hits
Red liner

 • 30.11.2015, 18:45

I dag prøvde jeg for første gang eyeliner med farge. En liten detalj som gjør sminken mer spennende, uten at det blir for mye. Perfekt til fest, men også fint til hverdags hvis du er typen som er glad i å sminke deg. Her kan man bruke alle slags farger, jeg ser for meg at det er veldig fint med hvitt eller glitter. 

STEG FOR STEG: 

1. Påfør en primer/base på øyelokket og under øyet slik at sminken skal holde lenger. 

2. Legg den fargede eyelineren over øyet slik som vist på bilde nr 2. Her er det viktig at lineren er er ganske tykk, siden du etterpå skal legge svart over halve. Jeg hadde ingen eyeliner med farge, så jeg brukte en rød lipliner fra LR health & beauty istedet. Funket minst like bra som en vanlig eyeliner! LR siden liplinere er myke og godt pigmenterte, så den var prefekt å bruke. 

3. Påfør en tynn linje med svart eyelinersom vist på bilde nr. 3, slik at det blir halvt om halvt med rødt og svart. Her er det lurt å bruke våt eyeliner, slik at det blir lettere å legge over den røde fargen. 

4. Bruk en highlighter under vingen på eyelineren. Dette gjør jeg for å markere eyelineren enda mer. Som dere ser har jeg også lagt litt rød liner under øyet på dette bilder for å få en litt mer spennende look, men det er ikke noe must. 

5. Avslutt med mascara, og du er good  to go! 

PRODUKTER: 

LR deluxe perfect eye- & lipbase | LR colours lipliner warm rose | LR colours liquid eyeliner | LR deluxe bright highlighter porcelain | LR colours extreme volume mascara

Lyst til å se mer av LR sine produkter? Ta en titt i LR Health & Beauty sin nettkatalog HER. Lately on insta

 • 13.11.2015, 10:54PUBLISHED IN: Blogg

Taormina

 • 12.11.2015, 00:43

Om sju timer sitter jeg på første flyet hjemover. Trist at tiden går så fort når jeg er i Italia, livet er alltid litt bedre her.. Håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang. 

Siden det var min siste dag i Italia idag sto det mer enn olivenplukking på timeplanen. Etter lunsjtid kjørte vi til Taormina, en svært populær turistby på Sicilia. Der besøkte vi en classy lounge med navn Metropole, et sted jeg virkelig anbefaler hvis dere noen gang drar til Taormina. Veldig elegant plass med nydelig utsikt over havet. Jeg og Mari bestilte en Aperol Spritz hver, typisk italiensk cocktail som smaker helt himmelsk. En av mine absolutt favoritter! 

Etter noen timer i Taormina kjørte vi tilbake til Linguaglossa, hvor en bedre middag sto for tur. Vi dro på en pizzarestaurant som sies å ha den beste pizzaen i byen. Perfekt slutt på et fint opphold på Sicilia. Takk for denne gang! 
PUBLISHED IN: Blogg

Fresh

 • 11.11.2015, 08:40I går vandret jeg i den lille landsbyen for å ta litt bilder i de små, skjulte gatene. Det er så mange fine, gamle bygninger og flotte motiv. Det passet seg perfekt at jeg oppdaget to kassebiler med nyplukkede frukter til salgs da jeg kjente føttene mine trengte en liten pause. Fikk med meg en pose saftige appelsiner til kun to euro, som jeg slukte på en trapp med utsikt over passerende folk og biler. 

Nå skal vi ut i olivenlunden for å plukke oliven i noen timer. Vi sees! 
PUBLISHED IN: Blogg

Sugar for breakfast

 • 10.11.2015, 19:31 

Dagens frokost fant sted på en liten, populær café i Linguaglossa. Jeg bestilte en cornetto con postacchio - en croissant som vi kaller det, fylt med pistasjkrem. Folket på Sicilia er spesialister på pistasj, øya er nemlig det eneste stedet i Italia som dyrker denne nøtten. Så jeg kan love denne kremen var god! Ved siden av cornettoen måtte jeg selvfølgelig ha en ekte italiensk cappuccino, ingen frokost uten når jeg er i dette fine landet. God start på dagen 
PUBLISHED IN: Blogg

Hair

 • 07.11.2015, 12:00

Se hva jeg har gjort! Klipt bort halve håret mitt. Har både klipt det kortere, klippet opp og tynnet ut. Sykt godt, har aldri hatt så kort og tynt hår før! Neste steg er å gjøre noe med denne hårfargen, er jo rene regnbuen der oppe. Ettervekst, brunt, oransj og gult/blondt. Frisøren bommet stort da jeg farget det sist, så det må jeg få fikset. Har fortsatt lyst på ombre, bare nærmere grått enn gult. Eller kanskje helt brunt? We'll see. Red like wine

 • 06.11.2015, 15:57

 


 

Kjole H&M - sko NIKE - veske NELLY - ringer H&M / BIKBOK Dafuq

 • 06.11.2015, 11:05En litt annerledes sneak peak fra dagens antrekk. Haha! Dette blikket går igjen på maange av bildene mine.. "Nei, ikke sånn", "ta høye bilder, ikke liggende!!", "Åh, du gjør det feil", "nei GUD hva driver du med nå da", "ok vi dropper dette". Skryt til mamma som holder ut. Bedre bilder kommer senere! 

Nå skal vi ut i campagna'en for å plukke oliven, fotografere og filme. Ha en fin fredag ♥ Double

 • 05.11.2015, 22:42Ikke spør hvordan jeg gjorde dette, for jeg aner ikke hvordan jeg fikk det til. Vet bare at det tok sinnsykt lang tid, haha! Veldig fornøyd da, det må jeg si. Utrolig hvor mye man kan gjøre i photoshop. Like? 
PUBLISHED IN: Foto

At the harbor

 • 04.11.2015, 14:00
PUBLISHED IN: Foto

Italy baby

 • 03.11.2015, 23:03

Jeg er i Italia! Som mange av dere vet bruker jeg å reise til Italia hver sommer, men i år fikk jeg ikke dratt. Er derfor utrolig glad jeg fikk ta en tur nå, sykt deilig å endelig være her igjen. Ankom tidlig i morges etter en reise på over 24 timer. Kan trygt si at det var godt å legge seg i en god, stor seng etter en så lang reise.

November er tid for olivenplukking i Italia, så jeg er her hoversakelig for å ta bilder av plukkingen og pressingen av årets olje. Skal være fotograf både i Calabria, hvor jeg er nå, og på Sicilia. Det blir ikke mye tid på hvert sted, men jeg klager ikke. Godt å i det hele tatt få et avbrekk fra kalde norges hverdag  ♥ 
PUBLISHED IN: Blogg

Vinneren av konkurransen

 • 02.11.2015, 17:00
Da har jeg trukket vinneren av konkurransen! Vinneren ble Sara, GRATULERER! Du får et gavekort på hele 1000kr som du kan bruke på sminke fra LR Health & Beauty.Du vil bli kontaktet på mail for mer info. 

Til dere andre som ikke vant, fortvil ikke - det kommer flere sjanser! Jeg har flere konkurranser på lager. Takk til alle som deltok 

INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©