hits
Red liner

 • 30.11.2015, 18:45

I dag prøvde jeg for første gang eyeliner med farge. En liten detalj som gjør sminken mer spennende, uten at det blir for mye. Perfekt til fest, men også fint til hverdags hvis du er typen som er glad i å sminke deg. Her kan man bruke alle slags farger, jeg ser for meg at det er veldig fint med hvitt eller glitter. 

STEG FOR STEG: 

1. Påfør en primer/base på øyelokket og under øyet slik at sminken skal holde lenger. 

2. Legg den fargede eyelineren over øyet slik som vist på bilde nr 2. Her er det viktig at lineren er er ganske tykk, siden du etterpå skal legge svart over halve. Jeg hadde ingen eyeliner med farge, så jeg brukte en rød lipliner fra LR health & beauty istedet. Funket minst like bra som en vanlig eyeliner! LR siden liplinere er myke og godt pigmenterte, så den var prefekt å bruke. 

3. Påfør en tynn linje med svart eyelinersom vist på bilde nr. 3, slik at det blir halvt om halvt med rødt og svart. Her er det lurt å bruke våt eyeliner, slik at det blir lettere å legge over den røde fargen. 

4. Bruk en highlighter under vingen på eyelineren. Dette gjør jeg for å markere eyelineren enda mer. Som dere ser har jeg også lagt litt rød liner under øyet på dette bilder for å få en litt mer spennende look, men det er ikke noe must. 

5. Avslutt med mascara, og du er good  to go! 

PRODUKTER: 

LR deluxe perfect eye- & lipbase | LR colours lipliner warm rose | LR colours liquid eyeliner | LR deluxe bright highlighter porcelain | LR colours extreme volume mascara

Lyst til å se mer av LR sine produkter? Ta en titt i LR Health & Beauty sin nettkatalog HER. Vinneren av konkurransen

 • 02.11.2015, 17:00
Da har jeg trukket vinneren av konkurransen! Vinneren ble Sara, GRATULERER! Du får et gavekort på hele 1000kr som du kan bruke på sminke fra LR Health & Beauty.Du vil bli kontaktet på mail for mer info. 

Til dere andre som ikke vant, fortvil ikke - det kommer flere sjanser! Jeg har flere konkurranser på lager. Takk til alle som deltok Never enough

 • 12.10.2015, 18:12


Åhh, se hva jeg mottok i posten for et par uker siden! Stooor pakke fra LR med masse sminke. Nå skal hele sminkepungen skiftes ut! Gleder meg til å få testet alt sammen  Har allerede forelsket meg i leppestiftene, alle er nydelige på. Neglelakkene er også helt fantastiske. Skal prøve å oppdatere så ofte som mulig fremover, jeg har hvertfall mer enn nok i å fylle inn "makeup monday" med! Ny samarbeidspartner

 • 13.07.2015, 20:33

Jeg har spennende nyheter å dele! For en stund tilbake ble jeg kontaktet av et par fra Verdal som ønsket å inngå et samarbeid mellom meg og LR Health & Beauty Systems. Merket var veldig ukjent for meg i begynnelsen, noe som egentlig er rart med tanke på hvor utrolig stort det faktisk er. LR er jo faktisk en av de mest vellykkede direktesalgsvirksomhetene i Europa! Etter flere møter både med paret og salgssjefen har jeg fått masse interessant informasjon om merket, og jeg er kjempespent! 

Jeg har allerede mottatt mitt første produkt som jeg skal teste, en rensemaskin med navn Zeitgard. Ordentlig high tech maskin til en verdi av 2500kr. Jeg begynner å bruke den ikveld, så kommer det en anmeldelse om 3-4 uker. Spennende!  
Jeg gleder meg veldig til dette samarbeidet, og ikke minst til å dele alt med dere. Dette blir GØY! I N S P O

 • 10.03.2015, 01:39Lag dine egne hårsmykker

 • 02.03.2015, 17:23

Heisann! Håper alle sammen har hatt en fin start på uka ♥ Vi har kun slappet av i dag, og ladet opp til en kveld i Puerto Rico. Vi skal dit i kveld for å ordne tatoveringen til Janicke, ta oss en drink og kanskje spise sushi. Det blir koselig! 

Over til overskriften: Det er mandag igjen, og tid for sminke og hår-tips! Dagens tips er hvordan dere kan bruke smykkene deres til hårpynt. Jeg begynner å bli lei av alle de gamle smykkene jeg har, og da er det jo ikke så dumt å finne nye bruksområder. Under viser jeg tre forskjellige måter dere kan bruke smykkene i håret. I tillegg til de jeg viser kan det f.eks. være fint å flette inn ringer eller øredobler i en løs sideflette, eller bruk armbånd som strikk eller rundt hårstrikket. Det er mye man kan gjøre, vær kreativ!

Jeg brukte statementsmykker i alle frisyrene under.

♥ Ha håret løst og plasser smykket på hodet slik dere ser over. Dette smykket var stort nok til at jeg slapp å åpne det, så det satt ganske godt. Bruk likevel en god del fliseklemmer slik at du er sikker på at det holder utover dagen. 

♥ Denne elsker jeg! Sett opp håret i en kul, bruk gjerne en donut. Snurr smykket en eller to ganger rundt kulen, og fest hver ende av smykket. Her trenger du ikke å bruke spenner. Avslutt med hårspray så frisyren sitter. 

♥ Denne er nesten lik som den første, bare at du fester smykket bak istedet for foran. Min favoritt! Ha håret løst og tuper det litt bak. Ha fliseklemmer på hver ende av smykket, gjerne to på hver side, og fest smykket i håret. Bruk flere fliseklemmer for å feste det ekstra godt. Plasser gjerne smykket litt bak på hodet, slik dere ser over.

TIPS: Siden smykkene kan være litt tunge, kan det være vanskelig å få de til å henge godt på hodet. Fest fliseklemmene i kryss, to og to eller fire og fire, så sitter det bedre. Gold

 • 23.02.2015, 15:43

Dagens look! Jeg sminker meg så og si hver dag for tiden, fordi jeg virkelig trenger å bli flinkere. Jeg må jo leve opp til makeup monday sine forventninger! Denne looken har jeg gått for hver dag den siste uka, bare for å øve meg. Synes det begynner å bli ganske bra, til tross for at jeg bruker helt elendige sminkekoster. På tide å invistere i noe nytt. Kanskje noen der ute har noen sminkekoster til øyenskygge å anbefale? 

Hva synes dere? ♥Hjemmelaget leppeskrubb

 • 16.02.2015, 17:15

Sliter du med tørre lepper på vinteren? Vel, da er vi to. Jeg kan ikke en gang bruke leppestift uten at den fester seg på de tørre områdene. På vinteren sliter mange med tørre lepper på grunn av kulde og tørr luft, og da er det ikke dumt å ha en god leppeskrubb tilgjengelig. Enda bedre er det om du lager den selv! Du kan jo være så uheldig å få skrubben i munnen, og da er det en stor fordel at den er spiselig. 

DU TRENGER: 

- 1 ts kokosolje
- 1 ts honning
- 2 ss brunt sukker 
- 2 ss brunt sukker   

SLIK GJØR DU:

Ha alle ingrediensene i en skål, og rør sammen. Hell deretter blandingen over i en liten krukke med lokk - og du er ferdig! Veldig enkelt, og absolutt nødvendig hvis du sliter med tørre lepper om vinteren. Bruk leppeskrubben før du legger deg, og påfør godt med lipsyl. Skrubben smaker forresten skummelt godt, jeg ender alltid med å spise litt når jeg bruker den. Er du veldig nøye på sukkerinntaket ditt så er det null problem å bytte ut sukker og brunt sukker med sukrin og sukrin gold. Produktanbefaling: Eight Hour Cream

 • 09.02.2015, 18:23

Forrige uke mottok jeg denne kremen fra Elizabeth Arden, og den ER så bra! Begynner allerede å merke fremgang på de tørre leppene mine. Jeg har valgt å lage et eget innlegg om dette produtket, da jeg synes dette er en musthave i alle jenters sminkeveske. Det er nemlig ikke en krem bare til leppene, den virker til mye mer! 

KREMEN KAN (blant annet) BRUKES TIL: 

- Forme brynene
- Tørre lepper
- Solbrent hud
- Tørr hud
- Hud som flasser
- Tørre hender
- Myke opp neglebånd 
- Gi glansfull hud 
- Motvirke irritasjon og rødhet, f.eks. etter du har barbert deg  

PLUSS OG MINUS: 

+ Kan brukes på flere områder
+ Trenger veldig lite krem for hver påføring - Tuben blir ikke fort tom 
+ Gir synlig effekt etter få dager
+ Lukter godt

- Den er veldig fet, så den er ubehagelig under klær. Smitter også av hvis du har kremen på fingrene, så det kan være greit å vaske innsiden av hendene etter bruk. 

Eight Hour Cream er en multikrem som virkelig gjør underverk! Så langt har jef brukt den på tørre områder i ansiktet, tørre hender og tørre lepper, og jeg har merket stor forbedring på både hud og lepper. Anbefales på det sterkeste! 

Jeg kjøpte kremen på Beauty Planet HER, hvor den er 100-200kr billigere enn på andre nettbutikker. Den selges også på Tax Free til en billig(ere) penge. Ellers får du kjøpt den på blant annet apotek. Ombre lips

 • 02.02.2015, 18:50

Hei alle sammen! Da er jeg i gang med det nye konseptet på bloggen, og vi starter uka med Makeup Monday! I dag skal jeg vise dere et veldig enkelt og ikke minst fint sminketips - ombre-lepper. 

DU TRENGER:  

- Lipliner 
- Lys concealer/highlitghter/foundation eller en lys leppestift
- Lipsyl eller lipgloss

1. Marker leppene med liplineren. 
2. Fyll deretter leppene med samme liplineren, eventuelt en leppestift i lik farge.  
3. Påfør den lyse fargen, concealer/highlitghter/foundation eller lys leppestift, helt innerst på leppene. 
4. Bruk fingrene og fordel fargen til den får en jevn overgang. 
5. Avslutt med et lag lipsyl eller lipgloss for en fin og blank overflate. 

PRODUKTER: 

- Isadora Perfect Lipliner, 52 heather
- L´Oréal Paris lumi magique
- Savex Original Cat eye

 • 10.01.2015, 22:53

 

Et lite sminketips fra meg til dere ♥ 

Håper dere har en fin lørdag! Jeg bruker lørdagskvelden på å jobbe med bloggdesign. Fikk nettopp en ny bestilling, i tillegg til at jeg jobber med et nytt design til meg selv. Jeg har nemlig funnet mange nye koder i det siste, så jeg gleder meg veldig til å få inn et nytt design på bloggen min! Har forresten planer om å lage en god del nye gratisdesign fremover, som jeg håper dere vil like! Til dere som har spurt meg om mine gamle gratisdesign, så må jeg desverre skuffe dere. De er såpass gamle at jeg ønsker heller å lage nye, bedre og finere design til dere. Men det er vel bare positivt? Jeg gleder meg hvertfall til å få ut noe nytt, alt for lenge siden sist! Sminkevideo

 • 21.09.2014, 16:09


Husk å trykk på HD for bedre kvalitet på filmen. 

Da er jeg endelig ferdig med sminkevideoen! Hvis dere skal bruke teip en gang dere legger øyenskygge, ikke gjør samme tabbe som meg. Sørg for at teipen også ligger under øyet (og så nære øyet som mulig) slik at det ikke ligger dryss fra sminken under øyet. Dere ser det godt i sminkevideoen min - slik vil dere ikke gå! Ellers håper jeg dere liker videoen ♥ Hårvideo

 • 28.09.2012, 22:31


Sang: Let Me In - Gabrielle Aplin

Hadde denne hårfrisyren i dette antrekks-innlegget i sommer, og fikk leserspørsmål om å vise hvordan jeg hadde gjort det. Tok meg derfor tid til å filme og sette sammen en liten videosnutt igår (veldig forsinket). Herregud, videoblogger er så flaut.. 

Hva synes dere?Videoblogg - Nyttårssminke

 • 04.01.2012, 19:59

Dro til storesøster etter skolen og kom ikke hjem før nå. Nå har pappa tent opp i ovnen, og jeg og Hulda skal lage oss kakao. Kos! 

Anyways, her kommer videoen av nyttårssminken som jeg har satt sammen. Utrolig flaut, og jeg vet jeg ikke er spesielt flink med øyesminke.. Fant heller ikke øyesminken jeg skulle bruke, så da ble det h&m  sminke. Det gikk bra likevell, da :- ) Vet forresten at det er en skrivefeil i starten, det skal væe 2 s'er i "nyttårssminke".  Håper dere liker videosnutten! Åh, så fint startbilde under her. 

Skal jeg lage fler videoer? I tilfelle, hva ønsker dere? 

EDIT: sangen heter Hiding my heart, av Brandi Carlile. Skrivefeil i videoen. 

INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©