hits
Tegning - Selvportrett

 • 07.10.2012, 13:00

Det er utrolig lenge siden jeg har tegnet, så igår tegnet jeg denne tegningen av meg selv. Jeg er ikke 100% fornøyd, det er så enkelt å se alle feilene - spesielt når det er en tegning av meg selv. Men sett bort i fra at det er noen feil i forhold til mitt eget ansikt, er jeg fornøyd med selve tegningen. Hvertfall litt. 

Hva synes dere?
PUBLISHED IN: Tegninger

Tegning

 • 05.07.2012, 19:31Hva synes dere, ser dere hvem det er? ♥
PUBLISHED IN: Tegninger

Step by step

 • 29.04.2012, 21:30

Heisann! Tenkte bare å vise dere et step-by-step-bilde av tegningen min av Caroline Maria. Synes hvertfall selv det er morsomt å se hvordan jeg har gått frem. Som dere ser begynner jeg med skisser, for å være sikker på at øyne, munn osv står på riktig plass, og deretter tegner jeg detaljer og legger skygger. Ble ganske fornøyd med denne tegingen, egentlig :- )

Fler som er glad i å tegne? 

 
PUBLISHED IN: Tegninger

Tegning av Caroline Maria

 • 28.04.2012, 11:49

Igår kveld/natt bestemte jeg meg for å tegne Caroline Maria (carolinemaria.blogg.no), og over ser dere resultatet. Jeg har hele tiden lyst til å utvikle meg og bli flinkere til å tegne, men jeg tegner så alt for lite for tiden. Jeg skal prøve å tegne litt mer fremover, problemet er bare det at jeg må være i et spesielt "mood" hvis jeg skal tegne - og jeg er nesten aldri i "tegnemood". Høres kansje veldig sært ut, men sant er det. Jeg tegner faktisk helst når det er natt og stille og enklest å konsentrere seg om bare tegningen. 

Hva synes dere om tegningen? ♥
PUBLISHED IN: Tegninger

Ny tegning av Ulrikke Lund

 • 25.04.2012, 20:21Jeg prøvde meg på å tegne Ulrikke Lund igjen, siden jeg ikke ble helt fornøyd med den forrige. Sett bort ifra noen feil, og at hun fikk apeleppe, så ble jeg ganske fornøyd! Jeg har forresten ordnet meg et lite hverteikon foran adressen min i adressefeltet, synes det ble litt søtt. Hva synes dere om tegningen? ♥
PUBLISHED IN: Tegninger

Selvtegnede topper med skinndetaljer

 • 14.02.2012, 19:19Jeg har vist dere noen kjoler jeg selv har tegnet tidligere, og jeg har mer på lager. Tenkte jeg skulle vise dere to topper jeg har tegnet denne gangen, og kanskje høre deres mening? Jeg vet ikke helt om dere skønner tegningene, men de brune detaljene skal forestille skinn, og så er det hvite vanlig, hvitt bommulsstoff som henger litt løst. Jeg har så lyst til å lage de, må bare lære meg å sy. Det kan da ikke være så vanskelig... Hva synes dere om toppene og tegningene? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Selvtegnede kjoler #2

 • 05.02.2012, 19:05

Jeg har så lyst til å lære meg å sy, da skulle jeg lagd alt  jeg tegner.. Hva synes dere om tegningene og kjolene? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Tegning - Ulrikke Lund

 • 25.01.2012, 20:36

Var litt usikker på om jeg skulle legge den ut på bloggen, derfor den kommer så sent. Den ble nemlig ikke helt slik jeg hadde sett for meg. Utrolig irriterende når man ser feilene på tegningen etter at den er ferdig, eller nesten ferdig. Jeg kan jo ikke endre noe når tegningen da. Jeg er fornøyd med selve tegningen da, det er bare det at det ikke ligner så mye på Ulrikke Lund. Har (uten med meningen) forandret ansiktsformen, og øynene er for langt fra hverandre i forhold til bilde. Men nok av mine meninger nå. Hva synes dere?
PUBLISHED IN: Tegninger

Selvtegnede kjoler

 • 14.12.2011, 21:46Det er ganske lenge siden jeg har tegnet, så når jeg først bestemte meg for å tegne igår, fikk jeg en slags trang til å tegne kjoler istedet for ansikt og mennesker som jeg vanligvis tegner. Plutselig fikk jeg masse idéer om fine kjoler, og det endte med at jeg idag sa til mamma at jeg ønsker meg symaskin. Haha, ikke at jeg kan å sy, men tenk å designe sine egne kjoler, da! Tegne og sy dem selv, helt unike som ingen andre har. Må jo være gøy å kle seg i noe du selv har lagd. Hadde vært gøy å vært designer.. Hva synes dere om tegningene/kjolene? 

Nå skal jeg legge meg i senga og se to til episoder av Gossip Girl. Seriøst avhengig allerede, ikkjebraa.. God natt ♥
PUBLISHED IN: Tegninger

Mine favorittegninger

 • 18.11.2011, 14:59

"... Kan du ikke vise oss de tegningene dine du er mest fornøyd med? maleri?" 
Jo, det kan jeg selvfølgelig! Her er noen tegninger jeg er mest fornøyd med: 


Marilyn Monroe og random. 


Random og random.


Jay-Z og randoms. 


Og dette er min siste tegning, som jeg er veldig fornøyd med! 
Hvilken tegning likte dere best?
PUBLISHED IN: Tegninger

Mitt første maleri

 • 26.10.2011, 19:13

Joda, jeg har selvølgelig malt før, men det er leeenge siden. Jeg har bare aldri prøvd å male et ordentlig porttrettbilde med akrylmaling. Jeg vil ikke si jeg var så nøye med dette bildet, siden jeg kun malte fordi jeg fikk et lite kick som sa at jeg måtte prøve. Så jeg vet og ser det ligger mange feil i bildet, som for eksempel at jeg ikke har malt bakrunn, øyene er for store, lerretet vises igjennom malingen, skyggene er veldig rare osv. Men det var heller ikke så lett siden jeg kun hadde to, harde og mellomtykke pensler til å male med. Da blir det veldig vanskelig, spesielt på detaljene. Jeg har endelig kjøpt meg to nye pensler, jeg mangler bare et lerret slik at jeg kan prøve på nytt. 

Hva synes dere? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Resultat av tegningen

 • 15.10.2011, 22:57

Husker dere jeg viste dere en liten sniktitt på en ny tegning for noen dager siden? Nå er den ferdig! Har ikke vært så veldig nøye på genseren som dere kanskje kan se, men det var en hullete genser så det var ikke lett å tegne. Jeg har heller ikke vært så nøye på uglesmykket, det var jo så lite.. Jeg ble mest fornøyd med shortsen :- ) Ja, jeg har tegnet etter et annet bilde denne gangen, og bildet er forresten et bilde av min storesøster. 


Hva synes dere om resultatet? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Sniktitt på ny tegning

 • 12.10.2011, 17:24


En liten sneakpeak på en ny tegning. Jeg har begynt å tegne et bilde av Hulda, men denne gangen tegner jeg ikke ansikt, bare et "outfit". Blir gøy å se resultatt, dette er jo nesten helt nytt for meg :- ) Jeg har kommet lengre enn på bildet over, det er egentlig bare genseren som står igjen. På bildet har hun på seg en hullete genser, så det kan ta litt tid å tegne. Håper det blir bra! 
PUBLISHED IN: Tegninger

Tegnet litt på flyet i går

 • 08.10.2011, 19:42

Ble så utrolig glad når flyverten først sa til meg at jeg var veldig flink til å tegne, og etterpå når jeg gikk av flyet sa han at jeg måtte søke meg inn på kunstskole. Wii, lykke i hverdagen!

Hva synes dere om denne tegningen? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Tegning - Scream

 • 27.09.2011, 20:27

Ikke le da. 


Kjedelige øyne og for liten munn kanskje? Jeg er utrolig dårlig på å tegne utrykk i et ansikt, det blir veldig ofte slik at jeg kun tegner et ansikt uten følelser. Her skulle jeg prøve å tegne ei jente som skriker/brøler (haha), men det var ikke lett. Ikke helt fornøyd med denne, men til at det er første gang så gikk det ikke så værst. Det endte selvfølgelig med at jeg ikke la meg før halv ett i går, men jeg får nemlig best konsentrasjon når jeg ikke burde få det; på natten, eller rett før jeg skal legge meg. Da får jeg mest fred og ro, og mange fler tanker og idéer. Kan kun skylde på meg selv for at skoledagene blir ganske slitsomme...

Hva synes dere? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Just a drawing

 • 14.08.2011, 14:03

Satt meg ned med ark og blyant igår kveld igjen, og streket opp denne jenta. Ingen spesiell person, bare random hentet fra mine egne tanker. Håper dere liker den! Tips til hvem jeg kan tegne neste gang?
PUBLISHED IN: Tegninger

Ny tegning: Livingdoll

 • 30.07.2011, 22:22Æh, jeg sa jo det var vanskelig. Ble aldri helt fornøyd med denne tegningen. Jeg ser at noe er feil, men jeg klarer rett og slett ikke å se hva feilen er. Dessuten er det egentlig veldig vanskelig å rette opp feilene når tegningen er "ferdig". Men pytt pytt, den ble helt OK sånn som den ble. Hva synes dere? Kanskje dere kan se hva som er  feil?

Tusen takk til alle dere som sier at jeg ligner på Elisa (Livingdoll) by the way! Ganske morsomt å høre, synes jo selv hun er utrolig pen. Jeg ser absolutt ingen likheter selv, men jeg tar det hvertfall som et kompliment. Og haha, fikk nylig høre at jeg lignet på Voe også, at vi kunne vært søsken. Må si meg veldig uenig i det også, men uansett morsomt å høre. Dere er så søte ♥
PUBLISHED IN: Tegninger

Tegning - Step by step

 • 14.06.2011, 14:32

bare for moro skyld så lagde jeg et "step by step" bilde, slik at dere kan se hvordan jeg går frem når jeg tegner. Begynner vanligvis med skisser, så går jeg vanligvis til øynene. Deretter fortsetter jeg bare der jeg føler for å fortsette. Ganske morsomt å se hvordan prosessen er, egentlig. Tror jeg må prøve å filme en gang når jeg tegner, det kunne vært litt spennende å prøve ut. Flere som er glad i å tegne der ute? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Ny tegning - Marilyn Monroe

 • 13.06.2011, 14:33Første forsøk, og ikke hundre prosent fornøyd. Skal kjøpe meg ordentlige blyanter, og prøve igjen senere, for det var faktisk ganske gøy å tegne Marilyn Monroe.

Hva synes dere? 
PUBLISHED IN: Tegninger

Random

 • 27.05.2011, 19:01PUBLISHED IN: Tegninger

Dårlig humør endte slik:

 • 19.05.2011, 17:08

Jeg hadde en superfin dag i går, men selvfølgelig ble humøret knust på slutten av dagen. Når jeg er i dårlig humør, må jeg gjøre ting jeg liker. Som for eksempel å tegne. Men å tegne og male på veggen sin var vell egentlig ikke den beste idéen når jeg tenker meg om. 

Oh no, hva har jeg gjort ... 
PUBLISHED IN: Tegninger

Smiling

 • 12.04.2011, 19:16Noen meninger? Tåler både ris og ros.
-Albertine
PUBLISHED IN: Tegninger

TWO NEW DRAWINGS

 • 09.02.2011, 19:51

Disse to tegningene har jeg tegnet idag.

Hva sier dere?

-Albertine
PUBLISHED IN: Tegninger

"GAMLE TEGNINGER"

 • 07.02.2011, 15:45


Jay-Z


Beyoncé


Johnny Depp

Disse tegningene er "gamle". Er ikke sikker når jeg tegnet dem, før sommerferien i 2010 kanskje? De ligner ikke så veldig egentlig, men er likevell fornøyd.
Hva synes dere?

-Albertine
PUBLISHED IN: Tegninger

Tegning på photoshop

 • 14.12.2010, 20:48

Min andre tegning på photoshop, tegnet i høst en gang. Ikke helt fornøyd, men til at det er andre gang er jeg fornøyd!


Foretrekker å tegne på ark, jeg.

-Albertine
PUBLISHED IN: Tegninger

Min første tegning på photoshop

 • 23.10.2010, 12:33

Heisann!

Nå ble jeg akkurat ferdi med en tegning på  photoshop. Ikke så veldig fornøyd egentlig, men jeg har aldri tegnet på photoshop før, så sånn sett er jeg fornøyd. Men jeg tror jeg skal tegne på ark neste gang, sånn som jeg bruker, det er vanskelig å tegne på data.


Haha, ble faktisk mest fornøyd med nesa, den så mest ekte ut.


Hva synes dere?

-Albertine
PUBLISHED IN: Tegninger

Tre nye tegninger..

 • 28.09.2010, 18:11

Heey! 
Jeg er ble ferdig med tre teginger for ikke så lenge siden, og tenkte jeg skulle legge de ut. Jeg fikk nemlig en kommentar om jeg kunne begynne å legge ut bilder av tegningen mine, så da kan jeg jo selfølgelig gjøre det.  På to av disse tegningene brukte jeg faktisk farger, noe som jeg egentlig aldri bruker. Så det var litt uvanlig, men det gikk fint!Hva synes dere?

-Albertine
PUBLISHED IN: Tegninger

En søndagsTegning!

 • 19.09.2010, 00:35

Heisann.

Sist søndag satt jeg oppe utover kvelden for å tegne litt igjen. jeg elsker å tegne, men tar meg alrdi tid til det. Men i går kveld gjorde jeg det, og her ser dere tegningen av den lille engelen, med rennende tårer..

 
Hva synes du?

-Albertine
PUBLISHED IN: Tegninger

3 tegninger

 • 14.07.2010, 20:20
Når man kjeder seg, hvorfor ikke tegne? 

 
Disse tre tegningene har jeg tegnet mens jeg har vært i Italia. Og noen fler. 

-AlbertinePUBLISHED IN: Tegninger

Jeg har tegnet Rihanna

 • 04.04.2010, 22:15
heisann! 
På grunn av det stygge været i dag har jeg sittet inne på datan nesten heele dagen! Men av å sitte for mye på datan blir man til slutt lei, så jeg bestemte meg for å tegne istede. Jeg elsker å tegne, for de som ikke vet det! Og nå var det en stund siden sist, så det var koselig å sette seg ned med blyant og ark igjen. 
Jeg bestemte meg for å tegne Rihanna, så jeg søkte opp et bilde av henne på google, og slik ble resultatet: 


hmm, ikke helt fornøyd. Kunne vært bedre, men det r sikkert bare å øve! 

Hva synes du om tegningen? 

-AlbertinePUBLISHED IN: Tegninger

Jeg er med i en konkurranse, her har jeg tegnet..

 • 18.02.2010, 23:25
Heisann folkens! 
I dag drev jeg og så litt rundt på forskjellige blogger helt til jeg fant en med konkurranse. Vi kunne velge mellom å tegne henne, tegne et design (eller finne noe stilig som passet sammen), eller vi kunne velge å kommentere flest mulig ganger i innlegget. Jeg bestemte meg for å tegne henne og får å lage et design. Kanskje større sjans for og vinne når jeg velger to ting? hehe!  Hvis du også vil være med i konkurransen kan du bare skrolle deg ned på bloggen hennes, Bigf00t.blogg.no! 


Dette er det jeg har tegnet. Jeg prøvde hvertfall! Lignet ikke helt, men pytt pytt! 
Og dette var liksom designet da, haha! 

Hva synes du om tegningene? 
Er du med i konkurransen hennes? 

-AlbertinePUBLISHED IN: Tegninger

Tegning!

 • 25.11.2009, 22:39
Heisann!
Idag ble Margrete med meg Hjem fra skolen. Vi bestemte oss etterhvert for at vi skulle tegne hverandre. Under kan du se hvordan det gikk! Haha!
Etterpå lagde vi milkshake. Selfølgelig klarte jeg å ta av Underlokket (eller hva det heter) og all milkshaken rann ut på benken og gulvet...  Flink ja? Huff..

img2357
Her har jeg tegnet Margrete, ooog.... -

img2358
her har margrete tegnet meg!Haha, morsomt!
Hva synes du om tegningene?PUBLISHED IN: Tegninger


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©