hits
Nytt bloggdesign til salgs

 • 07.02.2016, 19:51

Jeg lagde et nytt designet her om dagen, og siden jeg selv ikke blogger på blogg.no lenger har jeg bestemt meg for å selge det. Designet er rent og enkelt i hvitt og grått. Det har stor header, en oppdelt sidemeny, meny under header og egne knapper til sosiale medier. Innlegg og bilder er i størrelse 800px. Dere kan se designet HER. Istedet for å selge designet til kun en person velger jeg å selge det til et x antall personer. Grunnen til at det ikke legges ut som gratisdesign og at jeg kun selger det til noen få er at kjøperen skal få et bloggdesign som ikke alle andre bloggere kan ta i bruk. Prisen blir også mye billigere. 

Designet selges til maks 20 personer! Førstermann til mølla. 

PRISER: 

1. Bloggdesign: kr 200,- 
2. Bloggdesign + hjelp til å endre menyknapper og header: Kr. 250,- 
3. Bloggdesign + endring av f.eks. farge og størrelse på blogg: Kr. 250,- 
4. Bloggdesign + nr. 2 og nr. 3: Kr. 300,- 

Kontakt meg på mail ved bestilling. Kun seriøse henvendelser. Albertine_vestvik95@hotmail.com  

Du har IKKE lov til å gi kodene til andre dersom du kjøper designet. 


Trykk på bildet for å se hele designet. 
PUBLISHED IN: Design

Upgrade

 • 12.10.2015, 12:31

Da var det på tide med et nytt design på bloggen! Denne gangen ble det lyst, stilrent og med stooore bilder. Veldig fornøyd! Godt å ikke ha så mye rot rundt som tar oppmerksomheten. Jeg har ingen sidemeny lenger, men dere finner alt nødvendig i menyen min. Temadagene ligger under headeren og follow-knapper finnes under hvert innlegg. Fikk også plassert instagram nederst på bloggen, elsker det! Hva synes dere?

Med det samme som vi snakker om bloggdesign; det er veldig mange som spør etter mine gamle design. Siden dette er design som har vært mine egne, unike design så ønsker jeg ikke å legge ut disse som gratisdesign. Jeg vurderer heller å selge de på designsiden min, og/eller holde en konkurranse der man kan vinne et av mine design. Kommer mer info så fort jeg vet noe nærmere. 

 
PUBLISHED IN: Design

Nytt gratisdesign

 • 21.02.2015, 22:10

Heisann! Denne lørdagen har gått i ett, jeg glemte helt at jeg skulle blogge. Så i dag kommer innlegget litt sent, håper går bra! Jeg er fortsatt litt opptatt, så jeg kommer bare raskt innom med en super nyhet - jeg har lagd nytt gratisdesign til dere! Denne gangen ble det grått, lyseblått og litt søtt. Jeg er selv mest glad i svart, hvitt og moderne, og hadde veldig lyst til å kjøre den stilen nå også. Men jeg må jo prøve litt nytt! Dere finner kodene til designet HER. Hope u like it ♥


PUBLISHED IN: Design

Nytt bloggdesign

 • 26.03.2014, 14:15Endelig! Da var det nye designet på plass. Har hatt det andre i evigheter, så det var virkelig på tide. Selv er jeg kjempefornøyd, alltid godt med forandringer. Mens jeg hadde det gamle designet fikk jeg en del spørsmål om jeg kunne legge det ut som gratisdesign, så jeg tenkte kanskje at det var tid for det nå? Hvis noen av dere er interessert i det så rop ut! Da kommer det kanskje ut i løpet av uka:) 

Hva synes dere om det nye designet?  
PUBLISHED IN: Design

Nytt bloggdesign til Sophie Elise

 • 06.03.2014, 19:55Jeg var så heldig å få ordne nytt design til Sophie Elise igjen, og denne gangen ble det seende slik ut. Selv er jeg veldig fornøyd - enkelt og lyst! Designet er veldig annerledes enn det forrige. Det er mye enklere, og istedet for rosa valgte jeg grått + en rød farge med hint av rosa. Fint å prøve noe nytt! Trykk HER for å se hele designet.

Ellers har jeg fått mange andre bestillinger på design de siste to månedene, noe jeg er utrolig glad for! Klager absolutt ikke på å tjene penger på noe jeg synes er gøy å holde på med. Det er også veldig gøy å se hvor mye jeg utvikler meg når jeg får så mye jobb, har oppdaget så mye nytt bare de siste dagene. Merker at alt blir litt lettere for hver dag som går. Om noen av dere skulle være interessert i å bestille design eller header så er det bare å sende meg en mail. Jeg har også fem gratisdesign som dere kan ta i bruk hvis noen kunne tenke seg det. De finner dere på Albissdesign.blogg.no

Hva synes dere om designet? ♥
PUBLISHED IN: Design

Bloggdesign til Sophie Elise

 • 07.11.2013, 18:02

For noen uker siden fikk jeg spørsmål om å lage bloggdesign til Sophie Elise, og jeg takket selvfølgelig ja til jobben. For det første er dette en bra utfordring for meg da Sophie vil ha litt mer avanserte bloggdesign enn jeg er vant til å lage. Det er en fin måte å lære mye nytt på. For det andre er det utrolig god reklame for bloggen min og designene mine. Som mange av dere kanskje vet har jeg jo en designblogg hvor jeg legger ut gratisdesign og selger både headere og bloggdesign (HER). Jeg er derfor utrolig glad for at jeg fikk muligheten til å lage bloggdesign til Sophie! Under har dere resultatet av ukens arbeid (se hele designet på bloggen hennes HER). Selv ble jeg kjempefornøyd. Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Design

Nytt gratisdesign: Black&white

 • 23.10.2013, 21:48

Jeg fikk nylig et spørsmål om jeg kunne lage et nytt gratisdesign, siden det var så lenge siden sist. Dette har jeg tenkt på en stund selv, så da denne kommentarern poppet opp i kommentarfeltet, begynte jeg arbeidet samme dag. Alle gratisdesignene mine begynner å bli ganske gamle, så det var på tide med noe nytt. Det er for tiden veldig populært med så enkle design som mulig, så jeg bestemte meg for å lage et simpelt i svarthvitt som passer de fleste. Jeg håper dere liker det! Dere kan se designet og hente kodene HER

Ellers ser jeg at jeg har fått mange nye followers på bloglovin i det siste, jeg blir så glad! Jeg mangler bare én, så runder jeg 200. Tusen takk, you're the best ♥
PUBLISHED IN: Design

Bloggdesign til salgs

 • 09.10.2013, 10:57

Jeg fikk en bestilling på bloggdesign i vår, og gjorde jobben ferdig i løpet av en måned. Jeg la mye arbeid og tid i designet, og endte opp med et resultat jeg ble skikkelig fornøyd med. Dessverre fikk jeg aldri betalt for jobben, så designet har ligget ubrukt i flere måneder. Siden hun ikke har kontaktet meg mer, har jeg bestemt meg for å selge designet til noen andre som har mer bruk for det, og som setter meg pris på det. Det er så klart bare én som får kjøpe det, så her er det førstemann til mølla! 
 

Dere kan se hele designet HER.  

Jeg selger designet for 800 kr. Da kan jeg hjelpe med profilbilde og instagram i sidemenyen, og med knappene i menyen under header. Designet er veeldig rosa, så hvis noen ønsker å kjøpe det, men vil endre på fargene med min hjelp, så er det selvfølgelig mulig mot en litt høyere pris. 

Er du interresert eller har noen spørsmål, send en mail til Albertine_vestvik95@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Håper på å høre fra noen av dere!:) 

SOLGT
PUBLISHED IN: Design

Nytt design

 • 05.06.2013, 21:15

Da ble det endelig nytt design, og jeg er kjempefornøyd. Utrolig godt med litt forandring. Over ser dere designet slik det skal se ut. Dessverre får ikke alle til å se de samme skrifttypene, siden de ikke har de lagret på pc'en. På skolepc'en min blant annet, er skriften skikkelig kantete og liten. Jeg skal prøve å finne en løsning på det, men midlertidig får det bare være. 

Jeg tar forresten bestillinger på både headere og bloggdesign for tiden, så om noen skulle finne  det interessant kan dere lese mer på Albissdesign.blogg.no. Det ligger også fem forskjellige gratisdesign på siden :)

 
PUBLISHED IN: Design

Gratisdesign - Princess

 • 29.07.2012, 12:27Jeg har tatt meg tid til å lage enda et gratisdesign, fikk så lyst til å prøve og lage noe lyst og søtt. Trykk på bildet for å se hele designet og for å hente html-kodene. 

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Design

Gratisdesignet er ferdig!

 • 21.05.2012, 19:14

 

Heisann! Da tenkte jeg bare å informere dere om at det 3. gratisdesignet mitt, Feather, er ferdig. Dere finner det HER, eller ved å trykke på bildet. Det er enkelt og grått med tre bilder i sidemenyen og en meny under header. Mine andre gratisdesign finner dere HER. 

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Design

Gratisdesignet er ferdig!

 • 23.02.2012, 14:56Gratisdesignet "Grey with a pink heart" er nå helt ferdig, og jeg håper dere liker det! Dere finner designet ved å trykke HER eller på bildet, og gratisdesign-siden min hvor dere også kan finne et annet gratisdesign finner dere HER. Pernille har allerede tatt i bruk designet, så om dere vilse hvordan det blir seende ut når det er helt ferdig med egen header osv, kan dere ta en tur innom prille.blogg.no. Nå har jeg tenkt å ta outfit bilder, får se hvordan samarbeidet med selvutløseren går.. Ha en nydelig dag! 
PUBLISHED IN: Design

Gratisdesignet er ferdig!

 • 10.11.2011, 21:30

Jeg hadde helt glemt bort gratisdesignet, men nå i kveld har jeg fått fikset ferdig kodene. Alle kodene er lagt ut i hvert sitt innlegg, og dere finner et eget innlegg med forklaring på hvordan dere endrer menyen over header og sidemenyen. Dere finner kodene på den andre bloggen min >HER<. Hva synes dere om designet? 
PUBLISHED IN: Design


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©