hits
Clubmaster

  • 26.12.2014, 15:38

//AnnonseSe hva jeg mottok i posten her om dagen - RayBan Clubmaster solbriller! Fine, ikke sant? Jeg elsker de! Jeg bestilte solbrillene på Sunglasses Shop, en nettbutikk som selger solbriller fra flere store merker, blant annet RayBan, Oakley og Dior. 

Sunglasses Shop Norge selger solbriller noe billigere enn i andre butikker og nettbutikker. Disse Clubmaster solbrillene f.eks., koster bare 893kr, mens i andre nettbutikker ligger de på over tusenlappen. Man betaler heller ingen frakt eller toll, og 25% moms er allerede inkludert i prisen. I tillegg er leveringstiden ganske rask, med tanke på at lageret er plassert i England. Jeg mottok solbrillene bare 10 dager etter bestilling. Hvorfor har jeg ikke oppdaget denne nettsiden tidligere?! 

Jeg har vært så heldig og få gjøre et samarbeid med Sunglasses Shop Norge, så om ikke så alt for lenge kommer det en solbrillekonkurranse på bloggen. GØY! Dere høre mer angående konkurransen etterhvert. 

Hva synes dere om solbrillene? ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Vinneren av konkurransen

  • 25.12.2014, 14:46

Hei og god jul alle sammen!! Jeg håper alle hadde en vellykket julaften i går ♥ Jeg hadde det hvertfall kjempefint! Koselige timer med familie, deilig mat og fine pakker. Anyways, jeg har dårlig tid! Skal straks til mormor og morfar for å spise sodd, så jeg stikker bare raskt innom for å presentere vinneren av konkurransen jeg har holdt. 

Og vinneren ble... 

PIA HOLMEN! Gratulerer! Du vil bli konktaktet på mail. 

For dere som ikke vant denne gang, så blir det en ny mulighet om ikke så alt for lenge. Det kommer etterhvert en konkurranse i samarbeid med Sunglasses Shop, så stay tuned! New nails

  • 13.12.2014, 16:07

Finally! You Like? Jeg er hvertfall superfornøyd! Jeg har lenge hatt lyst til å ordne neglene mine hos profesjonelle, men jeg har aldri tatt meg råd til det. Jeg ble derfor utrolig glad da jeg fant et sett fra Depend her om dagen, som inneholdt både negletupper og gel lakk til en billig penge. Resultatet ble jo faktisk ikke så værst med tanke på at det var første forsøk.

I kveld skal jeg på fest med kjente og kjære, så snart kommer et par venninner på besøk for å varme opp til kvelden. Gira! Dere hører fra meg igjen så fort jeg har tid, ha en fin lørdag ♥
PUBLISHED IN: Blogg

Beanie

  • 03.12.2014, 19:30

- Herfra
PUBLISHED IN: Foto

Knit

  • 03.12.2014, 14:57

Dere husker kanskje at jeg lånte klær av Bik Bok Levanger forrige uke, som skulle brukes til en motesak i Trønder-Avisa. Her er det ene antrekket, tatt av flinkeste Ole Alexander Kirknes. Jeg elsker denne genseren! Fin, oversized og skikkelig comfy. Denne er helt klart førsteprioritet når jeg får lønn, må ha! Hva synes dere om antrekket? ♥

Følg Bik Bok Levanger på instagram HER for inspirasjon og jevnlige oppdateringer om butikkens nyheter! Konkurranse: Vinn hårprodukter!

  • 02.12.2014, 17:13

Vi nærmer oss jul, og i den anledning kjører jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Breeze Grønn Frisør (les mer om grønn frisør i dette innlegget)! En heldig vinner vil stikke av med en ekstra julegave til jul, bestående tre hårprodukter tilpasset din hårtype. Produktene er fra Davines sin serie Essential Haircare, og premien har en samlet verdi på 887 kr. LITT INFO OM SERIEN: Det er ikke uten grunn at jeg har valgt Essential Haircare som premie, for denne serien er mer enn bare gode produkter. Både produkt og emballasje er laget med omtanke til natur og miljø. Hver enkelt formular er beriket med aktive ingredienser fra Slow Food Presidium gårder i Italia for å bidra til å beskytte biologiske mangfold på planeten vår. De inneholder en høy andel av ingredienser som er naturlig utvunnet og biologisk nedbrytbare. Produktene er også fri for parabener, og shampoene er uten sulfater. I tillegg er forpakningen laget av næringsmiddelgodkjent plast, og kan derfor gjenbrukes som beholdere for f.eks. mat, drikke og plantepotter. De kan både vaskes i oppvaskmaskin og legges i fryseren. Hvor bra er ikke det? 

DE FORSKJELLIGE "FAMILIENE": 

MINU - For farget hår. Høyt innhold av aminosyren querceting, en aminosyre med beskyttende effekt på hårstrukturen og fargebeskyttende polyfener. Består av shampoo, conditioner og hårmaske. 

NOUNOU - For tørt hår, eller hår som er skadet av behandlinger som bleking, highlights, permanent eller bruk av rettetang. Høyt innhold av protein, karbohydrater og vitamin C. Meget næringsrik og har en kraftig antioksidant effekt. Består av shampoo, conditioner og hair mask.   

MOMO - For tørt eller dehydrert hår. Med Paceco Cartucciaru Gul Melon ekstrakt - Slow Food Presidium. Rikt innhold av vann, vitaminer og mineralsalter som gir langvarig fuktighet. Består av shampoo, conditioner og hair potion. 

DEDE - for daglig bruk. Høyt innhold av mineralsalter som gir en remineralisernde effekt på håret. Består av shampoo, conditioner og hair mist. 

LOVE CURL - for bølget eller krøllet hår. Rikt innhold av proteiner, B-vitaminer, vitamin E, umettet fett, magnesium, jern, kalium, kobber og fosfor, som gir elastitet og volumgivende effekt til håret. Består av shampoo, conditioner og curl cream. 

LOVE SMOOTHING - For krusete og uregjerlig hår. Høyt innhold av fettsyrer og vitaminer som gir elastitet og mykhet til håret. Består av shampoo, conditioner og hair smoother. 

SOLU - For alle hårtyper. Rik på proteiner og mineralsalter, spesielt jern, sink og selun. Inneholder også en høy konsentasjon av antioksidanter og essensielle aminosyrer som lysin, treonin, tryptofan og aminosyrer som inneholder svovel. Består av shampoo som renser håret i dybden og fjerner stylingrester. Ideell til å bruke før permanentbehandlinger og retting av hår. 

MELU - For langt eller skadet hår. Har rikt innhold av aminosyrer som serin og glutaminsyre, som gir næring og reparerer håret. Består av shampoo, conditioner og har shield. 

VOLU - for fint eller livløst hår. Rikt innhold av vitamin A, B og C, og mineraler som jern, fosfor og kalsium. Gir fylde og volum til håret. Består av shampoo og hair mist. 

FOR Å DELTA MÅ DU: 

- Like Breeze Grønn Frisør sin facebook-side HER
- Dele innlegget ved å trykke på facebook del-knappen nederst i innlegget.
- Legge igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet (IKKE i mail-feltet), samt en av "familiene" over ↑ som passer best til din hårtype. 

Vinneren trekkes 24. desember, og vil både publiseres på bloggen og motta en mail av meg. Masse lykke til! ♥♥♥November trough instagram

  • 01.12.2014, 15:54


Instagram: Albertiiine

Det er desember allerede! Julaften er rett rundt hjørnet, og det er tid for å forberede med julebakst, julepynt og julegaver. I år skal jeg ikke kjøpe så mange julegaver annet enn til familie,  MEN -  Jeg skal plukke en heldig leser som får en liten gave av meg til jul. I morgen kommer det nemlig en konkurranse på bloggen, så det neste døgnet må dere holde dere oppdatert ♥

Nå skal jeg lage middag, vi snakkes! 
PUBLISHED IN: Blogg


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©