hits
Pakkeliste og tips til festival!

  • 26.06.2015, 19:41

Noen av dere som skal på festival og som sliter med pakkinga? Jeg reiser som tidligere sagt på Roskildefestivalen i morgen, så jeg tenkte jeg skulle skrive ned en liten pakkeliste pluss noen små tips til dere. Håper dette innlegget er til hjelp ♥

PAKKELISTE: 

- Telt, sovepose, liggunderlag/oppblåstbar madrass, pute og pledd (jeg har med dyne da jeg ikke klaarer å sove i sovepose, luksusproblem...). 

- Sittunderlag og/eller en stol. 

- Gaffateip.

- Plastikkposer. Greit å ha til søppel, i skoene når det regner eller for å pakke inn klærne i bagasjen for å unngå våte klær. 

- Bestikk, papptallerken, plastkopper og drikkeflaske. 

- Frysebag er ikke en dum idé. 

- Undertøy og sokker, gjerne en god del mer enn antall dager. 

- Toalettsaker - tannkost, tannkrem, sminkeservietter, våtservietter, intimservietter, barberhøvvel, dusjsåpe, shampoo og balsam, hårstrikk, spenner, hårbørste, handkrem, bodylotion, antibac og sminke hvis du ønsker det. 

- P-piller, kondomer og tamponger. 

- Pinsett, plaster, smertestillende, nesespray og tørkepapir kan være greit å ha tilgjengelig.

- Myggspray.

- Solkrem. 

- Superundertøy, skjerf/buff og ullsokker til kalde netter. 

- Lommelykt. 

- Kamera, mobiltelefon, høytaler (f.eks. music angel) og selfiestang haha + ladere til alt. Ta gjerne med en powerbank hvis du har det, så kan du lade i teltet. 

- Flere par sko - støvler, converse/tøysko, sandaler. 

- Klær til alt slags vær og settinger - bukse, shorts, joggebukse, topper, gensere, cardigans, regnjakke ++) 

- Solbriller

- Håndveske 

- Bikini og håndkle

- Kortstokk

- Ørepropper hvis du ikke får sove med bråk rundt deg. Det er viktig med nok søvn! 

- ID, penger og billetter 
TIPS: 

- Sjekk værmeldingen før du pakker, slik at du ikke tar med unødvendig mye klær. Planlegg gjerne antrekk for hver dag. 

- Kom tidlig, så er du sikret en bra campingplass. Ikke camp der bakken går litt ned, da kan det bli oversmømmelse i teltet dersom det regner. 

- Kjøp inn mat og drikke før du drar inn på festivalområdet, så har du alltid noe liggende. Tubepålegg og brødskive/polarbrød funker bra. 

- Ikke ta med ting du er redd for og andre verdifulle saker. Kjøp i tilfelle en lås til bagasjen din. 

- Trust nobody. Ikke vær redd for å bli kjent med nye folk, men vær alltid litt skeptisk. 

- Ikke drikk for mye alkohol slik at du går glipp av halve festivalen... Du vil jo huske konsertene! 

- Ikke drikk av ukjente folk sin drikke, du vet aldri hva du får. 

- Avtal møteplass med vennene dine i tilfelle dere mister hverandre. 

- Ta med eller kjøp en bøtte som du kan fylle opp med vann, slik at dere kan holde drikken kald. 

- Anbefaler å pakke i en stor sekk eller bag (ikke trillekoffert) slik at det er enkelt å få med seg bagasjen rundt omkring. Selv skal jeg pakke i koffert, men det er kun fordi jeg ikke har stor nok sekk.. Gruer meg til å dra rundt med den i gress og gjørme. 

- Lagre og slett bilder på telefonen før avreise. Hvor kjipt er det ikke hvis telefonen blir full og du ikke kan ta bilder?

Sist men ikke minst - ta med uendelig med godt humør! Lykke til med pakkinga, og kos deg på festival ♥- - -

  • 26.06.2015, 15:00

//new in, BiancoUpdate

  • 26.06.2015, 09:21//randoms

Hei og god morgen dere! Alt bra? Jeg ville bare stikke innom for å oppdatere dere litt. Den siste tiden har jeg jobbet masse, lagd bloggdesign til bloggeren Benny, vært i et fantastisk bryllup, fått min første store lønn, shoppet bort halve lønna, hatt årets første bad i norsk sjø, grillet og blitt kjent med nye folk. Jeg har det så bra for tiden, det aner ikke! Ingen dag er kjedelig, og enda bedre blir det til uka. I morgen reiser jeg nemlig til Danmark på Roskildefestivalen, og jeg gleder meg helt sykt! Jeg reiser sammen med en venninne, og vi skal være der alle åtte dagene. Blir så bra! 

Nå skal jeg på frokost til mamma sammen med søstrene. Deretter blir det jobb, før jeg skal bruke resten av kvelden på å pakke til festival. Ønsker dere en fin dag! 
PUBLISHED IN: Blogg

Vil du vinne en iMac?

  • 13.06.2015, 12:48

Jeg er så heldig at jeg har blitt nominert til en av Nord-Trøndelags "smarteste" blogger! Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville bruke et lite minutt på å gi en stemme til meg. Og det beste av alt - alle som gir en stemme er med i trekningen av en iMac og to iPad mini! Dere kan gi en stemme hver dag for å øke deres egen vinnersjanse. 

Trykk HER for å stemme! På forhånd takk ♥ ♥ ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Braids

  • 10.06.2015, 14:00
PUBLISHED IN: Foto

Fulltid

  • 02.06.2015, 11:36

Mitt løfte om å være mer aktiv ble fort nok en løgn, da jeg plutselig fikk 100% stilling på en ny resturant i Verdal. Jeg har jobbet seks dager i uken de siste to ukene, pluss at jeg har jobbet litt natt på Goman bakeriet. I tillegg har det vært Vømmøl i helga (festival i Verdal), så dagene har gått i ett. I går hadde jeg fri, og det har aldri føltes bedre! Jeg var helt utslitt etter en lang helg med festing og jobb både dag og natt, så hele dagen gikk til å sove på sofaen. 

Siden jeg kommer til å jobbe seks dager i uken fremover har jeg dessverre ikke så mye spennende å dele med dere, men jeg skal oppdatere så mye jeg kan! Ønsker dere alle en fin dag, vi sees ♥
PUBLISHED IN: Blogg


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©