hits
Nike Air Max

  • 23.10.2015, 11:16

Finally mine! Morning coffee

  • 20.10.2015, 10:43God morgen! Guud det var vanskelig å stå opp i morges, er ikke vant til å våkne så tidlig. Slumret omtrent en halvtime før jeg endelig kom meg opp av senga, og da var det bare å få på deg klærne og komme seg ut døra. Fikk dratt innom Starbucks og kjøpt meg frokost før jeg måtte videre til togstasjonen.

Nå ankommer jeg straks Verdal, og der blir det rett på jobb. Det var deilig med et lite avbrekk fra hverdagen. 
PUBLISHED IN: Blogg

Hello world

  • 19.10.2015, 14:49


Hei fine dere! Stikker bare innom for å ønske alle en fin start på uka. Jeg er i Trondheim og på vei ut døra for å dra på en liten shoppingrunde. Craver etter hvite nike-sko! Ellers er jeg her for å besøke venninner som jeg møter alt for sjeldent. Blir koselig! Deilig å komme seg bort fra lille Verdal den ene dagen i uka jeg har fri. 

Ikke glem å meld dere på konkurransen jeg har gående forresten, dere vil ikke gå glipp av den! Direktelink HER
PUBLISHED IN: Blogg

KONKURRANSE

  • 17.10.2015, 18:59

Da var det tid for en konkurranse igjen, denne gangen i samarbeid med LR Health & Beauty! Premien er et gavekort på hele 1000kr som vinneren kan bruke på sminke på LR sin nettbutikk. Gøy gøy gøy! 

Jeg bruker kun LR sin sminke etter at vi fikk i gang dette samarbeidet, og jeg er SÅ fornøyd! Det som er så flott er at sminken er av høy kvalitet men til en rimelig pris. De selger nemlig ikke sminken i butikk, og trenger derfor ikke å bruke penger på mellomledd. De bruker heller ikke penger på reklame, annet enn på nyhetsbrev til de som allerede er medlemmer. På den måten kan de bruke enda mer på produktene og tilby topp kvalitet til kunden. Det er bra! Den heldige vinneren vil derfor få ganske mye for gavekortet. 

For å delta i konkurransen må du: 

- Like LR sin facebookside HER
- Følge LR på instagram HER (@Lrnorge) 
- Kommentere dette innlegget med fullt navn, instagramkonto og mailadresse

Det vil bli sjekket at punktene over er gjort.  LYKKE TIL! Never enough

  • 12.10.2015, 18:12


Åhh, se hva jeg mottok i posten for et par uker siden! Stooor pakke fra LR med masse sminke. Nå skal hele sminkepungen skiftes ut! Gleder meg til å få testet alt sammen  Har allerede forelsket meg i leppestiftene, alle er nydelige på. Neglelakkene er også helt fantastiske. Skal prøve å oppdatere så ofte som mulig fremover, jeg har hvertfall mer enn nok i å fylle inn "makeup monday" med! Upgrade

  • 12.10.2015, 12:31

Da var det på tide med et nytt design på bloggen! Denne gangen ble det lyst, stilrent og med stooore bilder. Veldig fornøyd! Godt å ikke ha så mye rot rundt som tar oppmerksomheten. Jeg har ingen sidemeny lenger, men dere finner alt nødvendig i menyen min. Temadagene ligger under headeren og follow-knapper finnes under hvert innlegg. Fikk også plassert instagram nederst på bloggen, elsker det! Hva synes dere?

Med det samme som vi snakker om bloggdesign; det er veldig mange som spør etter mine gamle design. Siden dette er design som har vært mine egne, unike design så ønsker jeg ikke å legge ut disse som gratisdesign. Jeg vurderer heller å selge de på designsiden min, og/eller holde en konkurranse der man kan vinne et av mine design. Kommer mer info så fort jeg vet noe nærmere. 

 
PUBLISHED IN: Design


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©