hits
Sushi&shopping

 • 31.03.2015, 18:53

Hei! Jeg har glemt å oppdatere dere om at storesøsteren min kom på besøk på lørdag, og blir her en uke. Skikkelig koselig med besøk! Har dere hatt en fin dag forresten? Vi startet dagen med litt yoga, styrke og tøying på stranda. Deretter dro vi å kjøpte oss crêpe og is, leide en bil, dro hjem for å ordne oss litt og før vi kjørte til Atlantico kjøpesenter. Der ble det sushi til lunsj (vi har blitt HELT avhengig), før det ble shopping. Innholdsrik og fin dag!

 

Vi har leid bil for to dager, så i morgen skal vi kjøre til Las Palmas og tilbringe hele dagen der. Gleder meg! Må jo nesten se Las Palmas når jeg først er i Gran Canaria, det er jo den største byen på øya. Vi har ikke planlagt hva vi skal gjør der enda, annet enn at vi skal dra grytidlig og bli til sent på kvelden. Blir gøy! 
PUBLISHED IN: Blogg

Ny leilighet

 • 30.03.2015, 21:51

Hei dere! Hele gårsdagen gikk til å flytte ut av den gamle leiligheten. Vi pakket, rundvasket, flyttet tingene og pakket ut. Tidligere har vi bodd i en kjeller med bitteliten terasse med vegger som utsikt. Nå derimot, har vi flyttet hit: 

Og vi har basseng! 

OG stor terasse med utsikt! 

Kanskje ikke den beste utsikten, men absolutt bedre enn en kjeller. Sola skinner på terassen hele dagen, vi ser både soloppgangen og solnedgangen. Gleder meg til å spise alle måltidene utenfor døra, og til å ligge ved bassengkanten. Det blir GODT! Vi blir boende her helt til hjemreise, som forresten er om 2-3 uker. Har ikke bestilt enda. Tenk at jeg allerede har vært her i over en månede, tiden går så fort når man er på ferie.. 
PUBLISHED IN: Blogg

Simple grey

 • 27.03.2015, 14:50

Kjole GINA TRICOT - jakke BIK BOK  - veske FOREVER 21 - sko NELLY - solbriller RAY BAN CLUBMASTER (her) 
Bruschetta

 • 26.03.2015, 22:59

En av de beste tingene med å reise er all den gode maten man spiser. Her i Gran Canaria går det for det meste i cherrytomater, mozarellaost og parmaskinke. Jeg er sikker på at jeg har spist det hver morgen siden jeg kom! Her om dagen lagde vi bruschetta, som består av så og si de samme ingrediensene som vi spiser hver dag. Jeg tok med det samme litt bilder, slik at jeg kunne dele oppskriften med dere. Bruchetta er jo kjempegodt og ikke minst enkelt å lage. Passer fint til både frokost, lunsj og forrett.

DU TRENGER (to porsjoner): 

- 4 loffskiver eller lys baguett
- 10 cherrytomater
- 1 mozarella (man bruker egentlig finhakket løk, men jeg byttet det ut med mozarella)
- 6-7 friske basilikumblader
- Olivenolje
- 1 hvitløksfedd
- Havsalt
- Pepper 

Brødene skal stekes i ovnen, så begynn med å sette ovnen på 200 grader. Legg brødskivene på en rist, og hell over litt olivenolje og ønsket mengde havsalt. Sett brødene i ovnen, og la de stå mens du tilbereder tomatblandingen. De skal stå i 5-10 minutter, til de har fått en lysebrun overflate. 

Skjær opp cherrytomater og mozarella i "terninger". Jeg skjærte tomatene i kryss, men det kan være greit å dele de i mindre biter. Da trenger man ikke kniv og gaffel for å spise. Hell over olivenolje, og smak til med nykvernet pepper. Du kan også bruke salt, men det er ikke nødvendig dersom du bruker mye salt på brødene. Riv basilikumbladene i små biter, og rør de inn i tomatblandingen.  

Når brødene begynner å få en brun overflate tar du de ut av ovnen. Skjær en hvitløksfedd i to, og dra innsiden av hvitløken over brødene for å sette smak. Det blir veldig mye hvitløkssmak av dette, så ta litt og litt om gangen. Dersom du vil ha ekstra hvitløkssmak så kan du alltids finhakke en hvitløksfedd og ha den i tomatblandingen. 

Server hver for seg, eller ha tomatblandingen over brødene før servering. Server gjerne en god parmaskinke ved siden av, eller legg på brødet før du har over tomatblandingen. Anbefales! Everyday randoms

 • 24.03.2015, 13:47PUBLISHED IN: Foto

That view

 • 23.03.2015, 17:15


//Utsikt over Anfi del Mar, stranden vi pleier å dra til her i Gran Canaria. 

Hei dere! Planen for i dag var å dra til stranden Amadores, men det ble en bomtur. Mørke skyer og regn dukket opp da vi ankom, så da dro vi hjem igjen. I dag sitter vi derfor inne og ser Gossip Girl og spiser popcorn. Vi har blitt helt hekta på Gossip Girl, klarer ikke å legge det fra oss! Begynte på første sesong igjen for to dager siden, og nå går det kun i Gossip Girl om dagene. Vi slipper hvertfall å kjede oss når det er overskyet ute. I morgen er det meldt full sol, så da gir vi stranden et nytt forsøk.

Nå skal vi diske opp med middag og champagne, vi sees! ♥
PUBLISHED IN: Foto

Keep ya head up

 • 21.03.2015, 14:53

Hei fine, fantastiske lesere. Håper alt er bra med dere ♥ Tusen takk for fine ord i kommentarfeltet, tenk at folk jeg ikke kjenner bryr seg så mye. Og tusen takk for at det er så mange som er innom bloggen selv om jeg ikke har vært til stede på nesten to uker. Jeg er så takknemlig. Ting har gått fra å være vanskelig til helt forferdelig, så pausen tok lengre tid enn planlagt. Jeg har likevel bestemt meg for å begynne å blogge som vanlig igjen, en normal hverdag hjelper mer enn å stenge seg inne. Fremover vil dere derfor høre mer fra meg igjen! 

I dag er det overskyet ute, så vi vet ikke helt hva vi skal gjøre. Vi kjeder oss sånn!! Har dere noen tips til hva vi kan gjøre så rop ut! 
PUBLISHED IN: Blogg

Days off

 • 10.03.2015, 21:16

Hei dere. Ting er litt komplisert akkurat nå, så jeg blir borte fra bloggen noen dager. Trenger litt tid for meg selv. Vi sees igjen så fort som mulig, ha det fint så lenge ♥
PUBLISHED IN: Blogg

I N S P O

 • 10.03.2015, 01:39The beach

 • 09.03.2015, 21:12
Hei og god mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag ♥ Det har hvertfall vi! Kalimaen som kom på lørdag er over, og vi kan endelig dra utendørs igjen. Vi har derfor brukt dagen i solsteiken på stranda, badet i sjøen og kost oss med banansplit. Heeerlig. Nå skal vi spise brownies toppet med krem og se noen episoder Friends. Vi sees! 
PUBLISHED IN: Foto

Sandy hands

 • 07.03.2015, 13:58

Tok disse bildene av Janicke her om dagen. Hun er så nydelig! Hun har reist hjem nå, så nå er det bare meg og Emilie her. Vi blir ikke alene lenge vel og merke, i kveld kommer det allerede nytt besøk. Fullt hus hele tiden! 

Jeg har forresten to dårlige nyheter. Nr 1: Vi er uten internett igjen, som er grunnen til at det ikke ble noe blogging i går. Akkurat nå er vi derfor besøk til Emilie sin bestemor, slik at jeg kan oppdatere bloggen og jobbe med bloggdesign. Nr 2: Det er Kalima i Gran Canaria, så vi kan ikke bevege oss så mye utenfor døra. Kalima er sandstorm fra ørkenen i Sahara, det kommer varm vind og det ligger masse små sandkorn i lufta. Det ser nesten ut som tåke. Heldigvis går det over i løpet av få dager, og internett får vi forhåpentligvis på mandag. Så vi klarer oss! 
PUBLISHED IN: Foto

Hjemmelaget hockeypulver

 • 05.03.2015, 21:19

Hei! Jeg er litt i farta, så jeg kommer bare raskt innom for å gi en lyd fra meg! Vi har nettopp spist middag, og nå skal vi ordne oss klar til fest i Puerto Rico. Beklager for så dårlige bilder i dette innlegget, men vi har ikke hatt nett i hele dag, så jeg var sikker på at det ikke ble noe blogging. Heldigvis fikk vi tilbake internett, og jeg rakk akkurat å ta noen bilder før det ble for mørkt. 

Dagens oppskrift er hockeypulver! Jeg elsker hockeypulver, og denne oppskriften smaker nesten likt som den du kjøper i butikken. Og hvor bra er det ikke at du vet hva du har i deg, kan velge hvor mye lakrissmak du vil ha og lage akkurat så mye du vil? 

DU TRENGER: 

- 1 ss lakrispulver (HER)
- 1-2  ss salminakksalt (HER)

Rør sammen lakrispulver og salminakksalt i et glass, og du er ferdig. Vanskeligere er det ikke! Legg gjerne pulveret i et glass med lokk, slik at du kan sette det til siden og ta det frem når du får lyst på. Da er det bare å spise, nye og kose seg!  Make it last forever

 • 04.03.2015, 23:45

HerreGUD så fint jeg har det!! Min første uke har gått, og jeg nyter hvert sekund. Dagen i dag har gått i ett, vi har hatt det så gøy. Vi startet morgenen med en nydelig frokost, bestående av pannekaker med nutella, frukt og krem. Deretter ordnet vi oss før vi dro ut og tok masse bilder. Når solnedgangen nærmet seg dro vi ned til stranda, tok bilder og badet med kjolene på. Åh så herlig vi har det! Gleder meg masse til å oppdatere dere videre ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Breakfast from heaven

 • 04.03.2015, 13:22

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med stapp full mage. Vi har nettopp spist den frokosten, bestående av pannekaker, nutella, krem og frukt, brød med mozarella, tomat og parmaskinke. Er det en ting vi kan, så er det å kose oss! Det går ikke en dag uten at vi ordner et stort og nydelig måltid. 

Jeg ville egentlig bare stikke innom for å gi beskjed om at jeg ikke hadde interenett i går, som var grunnen til at det ikke ble noe blogging. Det har vært sykt treigt nett siden jeg kom, og i går var vi helt uten. Heldigvis fikk vi en elektriker hit ganske fort, så nå er alt i orden! Det er fortsatt litt treigt, men vi har i det minste internett. 
PUBLISHED IN: Blogg

Lag dine egne hårsmykker

 • 02.03.2015, 17:23

Heisann! Håper alle sammen har hatt en fin start på uka ♥ Vi har kun slappet av i dag, og ladet opp til en kveld i Puerto Rico. Vi skal dit i kveld for å ordne tatoveringen til Janicke, ta oss en drink og kanskje spise sushi. Det blir koselig! 

Over til overskriften: Det er mandag igjen, og tid for sminke og hår-tips! Dagens tips er hvordan dere kan bruke smykkene deres til hårpynt. Jeg begynner å bli lei av alle de gamle smykkene jeg har, og da er det jo ikke så dumt å finne nye bruksområder. Under viser jeg tre forskjellige måter dere kan bruke smykkene i håret. I tillegg til de jeg viser kan det f.eks. være fint å flette inn ringer eller øredobler i en løs sideflette, eller bruk armbånd som strikk eller rundt hårstrikket. Det er mye man kan gjøre, vær kreativ!

Jeg brukte statementsmykker i alle frisyrene under.

♥ Ha håret løst og plasser smykket på hodet slik dere ser over. Dette smykket var stort nok til at jeg slapp å åpne det, så det satt ganske godt. Bruk likevel en god del fliseklemmer slik at du er sikker på at det holder utover dagen. 

♥ Denne elsker jeg! Sett opp håret i en kul, bruk gjerne en donut. Snurr smykket en eller to ganger rundt kulen, og fest hver ende av smykket. Her trenger du ikke å bruke spenner. Avslutt med hårspray så frisyren sitter. 

♥ Denne er nesten lik som den første, bare at du fester smykket bak istedet for foran. Min favoritt! Ha håret løst og tuper det litt bak. Ha fliseklemmer på hver ende av smykket, gjerne to på hver side, og fest smykket i håret. Bruk flere fliseklemmer for å feste det ekstra godt. Plasser gjerne smykket litt bak på hodet, slik dere ser over.

TIPS: Siden smykkene kan være litt tunge, kan det være vanskelig å få de til å henge godt på hodet. Fest fliseklemmene i kryss, to og to eller fire og fire, så sitter det bedre. February through Instagram

 • 02.03.2015, 13:59PUBLISHED IN: Blogg


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©