hits
Bildene fra photoshoot på Island

  • 24.10.2014, 16:44

Fotograf: Frank Foss
Makeup og styling: Margareta RoseJeg var i Portal!

  • 22.10.2014, 15:51

Dere husker vel Island-turen i starten av sommerferien? Og at jeg ikke kunne fortelle så mye rundt hva vi gjorde der? Nå kan jeg endelig fortelle dere alt! Hemmeligheten var at vi fotograferte en moteserie for gratismagasinet Portal i Trondheim. Dette kunne ikke komme ut før magasinet var ute, og derfor ble det holdt hemmelig fra alle sosiale medier.  (Bildene var i septemberutgaven, grunnen til at jeg blogger om det så sent er fordi jeg ikke fikk magasinet i posten før nå.)

Temaet var venninnetur, og serien var på hele 16 sider, hvor 13 av sidene var med bilder av oss.  gøy!! Stylisten hadde lånt med masse klær og accessories fra forskjellige merker og merkebutikker, blant annet Høyer, Michael Kors, Husfliden, Ganni mm. Det var en utrolig fin tur, og en veldig morsom opplevelse. Helt klart et av mine beste minner! Og Island - gud for et fint land! 

 

Noen av sidene i magasinet. Alle bildene kommer i et eget innlegg senere. Fine fine Island

  • 22.06.2014, 22:07

Jeg blir bare mer og mer fascinert over dette landet, idag har vi virkelig fått sett Islands fineste side. Jeg har ikke sett maken til spesielle formasjoner, tenk at dette er naturens eget verk. Noe så vakkert! I dag var vi oppe allerede klokken fem, og klokken sju var vi på vei mot første stopp. Turen var på 36 mil, og gikk til en kjent strand i landsbyen Vik i Myrdal. Den to timer lange kjøreturen var virkelig verdt det, for her var det fint! Hele stranden var dekt av lavasand svart som kull, og midt i vannet sto det flere steinsøyler på mange meters høyde. Steinene lignet store klosser som bare var plassert midt på stranda, jeg fatter ikke hvordan naturen kan ha lagd dette kunstverket. Etter en god time på stranda dro vi videre til en nydelig foss i Skogafoss, før vi kjørte direkte hjem til leiligheten. 

Nå skal vi spise en god middag før vi skal ut og shoote de siste biledene for dagen. Ute er det lav sol og nydelig lys, så vi satser på noen fine resultater. Kommer kanskje litt bilder på bloggen senere i kveld, vi sees! Geysir og Gullfoss

  • 22.06.2014, 01:45

Idag har vi vært på langtur, og wow - for et landskap! Urørt natur så langt øyet kan se, flate, grønne gressletter som strekker seg flere mil over landet. Glatte fjell helt fri for trær og lavastein overalt. Vi har sikkert sett over hundre hester på turen, vakre i det fine landskapet. Åh, jeg elsker dette landet allerede! 

Vi hadde to hoveddestinasjoner for dagen, Geysir og Gullfoss. Etter godt over en time var vi fremme ved Geysir. Geysir er et kjent fenomen hvor en varm kilde periodisk skyter vann flere meter opp i luften. Rundt lå det små bekker med kokende varmt vann, og damp steg over hele området. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilde av selve geysir, men under kan dere se et bilde av dampen som ligger over bakken. Et utrolig tøft og fascinerende fenomen! Etter et par shoots ved geysir gikk turen videre til Gullfoss, en av Islands mest kjente fosser. Utrolig vakkert, både fossen og landskapet rundt. Shootene gikk veldig bra og bildene ble kjempefine, en super start på turen! Nå gleder jeg meg enda mer til de neste dagene. I morgen blir en laang dag, vi skal opp så tidlig som FEM. Så i natt blir det knappe fem timer med søvn. God natt og sov godt fine lesere ♥Island

  • 21.06.2014, 00:30

Jeg er i Island, dere! Og jeg er ikke på hvilken som helst tur! Noen husker kanskje at jeg nevnte en reise på bloggen for litt siden, men at jeg ikke ville røpe noe? Jeg har holdt denne turen litt hemmelig for dere, nemlig fordi jeg er her på et "modelloppdrag" sammen med en venninne, en fotograf og en stylist. Hvor kult er ikke det? Fotografen vi reiser med, Frank Foss, går på fotofagskolen i Trondheim, og det var helt tilfeldig at vi ble spurt om å bli med. Vi stilte opp som modeller til et av hans prosjekter i vår, og like etter fikk vi spørsmål om å bli med til Island. Så GØY! Vi skal fotografere både i morgen, på søndag og mandag, så her blir det fullt kjør de neste dagene. Mer om selve shooten kan jeg desverre ikke røpe, da de skal brukes til noe spesielt i høst. Men jeg skal likevel holde dere oppdatert med både behind the scenes-bilder og bilder fra fine steder her i Island. Jeg gleder meg! 

Vi bor i en lys og moderne leilighet i en by med navn Hafnarfjordur, ti minutter utenfor Reykjavik. I dag har vi sett oss litt rundt, spist på resturant, kjøpt inn mat til leiligheten og slappet av. Vi spiste på en liten, koselig resturant rett nede i gata - og vet dere hva? Vi bestile burger med hestekjøtt(!!), noe jeg alltid har vært fast bestemt på at jeg ikke skal spise. Alle var veldig skeptiske, men vi tok sjansen. Det er jo alltid spennende å prøve noe nytt. Overraskende nok var det utrolig godt! Jeg kunne gjerne spist det igjen, hadde det bare ikke vært et så fint dyr som hest. Jeg får direkte dårlig samvittighet av å spise noe som for andre kan være kjæledyr og bestevenn. Veldig gøy å ha prøvd det, men det blir nok første og siste gang. 

Her bor vi: 

Fint, ikke sant? Så langt trives jeg utrolig godt, og ser skikkelig frem til de neste dagene. Det er så mye vi skal se og oppleve, jeg er så spent! Det er forresten annen tidssone her i Island, klokken er nå 22:30. Jeg har aldri vært i et land med annen tidssone, så nå har jeg opplevd det også. Nå skal jeg finne sengen, jeg er helt gåen etter en lang dag. Dere hører fra meg i morgen! God natt ♥

 

INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©