hits
December

 • 02.12.2015, 12:30
PUBLISHED IN: Foto

Double

 • 05.11.2015, 22:42Ikke spør hvordan jeg gjorde dette, for jeg aner ikke hvordan jeg fikk det til. Vet bare at det tok sinnsykt lang tid, haha! Veldig fornøyd da, det må jeg si. Utrolig hvor mye man kan gjøre i photoshop. Like? 
PUBLISHED IN: Foto

At the harbor

 • 04.11.2015, 14:00
PUBLISHED IN: Foto

Early mornings

 • 26.09.2015, 13:35

PUBLISHED IN: Foto

T-town

 • 02.09.2015, 21:18


Fin dag i Trondheim for noen uker siden <3 Savner sommerværet allerede.. 
PUBLISHED IN: Foto

Baby shower

 • 21.08.2015, 10:44Gratulerer til det mest fantastiske menneske jeg kjenner! Ikke lenge igjen nå Love u
PUBLISHED IN: Foto

Wedding #2

 • 14.07.2015, 17:52Litt flere bilder fra bryllupet. For et vakkert par 
PUBLISHED IN: Foto

Wedding #1

 • 13.07.2015, 14:58

På lørdag tok jeg mine første brudebilder! Bruden var danselæreren min da jeg gikk på Trondheim Katedralskole, alle elevene sitt forbilde. Hun så virkelig ut som en prinsesse i den store hvite kjolen og det lange sløret.Jeg føler meg så heldig som fikk ta brudebildene hennes, og takknemlig for at hun ga all tillit til meg på den største dagen i hennes liv. Jeg tok både bilder i kirka, bilder på festen og selve brudebildene. Det er det største oppdraget jeg noen gang har fått, gjett om jeg var nervøs! Heldigvis gikk alt veldig bra, og både bruden og brudgommen virker fornøyde  Her er noen bilder fra kirka, kommer flere bilder senere. 

PUBLISHED IN: Foto

Braids

 • 10.06.2015, 14:00
PUBLISHED IN: Foto

- CURLY -

 • 06.05.2015, 12:40
PUBLISHED IN: Foto

G O L D

 • 30.04.2015, 16:48
PUBLISHED IN: Foto

Mandag

 • 20.04.2015, 22:10Hei dere, lenge siden sist! Har dere hatt en fin mandag? Jeg har helt glemt at jeg har en blogg den siste uken. Jeg reiser nemlig hjem allerede på torsdag, så jeg har brukt dagene på å kun nyte hvert sekund av paradiset. I dag har vi vært i Puerto Rico fordi Emilie skulle sette på vippeextensions, og med det samme vi var der dro vi ut og spiste på bufé. Ellers har den siste uken gått til det samme som alltid - sole oss ved bassenget, ligge på stranda, se gossip girl, spise god mat og dra på byen. Kommer til å savne det gode livet vi lever her ♥
PUBLISHED IN: Foto

Shades of grey

 • 10.04.2015, 18:06
PUBLISHED IN: Foto

Coffee break

 • 07.04.2015, 19:47


PUBLISHED IN: Foto

Abusua

 • 04.04.2015, 19:36

//Noen bilder jeg tok av vakre Janicke da hun var her. 

Hei og god påske alle sammen! Håper dere har hatt det fint i ferien ♥ I dag reiste storesøsteren min hjem igjen, jeg savner henne allerede. Føler ut som hun kom i går, det gikk så fort! Vi fikk heldigvis gjort en god del mens hun var her, blant annet låne bil og kjøre til Las Palmas. Koselig! Nå er det bare meg og Emilie igjen. Vi har akkurat ryddet og vasket i leiligheten, og nå skal vi ordne oss og gjøre oss klar for en kveld på byen sammen med noen venninner. Det er jo påskeaften! 
PUBLISHED IN: Foto

Las Palmas

 • 02.04.2015, 19:43

PUBLISHED IN: Foto

Everyday randoms

 • 24.03.2015, 13:47PUBLISHED IN: Foto

That view

 • 23.03.2015, 17:15


//Utsikt over Anfi del Mar, stranden vi pleier å dra til her i Gran Canaria. 

Hei dere! Planen for i dag var å dra til stranden Amadores, men det ble en bomtur. Mørke skyer og regn dukket opp da vi ankom, så da dro vi hjem igjen. I dag sitter vi derfor inne og ser Gossip Girl og spiser popcorn. Vi har blitt helt hekta på Gossip Girl, klarer ikke å legge det fra oss! Begynte på første sesong igjen for to dager siden, og nå går det kun i Gossip Girl om dagene. Vi slipper hvertfall å kjede oss når det er overskyet ute. I morgen er det meldt full sol, så da gir vi stranden et nytt forsøk.

Nå skal vi diske opp med middag og champagne, vi sees! ♥
PUBLISHED IN: Foto

The beach

 • 09.03.2015, 21:12
Hei og god mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag ♥ Det har hvertfall vi! Kalimaen som kom på lørdag er over, og vi kan endelig dra utendørs igjen. Vi har derfor brukt dagen i solsteiken på stranda, badet i sjøen og kost oss med banansplit. Heeerlig. Nå skal vi spise brownies toppet med krem og se noen episoder Friends. Vi sees! 
PUBLISHED IN: Foto

Sandy hands

 • 07.03.2015, 13:58

Tok disse bildene av Janicke her om dagen. Hun er så nydelig! Hun har reist hjem nå, så nå er det bare meg og Emilie her. Vi blir ikke alene lenge vel og merke, i kveld kommer det allerede nytt besøk. Fullt hus hele tiden! 

Jeg har forresten to dårlige nyheter. Nr 1: Vi er uten internett igjen, som er grunnen til at det ikke ble noe blogging i går. Akkurat nå er vi derfor besøk til Emilie sin bestemor, slik at jeg kan oppdatere bloggen og jobbe med bloggdesign. Nr 2: Det er Kalima i Gran Canaria, så vi kan ikke bevege oss så mye utenfor døra. Kalima er sandstorm fra ørkenen i Sahara, det kommer varm vind og det ligger masse små sandkorn i lufta. Det ser nesten ut som tåke. Heldigvis går det over i løpet av få dager, og internett får vi forhåpentligvis på mandag. Så vi klarer oss! 
PUBLISHED IN: Foto

Flyin' shoes

 • 23.02.2015, 18:38Mitt bidrag til Nelly sin "One year of shoes" konkurranse på instagram! Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Foto

Close

 • 19.02.2015, 16:02


Ikke glem å meld dere på konkurransen jeg har gående, hvor du kan bli den heldige vinneren av et par RayBan Clubmaster! Konkurransen avsluttes i natt klokken 00.00. Direktelink til konkurransen HER
PUBLISHED IN: Foto

Beanie

 • 03.12.2014, 19:30

- Herfra
PUBLISHED IN: Foto

Lazy days

 • 28.11.2014, 18:31

Dagene i Norge etter Italiaturen er rolige. Jeg har for det meste slappet av sammen med kjæresten, i tillegg til at jeg har litt småting å gjøre her og der. På tirsdag var jeg på jobb, og i går var jeg innom Bik Bok og lånte klær som skal brukes til et innlegg om vintermoten i Filter, Trønder-avisa (Jeg er så heldig å får være med denne gangen også!). Ellers bruker jeg mye av dagene til å jobbe med bloggdesign. Jeg har blant annet fått en bestilling av Madicken Badendyck og Jennie Sofie, så akkurat nå er det de designjobbene som prioriteres. 

Nå blir det straks taco sammen med storesøster, fredagskos! Resten av kvelden skal jeg bruke på å jobbe med bloggdesign. Det har kommet inn så mange bestillinger den siste tiden, veldig veldig positivt!

Ha en fin kveld fine dere ♥
PUBLISHED IN: Foto

Miss it already

 • 25.11.2014, 12:45


Et liitt forsinket innlegg fra Italiaturen. Jeg fikk rett og slett ikke tid til å blogge derfra, vi var så og si aldri i leiligheten annet enn til frokost og ved leggetid. Hver dag var fullbooket, hvor vi nesten hver dag gjorde det samme - spiste frokost, plukket oliven, spiste lunsj, dro på bar, spiste pizza og dro på bar igjen. Og de dagene vi ikke plukket oliven hadde vi annet på timeplanen. Vi var blant annet innom et kjøpesenter en dag, hvor jeg fikk kjøpt masse nytt og fresht treningstøy. Kommer bilder på bloggen etterhvert!

Vi er så heldige som har muligheten til å være med på slike opplevelser. Denne turen har vært så fin, vi har hatt det så bra! Vi har vært med på nye opplevelser, spist nydelig mat, blitt kjente med hyggelige mennesker. Plukket oliven og mandariner, sett på olivenproduksjon, tatt hundrevis av bilder, lagd film. Alt midt i en gammel, liten landsby langt opp i fjellene. Jeg har det så godt i Italia, hver hjemreise gjør bare vondt. Jeg føler meg så hjemme. Dette landet altså, ti amo ♥
PUBLISHED IN: Foto

Hjemreise

 • 22.11.2014, 12:00

Åh, vi vil ikke hjem! Vi har hatt det så utrolig fint i Italia, skulle så gjerne hatt enda 10 dager. Jeg har helt glemt bort bloggen på turen, dagene har gått i ett. Bilder kommer derfor litt forsinket, enten i løpet av dagen eller i morgen. Akkurat nå sitter vi på flyplassen i Roma og venter på første fly. Vi skal mellomlande både i Venezia og i Amsterdam, så vi er ikke i Norge før klokken elleve i kveld. Det blir en lang reise. Nå må vi sjekke inn, dere hører fra meg så fort jeg har tid! 

Jeg har forresten spennende nyheter! Dere har tre konkurransen i vente som dere kommer til å elske ♥ Gleder meg til å fortelle mer! 
PUBLISHED IN: Foto

Første dag i olivenlunden

 • 13.11.2014, 23:50

Før jeg forteller om dagen i dag må jeg nesten fortelle om gårsdagen, for da fikk vi virkelig oppleve italiensk kultur på sitt beste. Italienere er jo kjent for å være utadvendte, sosiale og hyggelig mennesker, som elsker landet og språket sitt, og er kjempestolt over sin egen kultur. I går møtte vi to prakteksempler! Jeg og Margrete gikk en tur i landsbyen, og plutselig kommer to eldre damer hånd i hånd som ønsker å ha oss med på en runde rundt byen. De tok oss i armene, fulgte oss gjennom byen, viste frem kirkegården og inviterte oss til slutt inn på kaffe. Der ble vi servert kaffe, brus, kaker og frukter (selvplukket så klart), mens de stolt viste frem bilder av seg selv på veggene og pratet Italiensk i ett sett. Vi forsto ikke mye, men italienere er jo eksperter på kroppsspråk. Til slutt oppdaget den eldre damen at Margrete hadde hull i buksa, og tilbød seg å sy den. Vi takket vennlig nei, for vi ville ikke være til bry. Men her tar de ikke nei for et nei, buksa til Margrete ble sydd. Haha! Skikkelige koselig damer, jeg har aldri opplevd noe så hyggelig av helt ukjente mennesker. Vi nordmenn har noe å lære.

I dag har vi vært i olivenlunden og plukket oliven, sett på olivenproduksjon, plukket mandaringer og appelsiner og smakt saftig charon rett fra treet. Verken jeg eller Margrete har vært med på lignende før, så det har vært en veldig gøy opplevelse. Jeg synes det er så fint at de tar vare på gamle tradisjoner. I morgen skal  vi lage hjemmelagde pølser på gården, det blir spennende! Jeg skal også filme, slik at vi etterhvert kan lage film til mammas nettside. Gleder meg! 
PUBLISHED IN: Foto

Todays close ups

 • 07.11.2014, 18:33I dag har vært en fin dag! Den startet med at jeg våknet til en fantastisk fullmåne utenfor vinduet mitt som lyste opp soverommet, dere aner ikke! Jeg som aldri kommer meg opp om morgenen var plutselig lys våken klokken halv sju. Jeg spratt opp av senga uten problemer, bare for å ta bilder av det vakre motivet. Perfekt måte å våkne på. Jeg sovnet vel og merke med en gang etterpå, selv om jeg skulle opp tretti minutter senere... 

Klokken åtte var jeg på jobb, og etter jobb tok jeg med meg storesøsteren min ut for å ta antrekksbilder. Herregud så kaldt det er blitt, jeg hadde anspent ansikt på nesten alle bildene vi tok, haha. På tide å finne frem varme sko og store skjerf! Etter shooten dro vi på café og kjøpte kakao og kaffe for å varme de frosne kroppene våre. Såå godt etter en time i kulden. 

Nå kom akkurat Margrete inn døra, så jeg må gå! Ha en fin kveld ♥
PUBLISHED IN: Foto

Photoshoot

 • 05.11.2014, 20:00

Hei alle sammen! I dag har jeg tatt bilder av storesøsteren min Hulda Kristina, en siste shoot før hun farger håret sitt mørkt igjen. Vi tok bildene i lav sol, og det ga overraskende bra resultater! Jeg skal vise dere hvordan jeg redigerte disse bildene i et senere innlegg, fordi det er store forskjeller. Det er utrolig hva man kan gjøre med et bilde, alt du trenger er tid og tålmodighet. 

 Det var skikkelig godt å møte henne, hun har nemlig vært i København og jobbet som danser på et halloween-tivoli den siste måneden. Hun er så flink! 


Akkurat nå sitter jeg og kjæresten på Sushi Me på Solsiden og redigerer resten av bildene. Vi har nettopp spist et stort fat med sushi, etterfulgt av en fantastisk god dessert. Dessersten besto av fritert vaniljeis rullet i oreokjeks, sinnsykt godt! Hvis dere noen gang er i Trondheim dere ta turen hit, jeg kommer hvertfall tilbake. 
PUBLISHED IN: Foto

Dreaming of summer

 • 04.11.2014, 17:29

Favourites from summer 2014. 

Åh, jeg lengter etter sol, sommer og Italia. Heldigvis reiser jeg til Italia tirsdag neste uke, og det blir så godt! Jeg reiser først og fremst for å jobbe med foto og flim til mammas nettside, men jeg skal også være med på olivenplukking for første gang. Det er fortsatt en god del som står igjen på nettbutikken til mamma, så denne turen er veldig viktig for oss. Forhåpentligvis får vi alle produktbildene i boks, og kanskje satt sammen en kortfilm. Gleder meg veldig til vise frem siden når den er oppe, jeg kan love dere at den har mange italienske godsaker å by på! 

I morgen drar jeg til Trondheim for å fotografere søsteren min, besøke kjæresten og ta bilder til bloggen. Vi høres derfra! 
PUBLISHED IN: Foto

Night view

 • 28.10.2014, 16:17


Levanger by night. 
PUBLISHED IN: Foto

Always remember

 • 21.10.2014, 17:59
PUBLISHED IN: Foto

Hakuna Matata

 • 07.10.2014, 21:00


PUBLISHED IN: Foto

Make a wish

 • 03.10.2014, 13:00

Foto: Nicolas Westerfjell 
PUBLISHED IN: Foto

Blue dancer

 • 12.09.2014, 14:50To bilder fra en shoot jeg hadde av danseren Ann Kathrin Granhus i sommer. Lekte meg litt på photoshop en dag, og synes dette ble ganske tøft. Redigeringen er overdrevet, men jeg synes det passer godt inn i disse bildene. Jeg elsker kontrastene i den elegante "ballkjolen" og de store bevegelsene. Hva synes dere? 
PUBLISHED IN: Foto

Unpublished photos

 • 10.09.2014, 14:58
//bilder fra Italia 
PUBLISHED IN: Foto

Shadow on my eyes

 • 09.09.2014, 16:40

 
PUBLISHED IN: Foto

Italian lunch

 • 28.08.2014, 11:38

I går var vi hjemme hos en italiensk familie og spiste typisk italiensk lunsj, med mye god mat. Og her snakker vi mye, italienerne er ikke akkurat grådige med maten, heller stikk motsatt. Jeg forstår ikke hvordan de har plass til så mye i magen midt på dagen, spesielt når sola steiker og graderstokken viser 35 grader. Vi fikk servert tapas til forrett med pølser, omelett, potet og ost, deretter blåskjell med brød ved siden, pasta i fløtesaus til hovedrett og til slutt sjokolademousse med kaffelikør. Dette er mer enn en middag for meg. Men ikke misforstå - jeg klager ikke, maten smakte nydelig! 

Nå drar vi på stranden og tillbringer resten av dagen der. Håper dere har det fint ♥
PUBLISHED IN: Foto

View

 • 27.08.2014, 00:28

Jeg hadde planlagt outfit-bilder i dag, og vi begynte så vidt ved dette stedet. Men sterkt sollys ødela stemningen jeg hadde sett for meg, så bildene kommer en annen dag. Uansett, her ser dere utsikten vår! Er det ikke fint? Vi er omringet av utrolig vakkert landskap, med høye fjell og oliventrær i alle retninger. Mot sør-øst glimter vi middelhavet mellom fjellene, slik dere så vidt ser i bildet over. Landsbyen jeg bor i ligger på en liten fjelltopp, ca 30 minutters biltur unna stranda. Kjempefin og fredfull plass. Jeg trives så godt her, og gleder meg til å vise dere bilder de neste dagene. 

Nå må jeg komme meg i seng, i morgen skal jeg tidlig opp. Buona notte ♥
PUBLISHED IN: Foto

But not everyone lives

 • 13.08.2014, 13:50

  

 
PUBLISHED IN: Foto

Bryllup

 • 05.08.2014, 11:28


Fredag 25. Juli giftet søsteren min seg med mannen i sitt liv, og lørdagen etter var det stor fest og feiring. Været kunne ikke vært bedre, maten var nydelig og folk stilte opp med både morsom og rørende underholdning. Dagen var ubeskrivelig fin, og uten tvil en av de vakreste dagene i mitt liv. Helt perfekt. 
 PUBLISHED IN: Foto

Travel

 • 21.07.2014, 11:18 PUBLISHED IN: Foto

Sommerfest

 • 12.07.2014, 18:50

I går arrangerte jeg fest hjemme hos meg. Grilling, sol, sommer, herlige folk og god steming, kan ikke bli bedre! Takk for en kjempefin kveld ♥
PUBLISHED IN: Foto

Kompani Trondheim

 • 15.06.2014, 20:46
I går gjorde jeg en fotojobb for dansekompaniet Kompani Trondheim (link). Hun nest til høyre har vært danselæreren min på Katta dette skoleåret, så det var helt tilfeldig at jeg ble spurt. Veldig morsomt! Vi var utrolig heldige med været, steikende varm sol og skyfri himmel - så vi fikk en del fine resultater. Det siste bildet over er et resultat av flere bilder som jeg har klipt sammen. Man har så mange muligheter i Photoshop! Synes nesten den delen er morsommere enn å ta selve bildene.

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Foto

Be happy

 • 11.04.2014, 21:37


PUBLISHED IN: Foto

Silhouettes

 • 13.01.2014, 18:04Jeg måå bare vise dere bildet vi tok i helga, for jeg synes det ble så kult! Ikke verdens beste kvalitet (tatt med mobil), men en sykt bra idé. Må gjøre dette igjen med et skikkelig kamera! På bildet ser dere Immi, Frida, meg og Aurora, og det var Janicke som sto for idéen. Bildet er tatt i bassenget på hotellet vi lå på:) 

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Foto

Butterflies

 • 18.09.2013, 17:24
PUBLISHED IN: Foto

Café

 • 13.09.2013, 17:57I går natt fikk jeg alt for lite søvn, og tanken på en hel skoledag med dans ga meg lyst til å slå av vekkerklokka og gjemme meg under dyna. Jeg kom meg likevell opp og dro med halvåpne øyne til skolen. Sene kvelder har blitt en dårlig uvane i det siste, og det går så hardt ut over skoledagene og motivasjonen min. Fra og med neste uke jeg seriøst skjerpe meg. Det var heldigvis nydelig vær igår, som lettet litt på humøret. Ble enda bedre da jeg og Andrea avsluttet dagen på café, hvor vi kjøpte oss både smoothie, kakao og kake mens vi gjorde hjemmelekser. Koselig! 

I dag er det endelig fredag igjen, og jeg skal nyte denne helgen fullt ut. Håper dere får ei fin helg! 
PUBLISHED IN: Foto

Girls

 • 01.09.2013, 18:37

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kvelden i går var såå bra. Vi spiste kake, drakk vin og danset, og alle sammen var i godt humør. I had so much fun! Og til dere som lurte på hvilken sminke jeg brukte - Jeg skal prøve å få til et innlegg i løpet av uka.
PUBLISHED IN: Foto

Weekend

 • 30.08.2013, 16:30Denne skoleuka har sust forbi, og det er allerede (og endelig) helg igjen. Jeg skal hjem til Verdal for å tilbringe helga med venner og pappa som nettopp har kommet hjem fra ferie. Gleder meg til å spise pappamat og sove i senga mi - ingenting er bedre enn det. Over ser dere forresten bilde av skoene jeg kjøpte på onsdag, flatforms! Billig, behagelig og går til alt. 

Nå skal jeg spise, rydde og pakke, så går turen til Verdal. Ha en fin kveld! 
PUBLISHED IN: Foto

The beach

 • 11.08.2013, 20:00Valentino, Calabria
PUBLISHED IN: Foto

Campagna

 • 11.08.2013, 12:30
En dag i jordbruksområdet i Scala Coeli, Calabria.
PUBLISHED IN: Foto

Kveldstur

 • 18.06.2013, 22:48Kom akkurat inn døra etter en kjempefin tur på stranda like ved hvor jeg bor. Det har vært ganske fint vær idag, så det var godt å komme seg litt ut. Fikk også tatt en del bilder, noe det har vært lite av i vinter og i vår. Jeg har seriøst ikke ord for hvor godt det er med sommer og (nesten) ferie! 

Hva synes dere om bildene? ♥
PUBLISHED IN: Foto

Trondheim

 • 13.06.2013, 11:49

Hei dere, en stund siden sist nå. Jeg har allerede fått sommerferie (skal kun tilbake to dager), så jeg er for tiden i Trondheim og besøker kjæresten og mamma. Han har vært på jobb for det meste av tiden, så jeg har brukt dagene på byen og på å jobbe med bloggdesign og headere. I kveld blir det middag hos mamma, og i morgen drar jeg og Nicolas hjem til Verdal. Jeg har ingen store planer for juni, men juli derimot blir sykt digg. Jeg reiser til Italia som vanlig, og blir i hele seks uker. Gleder meg! 

Hva skal dere i sommerferien? 
PUBLISHED IN: Foto

Young and beautiful

 • 06.06.2013, 17:38

PUBLISHED IN: Foto

Chris Brown

 • 19.11.2012, 17:04Dere husker kanskje at jeg vant Chris Brown billetter på Anna Edwin sin blogg? Åh, jeg er SÅ glad for det, for denne helga har vært sykt bra. I tillegg viste det seg å være Golden Circle billetter jeg hadde vunnet, så jeg endte opp med å stå bare sånn fem meter unna han. Kvelden var råbra, og i tillegg til at Chris Brown (selvfølgelig) var flink til å synge, var han dødsgod til å danse! Damn. Uansett, jeg ville bare innom for å legge igjen noen bilder fra konserten. Håper dere har det bra! Klem ♥

Instagram: Albertiiine 
PUBLISHED IN: Foto

Rødt

 • 19.10.2012, 20:09

Tok dette bildet for en god stund siden, men glemte å publisere det. Fine høstfarger i motlys ♥ Hva synes dere? 
PUBLISHED IN: Foto

Freeedag

 • 19.10.2012, 17:32

Denne uka har vært kjedelig og meningsløs, har ikke gjort en dritt, men den har heldigvis gått fort. Plutselig er det fredag igjen. Ah, elsker når skoleukene går fort. Idag har vært en ganske tom dag, gjorde ikke mye på skolen, og har heller ikke gjort noe siden jeg kom hjem. I grunn ganske godt. Har som vanlig ikke lagt så mange planer for helga, for å være ærlig har jeg ikke lagt noen planer i det hele tatt. Jeg er så dårlig til å planlegge og finne på ting for tiden, sykt usosial. Skal derfor prøve å få litt kontakt med venninner i helga og finne på noe koselig, og hvis det blir fint vær skal jeg gå ut å knipse noen bilder av den fine høsten. Håper dere får ei super helg! 
PUBLISHED IN: Foto

Can't find my way back home

 • 17.10.2012, 19:04
Det var sykt fint lys ute istad når jeg skulle ta outfitbilder av Hulda (blogg). Sola stod lavt på himmelen og var på vei ned bak fjellene, i tillegg til at det var skyfri himmel. Måtte derfor prøve å ta noen bilder mot sola, og selv ble jeg ganske fornøyd med resultatet.

Hva synes dere? 
PUBLISHED IN: Foto

Fence

 • 16.10.2012, 22:47

Ikveld har jeg brukt en god del tid på å redigere en film til skolen. Det har tatt en evighet, ikke nødvendigvis fordi jeg er så nøye, men mest fordi jeg er så ubesluttsom. Mangler bare noen filmklipp, så er jeg endelig i mål. Ellers har jeg den siste timen spist en god kveldsmat, drukket te og sett CSI Miami. Nå skal begynne å gjøre meg klar for sengen, som ikke blir annet enn utrolig godt. Har vært en lang og slitsom skoledag, sovnet blant annet av i morges som endte opp med at pappa måtte kjøre meg til skolen, stakkar. At jeg sovner av er egentlig ikke noe nytt, helt ærlig skjer det nesten hver dag, men jeg bruker vanligvis å rekke bussen etter 10-15 stressende minutter. Idag derimot, våknet jeg når bussen gikk, og da hadde ikke pappa noe valg, dessverre. Skal ikke gjenta seg... 
PUBLISHED IN: Foto

1/4

 • 15.10.2012, 11:55
PUBLISHED IN: Foto

Gullunger

 • 14.10.2012, 18:43
Skjønneste tantebarna! Se på størstemann og nabojenta da, supersøte ♥

Jeg må bare si at jeg er positivt overrasket over statistikken min for tiden. Den siste uken har jeg lugget på rundt 400 unike lesere hver dag, som til å være min blogg er kjempemange. Tusen takk til dere som orker å ta turen innom bloggen min, og til dere som legger igjen fine kommentarer. Utrolig koselig! 
PUBLISHED IN: Foto

Bra timing

 • 05.10.2012, 20:09


Ferien kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Uka har vært slitsom og denne fredagen har ikke vært annet enn tung. Det har vært en utrolig fin høstdag da, men humøret derimot, er en helt annen sak. Trenger disse feriedagene til å slappe av fullt ut. Til å tenke, være litt for meg selv. Noen ganger er det det eneste jeg trenger; alenetid. Få ut alt som er vondt før jeg reiser meg, går videre og lar det vonde ligge igjen på veien. 

Ønsker dere en fin ferie ♥
PUBLISHED IN: Foto

Just.Random

 • 02.10.2012, 22:33Fikk spørsmål idag om jeg kunne begynne å skrive litt mer i innleggene mine. Det er sant at innleggene og bloggen blir litt tom med bare bilder, men jeg har desverre ikke så mye å dele med dere. Har også blitt dårlig på å ta med kameraet rundt, så når det først skjer noe har jeg ingen bilder å legge ut som har sammengeng med teksten i blogginnlegget. MEN jeg skal prøve å skrive litt mer fremover likevell, kanskje bare noen små ord om hva jeg har brukt dagen min på - så blir bloggen litt mer interessant, og dere lesere litt mer fornøyd. 

I nuet er jeg hos Frida, hvor vi chiller i hver vår stol og ser Grey's Anatomy. Var som sagt på danseforestilling idag, i tillegg til å gå rundt på byen i flere timer og spise alt for mye usunt, så kroppen min er direkte utslitt. Blir utrolig godt å legge seg i kveld.. 
PUBLISHED IN: Foto

Magic

 • 01.10.2012, 17:41
PUBLISHED IN: Foto

Universe

 • 27.09.2012, 22:24
PUBLISHED IN: Foto

25th of September

 • 25.09.2012, 20:28


One month left. 
PUBLISHED IN: Foto

Smoke

 • 22.09.2012, 15:41

Hva synes dere om bildet? 

Hvis noen lurer - så nei, jeg røyker ikke. Røyken er lagt inn i photoshop. 
PUBLISHED IN: Foto

Hey there

 • 21.09.2012, 17:23

Tok noen bilder i dag og tenker på å lage ny header. Fortsatt litt usikker på om jeg vil ha svarthvit eller farget, hater å være ubesluttsom. Legger kanskje ut headerne i et innlegg senere så kan dere hjelpe meg å bestemme! Sounds okay?
PUBLISHED IN: Foto

Tirsdagskveld

 • 18.09.2012, 19:31

De neste timene går til øving av morgendagens samfunnsfagprøve. Jeg er nydusjet, og har både tent stearinglys og lagd kakao - så nå er jeg i skikkelig øvemodus. Ønsk meg lykke til! 
PUBLISHED IN: Foto

July Flame

 • 17.09.2012, 19:16


PUBLISHED IN: Foto

Blueberries

 • 13.09.2012, 17:13

Endelig er jeg hjemme fra en lang og slitsom skoledag. Var så klar idag at jeg ikke klarte å gjøre en eneste bevegelse fullt ut i klassisk timen - alt jeg kunne tenke på var at klokka skulle passere halv fire så vi kunne ta fri. Ubeskrivelig godt å være hjemme. Nå skal jeg snart sette igang litt matlaging, idag er det jeg som står for middagen og da blir det pastasalat med kylling. Håper det blir vellykket! Ha en fin kveld :- ) 
PUBLISHED IN: Foto

Water

 • 12.09.2012, 20:24


Hva synes dere om bildene? 
PUBLISHED IN: Foto

American pancakes

 • 08.09.2012, 18:23Janne var på besøk idag, og som vanlig endte vi opp med å lage oss noe godt. Idag var det amerikanske pannekaker som sto på menyen - smakte veldig godt med banan, nugatti og hjemmelagd bringebærsyltetøy. Usunt og supergodt. 
PUBLISHED IN: Foto

L'amore

 • 14.08.2012, 13:48


(Trykk på bildene for større størrelse) 

Tok disse bildene igår da vi var ute og tok antrekksbilder. Hva synes dere? ♥  
PUBLISHED IN: Foto

Footprint

 • 09.08.2012, 16:49
Idag har jeg brukt hele dagen på å steke meg i sola, utrolig herlig! Har vært alene på stranda siden i morges, siden mamma har hentet Hulda på togstasjonen som ligger 2-3 timer unna. De er heldigvis snart tilbake, og da skal vi mest sannsynelig ordne oss og dra på en liten fest i en landsby i nærheten. Nå skal jeg legge meg i sola igjen, ha en fin kveld! 
PUBLISHED IN: Foto

In the park

 • 16.07.2012, 17:23PUBLISHED IN: Foto

Endelig!

 • 04.07.2012, 14:23Denne kameraladeren dumpet i posten i går, så nå kan jeg endelig (!!) bruke mitt eget kamera igjen. Hjertehjertehjerte. 
PUBLISHED IN: Foto

Barndomsminne

 • 20.03.2012, 18:16

Jeg husker da jeg var liten, og alltid lagde meg flatbrød med smør og sukker. Høres kanskje veldig rart ut, men det er kjempegodt. Det er ikke lenge siden jeg kom på at jeg brukte å lage det, og har derfor lagd det noen ganger i det siste. Det er så fint når man lukter en spesiell lukt, smaker gode smaker,er på plasser eller hører musikk som minner deg om barndommen. Den gode følelsen. Åh, jeg savner å være liten ♥ 
PUBLISHED IN: Foto

29. februar

 • 29.02.2012, 21:47

Fin musikk ♥ I år er det skuddår, rart å tenke på at neste 29. februar er om fire år. Det er lenge til, men tiden går fort. 
PUBLISHED IN: Foto

Minishoot med Janne

 • 25.02.2012, 17:23

Jeg og Janne hadde en liten photoshoot tidligere idag. Det var ISkaldt ute, kjenner jeg gleder meg ekstra mye til sommeren nå. Vi (aka pappa) har akkurat lagd middag,  så nå skal vi kaste i oss litt god mat før vi drar til Janne. Skal sove over der inatt, for en finfin lørdag! Hva synes dere om bildene? 
PUBLISHED IN: Foto

Verdens nydeligste

 • 31.01.2012, 15:26

Han er så søt! Stolt av å være tante til denne lille gutten. Hva synes dere om bildene? 
PUBLISHED IN: Foto

Cupcakes

 • 27.01.2012, 14:22


Se da, de fineste cupcakesene ever made! Fikk disse i en liten vennegave fra Pernille og Frida sist uke ♥ Hva synes dere om bildene? 
PUBLISHED IN: Foto

God morgen

 • 03.12.2011, 13:32


God morgen sweethearts! Jeg og janne har akkurat spist en god frokost og drukket tomte gløgg ♥ Snart skal vi ut og ta litt bilder, og ellers har vi ikke andre planer enn at vi skal på Black Party i kveld. Blir gøy! Hva skal dere gjøre idag? 
PUBLISHED IN: Foto

Hjemme-shoot

 • 25.11.2011, 21:11

Idag har jeg vært fotograf for Cesilie. Hun kom til meg rundt et tiden, hvor hu sminket og ordnet seg til vi skulle gå ut. Vi gikk litt rundt hvor jeg bor, og fant til slutt et sted med masse tre som låg i en haug. Det var iiiskaldt ute, så vi ble ute i ca. en time før vi måtte skynde oss inn igjen. Tok litt bilder inne også, men jeg legger ut bare noen fra da vi var ute. 


Bildene er tatt og redigert av meg. Hva synes dere om bildene?

Modell: Cesilie G. Matberg (Link)
 
PUBLISHED IN: Foto

365 days

 • 23.11.2011, 18:00

Jeg har tenkt på det lenge, og nå har jeg bestemt meg. Jeg vil gjøre et prosjekt som sikkert mange av dere har hørt om før, nemlig 365 days. For dere som ikke vet hva det er, så er det et prosjekt som går ut på å legge ut et bilde hver dag i et år, altså 365 dager. Jeg legger enten ut et random bildet, eller et bilde som kan minne meg om akkurat den dagen. Dette er jo en veldig fin måte å bli både flinkere med kamera og flinkere med photoshop. Jeg ser frem til neste år, når jeg kan sammenligne mitt første og siste bilde! Hver måned avslutter jeg med en oppsummering hvor jeg legger alle bildene i kollasj.


(Bilder fra i sommer, tatt av meg) Eneste som er så synd nå som det er vinter er at det er så mørkt ute, så jeg kan ikke ta så mange bra utebilder. I tilfelle får det bli i helgene, når jeg er hjemme rundt to tiden. Noen fler som har gjort dette prosjektet?

 
PUBLISHED IN: Foto

Pink and blue

 • 18.11.2011, 18:21


PUBLISHED IN: Foto

Farger eller svarthvitt

 • 17.11.2011, 18:23Hvilket liker dere best?
PUBLISHED IN: Foto

Write it in your heart

 • 16.11.2011, 21:14


PUBLISHED IN: Foto

Modell for en dag - Del 3

 • 15.11.2011, 17:37

Her er de fire siste bildene fra Modell for en dag. 


Hva synes dere om bildene? 
Fotograf: Guri Pfeifer
Hår og Sminke: Maria Bjørnnes Hermansen
 
PUBLISHED IN: Foto

Modell for en dag - del 2

 • 13.11.2011, 16:20


Hva synes dere om bildene? 
Fotograf: Guri Pfeifer
Hår og Sminke: Maria Bjørnnes Hermansen 

Som dere sikkert ser har jeg endret på designet. Brukte mitt egent gratisdesign, hare bare endret litt smått på det. 
PUBLISHED IN: Foto

Modell for en dag - Del 1

 • 12.11.2011, 16:47

Dette er en av de første bildene som ble tatt på "Modell for en dag". Tenker å dele opp bildene i tre deler, siden vi tok blider på tre forskjellige steder. Jeg vet det bare er et bilde på del 1, men jeg fikk bare et bilde fra da vi var inne. Hva syns dere om det første bildet?

Fotograf: Guro Pfeifer
Hår og Makeup: Maria Bjørnnes Hermansen 
PUBLISHED IN: Foto

Frost

 • 11.11.2011, 15:32Det har vært såå kaldt i hele dag, under 0 grader. Måtte faktisk ta på meg dunjakken fra i fjor vinter i dag, for å holde varmen. Kulde er kanskje ikke det beste jeg vet, men frost er likevell fint, i hvertfall på nært hold. Hva syne dere om bildene?
PUBLISHED IN: Foto

Close-up

 • 06.11.2011, 11:04
PUBLISHED IN: Foto

Høstfarger

 • 17.10.2011, 18:36

PUBLISHED IN: Foto

Kom tilbake

 • 26.09.2011, 20:42


Grønt gress. Sterk sol. Solbriller. Strand. Is. Italia. Venner. Latter. Brun hud. Barbeint. Varme. Lette klær. Havet. Lykke. Smil. Ferie. Reise. Opplevelser.

Jeg savner deg sommer, kom tilbake så fort du kan. PUBLISHED IN: Foto

Solnedgang

 • 18.09.2011, 15:25

Litt mange bilder, men vet ikke hvilket jeg likte best.. Hvilket likte dere best? 
PUBLISHED IN: Foto

Water splash

 • 08.09.2011, 21:58

Pappa tvang meg med på stranden en tur i stad for å se på solnedgangen. Var SÅ lite gira på starten, helt til vi begynte å ta bilder av vannet, og jeg ble nesten mer gira enn pappa. Pappa kastet stener, og jeg knipset i vei. Det var gøy å prøve noe nytt, pluss at resulatene ikke ble så værst. Her er de tre beste bildene som ble tatt: 


Hva synes dere om bildene? ♥
 
PUBLISHED IN: Foto

Siluetter i soloppgang

 • 04.09.2011, 11:23

Da jeg var på hytta igår våknet jeg klokka 6 på morgenen med tett nese og vond hals. På veien ned til badet så jeg ut vinduet, og det første jeg la merke til var en utrolig fin soloppgang! Jeg hentet kameraet, og løp barbeint ut over hagen og ned til vannet for å knipse noen bilder. Løp selvfølgelig fort opp igjen, fordi beina mine mistet nesten følelsene av det kalde og våte gresset. Men åh, det var så fint, det er ikke ofte jeg ser soloppgangen.
Hva synes dere om bildene? 
PUBLISHED IN: Foto

Secret

 • 29.08.2011, 22:57

"If you reveal your secret to the wind, you should not blame the wind for revealing them to the trees."
 
PUBLISHED IN: Foto

Don't be afraid to take chances

 • 23.08.2011, 21:14

"As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let us down, probably will. You'll have your heart broken and you'll break others' hearts. You'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you'll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back."


Photo//Albertine
PUBLISHED IN: Foto


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©