknet du i dag? Klokken ni. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg ANER ikke! Forhåpentligvis sammen med mannen i mitt liv, med en jobb jeg elsker i et hus i Italia. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg tenkte veldig mye på livet når jeg la meg. Hva som var utenom verdensrommet og hva som skjedde etter døden fikk meg ofte til å gråte. Endte som regel med at jeg måtte legge meg med mamma og pappa. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Jeg er sjelden på youtube, det går mer i instagram. Jeg lo høyt tidligere i dag da jeg så på Bretman Rock på instagram, haha han er tidenes. 

19. Hva er din beste egenskap? Kanskje at jeg er veldig godhjertet og omtenksom, ser alltid noe godt i alle? Ellers er jeg veldig "care" til livet om jeg kan si det sånn - på en positiv måte. Tenker lite på hva andre tenker om meg, hvor mye penger jeg bruker, at jeg sier noe dumt osv. Livet går jo videre, og ting ordner seg alltid til slutt. Tror dette er grunnen til at jeg på mange måter er så tilfreds med meg selv og livet. Tid er verdifullt, ikke la andre mennesker eller dine egne negative tanker ta den fra deg. Om hundre år, eller om så to dager, vil ikke den lille tabben du gjorde her om dagen bety noe uansett. 

20. Hva er din verste egenskap? Distré, helt utrolig og. Går ofte utover alle rundt meg (unnskyld ♥)... 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? To, men bruker bare en. 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg har smakt kumage, og HERREGUD.. Blir uvell bare av tanken. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, MacBook Air. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Jeg liker verken å gå med sko eller barbeint inne. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Home to mama - Justin Bieber. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Italiensk kuleis med enten sjokoladesmak eller nøttesmak. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Åh, jeg elsker alt av dessert! Kanskje sjokoladefondant, brownies eller sjokolademousse? Yup, jeg elsker sjokolade. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har faktisk helt sykt flaks, jeg vinner ting hele tiden! Det beste jeg har vunnet må nok være "modell for en dag" i Oslo, det var utrolig gøy! Eller kanskje "One year of shoes" på Nelly. 

30. Liker du kaffe? Jeg er ikke så glad i svart kaffe, men jeg er veldig glad i iskaffe, cappuccino, caffe latte osv. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg må alltid ha vann når jeg våkner, men ellers er jeg veldig glad i melk og/eller te til frokosten. Ferskpresset appelsinjuice er også en vinner, men ellers drikker jeg sjelden juice. 

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Danselæreren min Benedicte. Fantastisk lærer! 

33. Kan du spille poker? Haha nei. 

34. Hva har du spist i dag? Havregrynsgrøt til frokost og så spiste jeg nettopp brødskive med leverpostei. Veldig spennende. 

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg er ikke typen som leser så mye histore, men om jeg måtte velge en å bli bedre kjent med hadde jeg valgt Coco Chanel. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P3 da jeg kjørte fra Levanger istad. 

37. Vil du ha barn? JA! Jeg gleder meg sånn til den tiden. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk, og så forstår jeg veldig mye italiensk siden jeg har vært der så fote. Hadde også spansk i fem år på skolen, men det er dessverre lite jeg husker. 

39. Sover du på en spesiell side? Enten så sover jeg på magen, ellers så sover jeg på siden med ene benet bøyd lang opp mot magen haha. Holder gjerne rundt en pute også, jeg er så utrolig kosete. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet ♥

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser og shopping, men det meste går egentlig til mat. 

42. Eier du dyrbare smykker? Nei, kjøper som regel billige ringer og smykker på h&m og BIK BOK. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg ser så og si aldri på tv. 

44. Hva skal du gjøre til helgen? TIl helgen skal jeg jobbe, dra på fest og på julebord med jobb. Det blir en fin helg! 

45. Kan du stå på slalom? Ja, jeg gjorde hvertfall det. TRE år siden sist nå, det er alt for lenge. 

46. Hvordan imponerer man deg? Det skal ikke mye til. Er du en positiv, imøtekommende og smilende person har du allerede imponert meg, for det er dessverre et sjeldent syn. Verden trenger mer av det. 

47.  Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den vanlige ringelyden til iPhone.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Kommer ikke på noe dere har nytte av å vite, livet mitt er ikke så veldig interessant. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En plante. 

50.  Er du sosial? Jeg er ikke så utadvendt eller den som prater mest, men jeg er veldig glad i å finne på ting sammen med vennene mine! Jeg synes også det er veldig hyggelig å bli kjent med nye folk. 
PUBLISHED IN: Blogg

Oh these shoes

 • 14.12.2015, 15:46
PUBLISHED IN: Blogg

Lately on insta

 • 13.11.2015, 10:54PUBLISHED IN: Blogg

Taormina

 • 12.11.2015, 00:43

Om sju timer sitter jeg på første flyet hjemover. Trist at tiden går så fort når jeg er i Italia, livet er alltid litt bedre her.. Håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang. 

Siden det var min siste dag i Italia idag sto det mer enn olivenplukking på timeplanen. Etter lunsjtid kjørte vi til Taormina, en svært populær turistby på Sicilia. Der besøkte vi en classy lounge med navn Metropole, et sted jeg virkelig anbefaler hvis dere noen gang drar til Taormina. Veldig elegant plass med nydelig utsikt over havet. Jeg og Mari bestilte en Aperol Spritz hver, typisk italiensk cocktail som smaker helt himmelsk. En av mine absolutt favoritter! 

Etter noen timer i Taormina kjørte vi tilbake til Linguaglossa, hvor en bedre middag sto for tur. Vi dro på en pizzarestaurant som sies å ha den beste pizzaen i byen. Perfekt slutt på et fint opphold på Sicilia. Takk for denne gang! 
PUBLISHED IN: Blogg

Fresh

 • 11.11.2015, 08:40I går vandret jeg i den lille landsbyen for å ta litt bilder i de små, skjulte gatene. Det er så mange fine, gamle bygninger og flotte motiv. Det passet seg perfekt at jeg oppdaget to kassebiler med nyplukkede frukter til salgs da jeg kjente føttene mine trengte en liten pause. Fikk med meg en pose saftige appelsiner til kun to euro, som jeg slukte på en trapp med utsikt over passerende folk og biler. 

Nå skal vi ut i olivenlunden for å plukke oliven i noen timer. Vi sees! 
PUBLISHED IN: Blogg

Sugar for breakfast

 • 10.11.2015, 19:31 

Dagens frokost fant sted på en liten, populær café i Linguaglossa. Jeg bestilte en cornetto con postacchio - en croissant som vi kaller det, fylt med pistasjkrem. Folket på Sicilia er spesialister på pistasj, øya er nemlig det eneste stedet i Italia som dyrker denne nøtten. Så jeg kan love denne kremen var god! Ved siden av cornettoen måtte jeg selvfølgelig ha en ekte italiensk cappuccino, ingen frokost uten når jeg er i dette fine landet. God start på dagen 
PUBLISHED IN: Blogg

Italy baby

 • 03.11.2015, 23:03

Jeg er i Italia! Som mange av dere vet bruker jeg å reise til Italia hver sommer, men i år fikk jeg ikke dratt. Er derfor utrolig glad jeg fikk ta en tur nå, sykt deilig å endelig være her igjen. Ankom tidlig i morges etter en reise på over 24 timer. Kan trygt si at det var godt å legge seg i en god, stor seng etter en så lang reise.

November er tid for olivenplukking i Italia, så jeg er her hoversakelig for å ta bilder av plukkingen og pressingen av årets olje. Skal være fotograf både i Calabria, hvor jeg er nå, og på Sicilia. Det blir ikke mye tid på hvert sted, men jeg klager ikke. Godt å i det hele tatt få et avbrekk fra kalde norges hverdag  ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Morning coffee

 • 20.10.2015, 10:43God morgen! Guud det var vanskelig å stå opp i morges, er ikke vant til å våkne så tidlig. Slumret omtrent en halvtime før jeg endelig kom meg opp av senga, og da var det bare å få på deg klærne og komme seg ut døra. Fikk dratt innom Starbucks og kjøpt meg frokost før jeg måtte videre til togstasjonen.

Nå ankommer jeg straks Verdal, og der blir det rett på jobb. Det var deilig med et lite avbrekk fra hverdagen. 
PUBLISHED IN: Blogg

Hello world

 • 19.10.2015, 14:49


Hei fine dere! Stikker bare innom for å ønske alle en fin start på uka. Jeg er i Trondheim og på vei ut døra for å dra på en liten shoppingrunde. Craver etter hvite nike-sko! Ellers er jeg her for å besøke venninner som jeg møter alt for sjeldent. Blir koselig! Deilig å komme seg bort fra lille Verdal den ene dagen i uka jeg har fri. 

Ikke glem å meld dere på konkurransen jeg har gående forresten, dere vil ikke gå glipp av den! Direktelink HER
PUBLISHED IN: Blogg

LR sminkeseminar

 • 09.09.2015, 19:50

For akkurat to uker siden var jeg på mitt første sminkeseminar, hvor jeg også var så heldig å få stille som sminkemodell. Veldig gøy! LR har nemlig kommet med en ny sminkekolleksjon, så kvelden handlet først og fremst om å presentere den nye sminken. De hadde med seg en make-up artist som hadde et lite sminkekurs på scenen, hvor jeg og noen andre var modeller. I tillegg snakket de litt generelt om LR Health & Beauty Systems. Vi som var modeller fikk forresten hver vår goodie bag med diverse sminke, kommer til å vise dere det i et senere innlegg. Gøy! 
PUBLISHED IN: Blogg

Roskilde 2015

 • 09.07.2015, 21:42


Takk for en uforglemmelig uke!!! Jeg hadde det så GØY, kommer helt klart tilbake neste år ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Update

 • 26.06.2015, 09:21//randoms

Hei og god morgen dere! Alt bra? Jeg ville bare stikke innom for å oppdatere dere litt. Den siste tiden har jeg jobbet masse, lagd bloggdesign til bloggeren Benny, vært i et fantastisk bryllup, fått min første store lønn, shoppet bort halve lønna, hatt årets første bad i norsk sjø, grillet og blitt kjent med nye folk. Jeg har det så bra for tiden, det aner ikke! Ingen dag er kjedelig, og enda bedre blir det til uka. I morgen reiser jeg nemlig til Danmark på Roskildefestivalen, og jeg gleder meg helt sykt! Jeg reiser sammen med en venninne, og vi skal være der alle åtte dagene. Blir så bra! 

Nå skal jeg på frokost til mamma sammen med søstrene. Deretter blir det jobb, før jeg skal bruke resten av kvelden på å pakke til festival. Ønsker dere en fin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Vil du vinne en iMac?

 • 13.06.2015, 12:48

Jeg er så heldig at jeg har blitt nominert til en av Nord-Trøndelags "smarteste" blogger! Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville bruke et lite minutt på å gi en stemme til meg. Og det beste av alt - alle som gir en stemme er med i trekningen av en iMac og to iPad mini! Dere kan gi en stemme hver dag for å øke deres egen vinnersjanse. 

Trykk HER for å stemme! På forhånd takk ♥ ♥ ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Fulltid

 • 02.06.2015, 11:36

Mitt løfte om å være mer aktiv ble fort nok en løgn, da jeg plutselig fikk 100% stilling på en ny resturant i Verdal. Jeg har jobbet seks dager i uken de siste to ukene, pluss at jeg har jobbet litt natt på Goman bakeriet. I tillegg har det vært Vømmøl i helga (festival i Verdal), så dagene har gått i ett. I går hadde jeg fri, og det har aldri føltes bedre! Jeg var helt utslitt etter en lang helg med festing og jobb både dag og natt, så hele dagen gikk til å sove på sofaen. 

Siden jeg kommer til å jobbe seks dager i uken fremover har jeg dessverre ikke så mye spennende å dele med dere, men jeg skal oppdatere så mye jeg kan! Ønsker dere alle en fin dag, vi sees ♥
PUBLISHED IN: Blogg

By Pernilla Linn

 • 13.05.2015, 12:40

For noen måneder siden ble jeg tilsendt en mail av ei jente som ønsket å tegne meg, og for litt siden var tegningen ferdig. SE så fin den ble!! Det gjør meg så utrolig glad at noen ønsker å bruke tiden sin på å tegne akkurat meg, SÅ koselig! Hvis dere ønsker å se mer av arbeidet hennes så burde dere ta turen innom instagramen hennes @Pernillalinn, hun er helt fantastisk flink! 
PUBLISHED IN: Blogg

April through instagram

 • 08.05.2015, 12:36PUBLISHED IN: Blogg

London

 • 28.04.2015, 19:03
Vi hadde ikke lang tid i London, men de få timene vi fikk var absolutt verd det. Vi brukte dagen i Oxford Street hvor vi dro innom blant annet Topshop, American Apparell, Primark og andre kjente butikker som vi ikke har i Norge. Etter litt shopping dro vi på en italiensk resturant for å spise middag før turen gikk tilbake til flyplassen. Alt i alt en skikkelig fin dag, SÅ glad for at jeg endelig har fått sett litt av London. Jeg skal helt klart tilbake! 

Jeg er hjemme på norsk jord, som er både fint og trist. Jeg savner sommer og sol utrolig mye, men samtidig er det veldig godt å være gjenforent med familie og venner igjen. Når det gjelder bloggen vet jeg dere har hørt lite fra meg den siste tiden, men fra nå av blir det skjerpings. Nå som jeg er hjemme har jeg jo masse tid til overs, så bloggen blir helt klart høyt prioritert.

Nå skal jeg pakke ut kofferten min og rydde rommet. Ønsker dere en fin kveld ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Hjemreise

 • 23.04.2015, 14:39

JEG VIL IKKE HJEM. For to måneder siden pakket jeg kofferten og reiste bort på ubestemt tid. Helt spontant. Nå er eventyret over, og jeg pakker kofferten igjen og reiser hjem til kalde Norge. To måneder har gått så sinnsykt fort, jeg skulle ønske det aldri tok slutt. Jeg har hatt det så bra! Reisen er ikke helt ferdig enda vel og merke, vi har en mellomlanding før turen går til Norge. Vi skal tilbringe morgendagen i LONDON! Verken jeg eller Emilie har vært der før, så vi gleder oss skikkelig. Vi skal sove på hotell der i natt, og tilbringe hele morgendagen i Oxford Street. Det blir gøy! Dere hører fra meg derfra, ha det fint så lenge ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Celebration

 • 13.04.2015, 22:58

På lørdag feiret jeg 20-års dagen sammen med jentene. Jeg og Emilie disket opp med mat, frukt, sjokoladefondant og drikke, og de andre overrasket med muffins, champagne og prinsessekrone. SÅ koselig! Etter vors og feiring hjemme hos oss dro vi ut på byen, jeg med en gigantisk krone på hodet. Følte meg som prinsesse for en kveld, haha! På byen var det morsomt som alltid, vi danset og koste oss til klokken slo fem. En perfekt feiring med herlige folk ♥ 

Håper forresten dere har hatt en fin start på uka 
PUBLISHED IN: Blogg

Birthday guuurl

 • 09.04.2015, 21:13I DAG BLIR JEG 20 ÅR! Heldig som for feire den store dagen i varmere strøk. Dagen i dag har vært veldig rolig, og egentlig veldig lik alle andre dager. Vi har spist nydelig frokost, sett Gossip Girl, solet oss og badet i bassenget. Etterpå blir det kake, fløtekrem og varme bær på terassen, med et kaldt glass vin. Litt må vi jo feire! På lørdag blir det derimot større feiring. Vi har invitert noen venninner på middag, vors og fest, da tar vi den helt ut! Blir gøy ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Fjelltur

 • 06.04.2015, 23:08

I dag har jeg og Emilie vært på fjelltur! Enn at jeg har vært her i over en månede og enda ikke gått på fjellet, det er jo et must når man er her. Det var en kjempefin tur, og heller ikke så langt. Nydelig utsikt var det også! Det blir helt klart flere turer ♥


PUBLISHED IN: Blogg

March through instagram

 • 04.04.2015, 13:07PUBLISHED IN: Blogg

Sushi&shopping

 • 31.03.2015, 18:53

Hei! Jeg har glemt å oppdatere dere om at storesøsteren min kom på besøk på lørdag, og blir her en uke. Skikkelig koselig med besøk! Har dere hatt en fin dag forresten? Vi startet dagen med litt yoga, styrke og tøying på stranda. Deretter dro vi å kjøpte oss crêpe og is, leide en bil, dro hjem for å ordne oss litt og før vi kjørte til Atlantico kjøpesenter. Der ble det sushi til lunsj (vi har blitt HELT avhengig), før det ble shopping. Innholdsrik og fin dag!

 

Vi har leid bil for to dager, så i morgen skal vi kjøre til Las Palmas og tilbringe hele dagen der. Gleder meg! Må jo nesten se Las Palmas når jeg først er i Gran Canaria, det er jo den største byen på øya. Vi har ikke planlagt hva vi skal gjør der enda, annet enn at vi skal dra grytidlig og bli til sent på kvelden. Blir gøy! 
PUBLISHED IN: Blogg

Ny leilighet

 • 30.03.2015, 21:51

Hei dere! Hele gårsdagen gikk til å flytte ut av den gamle leiligheten. Vi pakket, rundvasket, flyttet tingene og pakket ut. Tidligere har vi bodd i en kjeller med bitteliten terasse med vegger som utsikt. Nå derimot, har vi flyttet hit: 

Og vi har basseng! 

OG stor terasse med utsikt! 

Kanskje ikke den beste utsikten, men absolutt bedre enn en kjeller. Sola skinner på terassen hele dagen, vi ser både soloppgangen og solnedgangen. Gleder meg til å spise alle måltidene utenfor døra, og til å ligge ved bassengkanten. Det blir GODT! Vi blir boende her helt til hjemreise, som forresten er om 2-3 uker. Har ikke bestilt enda. Tenk at jeg allerede har vært her i over en månede, tiden går så fort når man er på ferie.. 
PUBLISHED IN: Blogg

Keep ya head up

 • 21.03.2015, 14:53

Hei fine, fantastiske lesere. Håper alt er bra med dere ♥ Tusen takk for fine ord i kommentarfeltet, tenk at folk jeg ikke kjenner bryr seg så mye. Og tusen takk for at det er så mange som er innom bloggen selv om jeg ikke har vært til stede på nesten to uker. Jeg er så takknemlig. Ting har gått fra å være vanskelig til helt forferdelig, så pausen tok lengre tid enn planlagt. Jeg har likevel bestemt meg for å begynne å blogge som vanlig igjen, en normal hverdag hjelper mer enn å stenge seg inne. Fremover vil dere derfor høre mer fra meg igjen! 

I dag er det overskyet ute, så vi vet ikke helt hva vi skal gjøre. Vi kjeder oss sånn!! Har dere noen tips til hva vi kan gjøre så rop ut! 
PUBLISHED IN: Blogg

Days off

 • 10.03.2015, 21:16

Hei dere. Ting er litt komplisert akkurat nå, så jeg blir borte fra bloggen noen dager. Trenger litt tid for meg selv. Vi sees igjen så fort som mulig, ha det fint så lenge ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Make it last forever

 • 04.03.2015, 23:45

HerreGUD så fint jeg har det!! Min første uke har gått, og jeg nyter hvert sekund. Dagen i dag har gått i ett, vi har hatt det så gøy. Vi startet morgenen med en nydelig frokost, bestående av pannekaker med nutella, frukt og krem. Deretter ordnet vi oss før vi dro ut og tok masse bilder. Når solnedgangen nærmet seg dro vi ned til stranda, tok bilder og badet med kjolene på. Åh så herlig vi har det! Gleder meg masse til å oppdatere dere videre ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Breakfast from heaven

 • 04.03.2015, 13:22

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med stapp full mage. Vi har nettopp spist den frokosten, bestående av pannekaker, nutella, krem og frukt, brød med mozarella, tomat og parmaskinke. Er det en ting vi kan, så er det å kose oss! Det går ikke en dag uten at vi ordner et stort og nydelig måltid. 

Jeg ville egentlig bare stikke innom for å gi beskjed om at jeg ikke hadde interenett i går, som var grunnen til at det ikke ble noe blogging. Det har vært sykt treigt nett siden jeg kom, og i går var vi helt uten. Heldigvis fikk vi en elektriker hit ganske fort, så nå er alt i orden! Det er fortsatt litt treigt, men vi har i det minste internett. 
PUBLISHED IN: Blogg

February through Instagram

 • 02.03.2015, 13:59PUBLISHED IN: Blogg

Ny header

 • 18.02.2015, 15:37Da ble det ny header på bloggen min! Jeg var veldig usikker om jeg skulle bytte, men etter litt redigering og en fin tekst på bildet var jeg ikke i tvil. Synes den passer veldig fint nå som det er vinter. Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Flash tattoos

 • 17.02.2015, 20:32

Reklame

Flash tattoos har blitt veldig populært den siste tiden, og det er jo slettes ikke rart når man ser hvor fint det er! Helt siden første gang jeg så dem har de stått høyt på ønskelista. En av de som har kastet seg på trenden er Gullfunn, de har fått inn flere fine tatoveringer i butikken sin. Og vet dere hva? Jeg er så heldig at de kontaktet meg i ønske om å bruke meg som prøvekanin, gjett om jeg ble glad! Nå har pakken endelig kommet, og jeg kan ikke vente til å prøve dem! 

Sjekk ut Gullfunn sine flash tatoveringer HER ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Breakfast in bed

 • 16.02.2015, 10:01


Hei og god morgen! Ny uke, nye muligheter. Jeg sto opp for ca. en time siden, og har allerede rukket å handle på butikken, kjøre på stranda for å hente noen greiner (skal bruke de til et diy-innlegg), hente en pakke og spise frokost. I dag våknet jeg nok en gang til blå himmel og skinnende sol, så herlig! Jeg håper det holder seg slik fremover.

I dag skal jeg jobbe videre med nettsiden til mamma, vi håper på å få den ut i dag! Ellers skal jeg ta diverse bilder til bloggen, har blant annet fått en pakke i posten som jeg gleder meg til å vise dere. Dere hører mer fra meg i løpet av dagen, ha det fint så lenge ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Planer for valentinesday? Her er noen tips!

 • 13.02.2015, 16:45

I morgen er det valentines day! Dagen for å bruke litt ekstra tid på hverandre, vise at vi er glad i og setter pris på vår kjære. Har dere lagt planer for dagen? Selv har jeg ikke lagt noen planer i år, men jeg har likevel lagd en liste over ting man kan gjøre. Spesielt guttene kjenner nok litt på presset, og synes det er vanskelig å tilfredsstille kjæresten sin. Vi jenter har jo så alt for høye forventninger! Så jenter - husk å vær takknemlig uansett hva. Ikke stress kjæresten deres eller ha skyhøye forventninger til en megaromantisk kveld, det er meningen at begge parter skal kose seg ♥ 

- Gå på date. Besøk favorittresturanten deres, eller gå på en koselig café hvis dere vil bruke litt mindre penger. Legg bort mobil og andre forstyllelser, og fokuser bare på hverandre (gjelder vel egentlig de fleste punktene).  

- Kjøp roser! Vi jenter elsker å få roser, og det er heller ikke så veldig krevende for dere gutter. Har dere ikke lyst eller tid til å ha en lang, romantisk kveld sammen - overrask fruen med roser. 

- Inviter på helaften, eller planlegg en helaften sammen. Inviter kjæresten din på en tre-retters middag, eller planlegg en middag sammen med favorittretten deres. Bruk god tid, åpne en flaske vin og tenn stearinlys. 

- Ta med på blåtur. Denne synes jeg er koselig! Ta bind for øynene til kjæresten din, og kjør et sted. Det kan f.eks. være så enkelt som på hytta, en fjelltur,  kanskje har du bestilt hotellrom eller bestilt bord på en ekslusiv resturant. Du kan også kjøpe en hopp-på tur til utlandet, og overgi billetten når dere har ankommet flyplassen. Vær kreativ! 

- Frokost på senga med favorittmaten til kjæresten. Veldig enkelt, og veldig koselig! 

- Hotell for en natt. Lei av å være hjemme hele tiden? Det kan være godt å komme seg litt ut av huset, og tilbringe en kveld sammen et annet sted. Bestill et hotellrom, og tilbring natten der. Bestill champagne til rommet, se en film eller bare prat og kos dere. 

- Kjøp inn noe godt, tenn opp i peisen, hent alle puter og dyner i huset og lag en stor seng foran flammene. Dette har jeg og kjæresten gjort en gang, og det var noe av det koseligste jeg har gjort! 

Overrask med fint undertøy. Jenta kan kjøpe selv, eller gutten kan kjøpe i gave. En klassisk vinner! Alt undertøy under har jeg hentet fra Nelly. 

- Fyll kjøleskapet med ting han liker, hvor genialt er ikke det (denne fantastiske idéen stjal jeg fra fotballfrue)? Øl, biff, godis osv. Kjæresten min f.eks. elsker bacon over alt på jord, hadde jeg hatt råd skulle jeg fylt opp fryseren med 100 pakker. 

- Lag en sjekkliste med ting dere skal gjøre i løpet av dagen. spise en god frokost, gå en tur, dra på resturant, gi massasje ++. 

- Gjem lapper rundt om kring i huset med koselige ord. Dette gjorde søsteren min for meg for noen år siden, og det gjorde virkelig dagen min. Over alt hvor jeg gikk i huset fant jeg lapper med navnet mitt på, og på baksiden sto fine og oppmuntrende ord. Man kan gjemme de i pengeboka, nattbordskuffa, jakkelomma, toalettmappa, i setet på bilen, henge de på dører eller speil, i klesskapet osv.

- Lag album! Lim inn bilder og skriv litt på noen av sidene. Har du dato på forskjellige store hendelser i forholdet deres, så legg de gjerne ved! F.eks. første kyss, dato dere ble kjærester, første ferietur, første date osv. 

 

AVSTANDSFORHOLD?

Selv er jeg der akkurat nå, og det er utrolig kjipt. Men fortvil ikke, det er alltids noe man kan gjøre! Det viktigste er å vise at man er glad i hverandre og setter pris på at vi har hverandre. Man MÅ ikke gjøre noe stort ut av valentines day, fine ord er minst like mye verd. 

- Send blomster og sjokolade på døra. Bestill gjennom f.eks. Interflora eller Mester Grønn, og få de levert på døra til kjæresten din.

- Send et kort i posten. Dette er det nesten ingen som gjør lenger, så det er jo en skikkelig fin overraskelse! Fyll brevet med fine og romantiske ord til din kjære, og spray kortet med den faste parfymen din. Sistnevnte er skikkelig klisje, men faktisk veldig fint. Nå er jo valentinesday i morgen, så et kort kommer ikke frem på så kort tid. Kjenner du noen som tilfeldigvis kjører dit, så kan du sende med kortet. Ellers kan du jo alltids poste kortet i dag, og heller la kjæresten din bli overrasket. Det blir en skuffelse i morgen, men tenk så ovverasket han/hun blir når han/hun oppdager at du ikke har glemt kjæresten likevel! 

- Skriv en romantisk melding, eller flere meldinger i løpet av dagen. Skriv oppmuntrende ord og kjærlighetserklæringer. 

Har du mulighet til å overraske han/henne på døra? Ring på døra eller send en melding om at kjæresten må ta en titt ut av vinduet. Hvis du vil være litt mer kreativ og romantisk så kan du sende meldinger med forskjellige oppgaver i løpet av dagen. Den siste oppgaven er at han/hun skal gå et sted hvor du plutselig dukker opp. 

 

Jeg håper disse tipsene var til hjelp! Har dere allerede lagt planer så får dere kanskje nytte av disse tipsene neste valentines, bursdag, bryllupsdag eller bare en romantisk kveld. Man kan jo kose seg og overraske kjæresten på hvilken som helst dag. Hvem blir vel ikke glad for en romantisk overraskelse midt i uka? Og til dere som ikke har kjæreste! Send en melding til folk du er glad i, eller finn på noe koselig med vennegjengen. 

Ønsker alle sammen en fin valentines i morgen ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Hyttekos

 • 10.02.2015, 19:12

Hei! Jeg kom akkurat hjem fra hyttetur på Frosta, hvor jeg har vært sammen med Margrete. Vi dro i går kveld og ble til i dag, skikkelig koselig! Vi lagde taco, spiste godis, tente opp i peisen og pratet i ett sett. Godt å gjøre noe annet på en ukedag! 

Jeg har forresten fått kontakt med Adobe, og photoshop er oppe og går igjen. Heldigvis!! 

I dag hadde jeg egentlig tenkt å vise dere hvordan jeg har redigert bildet i headeren, MEN.... Arbeidsgiveren min fra Manpower ringte nettopp, da det er litt krise på jobb - så jeg må bare stille opp. Jeg rekker derfor ikke å skrive innlegget i dag desverre, men det kommer i morgen istedet. Håper det går bra ♥ Nå må jeg gjøre meg klar til arbeid, ha en fin kveld! 
PUBLISHED IN: Blogg

January through Instagram

 • 09.02.2015, 13:34

Jeg har et problem! Jeg får ikke til å betale photoshop-abonnomentet mitt, så jeg har ikke photoshop. Har kontaktet Adobe tidligere i håp om å få hjelp, men problemet er enda ikke blitt løst. I dag har jeg ikke fått svar fra dem i det hele tatt, så nå står jeg uten photoshop.. Jeg er jo HELT avhengig av programmet, da jeg bruker det både til blogg og til jobb. Hjelp! 

Redigerte heldigvis bilder til makeup-monday før jeg mistet photoshop, så det innlegget ligger klart til publisering. Hvis dere ikke hører fra meg i morgen så vet dere hvorfor. Jeg er tilbake så fort photoshop er oppe og går igjen! 

Over til overskriften: her er bildene fra min instagram i januar ♥  

@Albertiiine
PUBLISHED IN: Blogg

Pakke i posten

 • 06.02.2015, 13:29Åh, endelig kom denne hjem til meg! Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Jeg fikk låne denne kremen av en venninne før jul, og ble helt frelst!  Leppene mine er helt umulige på vinteren, har aldri funnet noe som virkelig virker. Denne derimot, gjør underverk. Skal skrive en omtale om den på Makeup Monday, for denne anbefaler jeg virkelig til alle og enhver.

Nå må jeg tilbake til arbeid, ha en fin fredag videre! 

 
PUBLISHED IN: Blogg

Rolig morgen

 • 03.02.2015, 09:38

Hei og god morgen flotte mennesker! I dag har jeg ingen ærender før klokken 11, så jeg bruker morgenen på å spise god frokost, forberede blogginnlegg og jobbe med design. Det er så godt å ha litt ekstra tid om morgenen! Strekke seg i senga, ta en lang dusj, spise god frokost - bare det å ha litt ekstra tid til å bli skikkelig våken og opplagt. Anyways, jeg ville bare innom for å ønske dere en god tirsdag. Vi sees i løpet av dagen, da kommer mitt første Tip Tuesday-innlegg. Stay tuned! 
PUBLISHED IN: Blogg

Nytt bloggdesign og nytt konsept på bloggen

 • 01.02.2015, 19:44

Hei dere, lenge siden sist! Håper alt står bra til med dere. Jeg har blant annet brukt de siste ukene på å jobbe med nytt bloggdesign, som jeg endelig har fått inn på bloggen. Hva synes dere? Jeg elsker at headeren strekker seg over hele bloggen, og at bildene i innleggen og sidemenyen strekker seg helt ut til kantene. Jeg har lett etter disse kodene i evigheter, og ble SÅ glad da jeg endelig fant en løsning. Bloggdesignet er ikke helt komplett på mobil enda, da jeg sliter med å strekke headeren og menyen helt ut til kantene. Men det skal jeg nok få ordnet etterhvert! 

I tillegg til det nye bloggdesignet, starter jeg også et nytt konsept på bloggen. Jeg er så spent! Konseptet går ut på at hver dag har hvert sitt tema. Jeg blogger allerede om mye forskjellig, så jeg tenkte at jeg like gjerne kan fordele det over hele uka. På den måten kan dere følge med de dagene jeg skriver om akkurat det du ønsker å lese. Moteinteresserte kan følge med på fredager, mens de som er mer interessert i DIY-prosjekter og andre tips oppdatere seg på tirsdager.  Blir ikke det bra? 

 De forskjellige temaene:


Makeup Monday:
 Sminke og skjønnhet! Jeg er ingen sminkeekspert, så her har jeg valgt vise forskjellige hårtips, produkteranbefalinger, hjemmelagde skjønnhetsprodukter og negler i tillegg til sminke. 

Tip Tuesdag: Jeg måtte ha en dag hvor jeg kan være ekstra kreativ og lage ting hjemme, så da ble det tipsing tuesday. DIY-prosjekter og andre tips og triks vil dukke opp her. 

Wondering Wednesday: Dagen for å spørre og svare på spørsmål. Spørsmålsrunder, spørreundersøkelser, ukens spørsmål osv. Denne dagen kommer kun til å bli oppdatert når det trengs. 

Tasty Thursday: Her kommer jeg til å legge ut forskjellige oppskrifter, både mat, drikke og søtsaker. Det blir gøy! 

Fashion Friday: Jeg elsker mote, så det måtte selvfølgelig inn på lista. Gleder meg allerede! Her vil jeg legge ut antrekk, gatemote, inspirasjonsbilder, new in ++. 

Surprising Saturday: Tid for litt overraskelser! På lørdager vil jeg skrive om alt fra a til å. Poenget er at det alltid vil komme noe uforventet, noe som jeg ikke har snakket om på forhånd. Forhåpentilgvis vil jeg få til noen samarbeid med forskjellige bedrifter, slik at jeg kan ha en del konkurranser. 

Sleepy Sunday: zzZZ. Jeg kommer til å trenge en day off når jeg er kreativ hver eneste dag. På søndager har jeg derfor bloggfri. 

Ellers kommer jeg til å blogge som normalt når det passer meg, med innlegg som ikke tilhører noen av kategoriene. Hverdagsinnlegg først og fremst. Dette kommer til å bli GØY! Har dere noen idéer og ønsker til hva jeg kan blogge om de forskjellie dagene, så rop ut. Jeg trenger så mange tips som mulig. 

Håper dere vil følge meg videre! Vi sees ♥
PUBLISHED IN: Blogg

SOT

 • 13.01.2015, 00:09

Da er det mandag og ny uke igjen! Jeg er i Trondheim, og har hatt en kjempefin start på uka! Startet dagen med et lite kvarter i solarium, for å få litt farge på kroppen. Deretter tok jeg på finklær og sminke, før jeg dro videre til et utested som heter Diskoteket. Jeg var nemlig statisk i en kommende musikkvideo i dag, veldig gøy! Det var også en gjeng med dansere der som hadde innøvd en koreografi, der i blant min søster og en venninne. Gleder meg skikkelig til resultatet! 

Etter et par timer innspilling møtte jeg kjæresten i sentrum. Vi bestemte oss for å prøve ut SOT burger og bar, et nytt spisested på Solsiden. Likte både lokalet og konseptet skikkelig godt! Eneste minuset var at jeg savnet litt mer tilbehør både i og ved siden av burgeren, men ellers var maten god! Perfekt for de som har lyst på en ekte, ordentlig burger til middag. 


Nå skal jeg og Nicolas se film på senga! God natt og sov godt fine lesere ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Årskavalkade

 • 04.01.2015, 14:44

GODT NYTTÅR! Håper alle sammen har hatt en fin start på det nye året ♥ 2014 er over, og det er tid for årskavalkade på bloggen! Årskavalkade er en av mine favorittinnlegg, noe av det morsomste med blogg er jo at man kan se tilbake på alt man har gjort. Jeg trodde ikke jeg hadde gjort noe spennende i år, frem til jeg begynte å bla i arkivet. 2014 har jo vært et sinnsykt bra år! Jeg har blant annet fått venner for livet, reist til både Island og Italia, storersøster har giftet seg og jeg har vært russ. 


♥ Jeg var på russeweekend i Åre sammen med dansejentene. Det var litt av en tur! Vi var så heldig å få sove på hotellets største suite, noe som ikke var planlagt på forhånd. Snakk om positiv overraskelse! Ellers hadde vi en dødsbra helg, en av mine beste minner dette året. Bildet over er tatt i bassenget på hotellet. ♥ Jeg og Janicke var modell for Frank Foss, veldig gøy! ♥ Jeg lagde bloggdesign til Sophie Elise for andre gang! Lagde også nytt bloggdesign til meg selv (det jeg har i dag). Dette var i mars, kanskje på tide å lage nytt? 

♥ Jeg kjøpte meg min aller første mac, Macbook Air. Årets beste kjøp! 
♥ 9. april ble jeg 19 år!  

♥ Jeg klippet håret mitt hos Adam&Eva i Trondheim, og fikk en helt ny look. Sykt godt! Jeg har alltid hadd langt og veldig tykt hår, og har aldri helt visst hva jeg skal gjøre med det. Eneste jeg har gjort tidligere er å tynne det ut flere ganger. Nå kan jeg endelig ha håret løst uten å se ut som et troll... 

♥ Jeg besto teoriprøven! 

♥ Jeg var russ, og hadde en fantastisk tid med gode venner. Vi hadde det så sykt gøy! 

♥ Utdrikningslag til storesøster Ida - Litt av en dag! Vi ga henne motorsykkeltur, frisørtime, masse oppgaver som baywatch på et offentlig basseng, sendte henne opp med et fly, klatret i klatrevegg, spiste mye god mat +++. ♥ Jeg var fotograf for danselæreren min og kompaniet hennes Kompani Trondheim. Vi var superheldig med været, og fikk tatt kjempefine bilder. Gøy! 

♥ Jeg ble ferdig på videregående, verdens beste følelse!! Har ventet på denne dagen siden jeg begynte på ungdomsskolen, haha. 

♥ Jeg og Janicke reiste til Island sammen med fotograf Frank Foss og make up-artist Margareta Rose, for å ta bilder til magasinet Portal. Vi hadde det skikkelig morsomt, og Island dere... FINESTE landet jeg har besøkt! Naturen er helt ufattelig fin, jeg skal helt klart tilbake. ♥ Jeg og tre andre venner var på Hove. Herregud så gøy vi hadde det!! Ble kjent med masse folk, var på konserter, festet, spiste god mat og bare levde livet (klisjé?). Som dere ser så jobbet jeg som frivillig, noe jeg angrer litt på. Jeg fikk jo gratis pass, men vi gikk glipp av en god del. Kjipt å se alle vandre ut og inn av festivalområdet og ha det kult, mens vi må sitte på en stol i 10 timer. Sett bort i fra det så hadde jeg det helt fantastisk! 

♥ Jeg arrangerte sommerfest i hagen min. Sola stekte, det var varmt til langt på natt og folk var i godt humør. Koselig å treffe alle sammen etter et år i Trondheim. 

♥♥♥ 25.juli - storesøstere Ida giftet seg med mannen i sitt liv. En av de fineste dagene i mitt liv. 

♥ Pappa rundet 60 år, og arrangerte stort selskap hos oss. En veldig fin dag! 


Jeg reiste til i Italia sammen med mamma for å ta bilder til nettsiden hennes. Fikk også tatt mange fine bilder til bloggen, først og fremst antrekksbilder. Alle mine antrekk i 2014 kommer i et eget innlegg senere, gøy å se tilbake på! 

♥ Jeg fikk til et samarbeid med XENIA, og mottok denne fine kjolen i posten. Xenia har så mye fint, totally in love with this dress. 

♥ Jeg var fotograf for enda en danser. De to bildene over er mine to favoritter fra serien. 


♥ Jeg spilte inn en sminkevideo

Jeg var i Trønderavisa om årets høstmote. Jeg var også i avisa om årets vintermote nå i desember. Veldig morsomt! ♥ Jeg lagde et oppheng til solbrillene mine, og lagde i tillegg et DIY-innlegg til bloggen. Ble veldig fornøyd med med opphenget, dere kan se innlegget og resultatet HER♥ Jeg kjøpte iPhone for første gang! Jeg elsker den. I tillegg til å se fin ut, så er iPhone veldig praktisk til meg som har Mac. Veldig mange gode fordeler som jeg har nytte av. 

Jeg lagde en liten filmsnutt av rommet mitt. Bildene fra island var i Portal, med en serie på hele 16 sider! Dere kan se alle bildene fra shooten HER

25.oktober - bloggen fylte fem år! Jeg hadde tidligere dette året blitt kontaktet av Alexandra Joner angående bloggdesign. Etterhvert inviterte hun meg på lanseringsfest til hennes nye singel Tap Dance, noe som for meg var helt sykt. Lokalavisa Verdalingen hadde fått med seg den store nyheten, og kontaktet meg for et intervju. 

Jeg farget håret mitt for første gang. Jeg gjorde det hos Breeze Grønn Frisør, og kunne ikke blitt mer fornøyd! Skikkelig godt med forandring. 

Jeg ble kontaktet av Adressa, og de gjorde et intervju med meg angående blogg og bloggdesign. Veldig stort å bli kontaktet av en så stor avis, dere aner ikke hvor nervøs jeg var! Dere kan lese artikkelen HERJeg og kjæresten var på lanseringsfest til Alexandra Joner. Veldig skummelt i begynnelsen, men etterhvert møtte jeg en bekjent som reddet hele kvelden vår. Hadde til slutt en kjempemorsom kveld med flotte mennesker! Fotograferte vakre storesøsteren min Hulda. En siste shoot før hun farget bort den blonde hårfargen. 

Jeg reiste til Italia igjen, denne gangen sammen med Margrete. Vi dro dit for å være med på olivenplukking, veldig fin opplevelse. Jeg fikk også tatt masse bilder og filmer til mammas nettbutikk. 

Jeg ble kontaktet av Sunglasses Shop, og har nå fått i gang et samarbeid med dem. Jeg mottok nettopp disse RayBansene, som jeg er superfornøyd med. Konkurranse kommer også snart! Jeg feiret jul med familien min, festet med gode venner i romjula og feiret en fantastisk fin nyttårsaften med Trondheimsjentene. 

 

Takk til alle dere som har gjort dette året så fint! Håper 2015 blir et like fint og minnerikt år. 
PUBLISHED IN: Blogg

December through instagram

 • 01.01.2015, 21:22PUBLISHED IN: Blogg

Clubmaster

 • 26.12.2014, 15:38

//AnnonseSe hva jeg mottok i posten her om dagen - RayBan Clubmaster solbriller! Fine, ikke sant? Jeg elsker de! Jeg bestilte solbrillene på Sunglasses Shop, en nettbutikk som selger solbriller fra flere store merker, blant annet RayBan, Oakley og Dior. 

Sunglasses Shop Norge selger solbriller noe billigere enn i andre butikker og nettbutikker. Disse Clubmaster solbrillene f.eks., koster bare 893kr, mens i andre nettbutikker ligger de på over tusenlappen. Man betaler heller ingen frakt eller toll, og 25% moms er allerede inkludert i prisen. I tillegg er leveringstiden ganske rask, med tanke på at lageret er plassert i England. Jeg mottok solbrillene bare 10 dager etter bestilling. Hvorfor har jeg ikke oppdaget denne nettsiden tidligere?! 

Jeg har vært så heldig og få gjøre et samarbeid med Sunglasses Shop Norge, så om ikke så alt for lenge kommer det en solbrillekonkurranse på bloggen. GØY! Dere høre mer angående konkurransen etterhvert. 

Hva synes dere om solbrillene? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

New nails

 • 13.12.2014, 16:07

Finally! You Like? Jeg er hvertfall superfornøyd! Jeg har lenge hatt lyst til å ordne neglene mine hos profesjonelle, men jeg har aldri tatt meg råd til det. Jeg ble derfor utrolig glad da jeg fant et sett fra Depend her om dagen, som inneholdt både negletupper og gel lakk til en billig penge. Resultatet ble jo faktisk ikke så værst med tanke på at det var første forsøk.

I kveld skal jeg på fest med kjente og kjære, så snart kommer et par venninner på besøk for å varme opp til kvelden. Gira! Dere hører fra meg igjen så fort jeg har tid, ha en fin lørdag ♥
PUBLISHED IN: Blogg

November trough instagram

 • 01.12.2014, 15:54


Instagram: Albertiiine

Det er desember allerede! Julaften er rett rundt hjørnet, og det er tid for å forberede med julebakst, julepynt og julegaver. I år skal jeg ikke kjøpe så mange julegaver annet enn til familie,  MEN -  Jeg skal plukke en heldig leser som får en liten gave av meg til jul. I morgen kommer det nemlig en konkurranse på bloggen, så det neste døgnet må dere holde dere oppdatert ♥

Nå skal jeg lage middag, vi snakkes! 
PUBLISHED IN: Blogg

Arrived

 • 11.11.2014, 23:21

Vi er endelig på plass i Scala Coeli, Italia, etter en reise på over 15 timer. SÅ godt å være fremme etter en lang reise, og ikke minst godt å være her igjen! Så langt ser morgendagen rolig ut. Vi har så vidt sovet det siste døgnet, så olivenplukkingen utsettes til torsdag. Vi skal heller bruke dagen på å se oss rundt i landsbyen, spise god mat og is og nyte utsikten. Det var nemlig helt svart ute da vi kom, så Margrete har enda ikke sett verken byen eller det fantastiske landskapet. Fra og med torsdag blir det der i mot mer å gjøre, både plukking av oliven og andre frukter, fotografi, film og design ligger i planene. Så da blir det fullt kjør! 

Det har vært en lang dag, så nå må vi komme oss i seng. Vi er dødsslitne! Sov godt, vi høres i morgen ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Slik lykkes du med bloggen

 • 03.11.2014, 15:27

 

Som tidligere nevnt så ringte Adressa meg forrige uke angående blogg og bloggdesign. Jeg har ventet spent på saken i flere dager, og i går var den endelig på nett! SÅ GØY! Saken handler om meg og min "bloggdesign-karriere", pluss noen tips til hvordan du kan lykkes med bloggen. Les hele saken HER

Nå skal jeg lese og svare på mail, innboksen er full! Vi høres i løpet av kvelden, da kåres vinneren av instagramkonkurransen. 
PUBLISHED IN: Blogg

October through instagram

 • 02.11.2014, 22:36


Instagram: Albertiiine
PUBLISHED IN: Blogg

Lanseringsfesten

 • 01.11.2014, 21:23

Da er vi tilbake i Trondheim, og jeg har endelig tid til å oppdatere dere om torsdagens arrangement. SÅ morsom opplevelse, og litt av en gøy kveld! Alexandra Joner har gjort en kjempebra jobb, showet fra tøft og musikkvideoen var råbra!

Arrangementet holdt sted på Bar Vulkan, et ekslusivt utested i Oslo. For oss begynte kvelden ganske klein, haha. Verken jeg eller Nicolas så en eneste kjent sjel i lokalet, så vi plasserte oss ganske fort i et hjørne for oss selv. Heldigvis varte det ikke lenge, for plutselig dukket en av mine designkunder opp. Joakim som han heter, og kjæresten Kristian slo seg ned ved oss, og de reddet bokstavelig talt kvelden. Det er forresten Joakim som har klippet musikkvideoen til Alexandra, dødsbra jobbet!! Han er så flink. 


Kristian og Joakim.

Kvelden utviklet seg etterhvert til en skikkelig morsom kveld, og gikk en helt annen retning enn planlagt! Joakim har jobbet litt for bloggeren Anette Marie, som igjen kjenner Sophie Elise. Så både de, kjærestene og to par til havnet rundt bordet vårt. Som dere kanskje vet så har jeg lagd to av Sophie Elise sine tidligere bloggdesign og hennes nåværende header, så det var veldig gøy å møte henne! De inviterte oss etterhvert videre til forskjellige utesteder, så da arrangementet var ferdig dro vi alle ut sammen. 

Beklager den dårlige kvaliteten, men jeg klarte å glemme kameraet hjemme. Det ble derfor mobilbilder denne gang. 

Jeg fikk desverre ikke hilst på Alexandra denne gangen, hun var jo veeldig opptatt under hele arrangementet. Sett bort i fra det så hadde jeg kjempebra og uforglemmelig kveld! Under ser dere musikkvideoen til Tap Dance, som flinke Joakim har klippet ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Nytt hår!

 • 30.10.2014, 12:59

Sponset behandling.
 

Jeg har aldri farget håret mitt før, så dere kan tro jeg var nervøs da jeg satt i frisørstolen i går. Men det var absolutt ingen grunn til bekymring, for se så fint det ble! Den øverste fargen er ikke så rød i virkeligheten, den er mer kald og naturlig. Akkurat slik jeg ville ha det! Jeg er så fornøyd! 

Jeg farget håret på den ganske nye frisørsalongen Breeze på Verdal, og jeg valgte denne salongen først og fremst fordi den er grønn. Breeze er den eneste grønne frisørsalongen i nærområdet, og jeg synes derfor salongen fortjener ekstra oppmerksomhet. Det er alt for mange som ikke vet hva grønn frisør er, eller at det i det hele tatt finnes. Kort foralt går Grønn Frisør ut på at produktene er mindre allergifremkallende og mer miljøvennlig, og kjemiske stoffer forbundet med vesentlig helserisiko er bannlyst. Det er mange sterke stoffer i hårprodukter, og veldig mange får allergiske reaksjoner og eksem etter en behandling. Grønn Frisør gir kunder et alternativ til tradisjonelle produkter, og allergikere får endelig muligheten til å farge og behandle håret slik andre kunder kan. I tillegg er det en positiv forandring for folk som er opptatt av miljø og helse. Jeg synes dette er så bra! 

Jeg er kjempefornøyd med timen min på Breeze grønn frisør. Ikke nok med at salongen er grønn, lokalet er også utrolig fint, frisørene er dyktige og de har veldig god kundeservice. OG massasjestoler når de vasker håret! Det klager jeg ikke på. 

Hva synes dere om den nye hårfargen? ♥Akkurat nå sitter jeg og kjæresten på toget på vei mot Oslo. Vi er fremme på Oslo S rundt klokken 15, og da drar vi rett til søskenbarnet mitt for å gjøre oss klar til kjendisfest. Vi høres derfra! 
PUBLISHED IN: Blogg

Dagen før dagen

 • 29.10.2014, 18:40

FOR en dag! I morgen reiser jeg til Oslo for å delta på lanseringsfesten til Alexandra Joner, så i dagen i dag har gått i ett kjør. Haha jeg er så dårlig til å planlegge, her skal alt gjøres på samme dag... Frisørtime, pakking og planlegging av antrekk, kjøpe ny jakke, fikse visittkort, ta bilder, oppdatere bloggen og gjøre ferdig bloggdesign. Jeg har ikke en gang kommet halvveis enda, men jeg skal nok få gjort meg ferdig før klokka slår tolv. Forresten, I´ve got some big news! I morges fikk jeg en melding fra adresseavisa! De ønsket å intervjue meg angående blogg og bloggdesign. Jeg takket selvfølgelig ja, og fikk klemt inn et kort intervju i planene mine. Jeg legger ut link på bloggen etterhvert som saken er ute, så stay tuned! Det er så mye poitivt som skjer for tiden ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Work work work

 • 27.10.2014, 18:45

Hei og god mandag alle sammen! Først vil jeg bare si tuusen takk til alle som har fulgt meg på både instagram og bloglovin etter at jeg ble linket av Erica Kvam i går, SÅ gøy! Jeg blir så glad! Det var også veldig mange som meldte seg på instagramkonkurransen, gleder meg virkelig til å se gjennom profilene deres (selv om det kommer til å ta laang tid)! Dere er best ♥Akkurat nå sitter jeg på Starbucks og drikker en stor kopp kakao, mens jeg jobber med bloggdesign. Jeg har rett og slett ikke tid til å blogge så mye om dagen, fordi jeg må jobbe med design. Jeg skal lage til både Stina Bakken og Julia Nyland i dag og i morgen, pluss at jeg har et par bestillinger jeg må gjøre meg ferdig med. Men jeg klager absolutt ikke, jeg er utrolig glad for all jobb jeg får! Og jeg skal nok få klemt inn ett blogginnlegg om dagen likevel ♥

Instagramkonkurransen er fortsatt åpen, så det er enda mulighet for å delta! Jo flere, jo bedre! Meld dere på konkurransen HER
PUBLISHED IN: Blogg

Invitert på lanseringsfest til Alexandra Joner

 • 26.10.2014, 18:37For noen måneder siden ble jeg kontaktet av danseren og sangeren Alexandra Joner, angående bestilling av bloggdesign. Jeg tok jobben, og lagde designet til siden Brokennails.blogg.no. Etter litt kontakt på facebook om design og header, ble jeg for omtrent en uke siden personlig invitert på lanseringsfest til hennes nye singel. Hvor gøy er ikke det?! Jeg har aldri hatt et mål om å komme i kontakt med kjendiser gjennom bloggen og bloggdesign, det å bli kontaktet av både Alexandra, Erica Kvam, Sophie Elise og Linni Meister har vært stort nok i seg selv. Så dette er virkelig gøy! Lokalavisa har allerede fått det med seg, de ringte på fredag og intervjuet meg angående festen. Intervjuet kan dere lese i bildet under. 

Festen holder sted i Oslo til uka, og jeg er så spent! Jeg og bloggen når nye høyder hele tiden, og nå har vi virkelig klatrer langt. Denne muligheten vil forhåpentligvis åpne nye dører ♥ PUBLISHED IN: Blogg

Bloggen er 5 år!

 • 25.10.2014, 15:57

Det er utrolig å tenke på hvor mye tid jeg har brukt på denne nettsiden. Hvor mye energi jeg har lagt i hvert bilde jeg har tatt og hvert innlegg jeg har skrevet. Sett opp og ned på bloggposten, perfeksjonert hver eneste detalj. Hvor mange blogger jeg har lest opp gjennom tidene, blitt inspirert av og sett opp til. Så masse tid foran en firkantet boks. Bortkastet? Mye av det. Har det vært verd det? Absolutt. Blogg er en rar ting. 

I dag har jeg hatt denne bloggen i fem år. Fem fine, tunge, lærerike, vanskelige, vakre, spennende, tårefulle, gledefyllte år. Vennskap, kjærlighet, oppturer og nedturer, erfaringer og opplevelser. I 1826 dager har  bloggen hvert med meg, i den viktigste tiden av livet mitt - ungdomstiden. Til sammen har jeg delt 1284 innlegg med dere. Det er mange innlegg, det. Jeg har delt livet mitt med internett, inspirert andre og til og med inspirert meg selv. Og jeg har lært så mye, dere skulle bare visst. Uten denne siden hadde aldri lært halvparten av det jeg kan i dag. 

For er det en ting som er sikkert, er det at denne bloggen har lært meg utrolig mye. Den har inspirert meg og motivert meg til å lære. Den har gitt meg mer enn jeg noen gang har drømt om. Flaks? godt mulig, for dere aner ikke hvor mye flaks jeg har. Men jeg velger å tro at det meste er selvgjort. Jeg har kanskje ikke inspirert hele verden, fått fler tusen lesere, vært på bloggfest med store bloggere eller blitt sponset av de største butikkene. Men jeg har gått fra å være en person til en helt annen. Jeg begynte som en 14 år gammel jente med ambisjoner om å lære alt kreativt skolebenken ikke kunne lære meg. Og gjett om jeg har. Jeg har lært å ta bilder, redigere i photoshop, lage bloggdesign ved bruk av html og css. Jeg har lært mye om internett, hva man kan dele og hva man helst ikke burde dele, hvordan dette bloggsamfunnet fungerer. Og ikke nok med det, jeg har fått kontakt med bloggere over alt. Gitt fine tilbakemeldinger og fått fine kommetarer tilbake, lagd gratisdesign og solgt kjempemange bloggdesign og headere. Sponset bloggdesign til kjente personer som blant annet Sophie Elise, Linni Meister og Alexandra Joner. Jeg har til og med lagd min første proffesjonelle plakat, rollup og annonse. Hvem hadde trodd det, det var jo aldri et mål. Så mange tilfeldigheter, og nå går det bare fremover. 

Sist men ikke minst - jeg har lært mye om meg selv. Jeg har gått fra å være en veldig usikker person til en mer selvsikker jente. Jeg vet hvem jeg er, og jeg vet omtrent hva jeg vil. Jeg har fortsatt en lang vei å gå, men årene med blogg har tatt meg med et stort steg på veien. Jeg er så stolt over meg selv, stolt over hvem jeg er, hva jeg har lært og oppnådd. Stolt over at jeg holder motet oppe. For perfeksjonist - det er jeg, og selvkritisk til de grader. Og det har absolutt sine ulemper. Men uten hadde jeg heller aldri blitt så flink som jeg er idag. Tusen takk til alle som følger bloggen min, tusen takk til alle fine ord og tilbakemeldinger, tusen takk til alle som har tro på meg, tusen takk til alle som bruker sin tid på å lese det jeg har å dele. Dere inspirerer meg og motiverer meg mer enn noe annet. Tusen hjertelig takk - jeg er evig takknemlig. 
PUBLISHED IN: Blogg

iPhone 5s gold

 • 19.10.2014, 13:17

I omtrent to år jeg hatt en Sony Experia S, og jeg lover dere - den har gått igjennom mye. Jeg er sikker på at jeg har mistet den i gulvet minst to ganger daglig, utrolig at den fortsatt lever (så vidt). Så nå var det virkelig på tide med ny mobil! Jeg har fått meg en iPhone 5S, og jeg gleder meg såå til å aktivere den! 

Bursdagen i går var forresten veldig koselig! Vi spiste sushi, homemade cupcakes, jorbær og masse annet digg, pratet og hørte musikk. Rolig og fin kveld. Det ble et kort besøk i Trondheim, jeg sitter allerede på toget på vei hjem igjen. Skal bruke timene på toget på å redigere videoen av rommet mitt, så håper jeg at jeg får den ferdig til i kveld. Ha en fin søndag, nyt den siste dagen med helg ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Plutselig fredag

 • 17.10.2014, 22:06


//today

De siste to dagene har gått i ett kjør! Jeg har vært på trening, møtt Janne, bestilt billetter til Italia, ryddet og vasket rommet, filmet rommet mitt til bloggen, vært på Magneten kjøpesenter med Janne og Andrine, vært på middag med mamma og vært på bursdag. Og mens alt dette har skjedd har jeg planlagt mange blogginnlegg som jeg rett og slett ikke har fått tid til å skrive. Akkurat nå har jeg besøk av Margrete og Janne, og mens de ser idol tar jeg meg (endelig) tid til å blogge. 

I morgen reiser jeg til Trondheim på bursdag og blir der til søndag, så vi høres derfra! Nå må jeg holde besøket mitt med selskap, ha en fin fredagskveld ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Favoritter

 • 15.10.2014, 17:28

De fleste har en absolutt favoritt enten i klesskapet eller i bokhylla. En favorittjakke som går til alt, en film du kan se hundre ganger uten å gå lei, en matrett som passer til en hver anledning. Tenkte det kunne være morsomt å lage et innlegg om det, kanskje det kan gi litt inspirasjon? 

Favorittplagg og skoDenne hvite blazeren er helt klart mitt favorittplagg akkurat nå. Hvitt er fint, og denne går til alt i klesskapet mitt! Hvilket skopar var værre å velge, for jeg har to favoritter til to helt forskjellige stiler. Så her blir det disse to. 

Favoritt-accessories Solbrillene går til alt, smykket gjør et hvert antrekk til en festlook. 

Favoritt-klesbutikk 

ZARA ♥

Favorittblogg 

Angelica Blick.

Favorittantrekk


Se hele antrekket og flere antrekk HER

Favorittfilm og serie 

Heat (1995). Gammel film, men herreGUD så bra. Har dere ikke sett den, se den! Når det kommer til serier, så elsker jeg både krim og jentete klisjé som Gossip Girl, Frustrerte Fruer og Sex and the City. De tre forblir selvfølgelig favoritter, men akkurat nå står krimserien True Detective høyt. 

Favorittbok og magasin Jeg har ikke lest mange bøker, så derfor har jeg ikke mange å velge mellom. Men av de få bøkene jeg har lest, er Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini den beste, uten tvil. Åh, jeg gråt i flere timer da jeg hadde lest den ferdig. Favorittmagasin er og forblir Det Nye. Alltid mye inspirasjon, bra tips og gode artikler. 

Favoritt matrett 

Mørt, rødt kjøtt med masse digg tilbehør, f.eks. fløtegratinerte poteter, søtpotetmos og soppstuing av sjampingjong. Se mine oppskrifter på bloggen HER

Favoritt reisemål 

ItaliaItaliaItalia

 

Nevn gjerne noen av deres favoritter i kommentarfeltet ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Mandag

 • 13.10.2014, 13:20Hei og god mandag fine, flotte mennesker! Klar for en ny uke? Det er hvertfall jeg! Jeg har lagt planer både for uka her og ukene fremover. Disse planene gjelder først og fremst bloggen, og alle mulighetene rundt bloggen min. Akkurat hva er ikke bestemt enda, men jeg har mange idéer! Jeg har sagt det samme såå mange ganger før, uten å leve opp til forventningene. Men denne gangen er det annerledes, jeg lover. Og jeg gleder meg!

Tusen takk til alle som følger meg, you're amazing ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Lately on IG

 • 06.10.2014, 12:37

Instagram: Albertiiine 
PUBLISHED IN: Blogg

DIY: oppheng til solbrillene

 • 05.10.2014, 12:49

God morgen alle sammen! I dag skal jeg vise dere hvordan dere kan sette opp et enkelt oppheng til solbrillene deres. Hver sommer kjøper jeg meg nye solbriller, og hver sommer mister jeg også solbrillene mine.. Så i år gikk jeg til innkjøp av seks stykker, bare for å være sikker på at jeg ville sitte igjen med minst ett når sommeren var over. Overraskende nok er alle på sin plass, så da må jeg også ha en plass til de. Så langt har de bare slengt rundt på rommet mitt, så igår kom jeg opp med en liten idé. Under ser dere hva og hvordan. Håper dere liker innlegget! ♥

Du trenger: 

- Hammer 
- Spiker
- Linjal
- Blyant  


Først bruker du linjalen til å måle opp hvor stor avstand det skal være mellom spikrene. Jeg ville ha solbrillene ved siden av speilet mitt, så jeg målte først høyden på speilet. Deretter målte jeg bredden på solbrillene. Jeg strevde veldig med dette, fordi jeg klarte virkelig ikke regnestykke på hvor stor avstand det skulle være mellom vært brillepar (haha, dprlig i matte).. Bildet over viser at høyden er 42 cm, avstanden mellom solbrilleparene er ca 8cm, og  avstand mellom spikrene til hvert solbrillepar er ca 12 cm. Sistenevnte måtte jeg justere litt ettersom hvor stor brillene var. 

 Bruk blyanten og sett en prikk hvor sprikrene skal stå, ut i fra målingene du har gjort. 

 Til slutt hamrer du inn spikrene på punktene du har satt. For at solbrillene skal henge bra, må du sette spikrene på skrå oppover. Helst så mye som mulig (ca 45 grader), slik at solbrillene blir hengene mest mulig "rett fram". 

 
PUBLISHED IN: Blogg

L´Oréal trendsetter search

 • 04.10.2014, 17:48

Jeg deltar i L´Oréal sin konkurranse om å bli deres nye trendsetter året 2015, og jeg har vært så heldig å gå videre til semifinalen! Gjennom det fikk jeg en pakke i posten på mandag, som inneholdt mange forskjellige sminkeprodukter. Disse produktene skal brukes i finalen, så nå gjelder det å sette sammen ett inspirerende blogginnlegg og håpe på en finaleplass. Innlegget kommer en gang før 8. oktober. 


PUBLISHED IN: Blogg

"Forvent det urforventede"

 • 02.10.2014, 16:38


Fredag 21/09 var jeg i Trønder-avisa om høstmoten 2014. Saken er skrevet av en barndomsvennine, og jeg synes det ble veldig bra! Hun har nettopp hatt enda et intervju med meg som kommer i filter om ikke så lenge. Morsomt! Legger ut bilder av det når det er i avisene.

Ellers håper jeg alt er bra med dere? Jeg er litt opptatt for tiden, og bloggen blir desverre helt glemt bort i alt. Men jeg tok noen bilder til bloggen i går, så det kommer et par innlegg de neste dagene. Har også gått videre i en bloggkonkurranse, så jeg må sette i gang hodet og lage et kreativt innlegg så fort som mulig. Skriver nærmere om konkurransen i morgen. Ha en fin dag videre ♥


Foto: Cesilie Granaune Matberg
PUBLISHED IN: Blogg

Førerkort!

 • 11.09.2014, 19:58

Ååh ENDELIG! Det øyblikket sensor sa at jeg hadde bestått var magisk, nå kan jeg endelig kjøre bil selv! Etter masse arbeid kom jeg i mål til slutt jeg også. SÅ deilig å være ferdig med det løpet. 

Jeg er forresten i Trondheim denne uka, og her skjer det ting hver dag. I går var jeg og mamma på et møte med SirCon, idag har jeg hatt oppkjøring, i morgen skal jeg møte venner i Trondheim og være fotograf på et dansearrangement, på lørdag er det innflytningsfest til søsteren min og kjæresten, og på søndag reiser jeg til Verdal på bursdagsselskap til største storesøster og tantebarnet mitt. Det er altså fullt kjør, men jeg prøver så godt jeg kan å oppdatere bloggen i mellomtiden. Akkurat nå sitter jeg på Starbucks og drikker en frappucino mens jeg venter på at Janicke skal bli ferdig på jobb. Jeg har ikke møtt henne siden Islandsturen, så det er ett etterlengtet møte! Vi snakkes i morgen, ha en fin kveld ♥♥
PUBLISHED IN: Blogg

Last day

 • 02.09.2014, 09:48I dag er min siste dag her i Italia. Tiden gå alt for fort når man er på ferie, jeg skulle gjerne hatt en uke til. Vi reiser sent i kveld, og er ikke i Trondheim før klokken fem i morgen ettermiddag. Det blir en lang reise. Så i dag skal jeg ligge på stranden i hele dag og nyte de siste timene ved middelhavet. Dere hører fra meg i kveld! Ha en fin dag ♥
PUBLISHED IN: Blogg

12 fakta om Italia

 • 01.09.2014, 21:23

For å blogge om noe enn antrekk mens jeg er i Italia, har jeg samlet opp noen tilfeldig fakta om landet. Det er virkelig mye rart man kan finne ut ved å søke rundt på nettet. Jeg har funnet både unyttige og interessante fakta, og noen merkelige lover. Håper dere liker innlegget! 


- Italia er det fjerde mest besøkte landet i verden. 

- Italia har lagd vin i over 2800 år, og er det største vinproduserende landet i verden. 

- Menn kan bli arrestert for å ha på seg skjørt. Hva slags regel er det? 

- Italia har flere berømte motedesignere enn noe annet land. 

- Italias eldste oliventre er ca. 1700 år gammelt. - Mafiaen er Italias største "virksomhet". Ifølge eksperter omsetter den årlig for omkring 745 milliarder kroner - eller dobbelt så mye som bilprodusenten Fiat.

- Det er ikke lovlig for menn å berøre seg nedentil i offentligheten. 

- Både Torino og Firenze har vært hovedstad i Italia før Roma. Roma ble hovedstad i 1871. 

- Provinsen Calabria er det eneste stedet i Europa hvor det vokser lakris, og 1/5 steder i hele verden! 

- Man kan kjøre opp til scooter og moped når man er 14 år. Skummelt spør du meg. 

- Menn har ikke lov til å gå i bar overkropp offentlig. 

- En italiener spiser i gjennomsnitt omtrent 28 kg pasta i året, ca. 70-80 gram hver dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

søndag - time for time

 • 31.08.2014, 22:44

11:00 - Jeg våknet og vridde meg i sengen i 20, gode minutter før jeg motvillig måtte stå opp. I går var vi nemlig på bar til klokken halv tre på natten, så i dag var det tungt å åpne øynene. 

12:00 - Jeg lagde meg nydelig frokost som jeg skulle kose meg med i morgensola på verandaen, helt til dette skjedde: 

... Og så var all idyllen borte. I samme øyeblikk ringte mamma og sa at det snart var stor lunsj hjemme hos kjæresten hennes, så da var det bare å hive i seg maten og pakke til stranda. 13:00 - Jeg fikk servert stor lunsj, og som jeg skrev i et tidligere innlegg - her spiser de stor lunsj. Vi fikk servert pasta først, så kjøtt, stekt potet og grønnsaker, deretter store mengder honningmelon og til slutt kaker. 

14:00 - I italia sitter man lenge rundt matbordet, så klokken to og i enda en time spiste vi fortsatt mat. 

15:00 - lunsjen var ferdig, og vi dro hjem til leiligheten for å slappe av en liten time. 16:00 - Jeg og mamma dro ut for å ta antrekksbilder til bloggen. As you can see har jeg på meg min blå kimono igjen, nytt favorittplagg. Elsker mønsteret og fargene! 17:00 - Jeg ankom stranden, hvor jeg ganske umiddelbart sovnet i skyggen under ett tre. 

18:00 - Fortsatt i drømmeland... 

19:00 - Jeg våknet og oppdaget at jeg nesten hadde sovet i to(!) timer. Jeg kom meg sakte men sikkert opp, og gikk i baren og kjøpte meg en is. 

20:00 - Vi ble plukket opp av kjæresten til mamma, og kjørte hjem til landsbyen. 

 21:00 - Middagstid. 

22:00 - blogg blogg blogg 

Slik går dagene her i Italia. Vi slapper for det meste av og ligger i solsteiken på stranda. Ellers har vi også vært ute å spist italiensk pizza en dag, kjøpt verdens beste kuleis og tatt bilder av arbeidskarer som plukker chili. Nå skal jeg se over bildene fra dagens antrekk, så kommer innlegget enten i kveld eller i morgen tidlig. Håper dere har hatt en fin søndag! 
PUBLISHED IN: Blogg

I T A L Y

 • 26.08.2014, 14:51Sommeren er reddet! Jeg skulle egentlig ikke til Italia i år, men til slutt ble det en liten tur likevel. Perfekt nå som sommeren i Norge har tatt slutt. Jeg er her først og fremst for å hjelpe mamma med en nettside/nettbutikk, så jeg skal blant annet bruke dagene på å ta bilder. Men for det meste skal jeg slappe av og nyte varmen, spise god mat og italiensk is. Jeg har allerede vært en liten tur på stranda før lunsj, og snart skal vi kjøre tilbake igjen. Dere hører fra meg i løpet kvelden, ha en fin dag videre! 
PUBLISHED IN: Blogg

Seksti

 • 26.08.2014, 00:57

På lørdag arrangerte pappa stort bursdagsselskap hjemme hos oss. Han rundet nemlig 60 år den 20. august, og det måtte selvfølgelig feires! Huset og hagen var full av kjente og kjære i godt humør, og det ble servert nydelig mat, dessert og drikke. Festen varte fra fire på dagen til langt på natt, et godt tegn på at både jubilanten og gjestene storkoste seg. Gratulerer så mye med dagen som var, pappa ♥ Uendelig glad i deg. 

"Ragnar Vestvik feirer seksti år og er en lykkelig mann." - les intervjuet med pappa i Verdalingen HER
PUBLISHED IN: Blogg

Den siste måneden

 • 10.08.2014, 15:43Den siste måneden har jeg bodd alene i en leilighet på Bakklandet i Trondheim. Herregud så godt det har vært! Stor, fin plass helt for meg selv, i den koseligste delen av byen. Leiligheten ligger rett ved Nidelven, så nesten var dag har jeg spist mine måltid på balkongen, sett på de gamle bygningene som reflekteres i vannet, fisk som hopper og nyforelskede par på brygga. Herlig. I dag er min siste dag her før jeg må bevege meg videre. Leiligheten er nemlig min fadder sin, så i morgen er det fullt hus igjen. Kommer til å savne å bo så sentrumsnært, kveldssola på balkongen og ikke minst et sted helt for meg selv. Jeg har kost meg sånn! 

I dag går reisen hjem til Verdal på besøk, og på fredag flytter inn hos ei venninne i Trondheim. Der blir jeg boende ut måneden, før jeg flytter tilbake til Verdal etter et langt og fint år i Trondheim. Hva som skjer videre kan jeg fortelle mer om i et senere innlegg. Vi sees!
PUBLISHED IN: Blogg

Hove 2014

 • 09.07.2014, 10:48

Hei dere! Har vært dårlig med oppdateringer på bloggen de siste to ukene, da det har vært fullt kjør hver eneste dag. Siden sist har jeg shoppet på Island, reist hjem fra Island, pakket og flyttet ut fra Trondheim, vært på hove, reist alt for mange timer med tog og flyttet tilbake til Trondheim igjen. Nå derimot blir det rolig fremover, så jeg skal prøve å oppdatere bloggen så mye som mulig! Over til Hove - for ei uke! Jeg storkoste meg hvert eneste sekund! Fint vær, masse folk, nye venner, god mat, bra konserter, fest, moro og null bekymringer. Vi var en gjeng på bare fire jenter som dro sammen, og da er det så og si obligatorisk å bli kjent med nye folk. Vi ble fort kjent med en stor gjeng i naboteltet som vi vorset med nesten hver kveld. Ellers var de fleste veldig åpne til nye mennesker, så det var null stress å bli kjent med andre. Dagene gikk i å sole seg, spise mat, spille utallige runder med boms, prate med folk, feste og gå på konsterter. For et godt liv! Ellers må jeg bare nevne at jeg jobbet som frivillig under festivalen, slik at jeg fikk gratis bånd og campingplass. Å være frivillig under festivalen er absolutt ikke å anbefale dersom du ønsker å oppleve så mye som mulig. Jeg gikk glipp av SÅ mye. Frivillig før festivalen er derimot ingen dum idé for dere som ønsker å spare litt penger.
 
Vi har hatt det så gøy, jeg gleder meg allerede til neste år! Fler som var på Hove? PUBLISHED IN: Blogg

Finito

 • 19.06.2014, 18:26

13 år med skolegang er endelig over! Gud for en befriende følelse, jeg har ikke ord! Da jeg begynte på videregående var jeg nesten sikker på at jeg aldri ville komme meg gjennom tre år, men jeg klarte det - og jeg er så stolt over meg selv! Jeg har kanskje ikke lagt så hardt arbeid i skolen, og endte heller ikke opp med de beste karakterene, men jeg gjennomførte. Det er mer enn bra nok for meg. I tillegg må jeg bare nevne at jeg er uendelig glad for at jeg flyttet til Trondheim og gjennomførte mitt siste skoleår her, det har vært en av mine beste år uten tvil. Jeg har fått muligheter jeg tidligere ikke kunne tenke meg, møtt mange herlige folk, fått venner for livet og ikke minst utviklet meg på så mange positive måter. Bare det å flytte fra Verdal har vært et stort pluss i seg selv. Takket være dette året står jeg igjen med vitnemål og generell studiekompetanse. 

Avslutningen besto av litt underholdning av elevene og diverste taler av lærere, før vi avsluttet med rosesermoni hvor alle 200 elevene fikk hver sin rose. Deretter dro hele MD-klassen på hjemmefest med grilling og kos for en siste fest sammen, og for å feire oss selv. 

Både jeg og pappa hadde selvfølgelig lagt igjen kameraene våre hjemme, så det ble ikke tatt så mange bilder. Bildene over ble tatt med mobil(.....). Kjolen jeg har på meg fikk jeg i gave av Linni Meister for ikke så lenge siden. Jeg glemte kanskje å si at jeg lagde bloggdesign til henne? Som takk for hjelpen fikk jeg plukke ut et plagg fra kolleksjonen hennes. Dere ser den ikke så godt her, men den er utrolig fin i virkeligheten! 
Takk for fine år, og masse lykke til videre til alle dere som er ferdig med videregående ♥ Livet har nettopp begynt! 
PUBLISHED IN: Blogg

4/4

 • 12.06.2014, 23:04

Endelig endelig endelig! Fire av fire eksamener er endelig gjennomført. Etter tre hektiske uker med konstant sommerfugler i magen kan vi endelig si oss ferdige og ta det helt med ro. Jeg har gruvd meg på disse eksamenene helt siden ungdomsskolen, og plutselig er jeg ferdig. Alt har gått i ett de siste ukene. Nå er det bare noen få dager igjen av skoleåret, og jeg er ferdig med 13 år skolegang. For en herlig følelse! Etter vår siste eksamen i dag feiret dansejentene med mat og vin på resturant. Neste uke er det vitnemålsutdeling, og da blir det grilling, fest og feiring med hele MD-klassen!

Her er litt bilder jeg tok under vår første danseeksamen. Fine, flinke jentene ♥

Har blitt veldig lite blogging i det siste. Jeg håper dere har det fint? ♥ Neste uke skal jeg oppdatere dere mye igjen, jeg skal nemlig reise bort i seks dager! Hvor det blir og hva jeg skal avslører jeg ikke helt enda. Alt jeg kan si er at jeg gleder meg helt utrolig mye!
PUBLISHED IN: Blogg

Utdrikningslag

 • 25.05.2014, 18:19

Åh, for en morsom dag! I sommer skal storesøsteren min Ida gifte seg, så i går arrangerte vi utdrikningslag. Klokken halv elleve var vi i gang, og dagen besto av tur på motorsykkel, klatring, baywatch i bassenget, flytur og frisørtime, tapas, pakkelek, ballonglek m.m. Hvilket tema vi skulle ha var det ingen tvil om, det ble disney. Jeg tror ikke jeg kjenner noen som elsker disneyfilmer så mye som Ida. Alle hadde på seg rosa klær og hodeplagg fra disney, mens Ida ble kledd opp i en nassenøffdrakt. Alt i alt en utrolig fin dag, og et veldig vellykket utdrikningslag.Jeg håper du hadde en fin feiring Ida ♥ Nå er det ikke lenge til bryllupet, og jeg gleder meg! 
PUBLISHED IN: Blogg

17. mai og russetid

 • 18.05.2014, 11:10

Hei og gratulerer med dagen igår alle sammen! Jeg håper dere hadde en fin feiring ♥ Det hadde hvertfall jeg! Nå er det omtrent en månede siden jeg bloggen sist, og mye av grunnen til dette er at jeg har vært russ i år. Det har vært fullt kjør hver dag 17 dager i strekk, og jeg har hatt det så GØY! I går var det stort russetog i byen hvor all russen stilte opp. Høy musikk, glade mennesker og skikkelig god stemning! Tenk at det er ferdig allerede, dagene har bare flydd av sted. Etter russetoget dro jeg, mamma, Andrea og Mikael hjem til oss for å spise sodd. Deretter var det ut på fest igjen med russebuksa på for siste gang ♥
Jeg kjenner kroppen er ganske utslitt etter så mye festing og lite søvn, så i dag skal jeg bare ligge i senga og slappe av. Skal gå igjennom og svare på en del mail og kommentarer her på bloggen, siden det har blitt helt nedprioritert i russetiden. I morgen er det tilbake til hverdagen, og da er det eksamener som står for tur. Ikke lenge til 13 år med skole endelig er fullført!
PUBLISHED IN: Blogg

Bestått!

 • 15.04.2014, 16:19


Skjorte Sheinside HER

Teoriprøven for bil er tatt og bestått - ENDELIG. Nå har jeg utsatt og utsatt i evigheter, så det var virkelig på tide.  deilig og være ferdig med den delen, nå går det vare en vei. Har øvelsekjørt masse det siste året, så forhåpentligvis står jeg med eget førerkort om 1-2 måneder. Åh som jeg gleder meg! 

Nå skal jeg bruke en liten time på å innrede rommet mitt. Nesten alt ble tatt ut for en god stund siden, og av ren latskap har jeg ikke satt tilbake noe av det enda. Blir godt å få inn litt pynt og farger igjen. Deretter skal jeg hoppe i dusjen, sminke og ordne meg før jeg skal på familieselskap. Der blir det servert stort herremåtlig etterfulgt av leker og spill - det blir kos. Ha en fin kveld alle sammen! 
PUBLISHED IN: Blogg

New look

 • 12.04.2014, 18:23

Dere som vet hvordan håret mitt alltid har vært ser vell stor forandring? Jeg er så utrolig fornøyd med håret mitt nå, såå verd pengene! Endelig kan jeg også gå med løst hår uten å føle meg som en vandrende lampeskjerm. Håret lå som en poncho over skuldrene mine før. 

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Too much hair

 • 12.04.2014, 15:18I dag har jeg vært til frisøren, og wow - for en forandring! Jeg har hatt langt og tykt hår så lenge jeg kan huske, så det var virkelig på tide å gjøre noen endringer. Jeg klipte meg hos Adam og Eva her i Trondheim, og jeg ble superfornøyd! Drar definitivt tilbake dit. Bilder kommer ikveld, nå kjører vi til Verdal. Ha en fin lørdag ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Birthday

 • 09.04.2014, 07:52

God morgen vakre lesere ♥ I dag har jeg bursdag!! Tenk at tiden går så fort, ett år igjen så er jeg tjue, utrolig. Nå har jeg akkurat spist en nydelig bursdagsfrokost sammen med storesøster og kjæresten. Sett bort i fra det blir det ikke noe særlig bursdagssteming før sent i kveld. Jeg har nemlig tentamen i dansehistorie på skolen i dag, og når den er levert drar jeg rett på jobb. Snille mamma har bakt bursdagskake til meg da, så det blir heldigvis litt feiring når jeg kommer hjem i kveld. 

Nå må jeg komme meg på skolen, ønsker dere en nydelig dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Four days left

 • 05.04.2014, 12:33

Hei og god morgen fine dere! I dag er det kun fire dager igjen til bursdagen min! 9. april blir jeg hele 19 år, tiden går så fort. Føles ut som den store 18-årsdagen var i går. Det er rart hvordan spenningen og gleden med bursdag endrer jeg med årene, jeg har nesten ikke tenkt på at jeg har bursdag snart. Da jeg var mindre hadde jeg alltid nedtelling, og tegnet gjerne min egen kalender som jeg krysset av dag for dag. Haha, gøy å tenke tilbake på. Uansett, litt stas er det jo selvfølgelig! Min egen dag én gang i året, gratulasjoner, pakker og kaker. Jeg ville egentlig bare innom for å ønske dere en fin dag, jeg skal snart på jobb hvor jeg blir frem til syv i kveld. Deretter skal jeg, mamma og kjæresten kjøre til Verdal på helgebesøk, det blir koselig. Alltid like godt og være hjemme. Nå må jeg komme meg ut døra, ha en fin lørdag engler ♥
PUBLISHED IN: Blogg

MacBook Air

 • 25.03.2014, 16:51
Se hvem som endelig er eier av Mac! Jeg har siklet etter egen Mac i evigheter, og til slutt klarte jeg ikke å vente lenger. Sparekontoen er tømt, men det var absolutt verd det. Nå er jo ikke Mac akkurat det billigste du får kjøpt, så jeg gikk for å sjekke Finn.no først. Nicolas er ekspert på å finne gode produkter der inne, så jeg overlot jobben til han. Etter at par dager leting og pruting var alt i boks, og en MacBook Air var på vei hjem til meg. God pris, bare et halvt år gammel, og så og si ubrukt. Nicolas betalte i tillegg en liten sum for Macen i bursdagsgave, takk kjære ♥  Jeg er superfornøyd! 

Her i Trondheim er det nydelig vær i dag! Himmelen er skyfri og sola varmer faktisk. Det er godt å kjenne at gradene stiger og se at snøen sakte men sikker forsvinner. Det er hele 11 grader i skyggen, så i dag har jeg virkelig kjent på vårstemningen. SÅ godt! Jeg håper det holder seg sånn fremover ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Tom for inspirasjon

 • 24.03.2014, 19:35

Hei fine lesere, har dere hatt en fin start på uka? Nå som våren begynner å nærme seg har jeg tenkt litt på å begynne og blogge mer igjen. Det er lyst ute, temperaturen er høyere og alle er i bedre humør. Problemet er bare at jeg mangler både motivasjon, inspirasjon og idéer. Jeg har skikkelig blogglyst for tiden, men jeg synes det er så vanskelig å finne på noe å blogge om. Derfor lurer jeg på om dere har noen bloggtips? Er det noe spesielt dere vil lese om? Håper så mange som mulig vil legge igjen en kommentar, blir kjempeglad for tips! 

Jeg holder forresten på å lage nytt design til bloggen - jeg tror det i seg selv kan være en stor motivasjon til å blogge mer. Designet kommer i løpet av de neste dagene, så stay tuned! Nå skal jeg skifte til treningsklær og ta neste buss til 3T. Vi sees ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

"Denne bloggen eksisterer ikke lenger"

 • 08.03.2014, 11:55

Hei! Det var kanskje noen av dere som merket at bloggen min "ikke eksisterte" igår? Jeg fikk hverfall helt panikk, og sendte med en gang en mail til blogg.no. Heldigvis fikk jeg fort svar, og nå er endelig bloggen oppe og går igjen. Det var blogg.no som hadde sperret bloggen min (og mange andre blogger) pga manglende annonser. Disse annonsene betaler for drift og videreutvikling av blogg.no, og er grunnen til at vi bloggere kan opprette og ha en gratis og stabil bloggplattform med support døgnet rundt. Ønsker man er reklamefri blogg må man betale en månedsavgift, og denne er på hele 2500kr. Dette var jeg absolutt ikke klar over, så jeg er glad  for at jeg fikk en god forklaring på dette. Jeg har nå satt tilbake all reklame på bloggen min + gratisdesignene mine, så alt skal være greit. 

Nå løper tiden fra meg, jeg må skyndte meg på jobb! Håper dere får en fin dag ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Vinterferie

 • 20.02.2014, 14:52Hei og god vinterferie alle sammen! Tenkte det var på tide å gi fra seg en lyd her på bloggen, alt for lenge siden sist. Det er vinterferie, og jeg tilbringer dagene hjemme i Verdal. Dessverre er i dag siste feriedag for min del. I morgen og på lørdag skal jeg på jobb, og må derfor reise tilbake til Trondheim i morgen tidlig. Men jeg klager ikke, ferien har vært utrolig fin frem til nå. Jeg har egentlig ikke så mye å fortelle dere, det har ikke skjedd noe spesielt siden sist. Jeg har heller ingen spennende planer, men flere innlegg på bloggen skal dere likevell ikke se bort i fra. Har en del upubliserte innlegg som venter, og en del bilder og klær som jeg ikke har fått vist. Det kommer i løpet av de neste dagene! 

Nå skal jeg ordne meg og få på meg litt gode klær, så skal jeg ut å gå i finværet. Sola steiker og himmelen er uten en eneste sky, så det skulle bare mangle at jeg bevegde meg utenfor døra idag. Jeg skal besøke storesøster og tantebarna, og så skal jeg få tatt noen bilder til bloggen. Håper dere får en fin dag, nyt ferien! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

MineralFusion

 • 20.01.2014, 20:58
Jeg var så heldig å vinne en konkurranse på Martine Egeland (explode.blogg.no) sin instagram i jula, så for ikke så lenge siden mottok jeg denne fine saken i posten. Det er en blush fra Mineral Fusion, og jeg er kjempeførnøyd! Fargen er ikke så veldig rosa, men heller litt rød/brun, som gir et veldig naturlig resultat. Den er også lett å påføre, og faller ikke av i løpet av dagen. På toppen av alt er det mineralsminke - et stort pluss for meg med så følsom hud. 

Har dere prøvd noen produkter fra Mineral Fusion? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Russeweekend i Åre

 • 12.01.2014, 17:20

I helga har jeg vært i Sverige på russetur, og for en tur! Alt gikk over alle forventninger. Jeg dro sammen med noen av jentene i danseklassen, og det viste seg at vi hadde fått sykeste suiten på hele hotellet. Rommet var tre ganger så stort som de andre rommene, og leies vanligvis ikke ut til russen, så vi var utrolig heldig! Vi hadde stort kjøkken, spisebord og en fin stue, flatskjerm, annlegg med høytalere i taket, veranda, to bad, tre soverom og ikke minst egen badstue. Dette var jo absolutt ikke planlagt, så alle var helt i hundre da vi kom på rommet. 

Vi ankom klokken sju på fredag, så vi rakk ikke så mye før festen var i gang. Startet med middag etter tre-timers busstur, før vi fikk på finstasen og dro ut. På lørdag startet vi dagen med et varmt bad nede i spaet. Synd jeg ikke tok med kameraet dit, for det var kjempefint! Det var ikke så stort, men det var store vindu i hele rommet med fin utsikt. Herlig! Senere var det afterski, middag og fest igjen! 
Fint ja? Jeg er så glad jeg reiste med disse jentene, turen hadde ikke blitt den sammen uten dem. En herlig gjeng som jeg har blitt så glad i ♥ De lagde dødsbra stemning hele helga, og det var så gøy! Skulle ønske vi hadde en uke til sammen på suiten, men jeg skal ikke lyve å si at det var godt å komme hjem idag heller. Var ganske så utslitt da jeg våknet i morges. Møtte også masse andre kjentfolk som jeg ikke har sett på en god stund, såå koselig. De toppet turen!

Jeg håper alle sammen har hatt en like fin helg som meg ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Året som gikk

 • 06.01.2014, 18:50

Litt forsinket innlegg, men GODT NYTTÅR! Jeg håper alle sammen hadde en fin nyttårsfeiring med familie og god mat, det hadde hvertfall jeg! Jeg feiret likt i år som i fjor, sammen med Nicolas og familien, og en annen familie. Vi spiste indrefilet med masse godt tilbehør, og avsluttet måltidet med deilig creme brulee - nam! Det var utrolig god stemning hele kvelden, og jeg stoorkoste meg. Perfekt avslutning på et fint år. 

En av fordelene med å ha en blogg er at man har store deler av livet sitt lagret, det er bare å trykke seg tilbake i arkivet så kan man se hva man gjorde når og hvor. Dette året har jeg blogget veldig lite, så jeg har dessverre ikke så mye å se tilbake på på selve bloggen. Men det lille som finnes er gøy å se tilbake på. Året 2013 har vært både fint og tungt. Jeg har aldri følt så mye smerte, men heller aldri hatt det så bra. Jeg har grått my, men ledd enda mer. Den siste måneden av året var heldigvis bare fin, og jeg gikk lykkelig inn i 2014. Jeg har en følelse av at dette året kommer til å bli bra! For å takke for et fint 2013, har jeg lagd en kort oppsummering av året som gikk. 

 

♥ Jeg ble sammen med denne kjekkasen!♥ 9. april fylte jeg hele 18 år! På dette tidspunktet hadde jeg ikke begynt å blogge igjen enda, men tok likevell turen innom og oppdaterte dere litt på den store dagen.

♥ Jeg innså at det var dumt av meg å slutte helt med blogginga, og bestemte meg for å begynne igjen (kun et halvt år etter at jeg sa meg ferdig med bloggen, småflaut). Denne gangen med mindre forventninger til meg selv, og med null fokus på lesertall og kommentarer. 

♥ Jeg ble ferdig med 2. året på Inderøy vgs, for en følelse! Jeg kom meg gjennom dette skoleåret også.. 

♥ Jeg og Nicolas reiste til Italia sammen, og hadde et opphold der på hele seks uker. Reisen begynte i Emilia Romagna, og fortsatte til Toscana, Calabria og til slutt Sicilia. Vi slappet av, spiste god mat, lå på stranda og levde livet fullt ut med null bekymringer - helt klart en av mine beste minner. 

♥ Jeg fikk den fantastiske nyheten om at jeg hadde kommet inn på Trondheim Katedralskole, som var alt jeg ønsket meg på dette tidspunktet! Endelig kunne jeg bo i byen, bli kjent med nye folk, begynne på en ny skole og rett og slett bare starte litt på nytt. Føler meg utrolig heldig som kom inn, har aldri trivdes så godt på en skole før. Jeg har utviklet meg mye etter at jeg flyttet, både innen dansen og som person. 

♥ Det var aktivitetsdag på skolen, og jeg spilte fotball for første gang på minst fem år.... Det var faktisk overraskende gøy! 

♥ Jeg fikk meg min aller første jobb, som seriøøst var på tide. 

♥ Storesøster fylte tretti år, og feiret med et stort bursdagsselskap og utkledning. Jeg gikk for kineserkostyme, og hadde en kjempemorsom kveld! 

♥ Jeg dro på hyttetur med fire fantastiske jenter som jeg ble kjent med i høst. Lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde denne helgen. 

♥Jeg gjennomførte første danseforestilling på den nye skolen. 

♥ Jeg var så heldig å få lage bloggdesign til toppbloggeren Sophie Elise. Har også fått solgt mange andre bloggdesign dette året. 

♥ Jeg kom i lokalavisa (Verdalingen) for mitt comeback, og for designet jeg lagde til Sophie Elise. 

♥ Jeg var hårmodell sammen med Aurora, Emilie og Sofia. 

♥ Jeg feiret julaften med folk jeg er utrolig glad i, og hadde ellers en veldig fin jul. 

Dette året har vært spesielt, det har skjedd så store forandringer i livet mitt. Jeg føler meg litt som et annet menneske, på en god måte. Jeg håper alle dere har hatt et fantastisk år, og at de første dagene i det nye året har vært fine. Stor klem til alle mine trofaste lesere ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Julaften

 • 30.12.2013, 18:08

Et veeldig forsinket innlegg, men bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Julaften var utrolig fin i år. Jeg feiret julen med alle tre søstrene, mamma, tantebarna, svigers og Ruta. Jeg var kledd i den nye julekjolen min, med favorittpumpsene på beina og glitter over øynene.  På bordet ble det servert ribbe med masse deilig tilbehør. Barna var i hundre hele kvelden, og var selvfølgelig på gavene før maten var ferdig. Kjenner meg såå igjen, gavene var jo høydepunktet når vi var små,  og skulle gjerne åpnes før middagen. Jeg var så uheldig å bli skikkelig forskjøla utover kvelden, og var helt utslitt når klokka nærmet seg elleve. Heldigvis var vi ferdig med både middag, dessert og julegaveåpning, så jeg kunne gå til sengs uten å gå glipp av noe. Sett bort i fra det var julaften kjempefin, nesten litt trist at den gikk så fort unna. 
Tiden har gått så fort, og i morgen er det allerede nyttårsaften. Vi går inn i året 2014, og har et nytt, langt og spennende år i vente. Jeg håper alle sammen har hatt en kjempefin jul, og at dere har kost dere masse med familie, kjente og kjære. Nyt de siste dagene av jula folkens, snart er den allerede over ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Vinneren av konkurransen

 • 25.12.2013, 22:55

Heisann! Har dere hatt en fin dag? Jeg hadde egentlig planer om å blogge om både julaften og de nye julekjolene jeg kjøpte forrige uke, men ingenting ble det noe av. I morgen har jeg ingen planer før klokken seks, så jeg kan prøve å få gjort det da! 

Over til overskriften - jeg har trukket vinneren av konkurransen min, hvor man kunne vinne et gavekort på Jollychic.com til en verdi av 100$. Jeg brukte Random Thing Picker for å trekke vinneren, slik at det ble helt tilfeldig. 

 

 

Gratulerer!! Jeg sender deg i mail i løpet av kvelden:)
PUBLISHED IN: Blogg

Lille julaften

 • 24.12.2013, 01:33Ikke før i dag gjorde jeg meg ferdig med alle julegavene, innpakking, julepynting og julevasken. Jeg er alltid sent ute, men jeg kom meg i mål i år også. Dagen startet med at jeg våknet så sent som TOLV, så allerede da startet julestresset. Jeg spratt opp av senga, og rakk ikke annet enn å hive i meg frokosten ved kjøkkenbenken før Janne sto utom døra. Vi skulle ut for å kjøpe inn de siste julegavene, jeg hadde nemlig bare gjort unna én før i dag. Nå er heldigvis alt i boks, og jeg kan bare slappe av til i morgen:) 

Planene for i morgen er julegrøt hos mormor, kjøre rundt med litt julegaver og et kort besøk hos kjæresten før julekvelden er i gang. I år skal julen feires hos storesøster og familien sammen med resten av søstrene og mamma, og jeg gleeder meg. Tror det kommer til å bli en kjempefin julaften! Jeg kjøpte meg forresten to nye julekjoler på fredag, kommer innlegg om de i morgen tidlig. Jeg er såå fornøyd, gleder meg til å vise dere! 

Håper dere har hatt en fin lille julaften! ♥  
PUBLISHED IN: Blogg

.

 • 18.12.2013, 23:02Jeg er så heldig å få holde en konkurranse for mine fantastiske lesere i samarbeid med Jollychic.com. Premien er et gavekort på hele 100$, som en av dere kan stikke av med neste uke. Nettsiden er helt ny for meg, men jeg har allerede klikket hjem et par plagg som jeg gleder meg til å vise dere! Dette må du gjøre for å delta i konkurransen: 

 Registrer deg på Jollychic.com HER
 Lik Facebook-siden deres HER
 Legg igjen en kommentar med link til favorittproduktet ditt på Jollychic + mailadressen din. 


Håper så mange som mulig ønsker å delta! Konkurransen avsluttes 1. juledag. Lykke til! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Café-søndag

 • 08.12.2013, 19:16Jeg som elsket å være alene før, har blitt helt avhengig av folk etter at jeg flyttet hjemmefra. Jeg må ha folk rundt meg konstant for å slappe av. Jeg bor sammen med Andrea og mamma, og sover med kjæresten så og si hver kveld, så når jeg først er alene blir jeg helt fra meg. På fredag reiste Nicolas og Andrea til Verdal (mamma er i Italia for tiden), og bare en halvtime etter at de hadde dratt var jeg på gråten. Sammenkrøket i sofaen med tårevåte øyne, endte jeg til slutt opp med å ta nattoget til Verdal. Haha, jeg kan ikke annet enn å le av meg selv. Det ble dessverre et kort opphold i Verdal, i går var det nemlig julebord i Trondheim, så jeg måtte reise innover igjen. Men det var godt å komme hjem en tur, har ikke vært der på evigheter. 

I dag har jeg tilbringet hele dagen på café. Jeg har sittet alene på Choco Boco i til sammen fem timer i strekk, og jeg blir nok sittende en stund til (vil ikke gå hjem før Andrea kommer til byen). Tiden går sakte, men jeg koser meg:) Det var forresten skyfri himmel i Trondheim i dag, så jeg fikk knipset litt bilder. Fargene ute er så utroolig fine når det er snø! 

Hva har dere gjort denne søndagen? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Bilder fra hytteturen

 • 01.11.2013, 20:07

Det har vært fullt kjør hele uka, derfor kommer innlegget litt sent. 

Jeg var helt utslitt når jeg kom hjem på søndag. For en tur! Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Hytteturen gikk til Røros, så vi fikk med oss både byen, en tur på fjellet, og Røros sitt uteliv(av alt i verden). For de som ikke vet det er Røros en bitteliten by, så at det i det hele tatt fantes noe uteliv der skulla man ikke tro. Etter et villt jentevors endte vi opp på et utested som heter Simla, hvor det var halloween-fest. HErregud for en kveld, hahah. Spontane kvelder er alltid de beste. 

Ellers kan jeg si at vi lagde to dødsgode middager, spiste alt for mye dritt, drakk alt for mye brus og hadde tiidenes busstur. 

Nå er det helg igjen, og jeg har som vanlig ikke lagt store planer. I kveld skal jeg slappe av, og i morgen blir det jobb. Håper dere får ei fin helg!♥
PUBLISHED IN: Blogg

Mobilblogg: Hyttetur

 • 26.10.2013, 17:41

Hei folkens, hvordan har helga deres vært så langt? Jeg er på hyttetur med fire jenter fra klassen, og vi stoorkoser oss! Vi kom akkurat inn etter en time på fjellet, og snart skal middagen settes i gang. Ellers har vi lagt litt merkelige planer for kvelden, som ikke akkurat var planlagt før vi dro på tur. Haha, kan bli interessant. Men nåå går tida fra meg, jeg må gå. Kameraet er med overalt, så jeg skal blogge skikkelig når jeg kommer hjem. Kos dere ikveld!

Bilde fra instagram: Albertiiine
PUBLISHED IN: Blogg

Starbucks

 • 13.10.2013, 14:54
I dag er det siste fridag i ferien, og gud som jeg skulle ønske den varte en uke til. Jeg har ikke gjort annet enn å kose meg fra første til siste dag. I dag er det søndag, og for å ikke få den typiske sistedagførnyukedeppedagen møtte jeg Janne i morges som tilfeldigvis var i byen. Vi møttes på Starbucks café, og der ble vi ble sittende i to timer å prate før hun måtte dra. Har ikke lagt noen store planer for resten dagen, men jeg tror jeg skal bruke timene på å gjøre noe kreativt eller jobbe med bloggen. Jeg må hvertfall få noe ut av dagen, så skal jeg se at søndager ikke trenger å være så værst likevell. 

Ønsker dere en fin søndag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Torsdag

 • 10.10.2013, 22:39

Er det seriøst fredag i morgen? Ferien har jo nettopp begynt. Dagen i dag har vært skikkelig fin, jeg har ikke gått et sekund uten å gjøre noe. Våknet av at Janne ringte og vekket meg klokken ti i morges, og sa at hun kom på besøk. Da var det rett opp av sengen og hive inn frokosten. Etterhvert kom også Margrete en tur innom. Det er så godt å møte gode venninner og prate i flere timer, er det noe jeg savner når jeg bor i Trondheim så er det akkurat det. Alle sammen bor jo i Verdal, alt for langt unna..  I fire-tiden dro jeg og Andrea på middag til søstera mi og tantebarna, og der har vi vært frem til nå. Jeg ønsker forresten å kommentere en anonym kommentar jeg fikk i går,  som sa at designet jeg la ut til salgs (HER) var "latterlig dyrt". Det er ikke bare bare og sette sammen et bloggdesign. Det krever utrolig mye tid, planlegging og arbeid for et bra sluttresultat. Jeg har brukt til sammen over 20 timer på designet, og da kan dere selv regne hva jeg får i timen. Prisen må selvfølgelig settes opp mot timene jeg har brukt, og arbeidet jeg har gjort. Å bruke photoshop eller å jobbe med html-koder er ikke noe man lærer på en dag, uke eller måned. Det krever tid og tålmodighet. Jeg har brukt flere år på å få til det jeg gjør i dag, og ønsker derfor å bruke kunnskapene mine til noe positivt. Jeg vet at mange bloggere setter pris på at jeg kan lage bloggdesign og headere - og de betaler med glede. 

Grunnen til at jeg tar det opp er at det helt sikkert er fler som tenker det samme. Fordi ja - det høres latterlig dyrt ut, og jeg har full forståelse for at enkelte tenker som de gjør. Det er da viktig at dere vet at det faktisk ligger utrolig mye arbeid bak jobben, som gir designet den verdien det har. Jeg ønsker på ingen måte å lure noen, prisen er både ærlig og rettferdig. Håper dette ga svar til fler som kanskje har tenkt det samme♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

To fine dager

 • 08.10.2013, 22:45I går fikk jeg Trondheimbesøk av Frida og Pernille, som var skikkelig kos ♥ Vi var ute på Peppes og koste oss med forrett og pizza, før vi dro hjem til meg og spiste en haug med godteri, spilte kort og pratet. Dagen i dag startet med en god frokost med jentene, før vi reiste hjem til Verdal i ett-tiden. Der ble jeg møtt av Janne, som jeg har vært sammen med frem til nå. Vi har bakt tidenes beste brownie cookies, dere aner ikke. Jeg legger ut oppskrift i morgen, så da må dere ta frem bakesakene. De er utrolig søte though, man får så vidt ned én.. Men de er absolutt verd det. 

Håper dere har hatt en fin ferie så langt! 
PUBLISHED IN: Blogg

Høstferie

 • 05.10.2013, 11:29


Dagene går fort, og plutselig har det gått to uker siden jeg sist var innom. Jeg hadde egentlig tenkt å blogge forrige helg, for jeg hadde så mange planer fra fredag til søndag. Hulda kom på besøk fra Oslo, vi lagde hjemmelaget sushi, var på BeatON, så en forestilling av Carte Blanche, var ute på byen med jentene i klassen++. Desverre sluttet kameraladeren min å virke rett før helgen, så blogging ble det ingenting av. Skikkelig nedtur, da jeg for første gang på en god stund faktisk hadde bruk for kameraet mitt. I går invisterte jeg derfor i ny lader, så i høstferien blir det en del oppdateringer på bloggen. 

Apropo høstferie - det er ferie folkens! Herregud så godt. Har dere lagt noen planer for uka? Jeg skal på jobb i dag og på fest i kveld, før jeg reiser til Verdal og tilbringer resten av ferien der med venninner, pappa og søstrene. Gleder meg!
PUBLISHED IN: Blogg

Makeup

 • 08.09.2013, 20:20

1. Mary Kay mineral highlighting powder - pink stardust 016618  |  2. BareMinerals - Full Flawless Face  |  3. BareMinerals foundation - golden medium w20  | 4. BareMinerals all-over face color - warmth  | 5. H&M eyebrow liner - m48  |  6. Dipliner by H&M  |  7. L'Oréal mascara  |  8. H&M vippetang  |  9. Dior eyeshadow palette 

 

Her er innlegget jeg lovte om sminken jeg bruker, siden noen spurte hvilken sminke jeg brukte i DETTE innlegget. Til hverdags blir det litt mye med glitrende øyenskygge, så den går som oftest kun til finere anledninger. Ellers er resten hverdagssminke, litt variert med highlighter og dipliner fra dag til dag.  
PUBLISHED IN: Blogg

Chinese

 • 07.09.2013, 19:10

Storesøsteren min Ida fyller 30 år i september, så i kveld blir det stor bursdagsfeiring med utkledning. Kommer til å bli en utrolig bra kveld! Jeg tar med kameraet, så det kommer kanskje litt bilder i morgen. Nå må jeg dra, er sent ute! Ha en fin lørdag ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Aktivitetsdag

 • 06.09.2013, 19:41

Da er det endelig fredag igjen, og idag har vært en perfekt avslutning på uka. Startet dagen med aktivitetsdag med skolen, hvor jeg hadde meldt meg på fotball (haha, tro det eller ei). Som ny jente i byen klarte jeg så klart å rote med bussene i morges, men jeg kom meg heldigvis frem til slutt - en halvtime for sen.  Klokken ti begynte første kamp, og som musikk- og danseklasse med null interesse for fotball, gikk vi overraskende av med en god seier! Slike dager er så koselige, til og med jeg som vanligvis er livredd ballen og ikke særlig glad i fotball, hadde det gøy på banen. Vi var også utrolig heldig med været, det var skyfri himmel og sola steiket. Deilig!

Allerede klokken tolv var kampene ferdig, og vi fikk dra hjem. Jeg tok bussen inn til sentrum, møtte Nicolas og toppet dagen med en god lunsj på Mong Sushi. Herregud, finnes ikke noe bedre! Nesten litt skummelt at det er så mange sushiresturanter i Trondheim, jeg kommer til å bli blakk på det.. 

Har dere hatt en fin fredag? 
PUBLISHED IN: Blogg

Bursdagsfest

 • 31.08.2013, 18:52Ansiktet er sminket, finkjole og høye hæler er på, og jeg er klar for bursdagsfest med en gjeng herlige jenter. Håper dere får en fin lørdagskveld!
PUBLISHED IN: Blogg

Litt skolesnakk

 • 29.08.2013, 17:35

Jeg vet det har vært lite aktivitet på bloggen i det siste, jeg skal prøve å oppdatere dere litt oftere fremover. Promise! Jeg mangler bare litt motivasjon for tiden, men det kommer seg. 

En og en halv uke på skolen er allerede gått, og noen av dere lurer kanskje på hvordan det går? Jeg kan så langt si at jeg trives, og at jeg ser veldig positivt på dette skoleåret. Danseklassen består av fjorten utrolig snille og utadvendte jenter (+ meg), og hele gjengen er kjempegode dansere. Jeg blir så motivert! Jeg har også møtt alle lærerne mine, og jeg kan si meg fornøyd med dem alle sammen. Ellers må jeg bare få sagt at det er sykt godt å bo i byen. For de som ikke vet det så ligger Katedralskolen midt i sentrum, rett bak Torget. I går for eksempel, gikk jeg på byen og kjøpte meg sko i matfriminuttet. Jeg kan absolutt ikke klage! 

Har dere hatt en fin start på skoleåret? 
PUBLISHED IN: Blogg

Første skoledag på ny skole

 • 19.08.2013, 11:30

Vi sto opp klokken seks ondags morgen, og etter en reise på over 13 timer kom vi oss til slutt hjem. Italiaturen har vært en av mine beste, jeg har kost meg masse! Nå er seks uker med ferie over, og i dag er det skolestart. Tenk at ferien allerede er over, den går alltid alt for fort.I dag er jeg ekstra spent på min første skoledag. Jeg søkte meg inn på Trondheim Katedralskole i vår, og med veldig liten sjanse for å komme inn, var jeg så heldig å bli ny elev ved skolen! Det vil si at jeg har flyttet til Trondheim, hvor jeg skal bo hos mamma den første tiden. Skolen begynner klokken 12.30 idag, og jeg kjenner at nervene begynner å komme. Herregud, jeg er så spent.

De fleste begynner vell på skolen i dag? Ønsker alle lykke til med det nye skoleåret! 
PUBLISHED IN: Blogg

Sicilia

 • 10.08.2013, 14:49På mandag ankom vi vår siste stopp på reisen, Sicilia! Her bor vi på en nydelig olivengård med utsikt mot vulkanen Etna, sammen med pappa og en annen norsk familie. I dag er det under en uke til hjemreise, etter et opphold på hele seks uker. Så langt er planene for de siste dagene å spise på en kjent resturant i byen Taormina, gå på Etna og besøke forskjellige steder hvor Gudfaren ble spilt inn. Det er vakkert her og vi har det kjempebra, men jeg kjenner at etter så mange uker i Italia begynner jeg å kjenne litt hjemlengsel. Det blir godt å komme hjem til egen seng. 

Jeg må forresten fortelle dere min uflaks i går natt. Jeg bråvåknet av at en veps stakk meg i foten, og i dag har jeg ballongfot. Den er så hoven at det kjennes ut som den skal sprekke, og sko kan jeg bare glemme. I tillegg klør hele foten, og det gjør ganske vondt. Heldigvis varer ikke en slik hevelse så lenge, så i morgen er jeg forhåpentligvis litt bedre. Håper ikke dere har opplevd lignende i sommer? 

Nå skal jeg snart hjem til olivengården, spise lunsj og slappe av i sola med kjæresten. Jeg fikk ikke lagt ut bilder fra ukene mine i Calabria, så jeg lover litt bilder de neste dagene. Litt blogging fra de siste dagene her i Sicilia skal jeg også få til. Ha en fin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Scala Coeli

 • 22.07.2013, 21:17

Heisann, lenge siden sist! Vi har vært i Calabria i over en uke nå, og vi har det såå bra. Her bor vi i en liten landsbygd langt oppe i fjellene (bildet over), et kjempefint sted med utrolig fin utsikt.  Vi bor hos en kjempekoselig familie hvor vi har plass og sove og får servert ekte italiensk mat hver dag. I går fikk vi til og med være med på å lage tomatsaus fra bunnen,  gøy! Jeg har et par bilder fra den siste uken, så det kommer fler innlegg de neste dagene. Nå er middagen servert, vi sees! 
PUBLISHED IN: Blogg

First week

 • 12.07.2013, 21:22

Vi har vært her allerede en uke, og vi har fått gjort så mye på kort tid! For det første; det ble litt tull med bilturen, så jeg og Nicolas endte opp med fly som ga oss tre dager ekstra i Italia. Vi reiste med fly på torsdag, og landet i Bologna hvor vi ble møtt av en Italiener som bodde hos i to netter. Etter oppholdet i Bologna reiste vi hjem til leiligheten i Toscana, hvor vi har vært frem til nå. Så langt har vi hatt det SÅ fint.Vi har sett Bologna, vært i Pisa og sett det skjeve tårnet, spist italiensk is, sett på solnedgangen på stranda, fått servert hjertepizza, vært i Cinque Terre, slappet av ved bassenget, spist på mange fine resturanter og feiret bursdagen til Nicolas. Nå har vi pakket full bilen igjen, og er klar for å reise sørover mot Calabria. Der blir vi i hele tre uker før reisen går videre. Håper dere har det fint, vi koser oss masse! 
PUBLISHED IN: Blogg

Ready for Italy

 • 03.07.2013, 12:00

Da er vi klar for avreise, en dag forsinket! Bilen er ferdigpakket og alt er klart, så vi venter bare på at mamma skal plukke oss opp. Jeg tror ikke jeg har nevnt det, men vi reiser til Italia med bil. I dag kjører vi til Oslo og bor hos onkel en natt. Dag to går turen til Tyskland, og dag tre kjører vi hele veien til Toscana, Italia. Det blir tre lange, slitne dager, men jeg gleder meg! Å kjøre gjennom Europa og til Italia har vært en familiegreie gjennom årene, så det vekker mange gode barndomsminner. Jeg og Nicolas blir i Italia i seks uker - først Toscana, så Calabria og til slutt Sicilia. Blir helt sykt godt. Nå er mamma utenfor døra, see you soon! 
PUBLISHED IN: Blogg

Lørdaaag

 • 29.06.2013, 18:11


Herregud tida går fort, nå er det bare 4 dager til jeg reiser. Har brukt de siste dagene på å være med gode venninner, siden jeg blir bortreist resten av ferien. Lørdagen min har vært kjempefin så langt. Startet dagen med frokost med familien, før jeg besøkte Janne og tok henne med meg på lunch. Resten av kvelden går til middag hos Mari, Pain&Gain på kino med Janne og Anniken, og kosekveld med kjæresten. 

Hva har dere gjort i dag? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Soon

 • 23.06.2013, 18:25


 
Hei folkens, har dere hatt en fin dag? Mamma kommer snart og henter meg, og da går turen til Trondheim. Jeg skal besøke Nicolas som har vært så uheldig å bli syk når ferien endelig er i gang. Skal muntre han opp med god mat, filmkvelder og mye kos, så håper jeg han blir frisk før avreise til Italia. Nå er det bare 9 dager igjen! 
PUBLISHED IN: Blogg

Today

 • 20.06.2013, 22:08

Det er sommerferie, dere! Herregud for en deilig følelse. Dagen i dag har vært kjempefin, så her kommer en liten oppsummering. 

... Startet dagen med avslutning med klassen, som besto av frokost og quiz. Kjempekoselig! 

... Klokken tolv hadde jeg kjøretime. Småskummelt som vanlig, men det gikk veldig bra.

... Etter kjøretimen møtte jeg endelig Hulda igjen etter et halvt år i New York! Godt å se henne igjen ♥ 

... Klokken fire var jeg på middag hos storesøster og tantebarna. 

Nå er Pernille på besøk, og vi har nettopp spist sjokoladepudding med vaniljesaus og jordbær og mango. Snart skal vi ta på oss joggeklærme og gå en lang tur, etterfulgt av film på senga. Ha en fin kveld ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Full timeplan

 • 20.06.2013, 07:48

Hei dere! I dag blir en braa dag. For det første er det siste skoledag, noe som er ubeskrivelig godt. Etter avslutning, frokost med klassen, rydding av klasserom og farvel med lærerne kan jeg endelig si meg ferdig med to år på videregående. Ellers har jeg kjøretime i dag, Hulda kommer hjem fra New York etter et halvt år(!!), jeg skal en tur på martnan med Janne og Andrine og det er forestilling på skolen klokken seks. Til slutt skal jeg avslutte dagen med å gjøre noe koselig med Pernille. Kameraet blir med meg overalt i dag, så det kommer helt sikkert en oppdatering i løpet av kvelden. 

Håper dere får en fin dag!  
PUBLISHED IN: Blogg

Vinneren av gavekort

 • 03.06.2013, 18:38

Da har jeg trukket vinneren av Miinto-konkurransen, og den heldige ble Marte Indergård! Gratulerer! Du blir kontaktet på mail i løpet av uka. Veldig morsomt å se så mange påmeldte, så kanskje kjører jeg i gang enda en konkurranse i løpet av sommeren. 

Nå skal jeg snart kjøre til flyplassen for å hente Pernille, herregud!! Hun kommer hjem etter et år i USA, og jeg gleder meg helt sykt. Selv om tiden har gått fort, synes jeg hun har vært borte alt for lenge fra oss. Skal bli godt å få henne hjem igjen ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Sommer

 • 29.05.2013, 13:03
HerreGUD for et nydelig vær det er ute idag! Sola skinner, og det er gloovarmt. Jeg er så heldig å ha fri fra skolen i dag, så dagen skal gå til å sole meg, vaske (jobb), kjøpe vin til helga og trene. Har også planer om å ta antrekksbilder i løpet av dagen, som dere ser litt av på det øverste bildet. NÅ skal jeg ut i finværet. Ha en kjempefin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

...

 • 27.05.2013, 19:11

Herregud, jeg hadde glemt hvor flaut det er å være blogger. Nå har jeg brukt over en halvtime på å ta tusen bilder av meg selv fordi jeg skal lage nytt bloggdesign. Uansett, det blir godt med nytt design og litt forandring! Designet blir ganske likt som nå, med litt småforandringer her og der. Jeg tror det blir bra.  

Dere må forresten huske å melde dere på konkurransen min HER, hvor dere kan vinne et gavekort på 500kr! 
PUBLISHED IN: Blogg

2-års dag

 • 26.05.2013, 21:08

Igår var jeg faktisk på to bursdagsselskap. Først var vi på feiring til Patrik, nevøen til Nicolas, hvor vi fikk servert masse godt. Deretter dro vi videre til nevøen min Aleksander, som blir to år neste uke. Kjempekoselig på begge selskapene ♥ 

I dag er det kjempefint vær ute, så nå blir det snart grilling på terassen. Håper dere har hatt en fin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Konkurranse - Vinn gavekort

 • 21.05.2013, 17:19

 

 bilde  

Hei fine folk ♥ I samarbeid med Miinto kjører jeg i gang en konkurranse hvor en av dere lesere kan vinne et gavekort på 500 kr. For å delta må dere like og dele dette innlegget på facebook (knappen nederst i innlegget), og legge igjen en kommentar med mailadresse deres. Skriv mailadressen i selve kommentaren, ikke i e-post feltet. 

Konkurransen avsluttes om to uker. Lykke til! 

AVSLUTTET

 Miinto.no / Miinto.se / Miinto.dk 
PUBLISHED IN: Blogg

I love you

 • 19.05.2013, 19:18
PUBLISHED IN: Blogg

Tilbake

 • 07.05.2013, 21:32Jeg begynte å tvile litt, helt til jeg leste gjennom gamle innlegg nedover bloggen og husket hvorfor jeg savnet den. Så vet dere hva? Jeg er tilbake!

Jeg har ingen forventninger til meg selv denne gangen. Minst et innlegg om dag og flest mulig kommentarer vil ikke være et mål, da akkurat dette var en av grunnene til at jeg sluttet i høst. Jeg anstrengte meg for å gjøre dere lesere fornøyde, og for at statistikken ikke skulle synke. Jeg ble rett og slett lei. Nå handler det om å gjøre noe jeg liker, mest for meg selv, men også for å inspirere andre. Jeg kommer til å publisere innlegg når jeg har tatt bilder, gjort noe spennende eller har noe på hjerte. Ganske likt som før, bare ikke hver dag. 

Åh, jeg kjenner at jeg gleder meg til å begynne igjen! Vi sees om ikke så lenge:) 
PUBLISHED IN: Blogg

Birthday gifts

 • 10.04.2013, 21:02

Har fått masse fint til bursdagen min, blant annet Converse sko og Hunter støvler som jeg har ønsket meg leenge. De fleste gavene over er fra mamma og søstrene, mens Hunter støvlene er fra mormor. Tusen takk for fine gaver ♥ Ellers har Pernille som er i USA sendt meg et kjempefint bursdagskort, såå koselig! Lil Wayne genseren som dere ser øverst bestilte jeg i gave til meg selv på ebay for to uker siden, måtte bare ha den. Dere kan se bilde av den HER

Håper dere har hatt en fin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Eighteen

 • 09.04.2013, 21:11

Hei dere ♥ Lenge side sist! Ville bare stikke innom en tur, først og fremst for å si at jeg er bursdagsbarn idag, og fyller hele 18 år. Herregud, det er så rart å tenke på. Jeg er myndig, kan kjøpe min egen vin og kjøre bil. Jeg har ikke kjørt opp, vel og merke, men jeg øvelseskjører mye! Dagen idag har vært veldig fin. Sto opp til ferdigdekket frokostbord, hvor pappa hadde satt frem alle mine favoritter - han kjenner meg alt for godt. Ellers har jeg spist middag med mamma og storesøster, fått bursdagsbesøk av mormor og morfar, og spist jordbær med fløte. Koselig! Jeg er forresten overrasket over statisikken min etter at jeg sluttet å blogge. Blir så glad av at dere fortsatt titter innom bloggen og legger igjen fine kommentarer. Må innrømme at jeg har savnet bloggen litt for mye den siste tiden. Jeg savner et sted å poste bilder, skrive og få tilbakemeldinger på det jeg gjør. Jeg hater å si det, men jeg vurderer faktisk et "comeback" nå mot sommeren, noe jeg ser veldig positivt på. Hva tror dere om det? 

 

Instagram: Albertiiine
PUBLISHED IN: Blogg

Takk for 3 fine år med blogg

 • 25.10.2012, 20:01

I dag har albiss.blogg.no eksistert i akkurat tre år. 1134 innlegg, 11 530 kommentarer, 1098 bloggvenner, 178 bloglovin'følgere og til slutt et gjennomsnitt på 400-500 unike lesere hver dag. Det har vært utrolig gøy å være en del av den store bloggverden, delt innlegg om hverdagslivet, reiser, opplevelser og min interesse for foto, mote, tegning og design. Jeg har også lært mye gjennom disse tre årene, blant annet har jeg blitt flinkere til å ta bilder, lært å bruke photoshop og fått god forståelse for html-koder slik at jeg har fått muligheten til å lage et par gratisdesign. Jeg har lært hvor mye man kan og ikke kan dele på nett og hvor viktig det er å være et godt forbilde. Og ikke minst har jeg kommunuisert med masse herlige blogglesere og til og med blitt litt kjent med en leser - utrolig koselig! Uten alle de fine kommentarene deres hadde ikke Albiss.blogg.no vært den samme idag. 

Jeg har nå bestemt meg for å gi slipp på bloggen min. Jeg har trossalt blogget i hele tre år, som er utrolig lenge. Jeg er glad jeg har fått så mange herlige lesere, og at jeg har fått muligheten til å være en inspirasjonskilde for ungdommer fra hele landet. Jeg er veldig takknemlig for at dere har fulgt bloggen min, gitt masse positiv respons og gjort mange av mine dårlige dager bedre. Det kommer til å bli rart med en hverdag uten blogg - uten min egen lille nettdagbok, men jeg har holdt på såpass lenge at jeg rett og slett har mistet motivasjonen til å fortsette. Det er på tide å legge mer fokus på mine andre interesserer som i en viss grad har blitt lagt litt på hylla i det siste. 

Her er en oppsummering av mine tre år med blogg: 

2009: 


Mine første måneder med blogg lagde jeg min første, ordentlige header, hadde høstshoot med storesøster, og det var gründercamp på skolen hvor min gruppe vant prisen for mest kreative oppfinnelse. Husker det var utrolig gøy! Ellers er det ikke å legge skjul på at jeg var tidenes værste blogger, heldigvis har jeg blitt flinkere iløpet av disse årene. 

2010: 


Dette året var utrolig bra, hvertfall sommeren! Jeg ble konfirmert og hadde en strålende dag, jeg var i Barcelona for første gang og jeg reiste til Italia med Janne. Mot slutten av sommeren tok jeg enda en reise til Italia sammen med Cesilie. Jeg husker det som om det var igår! Denne sommeren kunne ikke blitt bedre. 

2011: 


Jeg ble mer og mer interresert i mote, og kjøpte mine første par høyhelte hverdagssko. Jeg brukte masse av konfirmasjonspengene mine på shopping (som jeg i bunn og grunn ikke oppfordrer noen til å gjøre, selv om det føles veeeldig bra der og da), og hamstret alt for mange vesker, smykker, øredobber og ringer. Jeg og tre jenter reiste til Stockholm hvor det ble shopping og en dag på Gröna Lund - kjempefin tur! Etter et hardt skoleår fullførte jeg ungdomsskolen, og hadde en super sommerferie hvor jeg blant annet møtte Morten Ramm etter vg-lista. Til slutt startet jeg på videregående, hvor jeg fikk en ny start, fikk danse nesten hver dag og ble kjent med Frida og Pernille ♥ I løpet av høsten dro jeg på Modell for en dag i Oslo som jeg vant gjennom en facebook-konkurranse på våren. En utrolig bra og morsom dag, uten tvil et av mine beste minner! Jeg dro også til frisøren for første gang i mitt liv, hvor jeg klippet og tynnet ut håret. Sykt deilig. Jeg startet på 365 day-prosjektet, som gikk for så vidt bra, helt til det etterhvert ble ganske nedprioritert og til slutt avsluttet (i 2012) før jeg rakk å fullføre.. 

2012: 


Jeg fullførte 1. år på videregående, en utrolig befriende følelse! Jeg sydde mitt første selvdesignet plagg, og solgte til og med et par. Å designe klær er en av interessene mine som jeg håper jeg kommer til å bruke mer tid på nå som jeg er ferdig med bloggen. Jeg hadde en finfin ferie hvor jeg reiste til Oslo med Janne i en uke, dro på en kort Oslotur med Frids og Prill, var på Steinkjerfestivalen og reiste som vanlig til Italia og tilbrakte to herlige uker der med mamma og Hulda. Jeg begynte mitt 2. år på videregående skole med dans, og utrolig nok har det gått veldig bra så langt dette skoleåret. Er mer motivert enn jeg har vært på flere år, og er gira på å få bedre karakterer og mindre fravær. 

 

Jeg vil til slutt takke alle som har fulgt bloggen min, både dere som har fulgt meg fra første start og dere som er helt nye følgere. Det har vært utrolig gøy, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg opprettet denne bloggen oktober 2009. Jeg skal prøve å fullføre videregående med gode karakterer og et smil om munnen, og jeg skal gjøre mine neste ungdomsår til de beste. Jeg tror nok ikke jeg noen gang tilbake til bloggen for fullt, men dere skal ikke se bort i fra at jeg tar turen innom i ny og ne og legger fra meg et lite spor. 

Husk at dere fortsatt kan følge meg på lookbook HER og instagram: Albertiiine 

Takk for meg 
PUBLISHED IN: Blogg

Denne torsdagen......

 • 25.10.2012, 18:38

Vet dere hva jeg våknet til i morges? SNØ! Hvitt OVERALT. Helt plutselig, uten forvarsel. Det er jo utrolig fint, men om jeg liker det er en helt annen sak. Snø, kulde og mørke tider ligger greit sagt ikke på min "liker-liste". Jeg gikk selvfølgelig for høyhelte sko i morges, i håp om at snøen ville smelte bort iløpet av dagen. Men gjett hva, i all min fortvilelse ble det snøstorm resten av dagen, og jeg måtte balansere gjennom 10-20 cm dyp snø. Når jeg endelig kom hjem og var klar for å ta bloggens siste outfit-bilder, var det plutselig for mørkt. Jeg hadde til og med planlagt å vise dere hvordan jeg tok vannbildene mine, men det var ikke noe fint lys å finne et eneste sted i huset. Til slutt var jeg så lei og irritert at jeg endte opp med å skrive dette klageinnlegget, i tillegg til å bruke noen bilder som ikke en gang er tatt idag. For en mislykket dag. Nå skal jeg lage meg en varm kopp te, spise noe godt og slappe av helt for meg selv. Trenger noe positivt å avslutte denne dagen med. 

Håper dere har hatt en finere torsdag enn meg! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Insta

 • 23.10.2012, 19:32

Nå som jeg endelig har fått ny mobil, har jeg også blitt en del av instaverden! Har ikke rukket å brukt det så mye enda, men jeg skal nok bli aktiv der inne etterhvert. Med tanke på at denne bloggen dessverre begynner å nærme seg slutten (beklager at jeg ikke har nevnt det tidligere), er det jo koselig om dere vil følge meg videre der. Følg meg på: Albertiiine 
PUBLISHED IN: Blogg

Outfits året 2012

 • 23.10.2012, 14:00

Her er alle mine antrekk fra året 2012. Selv vil jeg påstå at både bildekvaliteten, redigeringene og stilen har forandret seg til det bedre, og det er jo en positiv ting! Mine favoritter er antrekket øverst til høyre, "all white"-antrekket fra i sommer og de til venstre og høyre helt nederst. 

Hvilke(t) antrekk liker dere best? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

365 days ago

 • 21.10.2012, 14:00"For første gang satt jeg i en frisørstol for å klippe håret mitt. Den følelsen jeg fikk da jeg hun klippet bort litt og litt hår, den følelsen av spenning og glede. Det ble mye kortere enn forventet, men jeg tror det bare er sunt for håret mitt. Godt med litt forandringer! Håret mitt er mye lettere nå, jeg kan til og med sette opp håret i klump med bare ett hårstrikk uten at det faller ned (!!), haha. Dere får se resultatet i morgen, har vært litt opptatt med litt forskjellig i dag. Ha en kjempefin fredagskveld!"

Skrevet 21.10.2011
PUBLISHED IN: Blogg

Nachos og film

 • 20.10.2012, 20:53

Hei hei! I kveld er Frida, Anna og Janne her på jentekveld. Først lagde vi en stor form med nachos og spiste og stappmett på det, i tillegg til en skål med granateple, og nå skal vi se P.S I Love You og spise oss ekstra mett på kokosbolller. Koselig som alltid. Har forresten tatt bilder av dagens antrekk idag, men har ikke hatt tid til å redigere og legge det ut - så det kommer i morgen! Ha en fin lørdagskveld fine lesere ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Lykkerus!

 • 20.10.2012, 14:42


Gjett hvem som vant billetter til CHRIS BROWN konsert på Anna Edwin sin blogg? Herreguud, jeg er så SYKT glad! Oppdaget det igår kveld, og dere skulle sett meg i det øyeblikket. Jeg skulle hvertfall likt å sett meg selv der jeg satt med kulerunde øyne og hakeslepp. Det er driit liten sjanse for at man vinner, og så har man plutselig SÅ flaks. Jeg vant to billetter (skal ta med meg storesøster), og konserten vil ta sted i Oslo Spektrum den 17. november. Kommer til å bli dødsbra, can't wait!
PUBLISHED IN: Blogg

Everyday makeup

 • 15.10.2012, 16:24

- BareMinerals pudderfoundation, pudder (warmth all-over face color) og sminkekost. 

- Max Factor eyeliner. 

- N°7 øyenbrynsfarge.

- L'Oréal Paris mascara.

- H&M vippetang. 

Apotek akrem. 
PUBLISHED IN: Blogg

Amazing

 • 14.10.2012, 22:57

Digger sangen, digger musikkvideoen og ikke minst digger jeg Lana. Favoritt. 
PUBLISHED IN: Blogg

Høstdag i Trondheim

 • 12.10.2012, 19:24


Hei dere! Idag har jeg hatt en kjempefin dag i Trondheim. Ankom rundt 11-12 tiden, og møtte Janne i byen ti minutter senere. Gikk rett på Choco Boco café og kjøpte oss verdens beste smoothie og kaffe latte (er dere i Trondheim en gang MÅ dere seriøst dra på Choco Boco og smake Sweet Dream smoothien med mango og pasjonsbrukt, himmelsk!). Koooselig. Etter en liten time på café gikk vi rundt i butikkene før Janne måtte ta toget hjem igjen. De timene jeg fikk alene i byen brukte jeg på å kjøpe et nytt par sko, undertøy og chicken salsa på mc'ern før jeg vandret hjem og så film. Nå har mamma og Hulda kommet, og vi sitter alle plassert i stua og slapper av. Skal straks kjøre på butikken og handle ingredienser til hjemmelagd pizza, så skal vi nok bruke resten av kvelden på å se film. Fredagskvelder ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Tar neste tog til Trondheim

 • 12.10.2012, 09:35Da tar jeg turen til Trondheim sammen med Janne og blir der til i morgen.  Janne reiser hjem i kveld, vell og merke, så jeg blir igjen sammen med mamma og Hulda.  Klarte selvfølgelig å sovne av, så stakkar Janne sitter i nuet på toget alene til Trondheim, mens jeg må ta neste som går om 20 minutter. Så sykt typisk meg.. Dagens planer er så enkelt som å vandre litt i byen, muligens shoppe litt for penger jeg ikke har og gå en tur på café. Har så langt ikke brukt ferien på n o e n t i n g interresant, så det sier seg selv at det er på tide å finne på noe. 

Forresten, dere har sikkert lagt merke til at jeg byttet ut svarthvit headeren med en helt lik en, bare i farger? Tror kanskje jeg liker det bedre nå, men er litt nysjerrig på hva dere synes? Skifter tilbake hvis det så mer ryddig og fint ut :- ) 

Ser dere i T-town! 
PUBLISHED IN: Blogg

Usunne feriedager

 • 09.10.2012, 19:18


Idag fikk jeg som tidligere sagt besøk av Janne. Dro på butikken og bestemte oss for å kjøpe ananas og ingredienser til iskremkaffe. Deretter gikk vi hjem, lagde godsakene og slappet av.  Kjempekoselig ♥ Omtrent en time siden hun dro nå, så nå skal jeg finne på noe unødvendig å bruke resten av dagen på. Forresten, jeg begynte å klippe en t-skjorte idag, tror det kan bli stilig! Viser dere imorgen. Ha en fin tirsdag videre! 
PUBLISHED IN: Blogg

Uinteressant søndagssnakk

 • 07.10.2012, 20:48


Hei dere! Har dere hatt en fin søndag? Det har hvertfall jeg. Sto opp i 10-tiden og spiste frokost før jeg, Hulda, en kompis og pappa gikk en kort tur. Litt senere på dagen tok jeg noen bilder, drakk te og hørte på god musikk før jeg fikk besøk og spiste taco. De siste timene har jeg vært borte og vasket litt, så nå skal jeg lage meg en varm kopp kakao med krem og se på TV. Finfin søndagskveld. 

Sangen jeg har lagt ut i dette innlegget heter forresten "Keep Your Head Up", og er såå fin. "Under The Same Sun" av Ben Howard er også nydelig, eneste jeg har hørt på de siste dagene. 
PUBLISHED IN: Blogg

God morgen, tirsdag

 • 02.10.2012, 07:20

Hei og god morgen fine lesere ♥ Nå har jeg akkurat spist frokost og ordnet meg klar for en ny skoledag. Skal øve på en del danser på skolen idag, pluss at vi skal ha workshop - så jeg tror det kan bli en bra dag! Etter skolen skal danseklassen dra til Steinkjer og spise middag sammen, før vi drar på danseforestillingen "Man Beast", satt opp av Duda Paiva Company. Gleder meg!
PUBLISHED IN: Blogg

Kos i skoletida

 • 26.09.2012, 17:32


Idag hadde vi, som på alle andre onsdager, midttime/fritime. Istedet for å sitte ved pc-skjermen og spille hoop de loop som vi vanligvis gjør disse 45 lange minuttene, tok vi turen på café idag. Kjøpte oss brownies og snakket bare tull - sånn som vi liker det. Kjempekoselig! Har dere hatt en fin skoledag? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Spotify

 • 19.09.2012, 17:52


 Fikk spørsmål om å legge ut spotify-listene mine på bloggen, og det kan jeg selvfølgelig. HER finner dere "rolig-lista", og HER finner dere "litt forskjellig-lista", en litt spesiell blanding.. There you go :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

New

 • 16.09.2012, 17:34

Nytt design! Ganske likt det forrige, men likevell ganske mye forandring. Dette er så mye mer meg. Headeren er kanskje litt for sommerlig, men det får jeg skiftet så fort jeg har tatt noen nye bilder. Ellers er det andre småting som sikkert endrer seg etterhvert, litt usikker på om jeg er 100% fornøyd enda. Hva synes dere? 

Mitt forrige design vil bli lagt ut som gratisdesign om noen dager, stay tuned! 
PUBLISHED IN: Blogg

4-års bursdag

 • 16.09.2012, 12:24


Uka som var ble tantebarnet mitt hele 4 år. Han har blitt så stoor! Igår var det bursdagsfeiring med gaver og søtsaker, kjempekoselig. Gratulerer med dagen som var, Kristoffer!

Ellers må jeg bare nevne at beste Frida hadde bursdag igår, så jeg dro dit igår kveld og feiret henne med fire andre jenter. Gratulerer med dagen til henne også! Ilu ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Turdag med skolen

 • 14.09.2012, 19:52

Skoledagen idag var egentlig ganske koselig. Jeg er egentlig ikke noe turmenneske, og ingen stor fan av den type klasseturer, men idag var faktisk ikke så værst likevell. Vi skulle gå et stykke før vi kom frem til en rasteplass, og jeg, Frida og Anna løp foran de andre, gikk masse feil, men endte til slutt opp på riktig sted før resten av elevene. Når resten ankom stedet ble det tent bål, og vi grillet, spiste marshmallows og drakk kakao. Etter noen timer på rasteplassen gikk vi videre, og ble til slutt hentet med buss og kjørt tilbake til skolen. Selv om det var ganske kaldt og litt slitsomt å gå, vil jeg si meg uforventet fornøyd med turen :- ) Håper dere har hatt en fin fredag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Godt med helg

 • 14.09.2012, 15:36

Endelig er det fredag, og jeg kunne ikke vært mer klar for helg! Skolen har vært ganske chill helt fram til uka som har gått - nå er vi i gang med skrivedager, fremføringer og massevis av lekser. Ingenting jeg misliker mer. Dagen idag har heldigvis ikke vært så værst, gikk tur med 2. og 3. trinn, grillet marshmallows og drakk kakao. En grei slutt på skoleuka. Nå skal det som vanlig bli godt med noen dager pause fra skolearbeid, håper helga blir fin. 
PUBLISHED IN: Blogg

Tiden

 • 06.09.2012, 19:38

 

I går gikk jeg forbi Linnéa Myhres bok "Evig Søndag" da jeg gikk rundt på kjøpesenteret, og klarte ikke la være å dra kortet. Har ønsket meg den lenge, så nå gleder jeg meg masse til å lese den! Noen som har lest den?

PUBLISHED IN: Blogg

Søndagsfølelser

 • 26.08.2012, 13:18

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om denne dagen er bra eller dårlig. Våknet med klump i magen og dårlig humør, for så å ta på joggesko og løpe av meg tårene. Så var humøret snudd til det bedre, og jeg har nettopp spist en lang og god frokost som var ferdigservert etter joggeturen. I øyeblikket vet jeg ikke helt hva jeg føler, men dagen er fortsatt lang og jeg skal prøve å finne på noe koselig med venner de neste timene. Om ikke det skal jeg hvertfall bruke søndagen på noe bra, det er det ingen tvil om. Nå venter dusjen på meg, håper dere får en fin søndag!  
PUBLISHED IN: Blogg

A change

 • 23.08.2012, 21:09

Da har jeg lagd en ny header til bloggen, alltid godt med litt forandring. Litt usikker om den er litt for "kul" i forhold til stilen på bloggen min, men jeg har uansett noe nytt på lager som kommer om sikkert så ikke alt for lenge. 

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Liten gave i posten

 • 22.08.2012, 18:52

Idag har jeg hentet ut denne i posten, elsker å få pakker i posten - alltid like gøy. Som dere kaanskje ser så er det en Batiste Dry Shampoo, som jeg fikk gjennom modellkonkurransen til Batiste som ble holdt i vår. Alle påmeldte var så heldige å få den i slutten av sommerferien :- ) Har selv ikke prøvd den enda, og har hørt både positivt og negativt, så det kan bli spennende.

Noen som har prøvd den?  
PUBLISHED IN: Blogg

Back to school

 • 21.08.2012, 15:21

Idag er jeg tilbake på skolen igjen, sykt å tenke på at jeg allerede går andre året på vgs - tiden går så sykt fort. Skoledagen har heldigvis vært ganske chill, har ikke gjort annet enn å "hilse" på de nye elevene på skolen, gått igjennom timeplanen og lekt kanonball. I nuet sitter jeg på klasserommet med noen andre elever og venter på bussen. Ble ferdig kl. halv tre idag, så den siste timen har jeg kort sagt ikke gjort en dritt, annet enn å spise en is. Første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem er å ta en lang dusj etterfulgt av en powernap, det er ingenting jeg trenger mer nå. Håper dere får en fin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Home again

 • 16.08.2012, 15:03

 

Etter en hel og lang dag med reising kom jeg til slutt hjem til kalde Norge i går kveld. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om det er godt eller trist å være hjemme igjen. Jeg har det så utrolig bra når jeg er i Italia, alt er alltid så perfekt, og i år var intet unntak. Hadde jeg hatt muligheten hadde jeg satt meg på neste fly tilbake. Likevell er det ingen tvil om at det er godt å møte familien og sove i sin egen seng igjen, men det er liksom ikke bra nok. Alt som står i hodet mitt nå er at det er under en uke til skolestart, og det gjør meg av mange grunner utrolig trist. Jeg skal prøve å nyte de siste dagene av ferien, og prøve å se positivt på tiden som kommer. Bare tenk på at det ikke er mer enn 4 måneder til jul, dere - tiden går så alt for fort! 
PUBLISHED IN: Blogg

Fint

 • 04.08.2012, 22:39

Idag har vært en utrolig fin dag. Startet med en god frokost, for så å besøke noen venner av familien hvor vi solte oss, badet og spiste mye melon. Rundt fem-seks tiden dro vi til Marina di Pisa, lå på de fine marmorstenene langs stranda og så på kveldssola. Deretter gikk vi på en bar, kjøpte oss litt forskjellig godt og koste oss mens sola gikk ned i havet. Italia er så fint ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Living the good life

 • 04.08.2012, 13:37

Onsdags kveld ankom jeg Italia etter en hel dag med reising. Her skal jeg bli i litt under to uker, og det skal bli så heerlig! Gleder meg til å få litt farge på kroppen, spise italiensk is og nyte solfylte dager på stranda. Det er utrolig (!!) varmt her, igår var det over 30 grader i skyggen - men det er i grunn ikke annet enn deilig. Nå skal vi kjøre til noen venner av mamma og ligge ved bassengkanten noen timer, ciao!
PUBLISHED IN: Blogg

God tur, Pernille!

 • 01.08.2012, 21:39

Tiden har gått utrolig fort, og plutselig står vi igjen med en mindre i vennegjengen. Ikke for alltid, vel og merke, men 11 måneder høres så alt for lenge ut. I morgest klokken halv sju lettet flyet til Pernille som tok veien mot Chicago hvor hun skal tilbringe et år. Jeg tror ikke det helt hadde gått opp for meg hvor lenge hun skal være borte før i morgest, da hun ga oss en god klem og deretter gikk på flyet. Det ble veldig mange tårer, men det som da er godt å tenke på er at hun garantert kommer til å få et supert år! 

Dette året skal hun skape masse nye minner, møte nye folk, lære utrolig mye nytt, bli kjent med en ny kultur, i bunn og grunn ha et unikt år! Og til slutt vil hun sitte med utrolig mange erfaringer fra et langt, men samtidig kort år. Jeg vet hun har både gruet og gledet seg til denne reisen, men når hun kommer hjem vil hun helt sikkert sitte igjen med en god følelse og sykt mye fint å se tilbake på. Jeg hadde ikke tenkt å skrive så alt for mye, så jeg skal begynne å avrunde innlegget her. Vil bare si at jeg ønsker deg et helt fantastisk år! Jeg kommer til å savne deg utrolig mye, men hver gang jeg tenker på deg skal jeg ha i bakhodet at du er ute i verden og har the time of your life - og at 11 måneder til slutt vil føles veldig kort. Jeg gleder meg til å høre vær minste detalj av hvordan det er og hvordan du har det i storbyen, og jeg håper du kommer til å trives, noe jeg er nesten helt sikker på at du vil. Gjør dette året til et av dine beste, så ser jeg deg  om ikke så alt for lenge igjen. Gla i dæ snuppsi 
PUBLISHED IN: Blogg

Kattunge trenger hjem

 • 30.07.2012, 20:05Det står igjen en liten, supersøt kattunge hjemme hos oss som fortsatt trenger et hjem. Om noen er interresert eller vet om noen andre som er interresert - send en mail til Albertine_vestvik95@hotmail.com, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet eller kontakt meg på Facebook. Den må hentes så fort som mulig.

Del gjerne innlegget videre ved å trykke på facebook liker-knappen. 
PUBLISHED IN: Blogg

Liten Oslotur

 • 23.07.2012, 20:52Hei! I går dro jeg, Pernille og Frida hele veien til Oslo, og vi er hjemme allerede idag. Vi dro dit i utgangspunktet fordi Pernille skulle til den Amerikanske ambassaden angående utvekslingsår i USA til høsten, men vi rakk både Tusenfryd og en liten shoppingrunde på samme turen.

Raskt oppsummert: Vi dro rett på Tusenfryd etter flyreisen igår, og ble der noen timer før vi dro inn til byen og sjekket inn på hotellet. Hotellet lå midt i Karl Johan, sentralt og perfekt. På kvelden dro vi på minnekonsert etter 22. juli. Trist, men også utrolig fint (varme tanker går til alle som mistet noen og/eller var på Utøya 22.07.11♥). Idag dro Pernille på ambassaden mens jeg og Frida sov, og klokken 12 dro vi på shopping. Fikk kjøpt meg to, rosa plagg som jeg viser dere imorgen.

Har dere hatt en fin helg? 

 
PUBLISHED IN: Blogg

Dagstur til hovedstaden

 • 14.07.2012, 18:59Idag tok jeg og søskenbarnet mitt Sofie turen til Oslo, hvor det ble enda mer shopping, en tur på Yogurt Heaven, slottsparken og operataket. Jeg gikk i de nye skoene mine, som gikk bra helt til jeg fikk gnagsår og føttene mine måtte gå igjennom syk pain. Aldri mer høyhelte sko på bytur igjen. Ellers var det veldig fint i byen i dag, nydelig vær! Nå har vi akkurat spist grillmat i solskinnsværet, og straks blir det vannmelon og blåbær til dessert. Ha en fin kveld ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Denne uka har jeg...

 • 13.07.2012, 15:11

♥ Sittet alt for mange timer i bil. 


Fantastiske reiseantrekk

♥ Opplevd helt s y k t regn.

♥ Spist masse god mat, sushilove.


♥ Vært på tusenfryd, og lært at jeg aldri skal stole på yr.no igjen. Kjole i regn og vind anbefales ikke. 


♥ Vært i Oslo city og shoppet masseee, blant annet sko som jeg gleder meg til å vise dere! 


Jeg har hatt ei kjempefin uke med verdens beste! Vi har kanskje vært litt uheldig med været, og enda litt mer uheldig med at vi ikke hadde internet i leiligheten (sikkert sunt for oss), men alt i alt kunne jeg likevell ikke vært mer fornøyd med turen. Hadde det kjempegøy i tusenfryd, og en finfin dag i byen hvor jeg fikk kjøpt meg masse nytt. Nå har Janne reist oppover mot Trøndelag igjen, mens jeg fortsatt er i Oslo på besøk hos søskenbarnet mitt. Vi reiser oppover på søndag, og da skal jeg vise dere innkjøpene fra turen :- ) Hva har dere gjort i det siste, da? 
PUBLISHED IN: Blogg

Jeg lever

 • 10.07.2012, 10:49

Jeg er for tiden på ferie med Janne og familien i et sted som heter Nærsnes, ca en time utenfor Oslo. Har desverre ikke noe nett, så det blir vanskelig å blogge denne uken. Bruker mobilnett nå, så satser jeg på at jeg finner en internettcafè etterhvert! bare for å si litt så er planene å dra til Drammen idag, tusenfryd i morgen og Oslo på torsdag og fredag. Håper dere får en like fin uke som meg! <3
PUBLISHED IN: Blogg

Steinkjerfestivalen

 • 03.07.2012, 14:28


Meg og storesøster. 

Foto: Anna Sofie Schei, og HER (untatt det siste bildet). 

Jeg var desverre ikke så flink å ta bilder under festivalen, men heldigvis finnes det noen hverdagshelter som hadde mer enn nok bilder fra kvelden. Lørdag var så bra! Jeg bestemte meg ganske spontant for å ta turen til Steinkjerfestivalen sammen med Pernille og Frida, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg betalte meg inn. Hadde en kjempefin kveld med fine folk, og jeg fikk sett Gabrielle, Sondre Lerche og KAIZERS live. Dette var min første festivalopplevelse, og det var totally worth it. Etter alle konsertene var over dro vi tilbake til campen, og festen sluttet for min del kl. seks da jeg sovnet i teltet. Ble hentet igjen klokka ni på morgenen, og da var det rett hjem for og sove - har aldri føltes så godt å komme hjem til en varm seng. Må innrømme at å sove i et fuktig telt ikke er helt min greie, tipper jeg ikke er alene om det? Alt i alt var kvelden vellykket, og jeg håper alle som var der hadde en like bra kveld som meg! 
PUBLISHED IN: Blogg

Et lite hei

 • 23.06.2012, 21:49
Tenkte bare å innom for å hilse og si hva som skjer, siden jeg ikke har gitt lyd fra meg idag. Har så og si vært opptatt hele dagen. Dro hjem fra Trondheim i morges kl 11, og etter det har jeg ordnet på rommet og jobbet på campingen. Nå skal jeg straks dra på fest på Skogn, satser på en bra kveld! Ha en fin kveld ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Nytt på soverommet

 • 17.06.2012, 14:30

For noen dager siden bestemte jeg meg for å lage en liten bildevegg. Det er på tide at jeg begynner å ordne litt på rommet mitt, jeg blir jo aldri ferdig.  Nå er jeg hvertfall ett steg videre! Jeg malte alle de svarte rammene hvite, printet ut noen bilder og hengte de opp på en tom vegg. Er ganske fornøyd, men jeg tror jeg trenger 2-3 bilder til før jeg blir helt fornøyd. Ellers kjøpte Andrea blomster til meg igår, er de ikke fine? Passet godt inn på rommet mitt :- ) 

Husk at dere fortsatt kan spørre meg spørsmål på spørsmålsrunden min HER, jeg skal svare i løpet av uken. 
PUBLISHED IN: Blogg

Kooos

 • 16.06.2012, 21:45

Heihei! Mamma er hjemme i Verdal på besøk for helga, så nå sitter vi å koser oss med film og frukt med smeltet sjokolade, yummi. Tenkte bare å stikke innom for å si hei (og friste dere litt), så har ikke stort mer og meddele :- ) Ha en fin lørdagskveld! 

Hva gjør dere i kveld? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Endringer i designet

 • 13.06.2012, 20:26Da har jeg gjort noen små endringer i designet igjen :- ) Det jeg har gjort er å endre bildet i sidemenyen, fått ny skrift-type i overskriften (endelig har jeg funnet kode til skrifttypen jeg vil ha) og lagd ny header. Den gamle headeren var litt too much, den var fin en liten stund, men jeg ble fort lei av den. Liker den jeg har nå, lyse farger og helt enkel.

Hva synes dere? ♥

 

Lurer dere på noe - still spørsmål i spørsmålsrunden min HER.
PUBLISHED IN: Blogg

Spørsmålsrunde

 • 12.06.2012, 13:36
PUBLISHED IN: Blogg

Sommerplaner

 • 11.06.2012, 20:37

Sommerplaner 2012: 

♥ Oslotur i en uke med Janne, gleder meg til tusen!  

♥ Besøke Sofie i Oslo, deretter reise sammen med dem hjem til meg i Trøndelag hvor de skal være på besøk i omtrent en uke. 

♥ Dra til Oslo igjen, sammen med Frida og Pernille. Tusenfryd og shopping står for tur! 

♥ Italiatur med mamma og Hulda i to uker, can't wait. 

 

Herregud så godt det skal bli med sommerferie nå! De fleste sommerplanene er allerede i boks og flybiletter bestilt, jeg kan nesten ikke vente. Ut juni har jeg ingen planer, satser bare på fint vær så jeg kan ta livet med ro i sola, spise is og hauger av jordbær, og finne på masse kos med gode venninner - det vanlige man gjør på varme sommerdager. Ellers har jeg bestemt det meste jeg skal gjøre i juli og august, og jeg gleder meg masse! 

Hvilke planer har dere for sommerferien? 

 
PUBLISHED IN: Blogg

Kattunger trenger hjem

 • 09.06.2012, 15:06Jeg har fått fire supersøte kattunger som trenger et hjem om omtrent en månede. Den røde har allerede fått familie, men de tre andre venter fortsatt. Har du lyst på kattunge så send en mail til Albertine_Vestvik95@hotmail.com, legg igjen en kommentar eller kontakt meg på Facebook. Om noen er interresert håper jeg på svar så fort som mulig! :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

Vømmølfestivalen

 • 03.06.2012, 20:19
De stygge klærne er utkledning, for de som ikke vet hva vømmøl er.

Igår var det Vømmøl på Verdal, årets høydepunkt! Startet dagen med å dra til Ragnhild på Vømmøl-frokost. Etter ca en time der dro vi videre til Øra hvor vi så på vømmøltoget. Alejandro Fuentes var med i vømmøltoget i år også, ikke ofte man ser en kjendis på Verdal! Vi ble på Øra i noen timer før vi kjørte hjem til meg og ordnet klart til vors. Der ble det grilling og musikk med en del folk i noen timer før alle til slutt dro til Folkeparken på Vømmølfest. Det var kjempemye folk i parken og god stemning som alltid. Hadde en kjempebra kveld!
PUBLISHED IN: Blogg

1-års dag

 • 31.05.2012, 21:02


Idag er det et år siden lille tantebarnet mitt, Aleksander, ble født. Tiden går så fort, og han har blitt så stor! Stakkar lille var syk idag på sin første bursdagsfeiring, men han var likevell like blid som alltid. Gratulerer med dagen, Aleksander ♥♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Saturday

 • 26.05.2012, 22:55

Årets første bad! 


Har hatt en kjempefin lørdag sammen med Prille (blogg), Janne og Andrine. Først lagde jeg en stor frokost til meg og Pernille, deretter dro vi på stranda i finværet og tok årets første bad, kaaaldt! Nå sitter vi hjemme hos meg, ser MGP og har spist tidenes største banansplitt ♥♥
PUBLISHED IN: Blogg

Coming soon

 • 20.05.2012, 19:56


 

I nuet holder jeg på å lage nytt gratisdesign igjen! Det er mest sannsynelig ferdig i morgen. Dere finner fler gratisdesign HER
Hva synes dere så langt? :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

Kanelsnurrer

 • 13.05.2012, 20:57
Idag har vært en utrolig lang dag, en sånn dag hvor man går i rundt i godbuksa, orker verken å sminke eller ordne seg på håret og gjør ikke stort annet enn å høre musikk, se serier og sjekke facebook hvert femte minutt. Jeg bestemte meg derfor for å bake kanelsnurrer for å få noe ut av dagen. Jeg fant oppskriften HER om noen skulle lure, kjempegode! Jeg husker ikke sist jeg bakte kanelsnurrer, men det er hvertfall leenge siden. Har helt glemt hvor koselig det faktisk er å bake gjærbakst, til og med når man er alene.

Hva har dere gjort idag? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Klassetur til Trondheim

 • 08.05.2012, 20:51

Herregud jeg blir så flau. Igår da jeg skulle legge ut blogginnlegget om toppen min på facebook-siden min (HER), og skulle skrive en liten tekst ved siden av ("Resultatet av toppen ♥"), klarte jeg å skrive det som egen status, uten noe innlegg. Hvor dumt har ikke det sett ut da, åh elsker resultatet av min egen topp <333 Jeg merket det selvfølgelig ikke før idag heller, kan love dere at jeg slettet den i hastverk.. 

Idag har klassen vært på dagstur til Trondheim for å se musikalen Hair. Det var utrolig bra! Ble så sykt imponert av de som sang, kunne vært artister hele gjengen, og jeg ble så inspirert av de rågode danserne. Anbefaler alle som bor i Trondheim eller i nærheten å se musikalen. 


Prille, Frida og meg utenfor Trøndelag teater før forestillingen. Vi nærmest løp gjennom byen for å rekke en tur på Weekday og Zara, for deretter å løpe på Mc'ern og så skynde oss til teateret for å få biletter. Hadde bare tre kvarter på oss i byen, haha stress. 


Rett etter forestillingen dro vi hjem til Verdal igjen. Jeg, Frida, Pernille, Thea, Malin og Torfinn gikk på butikken å kjøpte oss litt forskjellig godt og satte oss deretter i sola og chillet. Det har vært SÅ fint vær idag, 15 grader og sol. Sommeren er (forhåpentligvis) på vei, herlig! 

Hva har dere gjort idag fine folk? ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Rommet mitt

 • 07.05.2012, 18:55

Jeg begynte å pusse opp rommet mitt en stund før jul, og tenkte egentlig å vise dere før og etter bilder når rommet mitt var helt ferdig. Problemet er bare det at det aldri blir ferdig, jeg er jo som tidligere sagt en glemsk og treig person. Jeg har for eksempel tenkt å kjøpt hvite rammer i flere uker nå, men jeg gjør det aldri. Skulle ikke vært mulig. Så siden det sikkert er en stund til rommet er helt ferdig, tenkte jeg at jeg kunne vise dere det sånn som det har blitt til nå :- ) 


hehe selvdigger har mitt eget bilde på veggen


Her er planen å male det trebrune egentlig nattbordet hvitt, så har jeg tenkt å henge opp noen bilder over ovnen. Og så har jeg kaanskje tenkt å spraye rammen på speilet mitt sølv istedet for gull så det står i stil til rommet :- ) 


Sengekroken. Utroolig tomt her men jeg skal få hengt opp en hylle over senga hvor jeg kan sette litt forskjellig pynt, esker osv. 

Nå har Frida kommet på besøk og skal sove over her inatt. Imorgen skal nemlig klassen på tur til Trondheim for å se musikalen Hair, gleder meg! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bli med, men var spontan å betalte idag i siste liten. Haha livet som meg
PUBLISHED IN: Blogg

Godt med helg!

 • 04.05.2012, 19:32Endelig er det helg! Har så langt kost meg med frukt, spekeskinke og episoder av Gossip Girl. Jeg ble akkurat ferdig med sesong tre, det er så sykt spennende! Jeg har ikke andre planer for kvelden enn å fortsette på Gossip Girl og spise noe godt. Er ganske sliten etter to-dagers med tentamen, engelsk igår og matte idag. Dere aner ikke, engelsken gikk så dårlig at jeg ikke får sjokk dersom jeg får en to'er. Heldigvis kan jeg trøste meg med at matten gikk bedre. I morgen skal jeg forresten til Trondheim for å besøke mamma og for å kjøpe litt forskjellig stoff. Er så gira på å få brukt symaskina! 

Hva skal dere gjøre i helga? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Hei fra kosekroken

 • 28.04.2012, 22:54Se hvem som skal kose seg da! Nå skal jeg og Andrea se film og spise masse godt, perfekt slutt på en fin lørdag. Godt å tenke på at det er langhelg, slipper den tunge søndagen imorgen hvor jeg gruer meg til mdd-mandag på skolen. Skal forresten se The Help, utrolig bra film som jeg anbefaler alle å se! Ha en nydelig lørdagskveld alle sammen ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Idag har jeg ...

 • 22.04.2012, 22:33

♥ Sovet lenge 

♥ Vært på et lite besøk til storesøster Ida 

♥ Øvelseskjørt


sykt fin 

♥ Spist ananas og granateple

♥ Vasket 

♥ Lagd middag 

Idag har jeg fått litt mer ut av dagen enn ellers, jeg har ikke brukt hele dagen foran Mac'en som jeg vanligvis gjør på en søndag. Jeg har blant annet lagd middag, som jeg nesten aldri gjør, og jeg har øvelseskjørt! Kjørte litt igår og litt idag, har ikke gjort det siden sommeren, så det var vell egentlig på tide. Fortsatt litt skummelt, spesielt med pappas store kassebil, men jeg overlever. Nå skal jeg snart ta meg en vellfortjent dusj etter en lang og fin dag. I morgen skal vi fortsette med mdd-tentamen på skolen, dere aner ikke hvor mye jeg gruer meg. Har aldri opplevd noe verre enn faget mdd, som inneholder blant annet drama. Dere skulle bare visst.. Heldigvis er det ikke lenge igjen av skoleåret! 

Har dere hatt en fin søndag? 
PUBLISHED IN: Blogg

Fredag

 • 20.04.2012, 20:36

I natt sov jeg og Frida over hos Pernille, og dagen idag har gått til å kle oss ut på skolen, spise alt for mye mc'ern mat og late oss i sofaen med hver vår PC og frustrerte fruer på tv'en. Vi er hos Frida i nuet og skal bli der i natt, så kvelden skal gå til å slappe av, se Titanic og spise enda mer. Kooos <3 
 


Nam<3 Nå gikk akkurat Prille og Frids til butikken en tur for å kjøpe litt godis, mens jeg bruker tiden på å blogge. Sosialt. 


Trutmunn på plass. Hva gjør dere ikveld daaa? 
PUBLISHED IN: Blogg

Music

 • 17.04.2012, 21:01


Chill HER, party HER og litt diverse HER

Hva er deres favorittsang(er) for tiden? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Dagstur til Åre

 • 14.04.2012, 19:52

... Ikke for å kjøre slalom, men for å hente Hulda! Hun har kommet hjem fra Stockholm, og blir her over helga. Jeg og Andrea kjørte til Åre rundt elleve tiden idag. Det var utrolig fint vær idag igjen, HELT skyfrihimmel, og det var så fiiint på fjellet. I rundt et tiden var vi fremme i Åre. Hulda sto fortsatt på slalom, så jeg og Andrea gikk en tur på butikken og kjøpte litt forskjellig godt før vi satte oss i sola og slappet av en halvtimes tid - deilig! Etterhvert møtte vi Hulda i Åre sentrum, SÅ fint å se henne igjen ♥ Synd hun ikke blir lenger enn til mandag.. 
See så fint! Huldaaa ♥

Nå skal jeg snart dra på bursdagsfeiring til Jannebestis. Er allerede en time for sen, men sånn går det når man skal gjøre to ting på en kveld. Ha en fin lørdagskveld! 
PUBLISHED IN: Blogg

Bursdagsfeiring med go'jentene

 • 09.04.2012, 23:02

Siden jeg har bursdag idag, dro jeg og Pernille til Frida igår og hadde en liten bursdagsfeiring og jentekveld. Da vi kom dit ble jeg sendt ned på rommet til Frida, og der satt jeg alene og så One Three Hill i omtrent en time før de kom å hentet meg. På kjøkkenet hadde de lagd taco, bakt muffins og kjøpt inn påskeegg og marengs. Nam ♥ Som vanlig spiste vi alt for mye, men når det er bursdag og ferie på en gang så er det lov å spise mer enn man egentlig orker, hihi. Etter vi hadde spist gikk vi ned på rommet til Frida og slappet av og snakket den vanlige jentepraten. Finfin kveld. 


Se, de hadde lagd bilde til meg også! Det skal få en fin plass på rommet mitt. Takk for en perfekt bursdag, I love you girls ♥♥
PUBLISHED IN: Blogg

Seventeen today!

 • 09.04.2012, 19:42

Wii, idag har jeg bursdag, og blir 17 år! Har akkurat hatt et lite familieselskap med god mat og gode kaker, og nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. See you sweethearts ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Sims-lan med Prille

 • 04.04.2012, 23:58


Har nattoverbesøk og sims-lan med Pernille ikveld, så i nuet sitter vi foran hver vår data og spiller Sims og nerder Facebook.  Ellers har vi brukt tiden på å spise alt for mye jordbær, banan og honningmelon med sjokolade, som har ført til en ALT for mett mage... Hadde egentlig ikke mer å meddele, annet enn å fortelle at resten av kvelden/natta kommer til å gå til alt for mye Simsspilling og mat. Vi sees i morgen, ha en fiiin kveld! 
PUBLISHED IN: Blogg

Pakke i posten!

 • 04.04.2012, 12:21
Gjett hva jeg fikk i posten igår? Escada Island Kiss parfymen! Jeg var en av de 50 heldige vinnerne av parfymen gjennom konkurransen på blogg.no, så igår dro jeg og hentet ut gaven i posten. Var det noe jeg trengte nå, så var det faktisk parfyme. I tillegg til parfymen var det lagt ved fem kjærligheter og litt forskjellig sommerpynt. Så koselig at de har gjort noe mer ut av pakken!  Parfymen, som alle Escada parfymer, lukter kjempegodt og i tillegg sommerlig. Kommer nok til å bli godt brukt fremover. 

Ble dere en av de heldige vinnerne? 
PUBLISHED IN: Blogg

Liten feriegave

 • 03.04.2012, 14:25


Jeg glemte å vise dere de tre små gavene jeg fikk av Andrea etter reisen i Asia. Det jeg fikk var det dere ser over, ringen i midten er fra Indiska, og smykket og den svarte ringen er fra en plass i Asia. Elsker papagøye-smykket! Kommer til å bli godt brukt, må bare få kjøpt kjede til det først. Ringene er også utrolig fine. Tusen takk Andrea ♥ Hva synes dere? 
PUBLISHED IN: Blogg

Helt nytt design

 • 31.03.2012, 14:54

Bildene i headeren og profilbildet mitt i sidemenyen er tatt av Guri Pfeifer.

Igår innså jeg at det var på tide med nytt design, var så lei av det andre som jeg har hatt i en evighet. Så istedet for å bare sette inn nye bilder og endre litt på fargene, bestemte jeg meg for å lage et helt nytt design. Jeg likte det gamle veldig godt, ganske ulikt mange andres design, men det er godt med litt forandring. Problemet med det nye designet er bare det at jeg lagde det  på en annen blogg(bruker en annen blogg for å lage designene mine på), og da jeg brukte html-kodene på denne bloggen fikk jeg svarte rammer rundt ikonene i sidemenyen. Har ingen anelse om hvordan jeg skal få ordnet det, men jeg jobber med saken. 

FØR: 

NÅ: 


Jeg har endret bildestørrele på bloggen, så de gamle bildene blir litt kuttet som dere kanskje ser. Det får bare være, jeg orker ikke å gå gjennom alle innleggene får å endre bildestørrelser, det blir alt for mye arbeid. Noen som forresten vet hvordan jeg får fjernet firkantene rundt ikonene i sidemenyen? 

Liker dere det nye designet? ♥ Om noen er interresert i gratisdesign, så finner dere siden min HERPUBLISHED IN: Blogg

Påskeferie

 • 30.03.2012, 16:39

Denne uken har gått så utrolig fort, og endelig er det påskeferie. Tid for å slappe av, sove lenge, spise godteri, være med venner, se påskekrim, spise påskeegg and more. Jeg har lagt noen små planer for påskeferien, som for eksempel å ha påskefeiring med Pernille og Frida, og ganske sikkert møte Janne en dag. Lenge siden.. Siste dagen i påskeferien, mandag 9. april, har jeg bursdag og skal ikke gjøre annet enn å nyte følelsen av å bli 17 år :- ) Hva skal dere gjøre i påskeferien? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Follow me

 • 26.03.2012, 20:59
Lik FACEBOOKSIDEN min HER, følg meg på 
BLOGLOVIN HER, LOOKBOOK HER , WE♥iT HER og TWITTER HER

Hei! Var så sliten igår etter helga på UKM, så jeg orket rett å slett ikke å blogge da jeg kom hjem. Og siden jeg heller ikke har noe å blogge om idag, tenkte jeg å minne dere på at dere kan følge meg på alle de sidene dere ser over, noen mer brukt enn andre. På Facebooksiden min legger jeg ut alle blogginnleggene mine, så det er jo en enkel måte å følge bloggen på. Weheartit bruker jeg ganske mye, og jeg legger kun ut mine egne bilder (har gjort noen unntak), mens lookbook og Twitter blir litt mindre brukt. Skal begynne å bruke Lookbook litt mer etterhvert, venter bare på at våren skal komme for fullt, da blir det nok mer antrekks-bilder på bloggen også :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

Escada

 • 24.03.2012, 08:20Nå kjører de i gang enda en konkurranse på blogg.no, og igjen kan man vinne en parfyme fra merket Escada. Denne gangen er det Island Kiss som vil bli delt ut til 50 heldige bloggere. Meld dere på HER (man må ha blogg for å være med). Lykke til! :) 

esc2vinnikPUBLISHED IN: Blogg

Akkurat nå

 • 23.03.2012, 11:16

Shit, jeg ble akkurat ringt opp av  Vixen Magazine, som sa at jeg var en av fire som ble trukket ut til å stille som modell for den nye kampanjen til Batiste DryShampoo! Problemet er at fotoshooten er i Oslo i morgen, og jeg har ingen mulighet til å komme meg dit, i tillegg til at jeg skal på UKM hele helga. Selv om dette er en mulighet man ikke får hver dag, ble jeg nødt til å si nei. Utrolig synd...

Nå er jeg hvertfall veldig klar for å dra på UKM, og til å tilbringe hele helga der! Jeg tror jeg har pakket med meg litt for mye, men det er bedre med for mye enn for lite :- ) Jeg har forresten funnet ut at de har internett, så jeg kommer til å overleve.


Jeg har vært så flink å bakt til turen, også! Oppskrift til brownie-muffinsene finner dere HER. Utrolig gode! 

Ha en fin helg, neste blogginnlegg kommer fra Frosta! 
PUBLISHED IN: Blogg

Perfekt morgen

 • 17.03.2012, 19:53

Igår hadde jeg, Frida og Pernille nok en gang en kosekveld med alt for mye mat og godteri. Vi dro til Pernille ettter skolen, og ble der en stund før vi dro på Siciliana og kjøpte oss en stor pizza. Deretter dro vi hjem, så to skrikefilmer og spiste oss kvalm på godteri, frukt og kokosboller. Filmene het forresten Barnepiken og Bienes Hemmelige liv, hvis noen skulle lure. Utrolig bra filmer!

Idag våknet vi rundt 12 tiden, ordnet oss litt og gikk opp for så å dekke på og lage en stor, god frokost. Tilbrang morgenen foran tv'en og så tidenes mest tragiske norske tv-serie, Hotel Cæsar - episode etter episode. Nå er vi i Steinkjer og har enda en mini-jentekveld sammen med Trine. Ska se film og, wait for it.. Spise mer! Ikveld blir det grønnsaker med dipp og enda mer godteri. Magen min har ikke godt av dette.. 

Ha en fin kveld! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Fotooppdrag

 • 13.03.2012, 20:39

Fant ikke på noen bedre overskrift, kreativ som alltid. Jeg har faktisk fått et fotooppdrag - nemlig å ta bilder til Trønder-avisa! Langt ifra en jobb jeg noen gang kunne trodd jeg ville bli spurt om, jeg har jo aldri blitt spurt om noen som helst fotojobb tidligere. Så nå er det bare å kjøre på og gjøre det beste jeg kan. Idag har jeg vært ute på første foto-runde, som gikk helt greit. Tok litt forskjellige bilder av håndball - gutter 14, og deretter tok jeg bilder av ordføreren og noen få bilder av forskjellige fotballspillere. Skal ta fler bilder i løpet av uka, og satser på bra resultat! 

Forresten, jeg har meldt meg på en Modell for en dag i Paris - konkurranse, og hadde blitt utrolig takknemlig om dere kunne stemt på meg HER. Bildet mitt ligger på første eller andre side. Takk på forhånd ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Middagsbesøk

 • 10.03.2012, 18:40

Nå har vi besøk av søstera mi Ida, hennes forlovede og mine to søte tantebarn. Kjempekoselig å ha besøk av de to småtrollene, de er verdens søteste. Vi har spist middag sammen, grøt og spekeskinke, og nå sitter de voksne på kjøkkenet og tar voksenpraten. Jeg sitter god og mett i sofaen, og venter på enda mer besøk. Janne og Andrine kommer om ca. en time, så blir det en liten jentekveld sammen med dem - alt for lenge siden sist!! Blir koselig! 

Hva skal dere bruke lørdagskvelden på? ♥


PUBLISHED IN: Blogg

Hårshow

 • 10.03.2012, 14:56

Sto opp i ni tiden i morgest for å gjøre meg klar til hårshow. Jeg spiste frokost, pakket med klær og ble etterhvert hentet av Pernille. Vi kjørte rett til Michel frisørsalong, og der ventet vi på at hver vår frisør skulle ordne oss med både hår og makeup. Det var kjempemange folk som deltok, over 20 hvertfall! Det var litt styr med om vi skulle være inne på kjøpesenteret eller ute, men på grunn av været var det ingen tvil; det ble inne. Vi fikk litt forskjellige bekjeder om hvor i kjøpesenteret vi skulle gå, sykt forvirrende. Plutselig ble vi bare kastet ut i det, en og en. Jeg viste ikke hvor jeg skulle gå, plutselig trodde jeg at jeg hadde gått feil vei og presterte med å stoppe og se meg rundt. Haha HERREGUD så flaut, jeg må ha sett ut som en komplett idiot. Sto der i mange sekunder før en dame sa til meg hvor jeg skulle gå. Årets største flause, håper alle som så meg har glemt det. Det beste var vell uansett at jeg deltok, jeg er ikke den personen som er mest glad i oppmerkosomhet for å si det sånn, men noen ganger må man bare hive seg ut i det og ta litt nye sjanser. 
PUBLISHED IN: Blogg

Gårdagens innkjøp

 • 04.03.2012, 22:17

Igår ble jeg med Pernille og lillesøsteren hennes på en liten shoppingrunde på Magneten kjøpesenter. Hadde ikke planlagt å kjøpte noe spesielt, men når man først er på butikken er det vanskelig å la være. Så da ble det med tre nye plagg hjem, happy feeling. Jeg blogget ikke igår fordi jeg klarte å glemme kameraet mitt hos Pernille, og idag har jeg ikke hatt noe kamera før nå. Er jo sånn halvt avhengig av kameraet, livet som blogger... Uansett, her er gårdagens innkjøp: 


T-skjorte og skjorte fra BIK BOK. Elsker dem! 


Og ENDELIG fant jeg den perfekte skinnjakken, mye finere på! :- ) Den er fra Carlings og var satt ned fra 1199,- til 599,-. Kupp! 

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

2. mars

 • 02.03.2012, 20:49

Har helt ærlig ingenting spesielt å blogge om idag, såå jeg tenkte jeg bare kunne skrive litt om dagen min. Dro på skolen, hvor det vanlige skjedde, som alle andre fredager. Matte, naturfag og engelsk. Etter skolen ble Pernille med meg hjem, og siden har vi spilt Sims 2 og sett Gossip Girl og Pretty Little Liars. I tillegg har vi spist så mye mat at jeg føler meg helt oppblåst.. 


Startet med å lage oss middag, Big One Tripple Cheese med ekstra fyll som vi tok på selv - tomat, mais og ananas. Yummi! 


Og Pernille lagde sjokoladepudding med vaniljesaus som dessert til oss, med bokstavene våre på. Hihi :- ) 

Og til slutt skulle vi lage oss brownies, MEN klarte selvfølgelig å glemme den i ovnen, så den ble helt svart... Flaks for oss at pappa kom hjem og luktet den brente lukta, haha. Heldigvis hadde pappa kjøpt med brownie coockies og mango, så da har vi litt å kose oss med i morgen. 

Snart skal jeg pakke, så kommer moren til Pernille og henter oss klokken ni. Øh, det er visst om et kvarter! Da må jeg skynde meg å pakke med en gang! Ser dere senere, han en finfin fredagskveld alle sammen! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Storesøster er 20 år idag!

 • 28.02.2012, 19:1320 år , dere, hun er jo så og si voksen. Det er så sykt å tenke på, Hulda blir liksom aldri gamlere enn 17 år i mine øyne, who knows why, mens det egentlig er jeg som snart er 17. Det er synd hun er så langt unna hjem på bursdagen sin, å bli 20 år er jo en stor dag! Men jeg er ganske sikker på at selv om hun ikke får feiret dagen sin hjemme i Verdal sammen med familien, har hun hatt en fantastisk dag i Stockholm så langt. Hun har nemlig fått noe jeg vil kalle den perfekte bursdagsgaven, which is:Andrea som har vært i Vietnam siden sommeren og Ida (storesøstrene mine) overrasket henne på døra i morgest!! Det var nok det siste hun hadde forventet, og jeg tror hun ble utrolig glad. Håper søstrene får en herlig dag sammen, og at bursdagen hennes blir perfekt. Fordi det kan jeg love dere at hun fortjener. Gratulerer så mye med dagen, Hulda! Du fortjener det beste og jeg håper du har kost deg masse idag. Glad i deg ♥ Ta en tur innom bloggen hennes HER, og kanskje dere kan legge igjen en bursdagshilsen med det samme? Tusen klemmer fra meg. 
PUBLISHED IN: Blogg

I nuet

 • 27.02.2012, 20:40
I nuet sitter jeg og koser meg med Dream is og et stort glass med saft. Har akkurat sett programmet Puls på NRK1, interresant program om ungdommer som sliter psykisk og som har droppet ut av skolen.. Dere kan lese om hvordan man ser at noen sliter psykisk HER. Tenkte det kan være litt viktig å lese, av alt dere vet kan en av deres nærmeste venner slite psykisk. Hele 15-20% av norske ungdommer sliter med psykiske problemer, det er så alt for mye.. Men det var ikke det jeg skulle fortelle om i dette innlegget, det jeg egentlig skulle var å informere dere om var hvor crappy dag dette har vært. Men så fant jeg akkurat ut at for at dette innlegget ikke skal bli for langt, orker jeg ikke å skrive stort om det heller.  Ville bare si at siden denne dagen har vært dårlig, som alle andre mandager, skal jeg nå få tankene på andre spor og se litt Gossip Girl. Er snart ferdig med sesong to nå, blir bare mer og mer spennende! Hva gjør dere i kveld? 
PUBLISHED IN: Blogg

Liten gave fra mamma

 • 25.02.2012, 20:54


Jeg har sagt det før, og sier det igjen; Jeg har så lyst til å lære meg å sy! For en stund siden kjøpte derfor mamma en perfekt, liten gave til meg - et lite sett med alt mulig man trenger til å sy. Det passer SÅ bra for meg som nybegynner å få et startsett, nå er jeg et steg nærmere å sy en av mine selvtegnede kjoler. I gaven lå det saks, nåler, kritt, binders, måleband +++. Mer enn det dere ser over. Neste steg er å skaffe symaskin, så må jeg få tak i stoff. Og så må jeg lære meg å sy, selvfølgelig. Det kommer kanskje til å ta litt tid, men jeg skal hvertfall gjennomføre minst én av kjolene jeg har tegnet, forhåpentligvis mange. Får se hvor godt jeg liker det når jeg først setter igang.. 
PUBLISHED IN: Blogg

Sleepover

 • 24.02.2012, 23:12
Jannebestis er på nattoverbesøk i kveld, seriøst flere uker siden sist. Nå sitter vi godt plassert i senga og har akkurat begynt å se The Vmpire Diaries på storskjerm. Janne er livredd, hahah. Skal også kose oss med brownies, melon og ananas. Elsker ferie ♥ Ha en super fredagskveld alle sammen! 
PUBLISHED IN: Blogg

On repeat

 • 23.02.2012, 21:54


Summertime Sadness - Lana Del Rey 
PUBLISHED IN: Blogg

Sniktitt på nytt gratisdesign

 • 22.02.2012, 20:38Da er jeg snart ferdig med nytt gratisdesign til dere! Designet er helt enkelt og grått, med en oversiktelig sidemeny hvor du finner både arkiv, kategorier + mer. Som en liten fargedetalj har jeg valgt å plassere et lite rosa hjerte foran "kommentarer". Dere får ikke se hele designet før imorgen når det er 100% ferdig. Håper dere kommer til å like det! 

Jeg har nå to gratisdesign til sammen, og det er ikke helt umulig at jeg kommer til å lage et eller to til. Derfor har jeg fikset litt på albissdesign.blogg.no, slik at dere kan trykke dere inn på hvert gratisdesign for å hente kodene og i tillegg se hele designet. Dere kan gå til designbloggen HER og eventuelt bruke det gamle gratisdesignet om dere vil, det nye kommer imorgen! 
PUBLISHED IN: Blogg

UKM og Café

 • 20.02.2012, 20:11

Heihei! På lørdag var jeg på UKM og deltok med to tegninger. Jeg og Margrete var de eneste som deltok på utstillinga, litt flaut men gøy likevell! Margrete hadde malt tre helt SYKE maleri, hun er så utrolig flink. En smule sjalu.. Ellers var det mange flinke på scenen, som band og dansere. Gleder meg til å høre hvem som går videre, spennendee! :- ) 
Jeg deltok med disse to tegningene. Rett etter vi hadde hengt opp "kunsten" vår, kom det tre søte jenter som ville ta bilde av bildene våre, og etterpå ta bilde av meg. Fikk en kommentar på bloggen etterpå, og de var tydeligvis blogglesere. Kjempekoselig at lesere tør å komme bort! 

Før UKM begynte, gikk jeg og Margrete på caféen Aboteke for å møte Lise. Kjøpte oss milkshake og skoleboller, og satt der i en-to timer før vi dro tilbake. Hanna og Ingrid kom også innom en tur, koselig å møte folk man ikke har sett på lenge.  
PUBLISHED IN: Blogg

Pancakes for breakfast

 • 20.02.2012, 14:43

Bolla uten sminke 

Frida måtte dra klokka tolv i morgest, så pappa kjørte oss til togstasjonen, og hun dro videre til Steinkjer. Da jeg og Pernille kom hjem igjen, lagde vi (eller rettere sagt hun) pannekaker til frokost. Jeg dekket på bordet med syltetøy og nugatti, og Pernille stekte perfekte pannekaker. Alltid like godt med en god frokost! Akkurat nå gjør vi ingenting annet enn å late oss i sofaen. Pernille blir hentet om ikke så lenge, så skal jeg spille litt Sims (neeerd), før Margrete kommer på nattoverbesøk i kveld. Elsker at det er ferie ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Party next

 • 18.02.2012, 19:57

Heei! Tenkte egentlig bare å oppdatere dere litt om hva som skjer, siden jeg ikke har blogget på hele dagen. Har vært opptatt i HELE dag med UKM. Sto opp klokken 8 i morgest, og var ikke ferdig før klokken sju. kan fortelle mer om det imorgen, for nå må jeg skynde meg på vors med en jentegjeng. Sen, som vanlig. Deretter blir det bursdagsfest i Vinne sammfunnshus. Håper på en bra kveld :- )  Ha en fin lørdag alle sammen! Hvilke planer har dere for kvelden? 
PUBLISHED IN: Blogg

Klar for ferie

 • 17.02.2012, 18:12Åh, kunne ikke vært mer klar for ferie akkurat nå. Skal bli SÅ godt å ha en lang uke fri. Har akkurat kost meg med hjemmelagd smoothie og appelsinbåter. Ellers er planene for ferien; UKM imorgen, fest imorgen kveld og nattover av Frida og Pernille på søndag. Resten av uken er jeg ledig, og kommer mest sannsynelig bare til å ta det max med ro, og ellers finne på noe småting på sparket. Nå skal pappa snart lage middag (kylling<3), så skal jeg ordne rammer til tegningene jeg skal delta med på UKM før jeg deretter drar til Margrete på nightover. Hva skal dere i vinterferien? ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Øving til Engelskprøve

 • 16.02.2012, 20:13Pernille er hos meg nå, og øvingen går ikke helt som planlagt. Imorgen skal vi nemlig ha engelskprøve på SEKSTI spørsmål (!!!), og vi bruker mest tid på facebook og tull. Leser og spør hverandre spørsmål innimellom da. Bedre enn ingenting, hadde ikke Pernille vært her hadde jeg sikkert ikke øvd i det hele tatt. Vi har lagd oss smoothie, spist hjemmeelagd is og Pernille har spist pastasaus, tomat og pesto, og nå sitter vi med hver vår data fornøyde og litt mett. Bare litt. Snart drar vi til Pernille for å spise nachos (enda mer mat<3), så skal vi øve litt mer til prøve. Sover over der inatt, imorgen er siste dagen før ferien. Åh, lykke!! Hva gjør dere i kveld? 
PUBLISHED IN: Blogg

Ut på tur

 • 12.02.2012, 19:56
Første jeg gjorde idag var å dra til lysløypa for å ake sammen men Pernille P og Pernille U. Ufrivillig, selvfølgelig. Sov bare rundt fem timer inatt, siden vi var ute på fest igår. Ble selvfølgelig vekt av Pernille P tidlig på morgenen, og hun som hadde sykt mye energi skulle få oss med ut på tur. Skjønner ikke hvor all energien hennes kom fra. Vi kokte pølser, tok med kakao og akebrett og ble kjørt til lysløypa. Ble der i omtrent en og en halv time før vi dro hjem igjen, lagde enchiladas og så film. Kjempekoselig! 


Ikke vanskelig å se hvem som var full av energi, hvertfall. Haha, søtee!  
PUBLISHED IN: Blogg

Et lite hei fra meg

 • 11.02.2012, 15:22

Fant ut at det var lenge siden jag hadde sjekket designbloggen min, faktisk ikke siden før jul, så jeg logget inn en tur. Gøy og se at statistikken var i live, men det som ikke var fullt så morsomt var at jeg fant ut at jeg måtte godkjenne kommentarene. Det viste seg at jeg har fått en del kommentarer om designhjelp, folk som ikke har klart å sette nn header, fikset menyen eller satt inn bilder i sidemenyen, hvor har jeg vært når folk trenger meg! Jeg har sørget for å lagt igjen en kommentar på alle bloggene, så håper jeg det ordner seg. Det har hvertfall ikke vært meningen å overse kommentarene.


En sminkefri Albiss ved frokostbordet. 

 Våknet klokka to imorgest, eller retter sagt i dag. Sto deretter opp til et ferdigdekt frokostbord, og spiste en god frokost sammen med pappa. Nå skal jeg kaste på meg malingsklærne og male ferdig rommet jeg pusser opp. Og til dere som tippet hva jeg skulle lage på det rommet: Riktig! Jeg skal lage et walk-in-closet! Ikke noen store greier, veldig enkelt og "hjemmelagd", haha. Men det blir ryddig og fint, forhåpentligvis. Skal vise dere resultater snart! Tror det blir bra :- ) Planer for dagen? 
PUBLISHED IN: Blogg

First Aid Kit

 • 09.02.2012, 19:57

Åh, har dere hørt musikken til First Aid Kit? gruppa består av to jenter fra Sverige. Musikken er utrolig fin, og ikke minst er jo stemmene deres nydelige, dere bare må høre! I tillegg til det, har de også utrolig fine og inspirerende musikkvideoer. Bare ta en titt nedenfor. Det gir meg frysninger. 


Ghost Town


The Lion's Roar


Emmylou
PUBLISHED IN: Blogg

Sprek!

 • 08.02.2012, 21:04

Nå har jeg akkurat vært på Sprek treningssenter, og er boktavelig talt død

Jeg skjønner ikke hvorfor alle sier det er så godt og at man føler seg så bra etter en treningsøkt.. Jeg vil si jeg føler meg stikk motsatt; slapp og kvalm. Orker nesten ikke å smile en gang, da begynner vi å snakke LITT for lat kanskje? Det er sikkert godt for kroppen min, men jeg er ikke et treningsmenneske. Jeg er derimot veldig glad i livet i sofaen, eller sovende i senga :- )))  Nå skal jeg ligge langflat på sofaen resten av kvelden, spise ananas og se tv ♥ Hejdå. 
PUBLISHED IN: Blogg

Frustrerte Fruer

 • 07.02.2012, 21:54

Frustrerte Fruer, kveldsmat, O'boy og kos med katten. God kveld, supertjejer!  
PUBLISHED IN: Blogg

Digg å være syk

 • 06.02.2012, 18:54

Ironsik overskrift. Herregud for en forferdelig dag. Tror jeg er matforgiftet, av alt. Spiste litt dårlig kjøtt igår, og i dag føler jeg meg langt ifra bra. Dro hjem fa skolen rundt to tiden, og har sovet i sofaen siden. Nå kommer heldigvis pappa hjem snart, og skal kjøpe med grønne epler til meg. Har ikke spist det på mange måneder fant jeg ut, hvordan har det skjedd? Tenkte egentli å ta meg bloggfri idag, men etter å ha sovet føler jeg meg bedre. Så det kommer dagens bilde, men kanskje ikke Ukens Blogg. Jeg får se. Ha en fin kveld :- ) 


Måtte jo selvfølgelig ta et "jeg er syk"- bilde. Hahah, flau på mine egne vegne. 
PUBLISHED IN: Blogg

Enda en oppussing

 • 04.02.2012, 21:34
Da har jeg endelig satt igang den andre oppussingen. Romme mitt  som jeg pusset opp før jul er for så vidt ferdig, mangler bare litt pynt og detaljer. Klarer jo aldri å bli hundre prosent ferdig, så treig som jeg alltid er. Så idag har jeg brukt noen timer på å male oppussingsrom nr. 2 hvitt (det var eggehvitt, gulaktig før). Tar andre strøk imorgen, så skal jeg starte innredningen. Til nå er det en liten hemmelighet hva det skal bli. Noen som tør å tippe? 

Nå sitter jeg og nyter livet som sofagris, etter å ha spist taco og sett MGP. Det begynner nå igjen, og nå får vi se hvem som går videre. Spennandee. Jeg er egentlig ikke så fan av MGP, så jeg har ingen spesiell favoritt. Men hva med dere, noen dere heier på? 

 
PUBLISHED IN: Blogg

Good Morning!

 • 04.02.2012, 13:52
Heisann og god morgen! Sitter i sofaen og spiser frokost og ser TV. Rettere sagt lunsj, kanskje? De som kjenner meg rett vat at jeg alltid står opp sent, og ikke har ordnet meg før 1-3 tiden. Det er ISkaldt ute for tiden, og jeg sitter sammenkrøllet i et pledd på stua. Oppdaget nettopp at det bre et 17 grader i huset, selv om varmepumpa står på. Er ikke rart jeg fryser! Nå skal jeg tenne opp i peisen, og så er planene for dagen: Male, slappe av og se Gossip Girl. Fin lørdag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Thai-resturant

 • 04.02.2012, 00:02


Anbefaler alle som bor i Verdal eller nærheten å dra på Pook Thaimat. Utrolig god mat, og en kjempefin resturant! I dag var første turen min dit, og jeg ble positivt overrasket. Det har ikke gått lang tid, og plutselig har vi en ny, populær resturant i sentrum. jeg var der sammen med Margrete og Lise, kjempekoselig. Etter en time med god mat, dro vi på butikken og kjøpte inn frukt og ingredienser til milkshake. Nå sitter vi i hvert vårt hjørne i sofaen, mett sliten og trøtt, og ser på TV. Har dere hatt en fin fredag? 
PUBLISHED IN: Blogg

Håpløs

 • 02.02.2012, 20:21

Jeg våkner hver morgen til den samme, håpløse Albertine. Når skal jeg noen gang ta fatt i mitt eget liv? Jeg trenger en forandring, men hvordan kan det utføres uten å ha en anelse for hva man vil. Det fylles opp med spørsmål i mitt eget, lille hode, og jeg vet ikke hvordan jeg skal svare på minst et av dem. Fra å være en selvsikker jente i åttende klasse, gikk jeg over til å bli en person jeg ikke kjente, og nå, tre år etter; står jeg her helt tom. Ting har gått som en berg å dalbane de siste årene, først gikk det rett ned, så til det bedre, og så til det værre igjen.

Nå, så plutselig, står jeg i en livssituasjon jeg aldri trodde jeg skulle finne meg selv i. Jeg orker ikke en gang å prøve å gjøre noe til det bedre. Hva er det egentlig jeg vil? Morgene er tunge og mørke, og skoledagene eier ikke en gang et lite glimt av lys. Jeg klarer ikke tilpasse meg mitt eget liv akkurat nå, og hva gjør man egentlig da? Jeg vurdere så mye, men jeg tar ikke sjanser. Tør ikke å sette meg ut i nye spor, tør ikke å ta andre veier. Jeg blir bare stående i samme krysset uten å en gang åpne øynene for å gå mot høyre eller venstre. Jeg er så redd. Jeg er bare 16 år, likevell må jeg begynne å bestemme meg om hva jeg vil for å få en vellykket fremtid. 


Vi velger ikke å være svak, men man kan derimot bestemme seg for å være sterk. Jeg ser muligheten, men likevell virker det så håpløst. Jag bare orker ikke. Ikke synes synd på meg, det er ikke trøst jeg trenger nå. Jeg trenger motivasjon og medgang, lys i hverdagen og et lykkelig hjerte.  Men det er jo så alt for vanskelig å komme seg dit.  Jeg er så lei akkurat nå. Hvorfor meg? 

"Livet har ingen fasit. Men se positivt på motgang - for etter det kommer medgang."
PUBLISHED IN: Blogg

1. februar

 • 01.02.2012, 21:48

Det er første dagen i februar, og jeg nyter kvelden med granateple og episoder av Gossip Girl. Har en dårlig dag i dag, og ønsker helst bare å være alene. Da er det godt å begrave seg under et pledd og drømme seg inn i en annen verden. Skulle ønske jeg var like rik som Blair i Gossip Girl noen ganger, den verdenen lever jeg meg inn i akkurat nå. Hva gjør dere i kveld? 
JIPPI, JEG VANT NETTOPP 250 KR. I FLAXLODD!!!
PUBLISHED IN: Blogg

Hvem er dere?

 • 31.01.2012, 19:09

Bare for moro skyld, tenkte jeg at det var min tur til å vite hvem dere er. Dere som leser bloggen min, følger meg på bloglovin og facebook. Ikke at det er så innmari mange, men det er jo noen, og jeg blir så nysjerrig! Dere som leser bloggen min vet en del om meg, men jeg aner jo ikke hvem dere er, unntatt de som er  venner og familie. Så da spør jeg dere: 

- Hva heter du (du kan være anonym hvis du vil)? 
- Hvilket kjønn er du?
- Hvor er du fra? 
- Hvor gammel er du?
- Hvor lenge har dere lest bloggen min, og hvorfor leser du den?  


PUBLISHED IN: Blogg

God søndagsmorgen!

 • 29.01.2012, 12:59Hei og god morgen alle sammen! Jeg har akkurat spist en god frokost bestående av omelett, yoghurt med frukt og en kopp te. Nå skal jeg bare ordne meg, og deretter gå til skøytebanen. Kristoffer, tantebarnet mitt, er der sammen med mamma, storesøster Ida og lille Aleksander, det andre tantebarnet mitt. Det er sol og nesten skyfritt ute idag, kjempefint vær og perfekt lys til å ta bilder i. Derfor tar jeg med meg kameraet på samme turen, og håper på å få tatt noen fine bilder jeg kan vise dere senere. Ha en fin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Sweetest thing ever

 • 28.01.2012, 19:58

Herreguuud, har dere sett noe så søtt? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Frokost på Choco Boco

 • 22.01.2012, 16:07

Startet søndagen med frokost på café sammen med gode venninner. Ikke hver dag jeg gjør det, kjempekoos!  Kjøpte en sinnsykt god brownies, og i tillegg den beste mangosmoothien jeg har smakt! Satt der i ca. en time før vi måtte gå til togstasjonen siden Margrete og Lise skulle hjem til verdal igjen. Mamma hentet meg der, og nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma igjen, etter en kjempefin helg. Har dere hatt en fin helg? 
PUBLISHED IN: Blogg

Bytur med jenter

 • 21.01.2012, 23:27

Føttene mine verker etter en lang dag i byen, og hodepinen er på sitt værste etter alt for mye prating. Møtte Janne og Andrine i Trondheim klokken 1 idag. Første vi gjorde var å vandre mot sportsbutikken på torget, men kom ikke så langt da vi plutselig så.. Wait for it.... 


Idol-Isak!! Ble selvfølgelig paparazzi bilde, siden ingen av oss turte å spørre om å få ta bilde med han. 


♥ ♥ ♥


Hadde litt vondt i føttene daa. 

Etter å ha gått i butikkene en stund, gikk vi på Choco Boco å kjøpte brownies, kaffe latte og iste. Kjempekoselig! Klokken 7 tok de toget hjem, og jeg hentet Margrete og Lise før vi dro til mamma for å spise hjemmelagd pizza. Nå sitter vi godt plassert i sofaen hjemme hos storesøstra til margrete. Sitter på hver vår data, med sjokolade og potetgull på bordet og hører musikk. Skal kanskje se film snart, og ellers bare ha en koselig kveld. Ha en kjempefin lørdagskveld, hjerter! 
PUBLISHED IN: Blogg

Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile?

 • 20.01.2012, 23:00Tilfeldig overskrift. Ble ganske fornøyd med denne redigeringen, veldig lyse og annerledes enn hvordan jeg vanligvis redigerer bildene mine. Hva synes dere?

jeg MÅ bare fortelle om en litt merkelig hendelse fra tidligere i kveld. Jeg og mamma skulle på kino, så vi dro ned til byen. Mens mamma pakerte bilen, gikk jeg ut, og med det samme kjører en limousin forbi. I baksetet sitter det mange jenter, og i det de ser meg, roper de noe og vinker som bare det. Både fra bilruta mot meg og ut andre ruta og over taket. Jeg er jo ingen kjendis, men hvis jeg ikke tar feil hørtes det faktisk ut som de ropte Albiss. De vinket til og med bakover etter de hadde kjørt forbi. Så dum som jeg er klarte jeg verken å smile eller vinke, og ble stående å stirre som en dum, døv ku. Herregud. Kan jo hende det tilfeldigvis var noen jeg kjente, men hvem kjenner vell jeg fra Trondheim? I tilfelle kontakter de meg kanskje iløpet av morgendagen. Vi får se, jeg blir hvertfall full av nysjerrighet!
PUBLISHED IN: Blogg

Fin musikk

 • 20.01.2012, 21:57

I don't mind if you don't mind - Ron Pope

Take a minute - K'NAAN

Perfect for me - Ron Pope

You're the reason I come home - Ron Pope

Hiding my heart - Brandi Carlile

So do you - HOFFMAESTRO

Hører for det meste på rolig musikk for tiden, og dette er det jeg hører mest på. Hører egentlig på mye gammelt, henger litt etter... Men det er  jo så mye gammelt som er fint, hah :- ) Hvilken sang er din favoritt for tiden?
PUBLISHED IN: Blogg

Mesterkokken

 • 19.01.2012, 17:27Nachos med salsa, rømme og hjemmelagd guacamole.

I dag var det jeg som sto for middagen, så da ble det nachos. Det ble vellykket og godt, heldigvis. Men det er jo heller ikke den vanskeligste retten å lage, da. Tipper de fleste vet hvordan man gjør det? Steke kjøttdeig og deretter blande med tortillas og ost. Retten kan til og med bare varmes i mikron hvis man vil, simple as that. Ok, skjønner egentlig ikke at jeg blogger om mat akkurat nå, og samtidig har tenkt å spørre om et veldig random sprøsmål; Liker dere nachos? Haha, jaddaa.
PUBLISHED IN: Blogg

New in

 • 18.01.2012, 22:31

Da jeg og mamma kjørte en tur til kjøpesenteret City Syd ikveld, hadde jeg ingen planer om å kjøpe nytt. Men hvis dere kjenner meg, såå....  Klarer aldri å motstå fristelsen når jeg er på butikker. Ser jeg noe jeg har lyst på, MÅ eg bare kjøpe det. Gjør ikke så mye nå etter jul da, siden det er så mye januarsalg overalt. Jeg er hverfall kjempefornøyd med de nye kjøpene :- )
BIKBOK skjørt


LINDEX Genser


LINDEX solbriller


MORRIS veske og lommebok. Classy og elskbart!

Hva synes dere, like?
PUBLISHED IN: Blogg

Pause fra det normale livet

 • 17.01.2012, 22:09

Nå sitter jeg plassert i sofaen til mamma i Trondheim. Ankom klokken halv ni, og skal bli her ut uken og over helgen. Ting er ikke akkurat som de burde være, og jeg trenger rett og slett litt tid alene. Da er det godt å reise hjemmefra, bort fra alle bekymringer. Jeg må finne ut hva jeg tenker om livet mitt akkurat nå, og hvilke valg jeg skal ta. Skal bruke tiden her i Trondheim til å slappe av og kanskje vandre litt i byen og på café. Får se hva jeg og mamma finner på. FORRESTEN, jeg så bloggeren Anna Edwin (annais.blogg.no) istad. Jeg gikk inn på butikken, og der gikk hun med ei venninne og kjøpte brownies og gjær. Haha, føler meg litt stalker som fikk med meg hva hun køpte. Uansett, synd jeg ikke tok med kameraet mitt inn, hvis ikke skulle jeg spurt om et bilde. Jeg er jo bloggfan, haha. Ha en fin kveld!
PUBLISHED IN: Blogg

Ny header!

 • 15.01.2012, 11:37

FØR:

ETTER:


God morgen søte lesere! Da har jeg gjort noen små endringer i designet. Først og fremst fått en ny, enkel header, og ellers bare endret de små bildene i sidemenyen og litt på bakgrunnsfargen på bloggen. Likte veldig godt det gamle også, men det er jo fint med endringer i blandt. Hva synes dere?
PUBLISHED IN: Blogg

Tre nye plagg

 • 14.01.2012, 22:33

Så utrolig godt å være på shopping igjen! Har ikke vært på skikkelig shopping siden jeg var i Stockholm for omtrent to måneder siden... Ikke at jeg kjøpte så mye idag, men det er så koselig å gå rundt i byen og på klesbutikker å se på ting man ønsker seg. Var utrolig mye salg i butikkene idag, og jeg fant meg tre plagg på BikBok. Vanlig pris ville blitt ca. 1600, men jeg fikk det for ca. 450 kr, KUPP!! Så jeg er hvertfall veldig fornøyd :- )
Husker dere denne jakken som jeg ønsket meg før jul, designet av Jenny Skavlan? Den koster egentlig kr. 1100,-, men idag var det 70% avslag på den. Åh, jeg elsker den mer enn noe annet plagg jeg eier. Og ikke nok med at det er en nydelig jakke, men man kan ta av armene så den blir til en vest, og så vrenge den så den blir til en dongrivest. Så sykt elskbart! Jeg viser den på i morgen.

Likte dere innkjøpene?
PUBLISHED IN: Blogg

Trondheim, kino og sushi

 • 14.01.2012, 00:27

Nå ligger vi godt plassert i hver vår seng og later oss etter en lang dag. Har hatt en kjempefin dag; vi så My Week With Marilyn på kino som var kjempebra, kjøpte takeaway på sushibar og ellers har vi kost oss med alt for my godteri som har ført til magevondt. Nå skal jeg ta en god dusj, så skal jeg legge meg under dyna og ta en god natt søvn. God natt ♥ Sushi! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Hopper på neste tog

 • 13.01.2012, 13:43

Endelig fredag, endelig ferdig på skolen og endelig helg! Nå sitter jeg, Frida og Pernille og venter på at bestemoren til Pernille skal hente oss, og deretter kjøre oss til togstasjonen. Vi skal nemlig på en liten jentetur til Trondheim, som vi bestemte oss for før jul (istedet for å kjøpe julagaver til hverandre). Planer for dagen er først å se My Week With Marilyn på kino, så dra hjem til mamma å lage oss middag, kanskje ta sol og ellers bare ha en fin kveld. Vi skal sove over hos mamma inatt, og imorgen skal vi på shopping i byen før vi drar hjem igjen i rundt fire tiden. Håper på en fin helg! 


PUBLISHED IN: Blogg

Skoleballet før jul

 • 11.01.2012, 15:15

Haha, gud for en hukommelse jeg har. Bytte, anyone? Har helt glemt å blogge om skoleballet, som ble arrangert for flere uker siden.. Har ikke tenkt å hoppe over innlegget likevell da. Selv om ting havner i glemmeboksen er det aldri forsent å ta det opp igjen :- ) 


Jeg, Pernille, Frida og Synne dro rett til Michel frisørsalong etter skolen, for å ordne oss før ballet. Moren til Pernille jobber der, så vi fikk bruke forskjellig utstyr som vi ønsket, som krølltang, hårspray osv. Etter ca. 2 timer på salongen kom faren til Pernille og hentet oss, og vi dro rett videre til ballet. 3 stk. søte jenter! 
Har lært at det er vanskelig at alle holder seg normal santifid (hahah,  samtidig*) når man tar bilder... 

På ballet ble det servert julemat, og til dessert ble det riskrem. Etterhvert gjorde de klart dansegulv, og det var tid for dansing, noe jeg holdt meg et godt stykke unna. Er så kleint å danse i klynge på slike arrangementer. Ellers ble det prating, fotografering og bare kos resten av ballet. Etter ballet ble det hybelfesting på Inderøya, en fest utenom det vanlige. Er det normalt å feste i små hybler hvor man må sitte på gulvet for å få plass? Haha, sært. Har dere vært på skoleball i år, eller før jul? 
PUBLISHED IN: Blogg

Filmkveld for meg selv

 • 07.01.2012, 20:15

Jeg er så sosial på en lørdagskveld at jeg er hjemme alene, skal bake brownies alene, og se film... Alene. Haha, er vell litt godt å være alene iblandt også dag. Har trossalt danset fire timer idag, og er egentlig veldig sliten (mest fordi jeg ble vekt klokka 10 i morgest. På en lørdag, dere!!!). Defor tar jeg livet med ro akkurat nå, og satser på at filmen jeg skal se er bra. Skal se en film som heter Hjertebank, har hørt den er veldig bra. Handler om to bestevnner, en gutt(homo) og en jente, som blir kjent med en annen gutt. Det viser seg at begge blir forelsket i gutten, men ingen av dem vet hvilken legning han har. Filmen ser litt sær ut, ingen typisk amerikans klisje, men sært er fint. Gleder meg, kan skrive en anmeldelse hvis jeg liker den! Ha en fin kveld, supertjejer ♥ 


Har krypt inn i koseklærne i kveld. Hei Hulda, takk for lånet.
Noen som har sett filmen "Hjertebank"?

OG SÅ FANT JEG UT AT JEG IKKE HAR EGG SÅ JEG KAN LAGE BROWNIES. Og vi har ingenting annet godt. Perfekt....
PUBLISHED IN: Blogg

Fire timer Hip Hop

 • 07.01.2012, 17:50Hele dagen min frem til nå har bestått av å våkne, ordne meg og dratt og vært på Hip Hop kurs. Har danset i til sammen 4 timer, med en times pause. Var selvfølgelig veldig gøy, sett bort fra at jeg ser ut som en ape når jeg danser hip hop. IKKE min type dans i det hele tatt.. I løpet av de fire timene gjorde vi styketrening, isolasjoner, lærte litt popping, tutting og partydancers. Ellers lærte vi en koragrafi til slutt og tøyet ut i noen minutter. Dansen var kjempebra, sett bort i fra at jeg fortsatt så ut som en ape. Det er forresten et to-dagers kurs som holdes av storesøster Hulda og en venninne, Charlotte, så jeg skal tilbake i morgen. Besøk bloggene dems HER (Hulda) og HER (Charlotte).

Hva har dere gjort idag? 
PUBLISHED IN: Blogg

Videoblogg på vei

 • 01.01.2012, 23:34

Dette blir verdens kleineste ting. For å ikke gjøre det enda kleinere har jeg latt være å snakke på filmen, og istede bare ha musikk i bakrunnen og div. tekst. Jeg har så fæl stemme, og ikke minst er det flaut å snakke med seg selv på soverommet mens man sminker seg. haha. Anyways, den kommer nok imorgen, plages litt med å laste opp den ene filmen. Lurer på om det kan være fordi filen er for stor? Får se hvordan det går. 
PUBLISHED IN: Blogg

GODT NYTTÅR

 • 31.12.2011, 20:02

Hei hei, jeg er så glad nå! Ville bare stikke innom og ønske alle en fin kveld og et godt nyttår. Har akkurat spist en nydelig kalkunmiddag med pappa, Hulda og hennes venninner, og nå blir det fest. Kommer kanskje en liten sminkevideo av nyttårssminken imorgen. Blir forresten stumfilm, jeg tørr ikke å snakke på videoblogg.. Vi snakkes i 2012! Tusen klemmer. PUBLISHED IN: Blogg

2011 - Året som har gått

 • 31.12.2011, 14:01

2011 - både et fint og et tungt år. For å være helt ærlig har dette vært det vanskeligste året i mitt liv, det har skjedd alt for mye vondt på en gang. Det handler om alt; familie, venner, skole og livet. Selvfølgelig ingenting jeg vil gå inn på. Men det betyr absolutt ikke at jeg også har hatt et fint år, bra dager, morsomme eventyr og skapt gode minner, for all del! Jeg har vært i Italia, som alltid gjør livet dobbelt så bra, jeg har vært sammen med gode venner, fått nye venner, vært på jentekvelder og jenteturer. Jeg har kost meg masse!

Noen gode minner fra 2011 (ikke rekkefølge) : 

 Italiatur med beste søskenbarnet, Sofie. 

Stockholmstur med søte jenter.

Vært på Vg-lista i Trondheim med Margrete. Var selvfølgelig skikkelig starstruck og tok bilde med alle kjendisene. 

 Trondheimstur med Janne og Andrine, koos.

Blitt intervjuet til radio og lokalavisa pga. bloggen.

 Blitt kjent med Pernille og Frida, som jeg har blitt så glad i.

Fått meg eget kamera og tatt mange bilder. 

 Begynt på danselinja på videregående.

Klippet håret mitt hos en frisør for første gang!

 Besøkt Hulda i Stockholm.

 Vært på Modell for en dag i Oslo, helt klart morsomste dagen i mitt liv.

 Shoppet mye, blandt annet den svarte jakken min som jeg elsker! 

 Fått mange nye blogglesere, hihi. 

 Hatt en nydelig julaften med en fin familie.Det er ikke mange timer til tiden endrer seg til et nytt år, vi går inn i 2012 og er klar for et år med mange nye muligheter. Hele 365 dager med nye muligheter. En tid for en ny start. Jeg skal stå på enda mer dette året, jeg skal skape mange fine minner, ha fine tider med venner, reise mye og prøve å kose meg så godt jeg kan.  Godt nyttår, kjente og ukjente, familie, venner og blogglesere ♥ Håper dere får et flott 2012, som hvert og et menneske fortjener.
PUBLISHED IN: Blogg

Slalom i Åre

 • 29.12.2011, 22:26

Idag har jeg, Frida, Hulda og Lise hvert i Åre og stått på slalom for første gang i år (hvertfall første gang for meg). Gøøy! Jeg of Frida klarte selvfølgelig å rote oss bort og havne på forskjellige steder vi aldri har vært før, og måtte ta en del heiser og kjøre ned et par bakker før vi endelig kom tilbake til dit vi begynte. Var livredd for å havne et sted med råbratte bakker siden vi dro så høyt, men heldigvis var det noen lette bakker vi kunne kjøre. Fjo! Jeg er seriøst verdens største pingle i bakken... 


Fridaa ♥


Pernille skulle egentlig bli med hun også, men hun var forskjølet og hadde feber og kunne ikke være med. Synd, men vi kan alltids dra på flere turer! Hvis du leser dette; God bedring, Pernille ♥ Besøk bloggen hennes HER. 
PUBLISHED IN: Blogg

Christmas presents

 • 25.12.2011, 15:46

Hei hei, og god 1. juladag! Hadde alle en fin julaften igår? Tenkte jeg skulle vise dere noen av julegavene jeg fikk, jeg er kjempeornøyd. Fikk for eksempel mineralsminke og skinnhansker som jeg har ønsket meg lenge. Wii, lykke! ♥


Skinnhansker og en kjempefin overdel.


Forskjellig nydelig tilbehør. 


Søteste bildet fra verdens beste ♥


Hårprodukter, jippi!


Mineralsminke - Get started kit 

Fikk også gavekort, litt penger, et håndkle og diverse, pluss at pappa hadde kjøpt en printer til hele familien! Det trengte vi, eller hvertfall jeg. Fikk dere noe dere ønsket dere til jul? 
PUBLISHED IN: Blogg

GOD JUL

 • 24.12.2011, 12:36

Goood jul mine vakre lesere! Har dere hatt en fin morgen så langt? Jeg har akkurat kost meg med Tre Nøtter Til Askepott, spist appelsinbåter  og åpnet morgensgaver fra kalendernissen. Som vanlig fikk vi barna undertøy, og i tillegg fikk vi et blad hver. Tradisjoner. Nå skal vi snart til mormor og morfar og fullføre enda fler tradisjoner, ved å spise risgrøt med familie, som selvfølgelig har mandel i. Litt synd jeg ikke rekker å se Reisen Til Julestjernen, den er så fin.. Ønsker alle en riktig god jul, få det beste ut av dagen! ♥

PUBLISHED IN: Blogg

En fin lille julaften

 • 23.12.2011, 19:16

Har bare noen julegaver igjen å pakke inn, huset er snart ferdigpyntet og  nå er det nesten bare juletreet som står igjen. Har vært litt stress med å kjøpe inn de siste gavene til familien idag, jeg er  alltid litt seint ute. Men på grunn av det har jeg faktisk fått julestemning. Godt at den endelig er på plass! Resten av kvelden blir forhåpentligvis rolig, skal spise litt mat nå, så må jeg bare rydde bittelitt på soverommet mitt. Ha en kjempefin lille julaften, kooos dere! PUBLISHED IN: Blogg

STRESS

 • 22.12.2011, 14:17

Det er bitte lille julaften idag, og jeg har FORTSATT IKKE KJØPT JULEGAVER. Herregud, er LITT sint på meg selv nå. Samtidig har jeg rotet bort mobilen min og jeg er hjemme alene, skal jeg på julehandel nå må jeg dra på alene OG ta tog alene (som jeg misliker veldig, vel og merke). Så akkurat nå er jeg ganske forever alone, og samtidig veldig stressa, noe jeg nesten aldri blir. Det er så vanskeli å kjøpe julegaver, når prisen ikke skal være ganske høy, men gaven likevell ska være så bra. Åh, dette er så typisk meg. Alltid sent ute, og samtidig verdens største sumlekopp. 


Julegavetips? 
PUBLISHED IN: Blogg

Big sister is home

 • 19.12.2011, 23:20

Endeliiiig, er så lykkelig nå! 

"Having a sister is like having a best friend you can't get rid of. You know whatever you do, they'll still be there" ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Julegavehandel

 • 18.12.2011, 19:29

Forsøk nr. 2... Fikk kjøpt ferdig kun EN gave idag. Klarte heldigvis å ikke kjøpe noe til meg selv, men jeg kom likevell ikke så mye lengre med julegavene. Jaja, da er jeg hvertfall ferdig med 1 av 120492 julegaver. Neida, skal ikke kjøpe så mange, skal faktisk nesten ikke kjøpe noen. Men det er så sinnsykt vanskelig å kjøpe julegaver, så det kjennes nesten ikke værre ut. Storesøster Hulda kommer endelig hjem imorgen (♥♥♥), så kanskje hun vil være en engel og hjelpe meg med gavene. Det ordner seg alltid til slutt! 


BollaHa en fin kveld! 
PUBLISHED IN: Blogg

New in; Bukse og ring

 • 18.12.2011, 14:03

Her er innkjøpene jeg gjorde igår da jeg (egentlig) var på julegavehandel. Har ikke kjøpt klær eller smykker på år og dag, så nå er jeg fornøyd! :- )


Jeans fra BikBok som jeg har ønsket meg sååå lenge! 


Ring fra BikBok. Den er nydelig. Hadde en drøm om den i går natt, så jeg fant ut at jeg måte kjøpe den, haha. 

Hva synes dere om innkjøpene? Nå skal jeg og Margrete ordne oss, så drar vi kanskje en tur på Magneten kjøpesenter etterhvert. Det er søndagsåpent, hurra! Da får jeg kanskje gjort unna noen av julegavene idag. Noen som har fått med seg at det bare er seks dager til jul forresten!? Tiden flyr fra meg, stress. 
PUBLISHED IN: Blogg

Spillkveld

 • 17.12.2011, 22:57


Magrete og Lise ♥

Har besøk av Margrete og Lise ikveld, lenge siden jeg har møtt dem. Har kost oss med sjokolademousse og julebrus, og nå sitter vi å spiller Reiselyst. Kjempekoselig! Lenge siden jeg har spilt spill,  det er det ikke ofte jeg gjør. En spillkveld er egentlig et veldig godt tips til en sosial, koselig og gøy jentekveld! Jeg koser meg hvertfall veldig :- )


Normal 1


Normal 2 

Hva har dere gjort ikveld, sunshines?
PUBLISHED IN: Blogg

Kalendergave nr. 3

 • 17.12.2011, 18:53


Her er den tredje kalendergaven jeg fikk av mamma. Neglesett! For de som fortsatt ikke har fått det med seg så får jeg en gave hver lørdag frem til jul :- )

Forresten, ble ikke så mye julehandel idag. Kjøpte heller en bukse og ring til meg selv, hihi. Viser dere i morgen. Heldigvis er det søndagsåpent, så jeg tar meg kanskje en tur på kjøpesenteret i morgen, hvis ikke på mandag. Nå får jeg straks besøk av Margrete og Lise, ha en finfin lørdagskveld ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Perfection

 • 16.12.2011, 21:53

Hvorfor skal jeg alltid prøve å være perfekt, aboslutt feilfri. Mestre alt for å bli fornøyd. Og så klarer jeg ikke å mestre, fordi jeg er alt for usikker. Jeg gir opp med én gang jeg vet det er noe jeg ikke klarer. Og det ender med at jeg føler meg svak, dårlig og helt ubrukelig. Og jeg ønsker - har så utrolig lyst til å klare det jeg både vil og må gjennomføre, men så har jeg ikke nok tro på meg selv til å en gang prøve. Fordi jeg vet at det jeg gjør ikke blir bra nok, det er hvertfall det jeg tror. Alt skal være så perfekt for æ være bra. Jeg vil være sterk, jeg vil klare og jeg vil mestre. Men jeg har ikke nok motivasjon, jeg har ikke nok viljestyrke. Jeg gir alt for lett opp. Og det værste er at det går værst utover meg selv, jeg blir utslitt. Jeg blir lei av å aldri, aboslutt aldri være bra nok. Og så må jeg leve med frykten alene, fordi jeg ikke klarer å legge ord på følelsen. Ingen klarer å forstå.  Forsetter jeg sånn blir jeg aldri fornøyd. Jeg kommer ingen vei. Hva skal til for å bli fornøyd, for å endelig føle seg bra nok for alt og alle? Hvordan kan et så usikkert menneske få troen på seg selv igjen.
PUBLISHED IN: Blogg

På café med bestejenta

 • 15.12.2011, 23:22

Det var like koselig som alltid å møte Janne igjen. Møtte henne på Domus kjøpesenter for å først se henne ha et danseshow sammen med tre andre. De var kjempeflinke!! Deretter dro vi på Amfi kjøpesenter fordi Janne måtte bytte en bukse, og til slutt endte vi opp på Aboteket, en café i byen. Drakk kakao og iste, snakket og koste oss. Til slutt gikk vi på solstudiet og tok en 20 minutters pause i solsenga før vi skulle hjem. Har hatt en kjempfin kveld :- ) 


Møtte disse fire fotogene jentene på Domus daa :- ) 


Sorry for litt sen blogging, men jeg var borte ganske lenge. Nå må jeg legge meg, mattetentamen i morgen.. Hva har dere gjort i kveld? 
PUBLISHED IN: Blogg

99 questions, 99 answers

 • 13.12.2011, 22:09

Skjønner ikke helt hvorfor jeg gjør dette, men sånn går det når man kjeder seg  :- ) 

SIST:

1. Siste du drakk: Selvpresset appelsinjuice

2. Siste telefonsamtale: Pappaa

3. Siste mottatte sms: Pappa, haha

4. Siste sangen du hørte på: Hiding my heart - Brandi Carlile                                                                       

5. Sist du gråt: Sist uke

 
JA ELLER NEI:

6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

7. har du noen gang vært utro: Nei

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Kommer ikke på noe akkurat nå, nei. 

9. har du spist noe som er giftig: Teller det dersom jeg spyttet det ut rett etterpå? Haha.. 


ENTEN ELLER:

10.
 Dansing eller synging: Dere skulle likt å hørt meg synge... Dansing! 

11. Cola eller Pepsi Max: Cola

12. Jordbær eller bringebær: ♥ JORDBÆR ♥

13. Facebook eller nettby: Nettby ble lukket i 2010. Uansett ville jeg sagt Facebook.

14. Svart eller hvit: Det spørs. Hvitt på interiør, svart på klær kanskje. Usikker.

 
DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år: Jaa ♥

16. Sluttet å være forelsket: Har ikke vært forelsket 

17. Ledd til du har begynt å gråte: nope, men jeg har ledd mye!  AKKURAT NÅ:

 18. Møtt noen som har forandret deg: Nei, ikke så vidt jeg selv har merket hvertfall

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Tja

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Nei 

21. Kysset noen fra din top friends liste: Top friends liste? 

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: To-tre kanskje? 

24. Har du kjæledyr: Ja, katter

25. Vil du forandre navnet ditt: Nei 

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg, Janne og Cesilie feiret den sammen med masse venninnebesøk og tull. Minnerik kveld! 

27. Når våknet du i dag: Klokken kvart på sju

28. Hva gjorde du midnatt i går: sov 

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Juuul og FERIE

30. Sist gang du så pappan din: Ser han nå, haha

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Ikke noe jeg vil nevne på bloggen. 

32. Hva hører du på akkurat nå: Tv'n som pappa ser på

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja, haha

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At jeg har fått verdens styggeste utslett i ansiktet

36. Hva er ditt virkelige navn: Albertine Løseth Vestvik

37. Sivilstatus: Singel

38. Stjernetegn: Væren

39. Gutt eller jente:  Jente

40. Alder: 16 år

41. Ungdomskole: Verdalsøra ungdomsskole

42. Videregående: Inderøy VGS

43. Hår farge: Mørk blond

43. Langt eller kort hår: Langt 

45. Høyde: ca 1.65 m. 

46. Er du betatt av noen: Nei

48. Piercinger:  Et hull i hvert øre.. Men jeg har sykt lyst på piercing i navlen! 

49. Tattovering: Nei

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyrehendt

 

VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri! 

52. Sovet alene med åpenhimmel: Ja, gjorde det i Italia i sommer

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Nei nei nei

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Herregud nei

55. Brukt en hel dag på shopping: Selvfølgelig!! 

56. Kysset en av samme kjønn: Det ville hvertfall vært bare på tull 

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Nei 

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei, ikke særlig lurt

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Hvertfall ikke med mitt eget navn, men med kanskje noe lignende? Eller nei, egentlig ikke. 

60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Det spørs jo veldig på situasjonen.AKKURAT NÅ:

61. Spiser: Sukkererter

62. Drikker: Fortsatt appelsinjuice

63. Nå skal jeg: Late meg resten av kvelden. 

64. Venter på: Ingenting akkurat nå 

65. Hører på: Tv'n


FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: JA

67. Lyst til å gifte deg: Ja, tenk så fint da


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Hm, lepper kanskje 

70. Kyss eller klem: Kyss

71. Høyere eller lavere: Høyere

72. Eldre eller yngre: Like gammel eller eldre

73. Romantisk eller spontan: Både og :- )

74. Fin mage eller fine armer: Begge ♥

75. Tattovering eller piercing: Hvis jeg må velge blir det tattovering, men egentli ingen av delene. 

76. Voldsom eller forsiktig: Midt i mellom

77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Midt i mellom her ogsåå

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en god venninne? Ja

80. Drukket sterk alkohol: Ja

81. Mista brillene/linsene: Nei, jeg bruker ikke briller 

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Nei

84. Fått ditt eget hjerte knust: Nei

85. Blitt arrestert: Nei

86. Takket nei til en invitasjon til date: Nei  

87. Grått når noen har dødd: Ja

88. Likt en venn som er gutt: NopeTROR DU PÅ: 

89. Deg selv: Hva skal man si

90. Mirakler: Spørs hva

91. Engler: Nei 

92. Himmelen: Nei, aldri gjort

93. Nissen: Selvfølgelig!! Nei. 

94. Kyssing på første date: Ja

95. Kjærlighet ved førtse blikk: Hm, usikker SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Neidå

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Haha huff, nei

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja, absolutt

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Reising! (Sett bort ifra familie, venner, mat osv)
PUBLISHED IN: Blogg

Mitt første outfit

 • 13.12.2011, 20:07

HAHA, jeg dør. Jeg hadde en skikkelig fin og spesiell stil for to år siden, jeg skilte meg veldig ut i mengden ser dere. Og i tillegg til det var jeg jo utrolig flink til å ta klare selvutløser bilder og redigere veldig bra på photoshop. Hvis jeg ikke redigerte på picnik.com, den siden var jo dobbelt som bra som photoshop liksom.

Oi, så fint og spesielt. Var nok fornøyd med antrekket mitt her, ja. Dere finner inlegget HER. jeg hadde til og med en kommentar, og det var fra storesøstra mi. Takk for støtten til min (den gang) nye blogg.

5. desember 2009
PUBLISHED IN: Blogg

I lokalavisa igår

 • 11.12.2011, 22:10

Husker dere at for noen dager skrev  jeg om at jeg ble intervjuet til en artikkel om blogging? Igår kom det ut i lørdagsutgaven av lokalavise, Verdalingen. Morsomt å se seg selv i avisa, og lese alle feilene jeg sa. Haha, neida, det som sto og det jeg hadde sagt var helt greit. Bare litt dumt at det står noen få feil på hvem som sier hva. Men en liten ting må jeg bare si, jeg blogger ikke bare for å blogge, jeg blogger fordi jeg synes det er gøy! Jeg liker å skrive, ta bilder, vise folk hva jeg gjør og kanskje være en inspirasjonskilde for noen, for så og få tilbakemeldinger på det jeg gjør :- ) 

I hjørnet på framsida og greier, wii! 

To hele sider fikk vi, det er jo gøy! Ikke ofte jeg ser meg selv i avisa. Noen som leste intervjuet? Flaut. 
PUBLISHED IN: Blogg

Kalendergave nr.2

 • 10.12.2011, 12:05
I dag er det den 10. desember, og jeg har fått min andre kalendergave av mamsen. Såpe, og bodylotion som lukter vanilje. Til de som ikke vet det, så får jeg en gave hver lørdag frem til jul. Gleder meg til å åpne neste gave, hihi. 

Nå skal vi en rask tur til byen, før vi dra videre til IKEA. Ha en herlig dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

I Trondheim igjen

 • 09.12.2011, 22:13

Haha, ironisk nok har jeg vært SÅ opptatt idag at jeg ikke har rukket å blogge,  dagen etter at jeg skrev et langt innlegg om å bli en flinkere blogger. Men jeg har rett og slett ikka hatt tid, har ikke brukt datan i hele dag før nå, untatt på skolen selvfølgelig.

Anyways, jeg er i Trondheim igjen og besøker mamma. Kom hit med tog rundt 6 tiden, så dro vi en tur på IKEA for å se på litt forskjellig og for å spise middag. Deretter dro vi en tur Kuhaugen (haha, KU), for å ta litt bilder av Trondheim by night. Det var SÅ fint. Så dro vi å tok sol, kjøpte inn litt forskjellig på matbutikken og nå er vi hjemme. Oppsummering ♥ ..... 


Ser ut som hodet mitt er plassert på toppen av en snømann. Går ikke an å gå ut av huset på vinteren uten å se ut som en moskus, vet dere. Jeg skal legge ut bildet jeg tok av Trondheim litt senere i kveld. Nå skal vi lage risboller og kanskje se en film etterhvert. Snakkes snart, sunshines. 
PUBLISHED IN: Blogg

Small talk

 • 08.12.2011, 22:42

Nå når jeg egentlig burde brukt lang tid på å skrive danselogg, har jeg heller planlagt mange "bra" innlegg til bloggen. Det er sånn, skjønner dere, at jeg har funnet ut at bloggen min bare blir dårligere og dårligere. Jeg orker nesten ikke å se på den selv lenger, haha. Men helt ærlig, blogging blir faktisk ikke like gøy på vinteren. Den litt deprimerende tiden på året. Lite inspirasjon, mørkt, kaldt. Men hvem har sagt at man ikke kan gjøre noe med det? Det kan man jo! Nå er jeg ikke et menneske med superkrefter som kan endre på lyset og temperaturen, men innstillingen kan man alltid endre på. Ikke at det er dødsviktig at jeg er en bra blogger, men hva er vitsen hvis jeg bare blogger for å blogge? Legger ut innlegg bare for at dere skal ha noe å se på. Dere merker jo sikkert at jeg er litt sløv. Blogging er jo egentlig så gøy! 

Ok, planlegging. Jeg må legge ut mer outfits, sant? Det er ikke så nøye at jeg må ta bilder med blits.. Og jeg må kanskje legge ut litt tips, mattips, sminketips, hårtips. Kanskje litt inspirasjon, pianovideoer. Tegninger. Filmtips og boktips (eh, jeg leser ikke bøker da...). Og så må jeg blogge litt mer om hverdagen, ting jeg gjør. 


Vell, dette innlegget skrev jeg egentlig bare for å oppmuntre meg selv litt, det var dumt. For nå får dere sikkert masse store forventninger til meg. Dere kan forvente litt da, men ikke alt for mye. Nåå skal jeg skrive danselogg. Ha en fin kveld da, klem ♥

Håper dere elsker meg nå. 
PUBLISHED IN: Blogg

Dere er god som gull

 • 07.12.2011, 18:41Hva skulle jeg gjort uten dere og de nydelige kommentarene deres? Dere er så herlige! Nesten litt synd at jeg ikke kommenterer tilbake lenger, dere fortjener jo oppmerksomheten. Jeg burde vise litt oftere hvor takknemlige jeg er for all positiv respons jeg får på bloggen min. Dere lyser opp dagene mine. Dere er god som gull ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Intervju

 • 07.12.2011, 16:19

Jeg begynner å bli bedre, og jeg er tilbake til bloggverden igjen. Heldigvis ikke noe langvarig sykdom. 


Fint bilde.

Uansett, jeg må jo nesten skrive litt om dagens høydepunkt! Fikk melding i går fra en journalist som ønsket å intervjue meg til lokalavisen. Han skal skrive om blogging, og siden jeg er en av Verdals mest leste blogg spurte han meg og jeg ville stille til et intervju. Det er jo utrolig gøy! Samtidig fikk jeg ha med meg en venninne som blogger, så da tok jeg med meg Cesilie (Cesiliegm.blogg.no). Vi ble intervjuet i dag morges, og det var selvfølgelig veldig gøy. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg syntes det var litt skummelt også. Dere kan lese artikkelen/intervjuet i Verdalingen på lørdag. Løp og kjøp! 
PUBLISHED IN: Blogg

Bloggfri

 • 06.12.2011, 17:59

Jeg er fortsatt syk. Tar meg fri fra bloggen i dag og kanskje imorgen. Snakkes ♥
PUBLISHED IN: Blogg

1 stykk syk Albiss

 • 05.12.2011, 22:42

Har vært fraværende fra bloggen idag pga at jeg begynner å bli syk. Frysninger hvert femte sekund, vondt i kroppen, tett nese, vond hals og hovne mandler. Jeg har til og med vondt i ørene. Har de siste timene levd på halstabletter, nesespray og søvn. Kommer kanskje day 11 på 365 days prosjektet mitt i kveld, men det spørs om jeg orker å begynne med det akkurat nå. Og ja, jeg dropper dagens blogg. God bedring til meg selv..
PUBLISHED IN: Blogg

Kalendergave

 • 04.12.2011, 18:09

Siden mamma bor i Trondheim, og ikke kan lage kalender på samme gamle måte til meg, har hun visst bestemt seg for å lage pakkekalender til meg en gang i uken. Altså, jeg får én gave hver uke frem til jul. Jippi! Så i går kom storesøster Ida hjem til meg og leverte den første pakken, siden hun var i Trondheim og besøkte mamma i helga. Happyface :- ) 
Tusen takk, mamma ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Ubeskrivelig

 • 04.12.2011, 15:58

"I'd like to be the sort of friend that you have been to me, I'd like to be the help that you've been always glad to be; I'd like to mean as much to you each minute of the day, as you have meant to me along the way"
PUBLISHED IN: Blogg

favorittsanger akkurat nå

 • 03.12.2011, 18:33Laserbeam - Flipsyde
You Da One - Rihanna  Highwayman - Hoffmaestro
Diva - Cir.Cuz
PUBLISHED IN: Blogg

Dinner for two

 • 03.12.2011, 17:25


 
Vi har akkurat spist en god middag, og nå er vi snart ready for party! Bare litt "finpussing" som står igjen. Vi fikk forresten ikke tatt bilder ute i dag likevell, det blir jo så utrolig fort mørkt. Begynte å bli mørkt allerede klokken to, og da hadde vi ikke en gang ordnet oss enda. Så det får bli en annen gang. Nå må vi gå å gjøre oss helt klare, bare en time til vi må dra. Ha en kjempefin lørdagskveld! 

(Tror ikke jeg rekker day 10 i 365 days prosjektet mitt idag.)
PUBLISHED IN: Blogg

Møblering på gang!

 • 01.12.2011, 21:51

Er det egentlig noe som heter møblering? Uansett, endelig har vi blitt ferdig med malingen (jeg vet det tok tid), og finally kan vi begynne å plassere møblene på rommet mitt igjen. Jeg har samme gamle senga, nattbordet og komoden, så skal jeg kjøpe inn litt forskjellig nytt etterhvert. Gleder meg! Jeg er så fornøyd med rommet mitt allerede, det gjorde stor forskjell å male taket og døra i hvitt. Så nå er det bare møbler, kanskje gardiner og forskjellig pynt som står i vent. Kan nesten ikke vente til resultatet. Blir godt å sove på sitt eget rom igjen. 


Ellers, til informasjon, har jeg tenkt å lage en liten video av rommet mitt når jeg er ferdig. Det kan bli en stund til selvfølgelig. Jeg er dårlig til å bli ferdig med ting etter skjema (rommet skulle egentlig være helt ferdig til jul, yeah right). 
PUBLISHED IN: Blogg

Blåfjell

 • 01.12.2011, 18:05

Shit, tida går så sykt fort, det er jo desember allerede. Klokka er seks nå, og som vanlig starter julekalenderen den første desember. For en fin tradisjon! Derfor skal jeg sette meg ned med julebrus foran tv'en for å se blåfjell nå. Blåfjell er jo egentlig et barneprogram som går på barnetv, men noen ting blir man aldri for gammel for. Åh, julefølelse ♥ Ha en kjempefin kveld! 


PUBLISHED IN: Blogg

La Linnéa Leve

 • 30.11.2011, 19:15

Har dere sett den nye serien om bloggeren Linnéa Myhre? Jeg har alltid tenkt at hun bare er en sint jente med egentlig et greit liv, og at bloggen hennes er ironsik kun for morro skyld. Men mye av det hun skriver kommer jo ikke av ingenting? Det jeg ikke visste var at hun har slitt med depresjoner siden hun var 15 år. Det er utrolig bra at hun prøver å gjøre noe med det nå, og jeg synes det er fint at hun deler det med oss. 

Se første og andre episode av La Linnéa leve HER og HER, og besøk bloggen hennes HER
PUBLISHED IN: Blogg

Savne dåkk

 • 26.11.2011, 23:14


PUBLISHED IN: Blogg

Christmas wishes

 • 25.11.2011, 15:34 iPhone 4. Haha, TRENGER ny mobil. Sier ikke mer. 
 Macbook Pro. 
 Accessorise. smykket og armbåndet er fra Bik Bok, og ringen er fra YSL. Smykket er nydelig i sølv! 
 Klær. De på bildet er fra Bik Bok
 DVD'er. Jentefilmer, komedie og romantikk. 
 Nude leppestift fra Cover Brands(HER)
 Parfyme, gjerne den fra Laura. 
 Sko. Digger Jeffrey Campbell skoene på bildet over, men jeg ønsker meg også et par fine vintersko.
PUBLISHED IN: Blogg

Langhelg

 • 24.11.2011, 23:37

Goo følelse at vi har fri i morgen. Har lagt noen små planer for langhelga allerede, som for eksempel ta bilder, ha pizzakveld med jentene og kanskje møte bestejenta på søndag. Wii! Ellers skal jeg bare slappe av, kanskje legge ut outfit og KANSKJE lage pianovideo. Men det er jo så vanskelig å sette opp kameraet uten stativ? Å dessuten får jeg prestasjonsangst hver gang jeg skal spille foran kamera (haha, skummelt kamera..), som ender med at jeg spiller masse feil. Så jeg får se hva jeg får til. 

Har dere lagt noen planer for langhelga? :- ) Hvis dere har langhelg, selvfølgelig. 
PUBLISHED IN: Blogg

Bursdag i Asia

 • 23.11.2011, 21:38

Storesøstra mi Andrea hadde bursdag i går, og ble 22 år! Jeg hadde ikke tenkt å skrive et innlegg til hun, helt til hun kommenterte på et annet innlegg på facebook siden min og forlangte et bursdagsinnlegg. Haha, ok. Da så. Neida, hun fortjener det jo, selvfølgelig! Hun er jo en såå go søster. Det var bare jeg som ikke tenkte på det. Andrea er nå i Kualalumpur, og skal nok bli utenlands en stund til. Trist at hun er sååå langt borte på bursdagen sin, men så lenge vi holder kontakten så overlever jeg. Jeg håper hun hadde nok en fantastisk dag i Asia! Gratulerer masse med dagen igår, Andrea. Savner deg alt for mye ... Lots of love ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Bridesmaids

 • 22.11.2011, 21:27

Jippii, da ble det film på meg i kveld! Utilfeldigvis hadde de ingen av filmene noen av dere anbefalte på mix-kiosken, men pappa lånte med Bridesmaids til meg. Håper den er bra, ser hvertdall ikke så værst ut på traileren. Så nå blir det film før jeg legger meg. Ha super tirsdagskveld, sunshines


(Ikke fjortiss i det hele tatt.) Sniktitt på dagens antrekk :- ) Har dere sett Bridesmaids? 
PUBLISHED IN: Blogg

Filmtips?

 • 22.11.2011, 19:10

TAKK PÅ FORHÅND! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

"Mala over bilde mitt"

 • 21.11.2011, 22:08

Siden jeg er så "kreativ" på overskrifter, spurte jeg Margrete om hva jeg skulle skrive. Ja, da ble den på trøndersk. 


Jepp, da klarte jeg å bestemme meg til slutt! Jeg vil ikke ha maleriet mitt på veggen, så jeg bestemte meg for å male ove. Litt trist, men også litt godt. Jeg tror rommet mitt vil bli mye finere uten dette bildet på veggen. Nå kan jeg heller henge opp litt vennebilder og diverse på veggen min når jeg begynner å møblere rommet mitt. 


Done! For sent å skifte mening. Jeg har tatt bilder av maleriet mitt, slik at jeg kan printe det på et stort lerret på jobben til pappa. Da kan jeg jo fortsette på maleriet! Ikke dumt. Jeg kan jo ikke glemme bort bildet mitt helt, var jo ganske stolt da jeg lagde det.. 

 
PUBLISHED IN: Blogg

Den følelsen har jeg nå

 • 21.11.2011, 14:13

Du vet de dagene når du helst bare vil være helt alene. Alene i ditt eget hus eller soverom, uten å en gang tenke på at det finnes en verden utenfor. Når du helst bare vil sove, drukne i fine drømmer og aldri våkne igjen. Eller når du lytter til en trist sang, med en deprimerende melodi som passer akkurat den følelsen du har. Du får lyst til å gråte, for så å reise langt, langt bort. Og du vil helst være alene. Helt alene


PUBLISHED IN: Blogg

Kvelds

 • 20.11.2011, 22:19Siden jeg har verdens beste pappa, laget han verdens beste middag/kveldsmat til meg. En fin måte å avslutte en dårlig dag på. Har hatt mange tanker rundt meg i dag, for det meste om skole. Jeg har ikke tenkt å skrive så mye om det akkurat i kveld, så istedet vil jeg ønske dere en fin søndagskveld. Sov godt, søte lesere ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Café og Breaking Dawn

 • 20.11.2011, 15:17

I går hadde jeg en såå fin dag sammen med Janne bestiss og Andrine ♥ Vi møttes først på café og drakk kakao og caffé latte, snakket og tok tusenvis av "fine" bilder av oss selv. Så dro vi på matbutikken, kjøpte inn litt godsaker og dro på kino. Vi så Breaking Dawn! Jeg vil ikke si den har fortjent de 1'erne og 2'erne den har fått, kanskje litt fordi jeg elsker Twilight filmene.. Jeg synes hvertfall den var verd pengene! 


♥♥♥Fler som har sett Breaking Dawn? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Gjenforenigskveld

 • 19.11.2011, 15:37

Igår hadde jeg en kjempekoselig kveld sammen med gamle venner. Jeg, Janne, Maja, Hanna og Eliza møttes på Siciliana pizzeria rundt 7 tiden og spiste. Deretter dro vi på butikken, kjøpte inn litt godt til kvelden og dro videre hjem til Maja. Der så vi film, spiste frukt, popcorn og sjokolade og snakket litt jenteprat. Det er såå lenge siden jeg har møtt dem, siden vi går på forskellig skole, så det var utrolig koselig å møte dem igjen ♥


Janne, Hanna, Eliza og Maja :) 
Fin

Nå skal jeg, Janne og Andrine på café ♥ Har dere planer for lørdagen? 
PUBLISHED IN: Blogg

Closer

 • 12.11.2011, 13:38


♥ ♥ ♥ ♥ ♥  
PUBLISHED IN: Blogg

Hjemmelagd smoothie-is

 • 11.11.2011, 17:17

Jeg søkte litt gjennom internett for å finne en oppskrift til sunn is (Ja, jeg vet. Feil tid på året), og da fant jeg en side med seks forskjellige oppskrifter til frukt is. Eneste man trenger er masse forskjellige frukter og bær, blande det sammen til en smoothie og legge det i former i fryseren. Jeg valgte og lage to oppskrifter (den ene fant jeg på selv), og blande de sammen slik at det ble is med to forskjellige smaker. Det smakte kjempegodt, hvertfall den øverste smaken! 


Haha, stygt bilde. Kommer kanskje oppskrift etterhvert! 
PUBLISHED IN: Blogg

Mål for november

 • 10.11.2011, 22:35Nye månede, nye muligheter. Vi har allerede kommet til dag 9 i november, men det er fortsatt ikke for sent å skrive ned noen mål for denne måneden. Jeg har tenkt på litt forksjellige ting som jeg skal prøve å forholde meg til, det er viktig å sette seg noen mål, sant? Selv om jeg egentlig elsker å være spontan, og tenke på livet her og nå. 

 Gjøre lekser 
 Trene (woah, good luck..)
 Spille inn en sang på piano til dere
 Spise sunt
 Ta bilder
 Tegne en tegning
 Være litt ute. Yeah right
 Prøve å være en flink blogger
 Legge meg tidligere enn jeg bruker 
 Prøve ut nye oppskrifter 
 Ta meg tid til å møte venninner
 Kjøpe en god genser til vinteren 


Har dere noen mål for november?
PUBLISHED IN: Blogg

"Det Nye" inspirasjon

 • 09.11.2011, 22:53
PUBLISHED IN: Blogg

Prosjekt soverom

 • 08.11.2011, 22:00

Jeg har i en evighet tenkt på å pusse opp rommet mitt, men jeg har aldri tatt meg tid til å sette i gang. Da jeg kom hjem fra Oslo i går, fikk jeg en fantastisk overraskelse: Pappa hadde startet prosjektet alene! Så nå er alle møblene mine ute av rommet, og taket og veggene er malt. Trenger bare å male døra, de siste vinduskarmene og taket under komoden så er alt det grunnleggende i boks. Deretter er det bare å sette igang med møblering, gleder meg! Har noen små idéer og tanker om hvordan det skal være. 


Vurderer å male over maleriet mitt på veggen, og heller ta vare på et bilde av det. Bildet blir jo plassert i en flekk av eggehvit maling på veggen, siden resten av veggen er malt helt hvit. litt kjipt det også. Bildet er jo i grunn ikke noe spesielt fint heller, det er bare litt spesielt fordi det er stort (tenker jeg). 


Noen som gleder seg til å se resultatet like mye som meg? Jeg gleder meg hvertfall til å sette igang, og til å sove på et nytt, hvitt soverom ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Last days of atumn

 • 07.11.2011, 16:32

Herregud, høsten går så utrolig fort, og plutselig står vi med snø under føttene, iskald vind på ørene og rød nesetipp. Jeg er ikke flink til å legge merke til høsten, men den er jo egentlig ganske fin. Og så er det jo så fint med høstklær; store skjerf og gode jakker. Alle sammen burde løpe ut å ta litt bilder av de fine fargene som fortsatt henger på trærne. Plutselig er alt borte, og det er snart.Så lov meg en ting, legg merke til høsten før den plutselig forsvinner. Snart er det vinter, vet dere, og den er ikke kort. 
PUBLISHED IN: Blogg

Modell for en dag - behind the scenes

 • 06.11.2011, 18:35

Åh, for en utrolig herlig dag jeg har hatt! Akkurat nå føler jeg meg som verdens heldigste som vant denne konkurransen. Make-up artistenene var utrolig hyggelige, og hun som sminket meg var SÅ dyktig. Etterhvert kom også fotografen, en flott dame som var utrolig flink bak kamera. Alt gikk mye bedre enn forventet. Jeg var redd for at jeg skulle faile masse da vi tok bildene, og at jeg skulle bli alt for sjenert, men det gikk uventet bra og fotografen fikk meg til å føle meg vell. Fikk også se litt på bildene, og jeg tror resultatet vil bli veldig bra!
Foto// May Linn Skage

Det tar bare noen dager før jeg får tilsendt bildene, og jeg gleder meg utrolig mye til å se resultatet! Tusen, tusen takk til Maria, May Linn og Guri for en uforglemmelig dag. Kunne ikke blitt bedre :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

The Thing

 • 05.11.2011, 21:44


Nå skal jeg og Sofie på kino og se "The Thing". Jeg både gruer meg og gleder meg på samme tid. Den så bra og spennende ut, men samtidig ser det ut som en film man skvetter av. Anyways, nå må vi løpe til bussen! Kommer kanskje en anmeldelse av filmen senere i kveld eller i morgen. Har dere sett filmen?
PUBLISHED IN: Blogg

Waiting

 • 05.11.2011, 14:27


Har ikke gjort annet idag enn å spist, tatt en lang, god dusj og ordnet meg litt. Akkurat nå sitter jeg godt plasset i senga til Sofie (søskenbarnet mitt) og bare slapper av med data og musikk, mens jeg venter på at hun skal komme hjem. Sofie er på jobb, men heldivis tok noen over vakta hennes fra tre til sju så hun kommer hjem tidligere. Jippi! Jeg kom  forresten hit rundt tolv tiden i går kveld, så har ikke rukket å gjort så mye enda. Vi har heller ingen spesielle planer for dagen så vidt jeg vet, så vi får se hva vi finner på. Hva har dere tenkt å bruke lørdagen på? ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Husker dere?

 • 04.11.2011, 19:44

Noen av dere som husker at jeg vant "Modell for en dag" gjennom facebook før sommerferien? Noen tippet på innlegget litt under at jeg skulle til Italia, andre Vietnam, men jeg skal til Oslo for å gjennomføre denne dagen! Jeg har holdt kontakten med jentene bak opplegget lenge, men først nå har vi fått det til å passe for både meg, dem og fotografen. Jeg gleder meg utrolig mye, skal prøve å oppdatere dere mye gjennom helga. Fotoshooten blir på søndag formiddag, can't wait! 


Jeg sendte inn dette bildet som bidrag, og jeg ble en av to heldige vinnere. Nå må jeg dra til flyplassen, ser dere i Oslo!! 
PUBLISHED IN: Blogg

Hipp hurra for Pernille

 • 04.11.2011, 18:22

Idag tok jeg med kameraet på skolen, siden Pernille har bursdag i dag! Jeg og Frida hadde spleiset på gave, og så tok Eva med hjemmelagd brownies, Frida tok med kakao og jeg tok med krem. Såå koselig når vi lager slikt opplegg på skolen og overrasker bursdagsbarnet. Og så er det veldig godt med brownies til lunch, hihi. 


HAHA, Eva bakte "finfin" brownies.


Frida, Anna, Pernille Eva och meg ♥

Gratulerer med dagen, Pernille! Håper du har hatt en kjempefin dag ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Mørkere tider

 • 02.11.2011, 18:25

Jeg har i år funnet ut at jeg ikke liker at vi stiller klokka en time tilbake når det er vinter. Det blir fort mørkt på denne tiden av året fra før av, vi trenger ingen vintertid. Skoledagene virker plutselig så mye lengre når man merker at det er solnedgang utenfor vinduet på bussen på vei hjem. Jeg ønsker ikke å komme hjem til et mørkt hus, hvor jeg så tilbringer resten av dagen foran datamaskinen uten å smile. Dårlig humør, lite motivasjon, lite inspirasjon. Det gjelder ikke bare hjemme, men på skolen også. Så lite motivert. Jeg er så takknemlig for at jeg har mennesker rundt meg som kan gjøre dagene bedre. 

Jeg vil ha sommer, lys. Jeg vil komme hjem til et varmt hus , grønn natur og ei skinnende sol. Jeg vil ut å ta bilder, og jeg vil ha motivasjon til å tegne og danse. Og jeg vil reise. 
PUBLISHED IN: Blogg

Happy halloween

 • 31.10.2011, 22:50

Det er 31. oktober i dag, den ene dagen i året når det feires halloween. Jeg har ikke gjort noe spesielt idag, men det er nok mange barn som har vær ute og gått knask eller knep på dørene til folk med litt småskumle kostymer på seg. Og godteri får de, heldiggrisene♥ Noen ganger savner jeg å være liten. Jeg har nesten ikke vært hjemme idag, så jeg kjøpte ikke inn godteri til småbarna som lusker rundt husene.. Men det får gå bra, de får nok godteri fra naboene, hihi. 


Litt mongo bilde, men orket ikke å ta fler.. Håper dere har hatt en fin halloween, og at dere husket (i motsetning til meg) å kjøpe litt godis til spøkelsene på døra! Kisses ;* 

(Innlegget ble publisert litt sent.. Hadde skrevet alt klart for noen timer siden, men så fant jeg ikke kortleser før nå.) 
PUBLISHED IN: Blogg

Helga

 • 30.10.2011, 20:54

Har tilbrunget hele helga sammen med Pernille og Frida ♥ Vi dro til Frida lørdag morgen og ble til i dag, og jeg har hatt en kjempefin helg! På lørdag så vi først en film (Easy A), og så begynte vi etterhvert å ordne oss klar for vors og halloween party. I dag har vi vært på Mc'ern og spist, sett enda en film (John Tucker Must Die), kost oss med godteri og brus og bare tatt livet med ro. Finfin helg. 


På lørdag før festen. verdens søteste feer! Jeg var selvfølgelig det helt motsatte, jævel. Ingen bilder av meg. 


Detter var idag da vi kom til Mc Donalds en halvtime før det åpnet... Måtte  sitte ute å vente, uten jakker. Kaldt! 


SUNT ♥
Har dere feiret halloween i helga? 
PUBLISHED IN: Blogg

Halloween party

 • 29.10.2011, 18:45


Nå drar vi på vors, og så på halloween fest. Ha en kjempefin kveld! 
PUBLISHED IN: Blogg

God morgen!

 • 28.10.2011, 13:28

God morgen sweeties! Idag har jeg vært hjemme fra skolen, siden det er OD-dag (operasjon dagsverk). De fleste skolene i landet deltar på denne organisasjonen, hvor ungdommer skal ut i arbeid for å tjene 400 kr. hver som går til å bygge skoler Rwanda. Jeg hadde selvfølgelig ingentig å gjøre, helt til Pernille kom med en idé; vaske biler! Så nå skal jeg straks sykle til Øra og møte Pernille, så skal vi vaske bilene til bekjente. Haha, penger blir det hvertfall, og det er viktigst.


Frokost ♥
Har deres skole OD-dag? I så fall, hva har du gjort?
PUBLISHED IN: Blogg

Solnedgang

 • 27.10.2011, 21:17

*Søker på google*. Søren, jeg har nettopp kalt et annet innlegg for Solnedgang. *Tenke ut noe annet kreativt*. Åh, drit. Serriøst, overskrifter er ikke alltid like lett, hva annet kan man kalle et innlegg om en solnedgang liksom? Det ER jo kun en solnedgang. Bah. 

Det har vært både fine solnedganger og soloppganger i det siste! Siden jeg endelig har fått meg nytt kamera (som sagt i sist innlegg), kjørte vi en tur til stranda på veien hjem. Fikk tatt noen få bilder av solnedgangen, det er alltid like fint. 
Hva synes dere om bildene?
PUBLISHED IN: Blogg

Nytt kamera

 • 27.10.2011, 19:01

Pappa har kjøpt seg to nye kamera, og det ene er halvveis mitt siden han nå har to. JIPPI!! Det er et Canon EOS 600D, og er kjempebra. Kvaliteten på bildene er super, man kan filme med det, og ikke minst er det lett og "godt" å fotografere med. Gleder meg til å ha et eget kamera å fotografere med fremover, og siden det er inkludert filmkamera kanskje jeg kan lage litt videoblogger. Får se hva jeg tørr, synes videoblogg er scary. 

Hvilket kamera har du?  
PUBLISHED IN: Blogg

Help anyone?!

 • 25.10.2011, 18:06
Noen som vet om det går an å ha autofokus på filmmodus på Canon 600D eller Canon 60D? I tilfelle hvordan? Holder på å bli GAL fordi jeg ikke får det til...!

Nå må jeg skynde meg på dans. Kisses ;*PUBLISHED IN: Blogg

New topping

 • 24.10.2011, 20:40

Med topping mener jeg selvfølgelig header, skulle bare prøve å være litt kreativ, haha. Jeg er ikke en typisk rosajente, så den gamle rosa headeren ble jeg fort lei av. Dessuten liker vi litt forandringer, eller hva? Synes jeg skifter header kanskje ganske ofte egentlig, vi får se hvor lenge denne varer. 


You like? 

Forresten, gratisdesignet er nesten ferdig! Ta en titt AlbissDesign.blogg.no (link virker ikke) for å se hvordan det blir.PUBLISHED IN: Blogg

Harder Better Faster Stronger

 • 23.10.2011, 18:17

Mange av dere har sikkert sett denne filmsnutten på youtube før, men jeg bare måå legge den ut. Litt søndagsunderholdning. Synes filmen er så sykt kul, veldig imponerende og ikke minst kreativ. Og bare det å huske alle moves'ene, haha. Er ikke så spennende i starten, så dere må bare vente litt så blir det bedre. 


Kinda cool, right? 
PUBLISHED IN: Blogg

Navnefest for tantebarnet

 • 23.10.2011, 15:17


Gratulerer med dagen som var i går, søteste Aleksander ♥
Aleksander og storesøster Ida :- ) 
Mammaa :- ) 
Jeg hadde en veldig  fin dag med god mat og masse kaker, koselige mennesker og søte barn :- ) Hadde dere en fin lørdag?
PUBLISHED IN: Blogg

Drar på kinoo

 • 22.10.2011, 21:59

Da stikker jeg på kino sammen med Janne og Andrine. Skal se Paranormal Activity 3, har verken sett 1'ern eller 2'ern før, og jeg har heller ikke sett traileren til 3'ern, haha. Jaja, håper ikke filmene har sååå mye sammenheng, så Janne slipper at jeg bli sittende å spørre om hva og hvorfor forskjellige ting skjer hele tiden. Uansett, nå måå jeg dra, dårlig tid.. Snakkes! ♥


Bilde bra tidligere idag, har vært på navnefest til tantebarnet mitt (kommer bilder). 
PUBLISHED IN: Blogg

Slik ble håret

 • 22.10.2011, 20:27

Hei hei! Nå kan dere endelig få se resultatet av hvordan håret mitt ble! Som dere ser ble det mye kortere, og ellers har jeg tynnet det ut litt og "skrådd" det bittelitt på sidene. Haha, jeg går å tar på håret mitt hele tiden, det er så rart å ha det så kort (når jeg sier kort mener jeg selvfølgelig kort i forhold til hvordan det var). Det føles godt å ha det løst uten at det er i veien, og det er så greit å bare sette opp det uten noe strev :- ) 


Synes dere det ble bra? 
Og til deg som spurte om det tok lang tid å klippe meg; Jeg vet ikke hva som er normal tid, men hos meg tok det en time :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

That feeling

 • 21.10.2011, 21:00


For første gang satt jeg i en frisørstol for å klippe håret mitt. Den følelsen jeg fikk da jeg hun klippet bort litt og litt hår, den følelsen av spenning og glede. Det ble mye kortere enn forventet, men jeg tror det bare er sunt for håret mitt. Godt med litt forandringer! Håret mitt er mye lettere nå, jeg kan til og med sette opp håret i klump med bare ett hårstrikk uten at det faller ned (!!), haha. Dere får se resultatet i morgen, har vært litt opptatt med litt forskjellig i dag. Ha en kjempefin fredagskveld! 
PUBLISHED IN: Blogg

Frisøren neste!!

 • 21.10.2011, 15:04


Wææ, nå skal jeg til frisøren for første gang i mitt liv, no lies! Herregud, jeg har tenkt på det i over 1 år nå, og endelig har jeg tatt meg motet til å bestille en frisørtime. Har ikke tenkt å gjort noe spesielt, men jeg er så lei av å ha det så tykt og rett ned. Dette kan bli spennende, viser dere resultatet i kveld. Så stay tuned and wish me luck ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Nye ringer

 • 19.10.2011, 21:02


Begge er fra Bik Bok til kr. 70,- per stk. 
Wops, jeg har visst spanskprøve i morgen. Kanskje på tide å øve litt, ønsk meg lykke til da sweeties! Love ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Coming soon

 • 18.10.2011, 15:28

Vet dere hva jeg driver med? Lager gratis design! Jeg er ingen mester i html koder osv, derfor tar det litt tid å få den ferdig. Ikke vet jeg om noen kommer til å til å ta det i bruk heller, men jeg gjør det uansett mest for moro skyld. Synes det er morsomt å drive med html, jeg lærer noe nytt for hver gang jeg redigerer design. Det er ikke noe å legge skjul på at det er utrolig vanskelig, men når man lager noe fint og ser fremgang er det gøy. 


Noen som gleder seg til å se resultatet?  
PUBLISHED IN: Blogg

Innkjøp - Stockholm

 • 16.10.2011, 22:01


Oversized skjorte H&M 249,- 


Glittertopp H&M 249,- 


Verdens beste bamsegenser MONKI 400,- 


Kjole ZARA 399,-. Denne likte jeg utrolig godt! Den er enkel, og samtidig har den en litt åpen rygg - noe jeg elsker. Kan vise et bilde med kjolen på litt senere, så dere får se den litt bedre. 


Smykke H&M 79,- 

Hva synes dere om innkjøpene?
PUBLISHED IN: Blogg

Emo i Østersund

 • 15.10.2011, 16:03

Sto opp klokken halv åtte i morges for å rekke flyet klokken halv 11, og når jeg kom til flyplassen i Østersund måtte jeg ta bussen sammen med en SUR bussjåfør. Så rotet jeg meg bort i Østersund city helt til jeg endelig fant frem til togstasjonen. Utilfeldigvis satt det en stinkende fyllik med sikkel rundt hele munnen som kom å satt seg ved meg og mumlet. Utrolig ekkelt, så derfor tok jeg med meg kofferten inn til byen og shoppet litt, og akkurat nå sitter jeg på Mc'ern i Østersund og spiser cheeseburger og nuggets all by my own. 


Hva gjør dere?
PUBLISHED IN: Blogg

Pink n' purple

 • 12.10.2011, 22:23


Kjøpte begge Eos lipsylene på apoteket for til sammen kun kr. 49,-.  Wii! De lukter kjempegodt ♥ Og de virker selvfølgelig veldig bra! 
PUBLISHED IN: Blogg

The city

 • 11.10.2011, 21:25

I dag var vi i byen i ca. 4-5 timer. Jeg hadde selvfølgelig på meg de nye brune skoene fra h&m, med veldig bra kvalitet... Pain in my feet! Vi gikk først på en café å spiste lunch/middag, og så dro vi inn til byen å shoppet litt. Jeg fikk kjøpt meg litt nytt, for eksempel en nydelig, svart kjole! Viser dere når jeg kommer hjem til Norge. Og ja, her begynte det å bli mørkt. 
Nå må jeg fortsette å se Furstrerte Fruer, svensk tv ♥ Ha en kjempefin kveld alle sammen! 
PUBLISHED IN: Blogg

Ukens blogg?

 • 10.10.2011, 12:27

Hva synes dere om at jeg skal ha ukens blogg? Det fins utrolig mange bra blogger der ute som fortjener så mye mer oppmerksomhet, og jeg kan er villig til å gi de litt oppmerksomhet og dele de forskjellige fine bloggene med dere. Jeg har allerede et par på lur som jeg nettopp har oppdaget,  og fler bra blogger fins det. Skriv inn deres egen blogg og en blogg dere liker, så jeg kan oppdage noen nye blogger. Kanskje kommer det en ukens blogg hver mandag fra nå av. Stay tuned, dette kan bli gøy :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

Filmkveld

 • 09.10.2011, 23:09Etter vi kom hjem fra middagen hos Mio i dag dro vi rett på butikken for å leie film. Deretter dro vi hjem og lagde muffins og kakao. Yammiii! Vi leide forresten filmen Whip It, hvis noen skulle lure. Så i kveld har jeg storkost meg i leilighete¨n! Elsker late søndager. Har dere hatt en fin søndag? 
PUBLISHED IN: Blogg

Søndag i Stockholm

 • 09.10.2011, 15:15

Idag er det min andre dag i Stockholm, og jeg kooser meg. Vi ble nettop ferdig med frokosten (eller for en time siden), og nå sitter vi i sofaen i leiligheten og slapper av. dagens planer er å dra på besøk til Mio, en venninne av Hulda og Charlotte, å spise middag, ellers har vi ikke planlagt noe annet. Sundays are made to relax, så derfor blir det kanskje litt filmtitting når kvelden stiger på. Vi får se. 


Bilde tatt fra vinduet i leiligheten. 
Har dere lagt planer for søndagen? 
PUBLISHED IN: Blogg

Guess what

 • 07.10.2011, 19:25

Det er HØSTFERIE!!! 
Og akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Østersund og venter på at mitt fly skal gå. Har gledet meg så sykt til denne dagen, og nå er den endelig her. Om noen få timer får jeg endelig så det vakre ansiktet til Hulda, og gi hun en god klem. Kan nesten ikke vente, det skal bli så godt. Ha en fabulous høstferie chicks! ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

How it is

 • 06.10.2011, 23:50

Skole tar så sykt mye tid av hverdagen, jeg er allerede litt smålei av skolen.  Jeg er utrolig sliten hver dag, jeg får nesten aldri tid til å møte venner og jeg orker nesten ikke å gjøre ting jeg liker å gjøre, som for eksempel tegne eller bruke god tid foran pianoet. Jeg blir bare utrolig trøtt og klar, rett og slett. 

Dette er en av grunnene til at jeg blogger så lite og dårlig for tiden. For det første har jeg dårlig tid, for det andre har jeg lite innholdsrikt liv disse dagene, og for det tredje er det ikke like gøy å blogge lenger. Det blir ikke det samme når man har så dårlig tid, jeg blir bare mindre motivert og blogging blir nesten som et lite press.

Skole, lunch, dans, enda mer skole, mat, data, sove, and so on. Slik går dagene for tiden. Jeg prøver selvfølgelig så godt jeg kan, både  skolen og på å ikke la skolen gå utover hverdagen min. Jeg prøver så godt jeg kan å sette opp dager til å møte venninner, og selvfølgelig prøver jeg å sette opp litt tid til å ta bilder, skrive blogginnlegg og poste litt diverse shit til dere. Det funker, men er det egentlig bra nok? Jeg føler at det er uinterresant å lese her inne for tiden. Man sier at vi bloggere skriver fordi vi liker det selv, skriver for vår egen del osv. Men noen ganger føler jeg at jeg oppdaterer kun for dere som leser, og som ønsker at jeg skal blogge. Det er jo egentlig litt feil?Jeg ville bare skrive dette så dere vet litt hvordan det er for tiden, og hvorfor jeg bruker så mye mindre tid på blogginnlegg enn det jeg gjorde før. Vurderte bloggpause en stund, helt til jeg kom frem til at jeg faktisk er veldig glad i å blogge. I morgen reiser jeg jo til Stockholm, og da blir det naturligvis mye blogging derfra. Jeg ser frem til en innholdrik uke, og jeg skal prøve så godt jeg kan for å oppdatere bloggen. Det er jo bare gøy å lese om reising, shopping og byturer? 

Var ikke meningen å skrive såå mye, men nå fikk jeg hvertafll sagt det jeg skulle sagt. Håper alle får eller har hatt en fin og vel fortjent høstferie, jeg tipper jeg ikke er den eneste som blir sliten av lange skoledager. God natt og sov godt, hearts. 
PUBLISHED IN: Blogg

Sweet dreams

 • 05.10.2011, 23:07Margrete var på besøk i kveld, og va har bare slappet av med film, ananas, granateple og te. Kjempekos.
Nå skal jeg straks legge meg. God natt og sov godt ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Dancing in the moonlight

 • 04.10.2011, 21:57

Haha, random overskrift. Jeg har vært på skolen i hele dag fordi det har vært foreldremøte. Der sang hele mdd linja  kor (jeg liker å mime), og danseklassen viste frem dansen vi har lært. Det gikk ganske bra, så jeg vurdere å legge ut en film fra dansingen. Noen som vil se? 

Nå MÅ jeg prøve å øve litt til naturfagprøve, kan absolutt ingenting. Ha en fin kveld videre! 
PUBLISHED IN: Blogg

Café og jenteprat

 • 03.10.2011, 22:20


Margrete og Malin ♥

Søte jentor, love u ♥

Det er så synd at skoledagene er så lange, og at jeg ikke kommer hjem til hjembyen før klokke halv fem. Savner venninnene mine her hjemme hver dag, vi får jo aldri tid til å møtes. Var kjempekos å møte Margrete og Malin i dag etter skolen, da. Utrolig lenge siden sist! Vi gikk først på café, og gikk deretter litt rundt på Amfi-senteret. Snakket en del om skolen osv, siden vi alle går forskjellige linjer, og så ble det selvfølgelig litt annet vanlig jenteprat. Koooos. 

Nå blir det snart god natt, snakkes i morgen! 
PUBLISHED IN: Blogg

Fraværende

 • 02.10.2011, 20:58

Har ikke vært hjemme én dag på hele helga. Dro rett til Eva etter skolen på fredag, og ble til idag (derfor fraværende fra bloggen). Nå er det bare en uke igjen til HØSTFERIE, det skal bli så utrolig godt. Sju dager, dere, det er ikke lenge! Can't wait. 

Har dere hatt en fin helg, eller? 
PUBLISHED IN: Blogg

Miss it

 • 30.09.2011, 17:21Italia 2011 
PUBLISHED IN: Blogg

Om to uker

 • 27.09.2011, 17:42

Jippi!!! Jeg er så glad, fordi jeg har bestilt flybilletter til Stockholm i høstferien. Skal dit for å besøke storesøster Hulda, og være der en uke. Åh, jeg gleder meg sånn. Lengter etter en stor og god klem, og være sammen med henne i sju hele dager bare for å slappe av og kose meg. I tillegg er Stockholm en fantastisk by; stor og fin med mange klesbutikker. Elsk elsk. har vært der to ganger før, og kan nesten ikke vente til tredje gang. Mest fordi jeg skal besøke Hulda, jeg savner henne så utrolig mye.. 


Har dere planer for høstferien? Tell me!  
PUBLISHED IN: Blogg

HELT NYTT DESIGN!

 • 25.09.2011, 18:20

Alt som handler om html-koder er utrolig vanskelig, og jeg har srevd for å få til dette designet. Som sagt brukte jeg flere timer på ålage det, helt ærlig. Men det var verd det, jeg ble hvertfall veldig fornøyd. Det er bare noen småting som må finpusses, så er jeg done! Skulle bare ønske jeg visste litt mer om html-koder, da hadde det ikke vært stress å lagd nytt når jeg ville. Det blir nok dette designet jeg kommer til å bruke en lang stund framover. 

Som vanlig er det gøy med før og etter bildet, det synes hvertfall jeg. 

FØR. Jeg var veldig fornøyd med dette også, spesielt headeren. Men man trenger forandringer. 


ETTER. Designet er mye lysere, og selv om jeg ikke er en typisk rosa-jente, likte jeg dette. I tilegg synes jeg det ble mer ryddig enn det gamle, i og med at jeg har fått en ny type meny, og arkiv osv på siden. På headeren har jeg bare tatt en gammel sammensetning av noen bilder, og endret farger og satt på skrift. Den varer så lenge jeg er fornøyd med den, vi får se hvor lenge det varer. 

Hva synes dere om forandringene? 
PUBLISHED IN: Blogg

New in; Shoes

 • 25.09.2011, 16:40

Som sagt kjøpte jeg også et par sko i helga, og jeg elsker de. Liker den rødbrune fargen, og formen er kjempefin. Synd at de er litt "harde" å gå i, men siden jeg kjøpte de i en for stor størrelse får jeg plass til et par såler, og så får jeg jo plass til et par varme sokker til vinteren også. De er fra h&m og kostet ikke mer enn kr. 199,-  Kupp :- ) 


Hva synes dere?  

ikveld skal jeg sette inn det nye designet som jeg har lagd. Har brukt flere timer (!!!) på lage, no kidding. Så jeg håper dere liker det. Jeg ble hvertfall kjempefonrøyd, ny meny, nye farger - og ENDELIG slipper jeg den hvite kanten på siden. Hallelujah. 
PUBLISHED IN: Blogg

New

 • 24.09.2011, 21:25

Hei dere! Har vandret i Trondheim i nesten hele dag, og jeg fikk endelig kjøpt meg litt nytt. Har lengtet etter å bruke litt penger på klær, lenge siden sist. Så nå er jeg lykkelig, dagens høydepunkt! 

H&M


Cubus


Cubus

Kjøte et par sko også, men de får dere se i morgen.
Jeg har funnet ut at jeg elsker rødt, spesielt litt sånn mørkerødt/rustrødt. Det er jo kjempefint, en skikkelig høstfarge. Rødt er fra min side et must denne sesongen. Nå skal jeg se en film og kose meg med sjokolade, jordbær og burn. Ha en fin lørdagskveld alle sammen ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Chill

 • 23.09.2011, 23:52

I kveld har jeg bare hatt en rolig kveld hos mamma. Sett idol, spist jorbær og dots, laget header til ei jente og prøvd å lagd nytt design til meg selv. Ønsker meg noe lysegrått kanskje, og en sidebar. Men problemet er at hvis jeg ordner wrapperen til 900px slik at den ikke blir hvit på siden, så forsvinner halve av teksten og bildene. Da kan jeg jo ikke lage sidebar.. WHAT TO DO?


Og som dere sikkert ser, så har jeg spist så mye dots at jg har fått det på underleppa. Kliss. 

God natt da, søtiser.
PUBLISHED IN: Blogg

Elskbart

 • 22.09.2011, 20:25


Photo//Albertine

Disse skoene ligger på ønskelista akkurat nå: 

♥  Jessica Simpson Dany shoes.
♥  Hvite Converse .
♥  Brune wedges. 

Jeg ønsker meg ikke akkurat slike brune wedges som på linken over, men noe lignende. 
PUBLISHED IN: Blogg

Best in life

 • 21.09.2011, 18:56

"A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be."

♡♡♡
PUBLISHED IN: Blogg

Flinke jentor

 • 21.09.2011, 14:44

Heisann! Vi hadde skrivedag i norsk på starten av skoledagen i dag, og skulle skrive tolkning av en tekst. Det er sååå vanskelig, skjønner ingenting. 

Uansett, i nuet har vi forsøkstime i naturfag, og har nettopp hatt en karbohydrattest.  Nå må vi skrive rapport, og etterpå skal vi ha påvisning av proteiner. Spennende. Utrolig kjedelig å ha naturfag i 3 (!!!) timer hver onsdag, og med den gjengen under her blir det jo enda værre! Haha, neida. Lots of love. 

Cheeeese! ♥ Har egentlig ingenting å skrive, skulle bare ha en liten update og si hei.
Hva gjør dere?  
PUBLISHED IN: Blogg

Svar på spørsmål - del 2

 • 20.09.2011, 20:13

Kommer med del 2 av spørsmålsrunden allerede i dag. Håper nok en gang dere får svar på det dere lurte på! 

Hvilken sminke bruker du? 
- Akkurat nå bruker jeg Isadora big Bold Mascara, men egentlig er Max factor False Lash Effect favoritten. Jeg bruker ikke mye annet enn mascara, men jeg bruker øyenskygge noen ganger, og da bruker jeg dette settet fra Dior: 


 Har du et bra pudder å anbefale? 
- Nei, jeg har nok ikke det siden jeg aldri bruker pudder selv. Men søstrene mine har brukt pudder fra Isadora som har vært ganske bra, og ellers har jeg hørt at I.D Bare Minerals skal være et bra sminkeprodukt. På forskjellige nettsider (f.eks Coverbrands.no) kan du sikkert finne et bra pudder fra det merket. 

Kan du lage sminkevideo? :- ) 
- Ha-ha, den var god.  Neida, men jeg sminker meg ikke noe spesielt, nå for tiden bruker jeg bare mascara. Bruker øyenskygge iblant, men jeg har uansett ikke noe filmkamera. 

Har du alltid hatt så langt hår? 
Jeg vil nok si at jeg alltid har hatt langt hår, ja. Ble født med en svart busk på toppen :- ) 

 Synes du selv det er litt plagsomt med så langt hår? Selv om det er pent må det jo bli varmt på sommeren og når du danser og slikt? 
- Ja, det kan være litt plagsomt til tider. Men som sagt har jeg jo hatt det slik hele livet, så jeg er veldig vant til det. 


Er du opptatt av mote? 
- Jeg liker å følge med på hva som er in,  og jeg elsker å lese moteblad og moteblogger. Så jeg kan vell si at jeg er det?

Hvem er ditt stilikon? 
- Livingdoll (Elise Bahía) og Ulrikke Lund!   
Hvilken celebrity vil du sammenlikne deg selv med, stilmessig? 
- No idea. 

Hvor ofte og hvor shopper du? 
- Jeg shopper egentlig ikke så ofte, kanskje 1-3 ganger å måneden nå for tiden. Jeg shopper mest på Bik Bok, GinaTricot og H&M, og ellers kan jeg ende litt på Vero Moda og Cubus. Jeg elsker Weekday og Monki, men disse butikkene fins beklageligvis ikke i nærområdet.. 

Hvor mye penger bruker du på klær/accessories i måneden? 
- Jeg vil si mellom 100-1000 i måneden, noen ganger shopper jeg ingenting, andre ganger blir det litt mer.  Det varierer veldig. 

 Hvordan var stilen din for ca. 3 år sia?
-  Det var litt morsomt at du spurte om egentlig, for den var HELT annerledes. Tights, for store bukser, basic genser og topper, hettegenser, tøysko eller "joggesko". 

Fav. bukse, sko, topp, genser, jakke?
- kan lage ett innlegg om det, fordi jeg har ikke kamera hjemme akkurat nå.

Hvor får du inspirasjon fra? 
- Forskjellige bloggere (Følger sikkert over 20 på bloglovin ... ), moteblader, weheartit, lookbook og folk på gaten og skolen. Alle på skolen kler seg forskjellig og har sin egen stil, elsker det!   

Hvor mye kostet blazeren du kjøpe på H&M?

- Den kostet 249 ,- 

Bruker du hårkur? Hvilken? 
- Nei, jeg bruker ikke hårkur. En bra å anbefale?  

Ser du opp til noen? 
- Jeg ser opp til storesøstrene mine.

Hvordan var det å være "enebarn" sånn plutselig?
- Det var trist, kjedelig og ensomt.. Jeg savner å ha storesøstrene mine rundt meg, og ha noen å snakke med når jeg må det. Men jeg klarer meg veldig fint nå, selv om jeg savner dekjempemye! ♥ 

Vil du flytt me mæ t New York når du e ferdi på vgs? I've got a niiiiice plan :D
(spørsmål fra storesøster Hulda)
- Ææh, jajaja! Du må fortell mæ om plan! :D

Kjekkeste mannlige skuespiller? 
- Finnes jo i det uendelige, haha. Men hvem svarer vell ikke Johnny Depp?

Har du noen piercinger? 
- Nei, sett bort i fra hull i ørene. Men jeg ønsker meg piercing i navlen!   

Hvorfor er du så vakker? 
- Tusen takk for det! Det er jo forskjellig fra hvert og ett menneske om man synes noen er vakker eller ikke, så jeg har ikke noe svar, haha. 

Liker du blondine eller brunette? 
- Noen passer som blondiner, mens noen passer som brunetter. Så det spørs :- )  

 
PUBLISHED IN: Blogg

Svar på spørsmål - Del 1

 • 18.09.2011, 21:40

Wæ, var det lørdag igår? Jeg skulle jo svare på spm.runden i går. Tiden går alt for fort... 

Fikk hele 28 kommentarer på spørsmålsrunden, og kanskje dobbelt så mange spørsmål. Så jeg velger å dele den opp i to deler, slik at det ikke blir å mye å lese for dere. Og så så jeg at noen av dere ønsket at jeg skulle svare på video, en av dere kom til og med med en kommando hvor det sto: "SVAR PÅ VIDEO". Men det er seriøst alt for flaut. Før jeg begynner å svare  vil jeg bare si at jeg ikke svarer på ting som handler alt for mye om privatlivet mitt, noen ting er bare ikke riktig å dele på en blogg som hele verden kan lese om de vil. Det håper jeg dere har respekt for :- ) 

På denne runden blir det mest skolesnakkis, pluss litt ekstra. Så svarer jeg på klær, mote  og sminke i neste svar-runde, pluss litt ekstra der også. Håper dere får svar på det dere har lurt på! 

Trives du på musikk, dans, drama?
- Jeg trives kjempegodt når det gjelder dansen, men drama og musikk missliker jeg sterk. Hater elgeleker, pustetreninger og kor. Takk og lov for at vi bare skal holde ut med dette første året. 

Hvor mange timer dans har du hver uke, på skolen?
-
8 timer. 

Når begynte du å danse?
-
Jeg tror jeg var mellom 10-11 år. 

Hvordan er din nye klasse? Føler du at du har blitt kjent med alle eller er du med i en liten gjeng? Håper virkelig du har det bra og trives på videregpende :D 

Pernille, Anna og Frida ♥
- Vi er fem jenter som har blitt en liten gjeng, og jeg er så glad jeg har blitt kjent med disse jentene! Ellers synes jeg jeg har en flott klasse, selv om jeg ikke kommer til å bli kjempegod venn med alle sammen. Mange av oss er jo veldig forskjellige. Koselig å høre at du håper jeg trives, og det kan jeg love deg at jeg gjør! :- ) 

Hvordan trives du på danselinja? 
- Jeg trives kjempegodt! Flinke, snille og motiverte danselærere som jeg tror jeg kan lære mye av. Og så har jeg blitt kjent med nye folk som kommer til å gjøre skoledagene kjempefine, kommer til å trives de tre neste årene. 

Hvilket språk hadde du på ungsomsskolen? 
- Spansk.  

Hva gjør din søster i Vietnam? 
- Storesøstra mi går på skole i Vietnam. Hun skal gå på skole der i tre måneder, før hun reiser til India og går skole der i tre måneder.  Savner henne ♥

KJÆM DU PÅ BESØK SNART? Æ SULTE ETTER EN KLEM
- Andrea ♥♥♥ Synd Vietnam er så langt unna... 

Skal du til utlandet et år eller evt språkreise?
- Jeg har tenkt masse på begge deler, men det blir nok ikke noe av. Hvis det blir noen av delene i løpet av videregående likevell, blir det hvertfall språkreise. Kunne kanskje tenkt meg å gå skole i Italia et år etter videregående, på danse- eller kunstskole, men det er ingenting jeg har vurdert enda.

Trener du ofte? 
- Haha, du finner ikke latere menneske enn meg. Tror det er godt for kroppen min å komme seg inn på danselinja, for det er alt jeg trener.  

Synes du det er mosommere på vgs enn ungdomsskola? 
- Jeg vil si ja, siden vi har en time dans på skolen nesten hver dag. Morsomt å få gjort noe man elsker å gjøre minst én gang om dagen.

Har du blitt kjent med mange etter du begynte på vgs? 
- Som jeg har sagt over her, så har vi på en måte blitt en gjeng på fem stk. Så jeg har jo blitt kejnt med noen. I tillegg har jeg jo blitt litt kjent med resten av klassen også.  

Har dere bra miljø i danseklassen, og er det høyt nivå i klassen? 
-  
ja, jeg vil si vi har et ganske bra miljø. Vi tørr å være oss selv, og alle er snille mot hverandre. Det er ganske variert nivå i klassen, noen har danset i mange år, mens handre har aldri danset før. 

Må dere også skrive logg etter HVER dansetime? Det må hvertfall vi, og det suger fordi jeg får det ikke til ...  
- Nei, heldigvis slipper vi det! Men vi må skrive logg etter hver mdd time, og det har jeg helt glemt. Wops. 

Er du gira på de tre neste årene på dans?
- JA! Gleder meg spesielt til neste år når vi er ferdig med mdd, og skal ha hele 17 timer dans i uka. Det blir digg!

Har du vært usikker på om danselinja har vært rett for deg? :)
- Nei, jeg vi si jeg egentlig vært veldig sikker hele tiden :- )  

Har du noen gang vært interresert i noen annen type sport? f.eks: håndball, volleyball? 
- Jeg spilte fotball på barneskolen og syntes det var kjempemorsomt, og så spilte jeg volleyball i noen uker, haha. Men etter ungdomsskolen har det egentlig bare vært dans.  

Noen gang brukket noen bein på kroppen? 
- Nei.  

Kan du spille competine du'n eutre (?) på piano å legge ut film av det på bloggen? Du er så flink ;D  
-
Hehe, takk for det! Jeg har allerede spilt den inn en gang for over et år siden, og du kan se film av det HER 

Savner du Italia?

- Jaaaa! 

Favorittplass?
- Italia i leiligheten vår, eller langs stranda. Ellers trives jeg veldig godt her hvor jeg bor.

Hvilket land liker du? 
- Norge som bosted, og Italia som feriested.  

Er du glad i mat og godis? :D 
- Hvem er ikke det? :D   

Vanligste lørdagsgodteriet ditt? 
- Smågodt, søppeldynga, burn, brownies, druer, jordbær og granateple <3

Har du god selvtillit?
Den er ikke kjempegod, men heller ikke kjempedårlig nå lenger. Går litt i berg og dalbane, den ene dagen kan jeg føle meg helt forferdelig, mens en annen dag kan jeg føle at jeg ser sånn passe bra ut. 

Hvem er dine aller beste venner?  
-  
Janne og Margrete er de som står meg nærmest, selv om jeg nesten aldri har tid til å møte de... 

Hvem er din bestevenn? 
- Janne ♥

Hvilket kamera har du? 
- Canon 400D.

 Kan du lage et innlegg der du viser bilder av hvor mye du har forandret deg hvert år i 5 år? 
-  hvis jeg finner noen bra bilder fra hvert år, så kan jeg få fikset et innlegg om det.

Hva gjør du på fritiden?
- Jeg bruker først om fremst ALT for mye tid på facebook.. Ellers er jeg med venner, går på dans og piano, og tegner en del for det meste. 

Hvordan har du blitt så flink til å tegne?
- Jeg har alltid vært glad i å tegne, så det har bare kommet av seg selv. Jeg har bare tegnet mye, så har jeg utviklet meg. 

Fav. sang atm?
- Välkommen inn - Veronica Maggio.  

Hva er motivasjonen din til å blogge videre? 
- Jeg synes jo først og fremst at det er morsomt, men så er det jo selvfølgelig de søte leserne og kommentarene deres som gir meg enda mer motivasjon!  

Og til slutt skal jeg bare hilse til ei jente som heter Ingrid! :) (Kommentar og spørsmål fra anonym). 

Om dere har noen spørsmål på lager som dere ikke har fått stil, kan dere stille flere spørsmål i komentarfeltet til spørsmålsrunder HER.  Del 2 kommer om noen dager. Godnatt, sunshines! 
PUBLISHED IN: Blogg

God morgen!

 • 17.09.2011, 11:45

God morgen alle sammen! Har nettopp våknet, og nå skal jeg spise frokost på et ferdigdekket bord.Utrolig godt at det er helg, alltid ukens høydepunkt å få sove lenge om morgenen. Har ingen spesielle planer for dagen idag, men i kveld skal jeg på bursdag til Frida som fylte 16 år på torsdag. Gratulerer til henne! ♥

Har dere noen planer for dagen? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Inspirasjon

 • 15.09.2011, 21:02PUBLISHED IN: Blogg

STREETSTYLE

 • 14.09.2011, 22:47

Åh, jeg har gledet meg SÅ til Streetstyle skulle komme ut butikkene. Nå er det endelig her, og det koster kun 29 kr siden det er første utgave av det nye bloggmagasinet. Har begynt å lest litt, og jeg er allerede forelsket. Løp og kjøp, jenter, dette er topp! 


Livingdoll på framsida topper kaka, hun er så nydelig. 

Har bare lest noen få sider av bladet enda, og jeg kan nesten ikke vente til å lese sidene om Elise bahía. De andre sidene ser også utrolig bra og inspirerende ut, så nå har jeg noe å glede meg til. Bladet ligger godt plassert på nattbordet og venter på meg :- )   Flere som har kjøpt Streetstyle?
PUBLISHED IN: Blogg

Nye sko

 • 13.09.2011, 21:53Økonomisko 699,-

Det er litt morsomt å tenke på at første gang jeg så slike sko syntes jeg de var SÅ stygge. Jeg skjønte ikke at ungdommer kunne gå med noe slikt, for det så jo skikkelig "gammeldame" ut. Men etter å ha sett dem på folk i ca. et år nå, har jeg bare blitt mer og mer forelsket for hver dag. Så nå har jeg endelig gått for et nytt innkjøp av sko, de gamle svarte var jo helt råtne. Rart å tenke på hvor mye meningene til et menneske kan endre seg av å bli inspirerte av andre :- ) Hva synes dere om skoene? 
PUBLISHED IN: Blogg

Spørsmålsrunde

 • 12.09.2011, 21:33

Siden det er lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, kjører jeg i gang en nå. Spør gjerne om ting dere faktisk lurer på, og prøv å vær litt kreativ. Saft vs melk er aldri morsomt å vite uansett, eller? :- ) Jeg svarer mest sannsynlig i helga. Blir det mange spørsmål deler jeg den i to deler, og svarer den andre delen i løpet av neste uke. Kommentarfeltet vil stå åpent helt til da. Spør i vei!! 
PUBLISHED IN: Blogg

Nytt danseutstyr

 • 08.09.2011, 19:24

I dag har det vært to menn på skolen vår og solgt danseutstyr til de som ønsker. De har butikken sin i Trondheim, og drar rundt og selger dansesko og klær på videregående skoler med danselinjer i Trøndelag (tror jeg). Synes det er kjempebra, så slipper jeg å dra helt til Trondheim for å skaffe meg utstyr, eller eventuelt bestille på internett. Jeg fikk kjøpt meg både en body og to par sko, så nå er jeg fornøyd! 

Body 360,-


Jazzsko 570,-


Myke ballettsko 280,-
PUBLISHED IN: Blogg

Brownie cookies

 • 07.09.2011, 19:57

Da har jeg akkurat lagd masse brownie cookies, med Toro pakker selvfølgelig. Det enkle er ofte det beste. De smaker jo helt nydelig da, så det lønner seg. Har lagd meg en kopp te også, så nå skal jeg kose meg med te, brownie cookies, druer og høre på Enya musikk i bakrunn. Chill i hverdagen. (Skal jeg selvfølgelig være så søt og snill å ta med noen på skolen i morgen, jeg vet av noen som har lyst på, haha.)
Hva gjør dere i kveld?
PUBLISHED IN: Blogg

What's in my bag

 • 07.09.2011, 14:57

Jeg husker at jeg i sommer en gang spurte etter noen små tips til hva jeg kunne blogge om. Da kom "What's in my bag" opp som et forslag, noe jeg synes var en ganske god idé. Så jeg har egentlig tenkt enkelt og greit og bare vise dere hva som er must i veska mi, både når jeg skal på skolen, en tur på café eller en tur på byen. Enjoy! 

 
Viktigst av alt: Mobil, lommebok og noen ganger digitalkameraet mitt. Jeg vet mobilen min er utrolig vakker. Den har til og med farge på skjermen, slå den dere! Haha neida, jeg har denne midlertidig hvis noen lurer. 

 
Lite speil Clinique, lipsyl Eos, leppestift Astra (Italiensk merke), lipgloss MaxFactor, coverstick kjøpt på Cubus. Lipsylen er nok det viktigste av disse fem tingene. Jeg er alltid tørr på leppene, så jeg går ikke en dag uten at Eosen min er med meg. 

 
Vannflaske, håndkrem fås kjøpt på Cubus, nesesray, deodorant. Vannflasken og deodoranten er med meg veldig ofte mest på grunn av at vi har dans på skolen. Ellers må jeg ha håndkrem eller en god krem for ansiktet fordi jeg blir så fort tørr nå det nærmer seg kaldere tider. Jeg blir også veldig ofte snufsete og tett i nesa, og de gangene det skjer MÅ jeg ha nesesprayen med meg overalt, takler ikke tett nese.

 
Stor hårklip, hårstrikk, hårbørste. Mest på grunn av dans her også, men sett bort i fra skolen kan det også være ganske lurt. Ekstra hårstrikk i tilfelle jeg mister det jeg har, og hårklipa i tilfelle jeg vil sette opp håret mitt i en kul. Alltid fint å ha. 

 
Mag, Det Nye, Costume osv. Det er ikke et must å ha med seg blader i veska hver dag, men om jeg for eksempel skal til byen er det greit og ha det til togturene eller når man sitter på en café. 

Hva har dere vanligvis i veska?
PUBLISHED IN: Blogg

Abduction

 • 06.09.2011, 16:32

Jeg har utrolig lyst til å se Abduction når den kommer ut på kino! Jeg tror den kommer ut i oktober, og jeg gleder meg masse. Jeg synes den ser veldig bra ut, så jeg tenkte egentlig bare å tipse dere om og  se traileren. Det er jo ikke lenge til den er ute og går på norsk kino, så da gjelder det jo å være forberedt. Fler som har tenkt å se den? 

I dag har jeg hatt 3 timers skrivedag på skolen, elevene fikk i oppgave å skrive en ARTIKKEL om en GJENSTAND.... Vi skulle skrive hva nytt den kunne brukes til, og avslutte med en metafor. Hadde forventet en litt enklere oppgave den tredje uka på videregående, men her begynner vi rett på. Synd, men sant. Tror ikke det gikk fullt så bra, men jeg håper selvfølgelig på det beste. Nå er det ikke lenge til dansetrening, en perfekt avslutning på en tung skoledag. Ha en strålende dag videre! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

New in; Blazer

 • 04.09.2011, 22:01

Hadde absolutt ingen planer om å shoppe noe da jeg vandret rundt på kjøpesenteret i Steinkjer i går. Men da jeg så denne grå blazeren fra h&m, klarte jeg ikke og holde meg likevell. Fort inn på prøverommet, og fort ut igjen for å betale. Noen ting er kjærlighet med første blikk. 


Blazer H&M 249,-
Like or dislike?  
PUBLISHED IN: Blogg

Hyttetur

 • 03.09.2011, 20:59

Rett etter skolen i går dro jeg, Pernille, Frida og Anna rett på hytta til Frida. Alle tre går i den nye klassen min på videregående. Pernille har jeg kjent litt fra før av, men Anna og Frida har jeg møtt nå etter at vi begynte på skolen. Utrolig hyggelige og søte jenter alle tre! 
Vi var på hytta frem til i dag, og jeg tror ikke jeg har spist så mye mat på to dager i hele mitt liv. Pizza, taco, godteri, brus, potetgull, sjokolade, pannekaker, McDonald's, smoothie osv. Haha, vondt for magen min! Ellers har vi kost oss med film, spilt kort, pratet og ledd utrolig mye. Vi har til og med lekt kniv, skje og gaffel. Ååh barndomsleker for the win! 
Litt innkjøp av mat i skolefriminuttet. Annasøtaa!


Jaddaa! Meg, Pernille, Anna og Frida :- ) 
Frookost! Fin og sminkefri. 
Sweeties! 

Har hatt to kjempekoselige dager med disse jentene, slike helger må det bli fler av!  
PUBLISHED IN: Blogg

Vil bare si hei!

 • 03.09.2011, 19:13

Hei sweeties! Igår dro jeg, Pernille, Anna og Frida rett til hytta etter skolen, og pga det blogget jeg ikke i går :- ) Etter hytta i dag dro vi på Steinkjer, og jeg har kjøpt meg en ny, nydelig blazer fra h&m. Dere får se den senere i kveld, eller i morgen. Uansett, jeg ville bare si hei, og si at jeg lever. Nå skal jeg redigere bilder fra hytteturen, stay tuned! 

Hva har dere gjort i dag? ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Skole-PC

 • 01.09.2011, 18:15

Da har vi endelig fått skole-pc'er! Jeg fikk den i går, og frem til i dag har den virket veldig bra. Den er lett og liten, og virker som den skal - frisk og fin. Jeg håper den har bra nok kvalitet til å ikke bli ødelagt eller bli treg så fort jeg begynner å jobbe med den i et par uker fremover, men jeg satser på at det skal gå fint. Hurra!

Det føles kjempegodt å ha egen data. En Windows ville vell egentlig ikke vært førsteprioritet dersom jeg skulle skaffet meg data, men siden jeg får denne gjennom skolen så går det helt greit. Bedre enn ingen bærbar data i det hele tatt. Må være helt ærlig å si at jeg ikke blogger fra den nå da, jeg bruker heller den stasjonære Macen som vi har hjemme. Den har jo photoshop osv, og jeg liker sjenerelt mye bedre å bruke Mac. PC'en kommer nok til å bli mest brukt på skolen og til leksegjøring. 

Noen fler som har fått skole-PC'er? 
PUBLISHED IN: Blogg

Ny header og nytt design

 • 31.08.2011, 23:21

Nei, det blå designe holdt ikke så lenge, følte rett og slett at det ikke passet inn på bloggen min og til redigeringen på bildene mine. Nå blir det brunt og enkelt, og bilderedigeringen mine tror jeg vil passe godt til brunt. Jeg savner fortsatt å ha det gult da, det var liksom så "albiss". Gult er jo kult! Neidå, men jeg har liksom hatt det så lenge, så jeg var så utrolig vant til det. Ueansett, fikk også ordnet en header bare sånn fort fort, men det går jo fint å bruke den en stund. Den ble jo ikke såå værst. Nå er jeg hvertfall fornøyd med designet og fargene i det, så dette blir det jeg kommer til å bruke fremover. Kanskje jeg endrer litt i brunnyansene, men det vil ikke merkes så godt uansett. Hva synes dere om det nye designet? Har forresten noen problemer med at det blir helt hvitt på høyre side. Jeg har seriøst prøvd alt, men har ingen anelse om hvordan jeg skal få ordnet det. Vi får leve med det intill videre. Godnatt fine lesere ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Den andre avskjeden

 • 31.08.2011, 16:24

Andrea, vil bare minne deg på om at jeg savner deg masse masse allerede, og skulle ønske du var hjemme sammen med meg fortsatt. Det er trist å tenke på at for en uke siden var du hjemme sammen med meg, mens nå er du på en helt annen plass på kloden. Selv om ingen tåre spratt da du forlot meg på flyplassen, kan jeg love deg at det i ettertid var helt forferdelig å tenke på at nå hadde du også forlatt meg. Nå har du dratt på egn hånd til Vietnam for å gå på skole, håper du stooortrives der, og jeg håper du lærer masse nytt. Jeg er utrolig glad i deg! ♥ 


Mimi (en venninne av Andrea), Andrea og meg like før Andrea skulle reise fra oss. Kornete bilde, i know.. 

Og Hulda, du vet jeg savner deg også! Love you, sisters ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Blogganbfaling - Dina

 • 30.08.2011, 21:02

Jeg klarer bare ikke å la være å anbefale denne bloggen til dere. Bloggen til søte Dina er en utrolig fin blogg, med herlig design og nydelige bilder. Jeg elsker måten hun skriver på, med null skrivefeil og bra beskrivelser. Hun er kjempeflink bak kamera, og hun har alltid store og lyse bilder på bloggen sin. Helt siden første gang jeg tilfeldigvis trykket meg inn på denne bloggen, har jeg vært fast leser. Har fulgt henne på bloglovin i noen måneder nå, og jeg går aldri lei. Jenta gir meg stor inspirasjon, og en skikkelig lyst til å bli flinkere innen foto og redigeringer. Denne bloggen fortjener mer oppmerksomhet. Stå på, Dina! 

Les bloggen til Dina HER! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Some days

 • 28.08.2011, 21:07Ikke alle dager er alltid like bra. Noen ganger ønsker man bare å være helt alene, ikke gjøre noen ting, og bare slappe av med musikk eller en god film. man kan godt gråte litt, få ut alle tårer som har ventet på å komme ut, og kjenne sin egen tunge pust som skriker etter hjelp. Tenke på alt fra a til å, alt som er godt og vondt. Noen ganger føler man at man bare vil være alene, mens man innerst inne vet at alt man ønsker er og snakke med noen som står deg nær. Ønske at noen skal forstå det som egentlig ikke er så vondt som man tror. Bare der og da. Jeg savner søstrene mine som er så uendelig langt borte. Ikke alle dager er alltid like bra. 
PUBLISHED IN: Blogg

Midlertidige endringer

 • 27.08.2011, 17:02

Nå har jeg brukt litt tid på å endret farger i designet mitt. Jeg går midlertidig for lyseblått, men lurer på om jeg skal endre til brune nyanser i stedet etterhvert. Headeren er også bare midleridig, men jeg vet dere overlever. Det blir bedre etterhvert! Jeg var egentlig ganske fornøyd med disse fargene i det gamle designet, men jeg kan ikke ha det samme for alltid. Godt med forandringer, må bare bli vant til det først. Hva synes dere? Noen tips og triks og komme med? 

Nå har jeg superdårlig tid, snakkes sunshines! 
PUBLISHED IN: Blogg

Big Bold talk

 • 26.08.2011, 21:25

Nå har jeg brukt Isadora Big Bold Mascara i to dager, og jeg er veldig fornøyd. Den gir volum og lengde, og siden den har en veldig våt konsistens trenger man ikke å stå lenge for å få nok mascara på vippene. Kosten er stor og bustete, og grei og jobbe med. Den drysser veldig veldig lite, og holder seg på vippene utover dagen.  Sist men ikke minst har mascaraen et veldig fint design, pluss for det. Det eneste negative er at jeg ikke er særlig glad i bustete koster, fordi jeg trenger koster som klarer å dele vippene mine bedre. Men det er jo et personlig problem, som ikke gjelder alle. 

Takk for en super Mascara, Isadora. Denne vil bli godt brukt! 

isadorautvalgtPUBLISHED IN: Blogg

Never gonna leave this bed

 • 26.08.2011, 15:11

I've fallen in love. Jeg elsker at Michael Henry og Justin Robinett har laget cover med sangen "Never Gonna Leave this bed" av Maroon 5. Du finner masse god musikk av guttene på youtube, og nå kan man også høre denne sangen på spotify. Den er så fin, og guttene har så utrolig fine og behagelige sangstemmer! De er sinnsykt talentfulle, og fortjener alt ros de kan få. Om de vil satse på musikk, kan de nå langt. 


Er de ikke bare helt herlige? Så synes jeg dere bør høre denne sangen av dem: Slow Dancing In A Burning Room. Den er nydelig :- ) Synd den ikke fins på Spotify..  Uansett, nå er det ENDELIG helg. Mega lykke på meg. 
PUBLISHED IN: Blogg

Det Nye og Mag

 • 25.08.2011, 22:55


Nå har jeg endelig kjøpt inn september utgavene til Det Nye og Mag, så nå har jeg litt lesestoff til kveldene. Tenker å legge ut et innlegg om favorittbladene mine også, kommer så fort jeg får tid. Det irriterer meg mektig at jeg har såå mange bloggidéer, men at jeg aldri får de inn på bloggen pga. veldig lite tid om dagene. Det er for dårlig. 

I dag har det blitt enda en avkjed, Andrea har startet reisen mot Vietnam. Nå er jeg offisielt "enebarn". Jeg legger ut litt bilder fra avkjeden i morgen, nå er det såpass sent at det er like før jeg skal hoppe i seng. Jeg vet jeg sa at omtalen om big bold Mascara skulle komme i dag også, men siden jeg har hatt litt dårlig tid i dag blir det i morgen. På fredager er jeg alltid ferdig klokken kvart på to, hurra for kortere skoledager, mer fritid, helg og (kanskje) mer blogging! Masse godnatt-klemmer fra meg. 
PUBLISHED IN: Blogg

Lykke i posten

 • 24.08.2011, 21:28

Hei søte små! Jeg ble en av 200 heldige bloggere til å vinne Isadora Big Bold Mascara i posten. Jippi, jeg ble kjempeglad! Jeg har ikke prøvd nyheten enda, men jeg tenker å teste den i morgen. Om jeg liker den godt, kommer det en anbefaling til dere. Jeg kan nemlig være så heldig å vinne en goodiebag til en verdi av 2000 kroner dersom jeg skriver en en god omtale om mascaraen. Så nå gjelder det å stå på, og finne alle de positive sidene. Gleder meg masse til å prøve den. 
Flere heldige vinnere der ute? 

Jeg må bare si at det blir dårlig med blogging fremover. Skolen er i gang, og jeg må beklage at lekser står først i kø, jeg prøver hvertfall å holde meg til den regelen. Det blir ingen blogging før etter klokken fem, siden skolen varer til halv fire, bussen tar over en halvtime, og jeg må komme meg hjem fra busstasjonen. Og sånn er det med den saken, men det skal nok gå greit. Klem fra meg. 
PUBLISHED IN: Blogg

I love shoes

 • 22.08.2011, 20:06

Jeg har ikke annet å si enn at jeg elsker sko. Spesielt høye hæler, det kan være fint, sexy, tøft og alt mulig på en gang. Jeg har for det meste høyhelte sko i hylla mi, herregud det er jo så vakkert! Mine eneste flate sko som jeg eier akkurat nå er et par sandaler og to par joggesko. Jeg har et par tøysko i Italia, da :- ) Her kommer litt bilder av de skoene jeg eier. Som dere forstår legger jeg ikke ut bilder av joggeskoene, tipper det ikke er så veldig interresant. 


Skoringen - Bianco. Disse to parene er de mest brukte for tida, elsker å bruke wedges! For det første er det jo fint, og for det andre er det kjempelett å gå i. Jeg lover, det er helt annerledes  enn å gå i vanlige høyhælte sko.


Random butikk i Italia - Bianco. Jeg digger de til høyre! Jeg husker jeg så de i Trondheim og ble helt forelsket. Etter å ha tenkt på dem hver dag i en måned siden jeg så dem i butikken, fant jeg ut at jeg MÅTTE kjøp de. Veldig synd de blir så lite brukt, de er verd mer. 


Økonomisko - H&M. Sommersandalene mine. 


Alle disse parene er fra random butikker i Italia. Partyshoes, love! 

Jeg har fikset meg en skohylle nå også. Jeg har plassert noen av skoene i ei hylle, som tidligere var fyllt med masse blader og gamle LP plater som egentlig ikke tilhører meg. Jeg har tatt i bruk åtte av "hyllene i hylla", men det er også åtte hyller over som jeg ønsker og ta i bruk. Jeg må bare først og fremst få ut alle bladene osv. 


Slik ser det ut, jeg synes det ser fint ut, samtidig som det er veldig praktisk.
Fler som elsker sko? Jeg kan garantere jeg ikke er den eneste :- ) 
PUBLISHED IN: Blogg

Avkjed

 • 21.08.2011, 19:02

Nå har Hulda akkurat kjørt bort fra hjemmet vårt sammen med Andrea, mamma og Felix. De skal til Stockholm, først og fremst fordi Hulda skal gå danseskole der i et år. Mamma, Andrea og Felix blir der bare til mandag eller tirsdag, mens Hulda skal bli igjen, helt alene i den store verden.Nå har hun dratt, og jeg har nettopp blitt enebarn her hjemme. Det er så rart å tenke på at Hulda skal bo så langt borte fra meg, søstra som har hvert rundt meg nesten hver dag siden jeg ble født. Jeg kommer til å savne å ha gledesprederen her hjemme. Jeg føler at jeg har fått et bedre forhold til både Hulda, og de andre søstrene mine det siste året, så at hun så plutselig flytter fra meg blir egentlig helt forferdelig. Ikke nok med at hun flytter, men Andrea flytter jo snart også, hele veien til Vietnam. Jeg kommer til å føle meg veldig alene uten dem, heldigvis godt å vite at jeg fortsatt har både mor og far, storesøster Ida og venninnene mine på Verdal.


Meg, Hulda og Andrea ♥
Pappa og Hulda. 

Masse masse lykke til, Hulda. Jeg håper du kommer til å kose deg masse dette året, og så håper jeg du lærer mye og får mange uforglemmelige minner. Du fortjener det beste, det håper jeg du vet ♥ Ælske dæ! 

Om dere vil, besøk Hulda sin blogg HER. Kommer nok en del blogging fra Stockholm etterhvert. 
PUBLISHED IN: Blogg

Saturday

 • 20.08.2011, 16:28

Hei og god dag alle sammen! I dag har pappa og Felix (slektning fra Sverige som bor hos oss) bursdag, så i nuet holder hele familien på med matlaging og baking av kaker. I kveld blir det fest, både til brusdags"barna", og til søstrene mine Hulda og Andrea som flytter til Stockholm og Vietnam om bare noen få dager. En slags avkjedsfest for dem. Det er utrolig trist at Hulda skal flytte ut nå, jeg blir enebarn og alene. Det er jo så utrolig fint å ha søsken, noen man kan prate med, finne på ting med, og bare vite at de er der. Det får bli en vanesak å være uten dem fremover. Jeg er så ufattelig glad i dere ♥

Nå må jeg nok gå til kjøkkenet og hjelpe resten, det er bare en halvtime til gjestene kommer. Satser på en superfin kveld sammen med familie og venner. Ha en nydelig lørdag alle søte lesere! 

Gratulerer med dagen Pappa, og gratulerer til Felix :- )  Håper dagen blir perfekt!
PUBLISHED IN: Blogg

Hva gjør dere?

 • 19.08.2011, 18:38Jeg har nettopp spist pannekaker, og nå sitter jeg med dataskjermen foran meg og spiller The Sims Social på Facebook. Haha, nerd! Ellers har jeg et granateple på lur som det er like før jeg spiser. Det ligger på kjøkkenet og frister meg hver gang jeg går forbi. Nå er det endelig helg, og tid for å slappe av. Det er en lang uke i vente. Skolebøkene ligger i sekken på mandag, og da er skolen i gang for fullt. Husk og nyt helgen så lenge den varer. Hva gjør dere i kveld?  
PUBLISHED IN: Blogg

Eos Lip Balm - SÅ fornøyd!

 • 18.08.2011, 18:27

For ikke så lenge siden bestemte jeg meg endelig for å kjøpe Eos lipsyl. Den har jo vært ute i butikkene kjempelenge, men jeg henger litt etter; rett og slett fordi jeg i starten syntes den var litt for dyr til å være lipsyl. Lipsyl for 15 kroner gikk jo like fint for meg. Men faktisk er det slik at de billige lipsylene vanligvis gjør leppene fuktige en stund, og så blir de like tørre til neste dag. Nå har jeg brukt Eos i et par dager, og jeg er utrolig fornøyd. Leppene mine er ikke tørre, nesten et mirakel! Anbefales på det sterkeste, noe sikkert mange av dere har hørt før :- ) Den var virkelig verd pengene mine. Eos er et økologisk produkt, og  er ikke testen på dyr. Om du er interesert i å se på de andre Eos produktene, og kanskje finne litt fakta, sjekk ut nettsiden dems HER
PUBLISHED IN: Blogg

New in: Poncho

 • 17.08.2011, 12:36

Her er ponchoen jeg kjøpte da jeg var i Steinkjer. Den er så utrolig herlig å bruke, og ikke minst er den fin! Synes det var ganske stilig at den har hette, den ser så høst-aktig ut på et vis. Endelig har jeg fått kjøpt en poncho, og fler skal det bli! Det perfekte høstplagget :- ) 


Den er kjøpt på H&M til bare Kr. 100,- (Egentlig 299,-). Like or dislike? 

 
PUBLISHED IN: Blogg

Siste dagen i sommerferien

 • 16.08.2011, 23:53

Åh, det er egentlig veldig trist å tenke på. Vi har hatt ferie såå lenge, men det føles ut som den bare har vart i noen få uker. Nå er ferien ferdig, og i morgen er det skole igjen. Denne gangen må jeg begynne helt på nytt, med noen få folk jeg bare kjenner så vidt, og ellers mange helt ukjente. Det skal bli utrolig spennene å møte nye folk, og samtidig bli bedre kjent med de bekjente, og det skal bli herlig og få en ny start på en ny skole. Men jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke er både urolig og nervøs på hvordan det skal gå. Jeg håper selvfølgelig på det beste, innerst inne kan jeg kjenne at jeg gleder meg utrolig mye også. Jeg gleder meg for eksempel til å få danse nesten hver dag, det skal bli så sinnsykt bra! Og så gleder jeg meg til å få min egen data, haha. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye folk, og til å få et nytt skoleår med nye mennesker, lærere og omgivelser. Dette skal bli bra! 


Er det fler som skal begynne på videregående? 

 
PUBLISHED IN: Blogg

Details

 • 15.08.2011, 21:14

Er det noe jeg digger, så er det ringer. De kan gjøre såå mye med et antrekk! Her er noen av mine søtsaker: 
Love, love, love! ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Liten oppsummering fra dagen

 • 15.08.2011, 19:33

I dag har jeg og Cesilie tatt toget til Steinkjer, en by ikke så langt unna hvor jeg bor. Cesilie skulle til reguleringstannlegen, og jeg joinet turen dit. Når man mar først er i Steinkjer, må man selvfølgelig dra på kjøpesenteret. Så der ble vi noen timer før vi skulle hjem igjen. Jeg fikk kjøpt meg et nytt plagg på H&M, dere skal få se senere ikveld :- )  Og så spiste vi en hel Big Bite hver, jeg har seriøst ikke blitt SÅ mett på lenge, hoh. Dette er jo innlegget alle elsker, opssummeringer. Kanskje dere vil vite hva jeg spiste til frokost, og hva jeg så på tv i morges også? Tulla. 
Hva har dere brukt mandagen på? 
 
PUBLISHED IN: Blogg

Isadora Big Bold Mascara

 • 14.08.2011, 23:16

Fler som har lyst på en liten gave i posten? Nå har dere muligheten til å vinne en Isadora Big Bold Mascara til en verdi av kr. 149,-. hele 200 personer vil bli tilsendt gaven, så meld dere på dere også! Dere finner konkurransen i linken under bildet. Lykke til :- )

isadorasamplePUBLISHED IN: Blogg

Bilder fra en fin dag

 • 14.08.2011, 20:09Nam nam, kjeks ♥


HOHO! Åherregud... "Laugh as much as you breathe, and love as long as you live"  ♥
PUBLISHED IN: Blogg

HASTVERK - De trenger et hjem

 • 14.08.2011, 12:44

Disse to nydelige søtpusene trenger et hjem så fort som mulig. De vokser så utrolig fort, å de trenger et hjem før de blir for store. Hvis noen er interresert (eller eventuelt kjenner noen som er interresert) skriv en kommentar i kommentarfeltet med e-mail, eller kontakt meg på min e-mail: Albertine_vestvik95@hotmail.com. For meg gjør det ingenting om dere bor 1 time unna, jeg kan alltids prøve å få de levert. Begge to er gutter, hvis noen skulle lure :- ) 

(Bildene er tatt av Margrete, men redigert av meg.) 
PUBLISHED IN: Blogg

Torsdags kvelden

 • 13.08.2011, 21:53

På torsdag hadde jeg, Cesilie og Margrete lan hjemme hos meg (haha), noe jeg heller vil kalle en jentekveld med prating, jordbær, granateple, latter og kos; med Sims og Facebook som reserve. Hadde en utrolig koselig kveld, jeg elsker å være sammen med venninner og bare nyte livet og de små øyeblikkene som får det til å bli så bra. Sånt må man gjøre oftere! Vi fikk knipset rundt med kameraet på kvelden, så jeg bare legger ut en lang, lang rekke med bilder til dere :- ) Cesilie og Margrete :- ) 


Haha! 
♥

Forresten, jeg har et sykt random spørsmål til dere der ute. Er det noen som har en eller flere bra bøker å anbefale? Jeg vil lese, men jeg må ha en som man blir skikkelig "betatt" av. Noe som er skikkelig spennende! Jeg har begynt på et par bøker gjennom tidene, men har ofte lagt de bort etter jeg ha kommet gjennom noen kapitler. Jeg må ha noe man ikke blir lei av, noe som man bare MÅ lese videre på. Tips anyone? 
PUBLISHED IN: Blogg

Nye plagg

 • 12.08.2011, 15:04

De to øverste plaggene er kjøpt på en Italiensk butikk da jeg var der nede, og begge var på 50%. Liker spesielt den grønne!  


Genser-kjole Motivi 29 Euro 


Overdel Motivi 29 Euro


Genser Vero Moda 100,- 

Hvilken likte dere best?
PUBLISHED IN: Blogg

Besøøøk

 • 11.08.2011, 18:40


Årets kvalitet. 

Hallu alle shamen! Nå sitter jeg på rommet og venter på at Cesilie og Margrete skal komme på besøk. I kveld skal vi ha lan, haha (for første gang i mitt liv)!  Det blir sikkert også mye prating og latter utover kvelden, pluss at vi har kjøpt inn granateple, jordbær og sjokolade til å kose oss med. Kjempekoselig å bruke kveldene sammen med venner, ikke lenge til skolen begynner, og alle sammen skal gå hver sin vei. Gru-gleder meg til det. Uansett, ha en kjempefin kveld alle der ute!