hits
Early mornings

  • 26.09.2015, 13:35

PUBLISHED IN: Foto

LR sminkeseminar

  • 09.09.2015, 19:50

For akkurat to uker siden var jeg på mitt første sminkeseminar, hvor jeg også var så heldig å få stille som sminkemodell. Veldig gøy! LR har nemlig kommet med en ny sminkekolleksjon, så kvelden handlet først og fremst om å presentere den nye sminken. De hadde med seg en make-up artist som hadde et lite sminkekurs på scenen, hvor jeg og noen andre var modeller. I tillegg snakket de litt generelt om LR Health & Beauty Systems. Vi som var modeller fikk forresten hver vår goodie bag med diverse sminke, kommer til å vise dere det i et senere innlegg. Gøy! 
PUBLISHED IN: Blogg

T-town

  • 02.09.2015, 21:18


Fin dag i Trondheim for noen uker siden <3 Savner sommerværet allerede.. 
PUBLISHED IN: Foto

Zeitgard - Ren hud på 60 sekunder

  • 01.09.2015, 21:22

//reklame 

Jeg har alltid vært veldig skeptisk til ny sminke, helseprodukter, medesiner etc. Du kan prøve å overbevise meg, skryte alle slags produkter opp til skyene. Jeg tror det ikke før jeg ser det. De siste månedene har jeg prøvd LR health & beauty sin rensemaskin Zeitgard, samt sett og prøvd litt av sminken. Og gjett hva - jeg er overbevist! 

 

KORT FAKTA

Zeitgard er et renseapparat som skal fjerne kviser og andre urenheter i huden. Den gjør en dyp, skånsom rens som gir glød og glattere overflate. Maskinen passer for alle hudtyper og aldre, da den har egen børste og renseprodukt både for normal og sensitiv hud. Jeg har alltid hatt veldig tørr og sensitiv hud, så jeg bruker sistnevnte. Zeitgard gir opptil ti ganger mer effektiv rens enn manuell rensing, uten å påføre huden ekstra belastning. I tillegg er hvert børstehår utviklet med Microsilver, som gjør at børsten er antibakteriell og dermed renser seg selv opp til i hele tre måneder. Hvor genialt er ikke det? 

Jeg har brukt Zeitgard i omtrent to måneder nå, og har merket stor forskjell! Jeg har aldri slitt noe spesielt mye med uren hud, men i perioder hvor jeg drikker lite med vann, spiser usunn mat eller drikker alkohol ender jeg ofte opp med kviser i panneområdet. Nå, i motsetning til før, så får jeg så og si aldri kviser lenger. I tillegg har jeg merket at huden har fått en veldig fin og glatt overflate. Den føles ren, og jeg sliter ikke i det hele tatt med tørr hud lenger! Nå kan jeg endelig påføre foundation og solpudder uten at sminken fester seg på de tørre områdene. Rensing av huden er nemlig det viktigste av all hudpleie, blant annet fordi det er nødvendig for at videre hudpleie skal gi optimal effekt. 

Les mer om Zeitgard HER.

 

SLIK BRUKES DEN

Zeitgarden består av tre deler: en maskin, en børste og en rensekrem. Børsten fuktiggjøres med litt lunket vann og plasseres på maskinen. Deretter tar man på to trykk med rensekrem på børsten. Hold inn knappen på maskinen til den starter, og beveg børsten over huden med sirkelbevegelser (HUSK at ansiktet også må være vått). Behandlingen varer kun i ett minutt, hvor maskinene allerede er innstilt og oppdelt i tre. Etter 20 sekunder vil den altså stoppe opp i noen sekunder, før den automatisk begynner igjen. Dette er fordi den skal brukes tre forskjellige områder i ansiktet - høyre side, venstre side og panne. På denne måten har du full kontroll på når du har brukt nok tid på hvert område. Maskinen har også tre forskjellige hastigheter, hvor den laveste hasitgehten er anbefalt de første månedene. 

Rensemaskinen anbefales å brukes hver kveld før du legger deg. Og forresten! Den kan også brukes på hele kroppen, hvor blant annet hals og brystparti er anbefalt. Og ikke nok med at Zeitgarden renser og gir huden en flott overflate - rensekremen fjerner også sminke. Det lønner seg selvfølgelig å fjerne sminken først, men dersom jeg er tom for sminkeservietter eller rett og slett ikke orker en dag, så bruker jeg den like gjerne som sminkefjerner. Fungerer minst like bra, om ikke bedre! 


TA VARE PÅ HUDEN

Selvfølgelig er det et stort pluss å kunne bruke en rensemaskin for strålende hud, men jeg vil også påpeke at det er viktig å ta vare på huden generelt. Drikk godt med vann, få i deg omega-3 og annet kosttilskudd, fjern alltid sminken før du legger deg og gå gjerne uten sminke i blant for å la huden puste :) 

 

KJØP AV ZEITGARD

For kjøp av LR sine produkter må du bestille gjennom en som har kundenummer. Dersom du ikke kjenner en med kundenummer kan du ta kontakt med meg på mail, så kan jeg hjelpe deg videre! Albertine_vestvik95@hotmail.com 

INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©