hits
Ocean

 • 16.09.2014, 19:24

//Inspirasjon

Litt lite oppdateringer fra meg den siste tiden, men det kommer fler innlegg etterhvert. Jeg har blant annet spilt inn en liten sminkevideo som publiseres i løpet av uka, og jeg har planer om å filme rommet mitt og legge ut et diy-innlegg. Skal få lagt ut noen oppskrifter etterhvert også, jeg har noen på lager. Jeg kan forresten legge ut bildene fra Island nå, så de kommer på bloggen så fort som mulig! Gleder meg til å vise dere og fortelle om hvorfor vi var der (dere som er venn med meg på facebook har kanskje sett litt allerede)! Nå skal jeg møte en venninne for et kort intervju, dere hører fra meg i morgen ♥I N S P I R A T I O N

 • 04.09.2014, 13:09

A-Z of dance

 • 13.04.2014, 17:45Impressive

 • 07.06.2012, 20:37Care Less

 • 20.05.2012, 15:58

Blogger jeg leser

 • 27.04.2012, 19:59

Jeg leser utrolig mange blogger, nesten litt for mange. Jeg er helt avhengig av f.eks bloglovin og følger over 20 stk der, haha. Litt drøyt, men det er så mye fin inspirasjon å hente. Jeg leser for det meste fashion- og fotoblogger, og så går det litt i diverse hverdagsblogger og bloggene til bekjente og venner. Under finner dere noen av mine favorittblogger:


Livingdoll. Verdens vakreste blogger. Jeg elsker den unike stilen og det nydelige håret hennes. I tillegg er det kjempespennende og følge med på alle reisene hun er på - som nå nettopp da hun var i Afrika og passet på løver. 


Ulrikke Lund. En stor inspirasjonskilde når gjelder fashion og til og med livet. Hun skriver så bra og meningsfullt, og er et godt forbilde! 


Fashiontoast. Inspirasjon!! 


Indaz. Elsker bildene hun tar, måten hun skriver på og de inspirerende innleggene. Hun virker som ei herlig jente! 


Og Annais da selvfølgelig, digger henne. 

Ellers leser jeg Explode.blogg.no, Carolinemaria.blogg.no, Prille.blogg.no, Huldance.blogg.no, miagroeng.blogg.no, dinalarzen.blogg.no, linniiie.com, donnaogsara.blogg.no +++ Herregud, som sagt alt for mange. Haha, jeg har så innholdsrikt liv.

Hvilke blogger leser dere? ♥Hope

 • 23.04.2012, 18:47

 

 Hate me for who I am, I don't care.

 • 21.02.2012, 19:41Hate me for who i am, i don't care. At least i'm not pretending to be someone i'm not.  Elsker denne quoten, noe å tenke på. Ikke at det stemmer helt med meg, jeg er egentlig en sånn person som tenker alt for ofte på hva folk tenker om meg, og ofte ønsker at jeg var en annen. Jeg må snart innse at jeg ikke kan bli noen jeg ikke er. Jeg må leve som den samme meg hele livet, og være fornøyd med det. Jeg skal lære meg det til slutt. 

Ble forresten kåret til ukens blogg på Ida Wisth sin blogg HER, så gøy! Vår og sommer inspirasjon

 • 21.02.2012, 17:49

//lookbook

Her er litt sommer/vår inspirasjon til dere søte lesere, siden jeg fikk spørsmål om å jeg kunne lage et innlegg om det. Det er visst ikke bare jeg som gleder meg til sommeren. For tiden er jeg hvertfall dritt lei av vinteren. Sykt kaldt, snø, regn, vind. Vinteren er derimot veldig fin, da, sett bort i fra temperaturen. Trenger dere mer inspirasjon er Lookbook, Weheartit, Stockholm-streetstyle og Norsk Gatemote perfekte nettsider (linker). øredobbene er hengt på plass

 • 03.02.2012, 17:24

Vil først takke for alle de støttende kommentarene på innlegget "håpløs" litt lenger ned på bloggen, både gjennom kommentarer og på facebook. Setter veldig stor pris på det :- ) 


Da har jeg endelig hengt opp øredobbene på sin plass igjen, og ringene og armbåndene henger i hvert sitt stativ. Jeg hadde det sånn før jeg pusset opp rommet også, bare at ringene hang på et smykketre. Etter oppusingen lå øredobbene som et rot over hele kommoden, så det var godt å få hengt de på sin plass igjen. Trenger system! Nå har jeg bare et problem; hvor skal jeg henge smykkene mine? Noen tips?

Hvis noen lurer på hvordan man lager slikt oppheng jeg har lagd, finner dere et innlegg om det HER. 

 Stay strong

 • 16.01.2012, 22:25Remember to be grateful

 • 12.01.2012, 22:32


 "Gratitude unlocks the fullness of life. It turns what we have into enough, and more. It turns denial into acceptance, chaos to order, confusion to clarity. It can turn a meal into a feast, a house into a home, a stranger into a friend. Gratitude makes sense of our past, brings peace for today, and creates a vision for tomorrow."

 Mag inspiration

 • 14.12.2011, 19:51
Mag - favorittbladet mitt. 

Lite innholdsrik dag idag. Har brukt mye tid av ettermiddagen på å se Gossip Girl. Har nettopp begynt på første sesong, og har sett fire serier allerede idag. Avhengihetsskapende! Så den første serien to ganger, til og med... Hadde forresten egentlig planlagt å vaske sminkekostene mine, for så og vise dere hvordan jeg gjorde det osv, men så fant jeg ut at kameraet mitt lå i bilen til pappa, som selvfølgelig ikke er hjemme. Så jeg får finne på noe annet spennende, som for eksempel å bake (eller se enda mer Gossip Girl..). Vi blogges! Innkjøp til rommet mitt

 • 12.12.2011, 20:50Sauskinn, klokke, stearinlys og skål(?) som jeg kan ha ringer i. Alt fra IKEA.

Kjøpte også en kommode, men jeg orket ikke å ta bilde av den. Dere får se den når rommet mitt er helt ferdig :- ) Haha, brukte seriøst to timer på å sette den sammen... Nå er det ikke mye som står igjen for at rommet mitt skal bli ferdig. Mangler bare gardiner, lyskrone, en stol eller sakkosekk og andre pynteting. Gleder meg til resultatet! Hva synes dere om innkjøpene? You know that feeling?

 • 12.12.2011, 16:17Winter Wonderland

 • 11.12.2011, 19:42

Har vært opptatt i heeele dag, nå er jeg endelig ledi. Ble vekt av pappa klokka 11 (på en søndag!!!), men han ble nødt til å vekke meg sånn 20 ganger til, fordi jeg ikke orket å sti opp. Klokka 12 var jeg oppe, og så dro vi for å jobbe videre med noen hybler vi driver å lager. Måtte skru  sammen masse IKEA varer osv. Så NÅ er det godt å endelig være hjemme ♥

Jeg fant denne herlige filmen på en blogg. Har dere sett noe så nydelig! Inspirerende ♥ Laget av Solveig Selj. Life is simple

 • 01.11.2011, 20:50

INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©