hits
Hair

  • 07.11.2015, 12:00

Se hva jeg har gjort! Klipt bort halve håret mitt. Har både klipt det kortere, klippet opp og tynnet ut. Sykt godt, har aldri hatt så kort og tynt hår før! Neste steg er å gjøre noe med denne hårfargen, er jo rene regnbuen der oppe. Ettervekst, brunt, oransj og gult/blondt. Frisøren bommet stort da jeg farget det sist, så det må jeg få fikset. Har fortsatt lyst på ombre, bare nærmere grått enn gult. Eller kanskje helt brunt? We'll see. KONKURRANSE

  • 17.10.2015, 18:59

Da var det tid for en konkurranse igjen, denne gangen i samarbeid med LR Health & Beauty! Premien er et gavekort på hele 1000kr som vinneren kan bruke på sminke på LR sin nettbutikk. Gøy gøy gøy! 

Jeg bruker kun LR sin sminke etter at vi fikk i gang dette samarbeidet, og jeg er SÅ fornøyd! Det som er så flott er at sminken er av høy kvalitet men til en rimelig pris. De selger nemlig ikke sminken i butikk, og trenger derfor ikke å bruke penger på mellomledd. De bruker heller ikke penger på reklame, annet enn på nyhetsbrev til de som allerede er medlemmer. På den måten kan de bruke enda mer på produktene og tilby topp kvalitet til kunden. Det er bra! Den heldige vinneren vil derfor få ganske mye for gavekortet. 

For å delta i konkurransen må du: 

- Like LR sin facebookside HER
- Følge LR på instagram HER (@Lrnorge) 
- Kommentere dette innlegget med fullt navn, instagramkonto og mailadresse

Det vil bli sjekket at punktene over er gjort.  LYKKE TIL! Jeg er i Gran Canaria!

  • 28.02.2015, 20:42

Og enda bedre, jeg har kun bestilt enveisbillett! Jeg bor hos en venninne som flyttet hit for en månede siden, og skal bo her så lenge som mulig. Vel, det blir ikke lenger enn to måneder maks, men jeg klager ikke! Vi er tre stykker som er her akkurat nå, og vi har det SÅ fint! Så langt har jeg lært én viktig ting, aldri dropp solkrem! Vi har tilbringet hele lørdagen på stranda, og jeg har blitt helt SYKT brent på rumpa og lårene. Jeg klarer nesten ikke å sitte, haha! Never again, det gjør så vondt!

Nå skal vi lage middag, ordne oss og gjøre oss klar til en kveld på byen. Vi sees! Winter wonderland

  • 14.02.2015, 19:28


Hår og makeup: Anne Merete Kvelstad // Breeze Grønn Frisør 
Foto: Hulda Kristina Løseth Vestvik
Redigering: Albertine Løseth Vestvik  

Her er noen bilder fra shooten vi hadde forrige uke. Var ikke håret helt fantastisk nydelig? Jeg elsker det! Jeg liker spesielt det siste bildet, synes det er så fint. Tror det kunne passet fint som header, men jeg er litt usikker på om jeg vil bytte. Liker godt den jeg har nå også, så enkel. Hva tenker dere - skal jeg bruke den jeg har eller skal jeg skifte? ♥Hårmodell: Behind the Scenes

  • 14.02.2015, 17:04

Hei og god lørdag alle sammen! I dag våknet jeg til snø og full sol utenfor vinduet. Det var så fint! Det har vært tykt overskyet nesten hver dag de siste ukene, så når sola først titter frem er det som om jeg aldri har sett lys før. Jeg har brukt dagen på å knipse og redigere litt bilder, jeg klarer ikke å la være å ta bilder når det er så fint lys ute. Jeg har også redigert en film som kommer på tip tuesday neste uke. 

Dagens surprise er ikke så veldig stor, men det er jo alltid morsomt med noe annet på bloggen. Forrige uke var jeg nemlig hårmodell for Breeze Grønn Frisør. Det var så gøy! Jeg ble sminket og ordnet på håret, så dro vi ut i skogen og tok bilder. Følte meg som en snøprinsesse i det elegante håret, frisøren gjorde virkelig en god jobb. Resultatet kommer på bloggen i løpet av dagen. 

Jeg har forresten farget av den mørke hårfargen min, så nå er jeg back to blonde. Nesten hvertfall, det sitter igjen litt rødskjær, men det synes jeg bare er fint. I tillegg til avfarging klippet jeg håret kortere og tynnere, da det begynte å bli veldig langt og tjukt igjen. Behandlingen fikk jeg hos Breeze, som har blitt min faste frisørsalong. God service og flinke frisører, like fornøyd hver gang! Konkurranse: vinn RayBan-solbriller

  • 07.02.2015, 16:27

Lørdagen er her, og vi er klare for første Surprising Saturday! Denne lørdagens overraskelse er trolig den beste og største overraskelsen jeg noen gang har hatt på bloggen. Jeg er nemlig så heldig å få holde en solbrillekonkurranse for dere, i samarbeid med Sunglasses Shop Norge. Hvor gøy er ikke det?! Brillene jeg deler ut er et par RayBan Clubmaster solbriller, i den fargen du ønsker (ikke med polarisert glass). Jeg mottok er par selv for ikke så lenge siden, og er dødsfornøyd! De er skikkelig stilige, og går til absolutt alt. Dere kan se hele utvalget HER

PÅMELDING: 

Denne gangen bruker jeg et påmeldingskjema fra Rafflecopter. Fyll først ut navn og mailadresse eller koble mot facebook. Trykk dere deretter inn på punkt en og to, og trykk på "Enter" når hvert steg er gjennomført. Det vil bli sjekket at dere har fulgt reglene. Når det er gjort, er dere med i trekningen om et par RayBan solbriller.

Som dere ser så vil konkurransen foregå i 12 dager. Når 12 dager er gått avsluttes konkurransen automatisk, og en tilfeldig vinner vil automatisk bli trukket. Jeg synes dette er så genialt! Veldig lettvint for dere, og 100% sikkert at vinneren er helt tilfeldig.

Da er det bare å melde seg på. Masse lykke til! ♥♥♥


a Rafflecopter giveaway


Vinneren av konkurransen

  • 25.12.2014, 14:46

Hei og god jul alle sammen!! Jeg håper alle hadde en vellykket julaften i går ♥ Jeg hadde det hvertfall kjempefint! Koselige timer med familie, deilig mat og fine pakker. Anyways, jeg har dårlig tid! Skal straks til mormor og morfar for å spise sodd, så jeg stikker bare raskt innom for å presentere vinneren av konkurransen jeg har holdt. 

Og vinneren ble... 

PIA HOLMEN! Gratulerer! Du vil bli konktaktet på mail. 

For dere som ikke vant denne gang, så blir det en ny mulighet om ikke så alt for lenge. Det kommer etterhvert en konkurranse i samarbeid med Sunglasses Shop, så stay tuned! Konkurranse: Vinn hårprodukter!

  • 02.12.2014, 17:13

Vi nærmer oss jul, og i den anledning kjører jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Breeze Grønn Frisør (les mer om grønn frisør i dette innlegget)! En heldig vinner vil stikke av med en ekstra julegave til jul, bestående tre hårprodukter tilpasset din hårtype. Produktene er fra Davines sin serie Essential Haircare, og premien har en samlet verdi på 887 kr. LITT INFO OM SERIEN: Det er ikke uten grunn at jeg har valgt Essential Haircare som premie, for denne serien er mer enn bare gode produkter. Både produkt og emballasje er laget med omtanke til natur og miljø. Hver enkelt formular er beriket med aktive ingredienser fra Slow Food Presidium gårder i Italia for å bidra til å beskytte biologiske mangfold på planeten vår. De inneholder en høy andel av ingredienser som er naturlig utvunnet og biologisk nedbrytbare. Produktene er også fri for parabener, og shampoene er uten sulfater. I tillegg er forpakningen laget av næringsmiddelgodkjent plast, og kan derfor gjenbrukes som beholdere for f.eks. mat, drikke og plantepotter. De kan både vaskes i oppvaskmaskin og legges i fryseren. Hvor bra er ikke det? 

DE FORSKJELLIGE "FAMILIENE": 

MINU - For farget hår. Høyt innhold av aminosyren querceting, en aminosyre med beskyttende effekt på hårstrukturen og fargebeskyttende polyfener. Består av shampoo, conditioner og hårmaske. 

NOUNOU - For tørt hår, eller hår som er skadet av behandlinger som bleking, highlights, permanent eller bruk av rettetang. Høyt innhold av protein, karbohydrater og vitamin C. Meget næringsrik og har en kraftig antioksidant effekt. Består av shampoo, conditioner og hair mask.   

MOMO - For tørt eller dehydrert hår. Med Paceco Cartucciaru Gul Melon ekstrakt - Slow Food Presidium. Rikt innhold av vann, vitaminer og mineralsalter som gir langvarig fuktighet. Består av shampoo, conditioner og hair potion. 

DEDE - for daglig bruk. Høyt innhold av mineralsalter som gir en remineralisernde effekt på håret. Består av shampoo, conditioner og hair mist. 

LOVE CURL - for bølget eller krøllet hår. Rikt innhold av proteiner, B-vitaminer, vitamin E, umettet fett, magnesium, jern, kalium, kobber og fosfor, som gir elastitet og volumgivende effekt til håret. Består av shampoo, conditioner og curl cream. 

LOVE SMOOTHING - For krusete og uregjerlig hår. Høyt innhold av fettsyrer og vitaminer som gir elastitet og mykhet til håret. Består av shampoo, conditioner og hair smoother. 

SOLU - For alle hårtyper. Rik på proteiner og mineralsalter, spesielt jern, sink og selun. Inneholder også en høy konsentasjon av antioksidanter og essensielle aminosyrer som lysin, treonin, tryptofan og aminosyrer som inneholder svovel. Består av shampoo som renser håret i dybden og fjerner stylingrester. Ideell til å bruke før permanentbehandlinger og retting av hår. 

MELU - For langt eller skadet hår. Har rikt innhold av aminosyrer som serin og glutaminsyre, som gir næring og reparerer håret. Består av shampoo, conditioner og har shield. 

VOLU - for fint eller livløst hår. Rikt innhold av vitamin A, B og C, og mineraler som jern, fosfor og kalsium. Gir fylde og volum til håret. Består av shampoo og hair mist. 

FOR Å DELTA MÅ DU: 

- Like Breeze Grønn Frisør sin facebook-side HER
- Dele innlegget ved å trykke på facebook del-knappen nederst i innlegget.
- Legge igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet (IKKE i mail-feltet), samt en av "familiene" over ↑ som passer best til din hårtype. 

Vinneren trekkes 24. desember, og vil både publiseres på bloggen og motta en mail av meg. Masse lykke til! ♥♥♥Vinneren av instagramkonkurransen!

  • 03.11.2014, 22:58

Da har jeg sett igjennom alle de påmeldte i konkurransen, SÅ mange fine profiler! Mange som fortjener en ekstra oppmerksomhet, men denne gangen falt valget mitt på Victoria Eggen. Gratulerer! Victoria har en inspirerende og fargerik feed som skiller seg ut fra mengden. Hun viser mye personlighet og glede i bildene sine, noe som jeg synes er utrolig fint med hennes profil. En klar vinner! 

Sjekk ut profilen til Victoria HER // @viceggen Instagram konkurranse

  • 25.10.2014, 19:37Jeg rundet 500 følgere på instagram i dag!
 La oss feire det med en liten konkurranse. Konkurransen går enkelt og greit ut på at jeg skal plukke ut en instagram-profil jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og publisere den valgte profilen på bloggen + en shoutout på instagram. 

For å delta må dere: 

1. Følge meg på IG - Albertiiine.
2. Legg igjen en kommentar på bloggen med deres brukernavn på IG. 

Gleder meg til å se profilene deres! Vinneren kåres i løpet av uka. Lykke til! (Husk at dere ikke kan ha låste profiler) 

INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©