hits
SOT

  • 13.01.2015, 00:09

Da er det mandag og ny uke igjen! Jeg er i Trondheim, og har hatt en kjempefin start på uka! Startet dagen med et lite kvarter i solarium, for å få litt farge på kroppen. Deretter tok jeg på finklær og sminke, før jeg dro videre til et utested som heter Diskoteket. Jeg var nemlig statisk i en kommende musikkvideo i dag, veldig gøy! Det var også en gjeng med dansere der som hadde innøvd en koreografi, der i blant min søster og en venninne. Gleder meg skikkelig til resultatet! 

Etter et par timer innspilling møtte jeg kjæresten i sentrum. Vi bestemte oss for å prøve ut SOT burger og bar, et nytt spisested på Solsiden. Likte både lokalet og konseptet skikkelig godt! Eneste minuset var at jeg savnet litt mer tilbehør både i og ved siden av burgeren, men ellers var maten god! Perfekt for de som har lyst på en ekte, ordentlig burger til middag. 


Nå skal jeg og Nicolas se film på senga! God natt og sov godt fine lesere ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Cat eye

  • 10.01.2015, 22:53

 

Et lite sminketips fra meg til dere ♥ 

Håper dere har en fin lørdag! Jeg bruker lørdagskvelden på å jobbe med bloggdesign. Fikk nettopp en ny bestilling, i tillegg til at jeg jobber med et nytt design til meg selv. Jeg har nemlig funnet mange nye koder i det siste, så jeg gleder meg veldig til å få inn et nytt design på bloggen min! Har forresten planer om å lage en god del nye gratisdesign fremover, som jeg håper dere vil like! Til dere som har spurt meg om mine gamle gratisdesign, så må jeg desverre skuffe dere. De er såpass gamle at jeg ønsker heller å lage nye, bedre og finere design til dere. Men det er vel bare positivt? Jeg gleder meg hvertfall til å få ut noe nytt, alt for lenge siden sist! Årskavalkade

  • 04.01.2015, 14:44

GODT NYTTÅR! Håper alle sammen har hatt en fin start på det nye året ♥ 2014 er over, og det er tid for årskavalkade på bloggen! Årskavalkade er en av mine favorittinnlegg, noe av det morsomste med blogg er jo at man kan se tilbake på alt man har gjort. Jeg trodde ikke jeg hadde gjort noe spennende i år, frem til jeg begynte å bla i arkivet. 2014 har jo vært et sinnsykt bra år! Jeg har blant annet fått venner for livet, reist til både Island og Italia, storersøster har giftet seg og jeg har vært russ. 


♥ Jeg var på russeweekend i Åre sammen med dansejentene. Det var litt av en tur! Vi var så heldig å få sove på hotellets største suite, noe som ikke var planlagt på forhånd. Snakk om positiv overraskelse! Ellers hadde vi en dødsbra helg, en av mine beste minner dette året. Bildet over er tatt i bassenget på hotellet. ♥ Jeg og Janicke var modell for Frank Foss, veldig gøy! ♥ Jeg lagde bloggdesign til Sophie Elise for andre gang! Lagde også nytt bloggdesign til meg selv (det jeg har i dag). Dette var i mars, kanskje på tide å lage nytt? 

♥ Jeg kjøpte meg min aller første mac, Macbook Air. Årets beste kjøp! 
♥ 9. april ble jeg 19 år!  

♥ Jeg klippet håret mitt hos Adam&Eva i Trondheim, og fikk en helt ny look. Sykt godt! Jeg har alltid hadd langt og veldig tykt hår, og har aldri helt visst hva jeg skal gjøre med det. Eneste jeg har gjort tidligere er å tynne det ut flere ganger. Nå kan jeg endelig ha håret løst uten å se ut som et troll... 

♥ Jeg besto teoriprøven! 

♥ Jeg var russ, og hadde en fantastisk tid med gode venner. Vi hadde det så sykt gøy! 

♥ Utdrikningslag til storesøster Ida - Litt av en dag! Vi ga henne motorsykkeltur, frisørtime, masse oppgaver som baywatch på et offentlig basseng, sendte henne opp med et fly, klatret i klatrevegg, spiste mye god mat +++. ♥ Jeg var fotograf for danselæreren min og kompaniet hennes Kompani Trondheim. Vi var superheldig med været, og fikk tatt kjempefine bilder. Gøy! 

♥ Jeg ble ferdig på videregående, verdens beste følelse!! Har ventet på denne dagen siden jeg begynte på ungdomsskolen, haha. 

♥ Jeg og Janicke reiste til Island sammen med fotograf Frank Foss og make up-artist Margareta Rose, for å ta bilder til magasinet Portal. Vi hadde det skikkelig morsomt, og Island dere... FINESTE landet jeg har besøkt! Naturen er helt ufattelig fin, jeg skal helt klart tilbake. ♥ Jeg og tre andre venner var på Hove. Herregud så gøy vi hadde det!! Ble kjent med masse folk, var på konserter, festet, spiste god mat og bare levde livet (klisjé?). Som dere ser så jobbet jeg som frivillig, noe jeg angrer litt på. Jeg fikk jo gratis pass, men vi gikk glipp av en god del. Kjipt å se alle vandre ut og inn av festivalområdet og ha det kult, mens vi må sitte på en stol i 10 timer. Sett bort i fra det så hadde jeg det helt fantastisk! 

♥ Jeg arrangerte sommerfest i hagen min. Sola stekte, det var varmt til langt på natt og folk var i godt humør. Koselig å treffe alle sammen etter et år i Trondheim. 

♥♥♥ 25.juli - storesøstere Ida giftet seg med mannen i sitt liv. En av de fineste dagene i mitt liv. 

♥ Pappa rundet 60 år, og arrangerte stort selskap hos oss. En veldig fin dag! 


Jeg reiste til i Italia sammen med mamma for å ta bilder til nettsiden hennes. Fikk også tatt mange fine bilder til bloggen, først og fremst antrekksbilder. Alle mine antrekk i 2014 kommer i et eget innlegg senere, gøy å se tilbake på! 

♥ Jeg fikk til et samarbeid med XENIA, og mottok denne fine kjolen i posten. Xenia har så mye fint, totally in love with this dress. 

♥ Jeg var fotograf for enda en danser. De to bildene over er mine to favoritter fra serien. 


♥ Jeg spilte inn en sminkevideo

Jeg var i Trønderavisa om årets høstmote. Jeg var også i avisa om årets vintermote nå i desember. Veldig morsomt! ♥ Jeg lagde et oppheng til solbrillene mine, og lagde i tillegg et DIY-innlegg til bloggen. Ble veldig fornøyd med med opphenget, dere kan se innlegget og resultatet HER♥ Jeg kjøpte iPhone for første gang! Jeg elsker den. I tillegg til å se fin ut, så er iPhone veldig praktisk til meg som har Mac. Veldig mange gode fordeler som jeg har nytte av. 

Jeg lagde en liten filmsnutt av rommet mitt. Bildene fra island var i Portal, med en serie på hele 16 sider! Dere kan se alle bildene fra shooten HER

25.oktober - bloggen fylte fem år! Jeg hadde tidligere dette året blitt kontaktet av Alexandra Joner angående bloggdesign. Etterhvert inviterte hun meg på lanseringsfest til hennes nye singel Tap Dance, noe som for meg var helt sykt. Lokalavisa Verdalingen hadde fått med seg den store nyheten, og kontaktet meg for et intervju. 

Jeg farget håret mitt for første gang. Jeg gjorde det hos Breeze Grønn Frisør, og kunne ikke blitt mer fornøyd! Skikkelig godt med forandring. 

Jeg ble kontaktet av Adressa, og de gjorde et intervju med meg angående blogg og bloggdesign. Veldig stort å bli kontaktet av en så stor avis, dere aner ikke hvor nervøs jeg var! Dere kan lese artikkelen HERJeg og kjæresten var på lanseringsfest til Alexandra Joner. Veldig skummelt i begynnelsen, men etterhvert møtte jeg en bekjent som reddet hele kvelden vår. Hadde til slutt en kjempemorsom kveld med flotte mennesker! Fotograferte vakre storesøsteren min Hulda. En siste shoot før hun farget bort den blonde hårfargen. 

Jeg reiste til Italia igjen, denne gangen sammen med Margrete. Vi dro dit for å være med på olivenplukking, veldig fin opplevelse. Jeg fikk også tatt masse bilder og filmer til mammas nettbutikk. 

Jeg ble kontaktet av Sunglasses Shop, og har nå fått i gang et samarbeid med dem. Jeg mottok nettopp disse RayBansene, som jeg er superfornøyd med. Konkurranse kommer også snart! Jeg feiret jul med familien min, festet med gode venner i romjula og feiret en fantastisk fin nyttårsaften med Trondheimsjentene. 

 

Takk til alle dere som har gjort dette året så fint! Håper 2015 blir et like fint og minnerikt år. 
PUBLISHED IN: Blogg

December through instagram

  • 01.01.2015, 21:22PUBLISHED IN: Blogg


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©