hits
To blogger

 • 05.03.2012, 19:36

Jeg har falt helt ut av mitt eget system av Ukens Blogg hver mandag, og sier meg derfor ferdig med det. Det var gøy så lenge det varte, oppdaget mange fine blogger. Det finnes så mange utrolig bra blogger der ute, som fortjener å bli lagt merke til. Jeg hadde egentlig to til fine blogger på lager, men siden jeg ikke skal fortsette med ukens blogg kan jeg jo egentlig bare linke bloggene her i et og samme innlegg, bare for moro skyld :- ) 


Besøk Odaby HER, og ingridbjorndal HER. Utrolig fine blogger begge to! 

Husker dere den perioden det var veldig populært med blogg vs blogg? Hva med å sette gang en runde med det om noen dager, just for fun? Opp til dere :- ) Ukens blogg - adriennee

 • 13.02.2012, 22:39


Denne bloggen er både fin og utrolig bra! Bloggen har ryddig design, passe med skrift og bra bilder. Det er (etter min oppfatning) en hverdagsblogg, som inneholder for eksempel outfits, tips og trening med mer. Adrienne er er kjempesøt jente, og i tillegg til en fin blogg er antrekkene hennes utrolig fine og inspirerende. Ta en tur innom bloggen til Adrienne HER, kanskje hun får en ny leser :- ) 
PUBLISHED IN: Ukens blogg

Ukens blogg - fashionably

 • 30.01.2012, 16:13

Jeg vet, har glemt bort ukens blogg to ganger på rad nå. Fy fy. 

En kjempefin blogg som jeg elsket ved første øyekast! Hanne, jenta bak bloggen, har en kjempegod sans for mote, og jeg elsker absolutt alle antrekkene hun legger ut. Ingen tilfeldighet ved valg av bloggnavn? Hun er også utrolig flink til å ta bilder, og ellers skriver hun bra og har et fint og enkelt design på bloggen. Alle innleggene hun legger ut er både bra og inspirerende, og inneholder alltid bilder med kvalitet. Ta en tur innom Hanne sin blogg HER, det er verd det :- ) 
Ukens blogg - Prille

 • 09.01.2012, 20:46

Pernille lagde seg blogg for omtrent en måned siden, og siden hun har vært så flink og aktiv med bloggen sin helt siden første innlegg - synes jeg hun fortjener og bli ukens blogg. Hun blogger ganske jevnlig og legger alltid med bilder. Hun skriver også utrolig morsomt, og ikke mins bra! Les for eksempel innlegget Haters Gonna Hate HER, hvor hun skriver egne meninger og samtidig har så utrolig rett. 

Les Pernille sin blogg HER :- ) Ønsker du å bli neste ukens blogg? Ukens blogg - Indaz

 • 02.01.2012, 17:24

Ingrid er seriøst verdens søteste, hun fortjener å bli ukens blogg! Oppdaget bloggen hennes først ved at hun kommenterte som en gal på bloggen min, og nå har jeg gått over til å være wannabe og gjør akkurat det samme til henne. Neidaa, hun kommenterte ikke som en gal, men det var hvertfall gjennom kommentarene at jeg oppdaget bloggen hennes. Ingrid skriver bra og morsomt, tar kjempefine bilder og noen ganger kan man finne outfits på bloggen hennes, som alltid er like fine. Hun er kjempeflink til å lage videoblogger, men det gjør hun nesten aldri (!!!!). Dere kan se en video HER. Bloggen hennes er kjempefin, og iIngrid virker som en herlig jente! Besøk Ingrid HER :- ) Leser dere Indaz.blogg.no? Ukens Blogg - Kajamarie

 • 26.12.2011, 20:00

Eh, er det mandag idag? I jula tenker jeg ikke dager, jeg tenker 1.-2. juledag osv istedet. Så jeg hadde helt glemt at det er ukens blogg idag. Heldigvis har jeg allerede lagt merke til en bra blogg jeg  ønsker å kåre til ukens blogg, så jeg slipper å tenke på å finne en ny blogg nå. Til denne Ukens Blogg har jeg valgt bloggen til Kaja Marie, som blogger på Femelle.no. Elsker bloggen og innleggene hennes, som for det meste handler om mote. Hun har en fin, egen og spesiell stil og bloggen er veldig inspirerende. Ikke minst er Kaja Marie veldig pen, og hun skriver bra!
Les Kajamarie.femelle.no HERØnsker du å bli ukens blogg, eller vet du av en blogg som fortjener det? Bare legg igjen en kommentar under :- ) 

 Ukens blogg - Lisaoveras

 • 19.12.2011, 18:13

Til denne Ukens blogg har jeg valgt bloggen Lisaoveras.blogg.no, rett og slett fordi den er nydelig! Bloggen er skrevet av 16 år gamle Lisa, som under bloggbeskrivelsen skriver om "Fashion & photo". Elsker headeren, designet er fint, bildene er nydelige og har fine antrekk og inspirerende innlegg.Sjekk ut Lisa HER :- ) Leser dere bloggen? Ukens Blogg - Gonna

 • 12.12.2011, 18:30

Jeg synes bare denne bloggen var så fin. Hvitt, enkelt design, pen jente med fine bilder og fine outfits. Ta en titt HER. Hun skrev nylig et innlegg om at hun ønsker å studere mote, noe som høres kjempespennende ut! Gleder meg til å følge denne bloggen videre. Leser dere denne bloggen?Ukens Blogg - Amandasorum

 • 21.11.2011, 15:45

Har sett denne bloggen for leenge siden, men først nå når jeg plutselig oppdaget den igjen, merket jeg hvor fin den faktisk er. Jenta er såå søt, skriver godt, legger ut fine bilder og har selvfølgelig fint design (som er veldig viktig for meg). Hun har også varierte innlegg, istedet for kun hverdagsblogging, noe som gjør bloggen ekstra spennende. 


Besøk Amanda Sørum sin blogg HER, kanskje blir du fast leser? :- ) Ukens blogg - Elisebear

 • 14.11.2011, 20:03

Gratulerer til Elise som ble ukens blogg hos meg! 

Elise er ei kjempesøt jente på 17 år, som lever livet sitt i USA for å gå skole et år. Gud, så misunnelig jeg er! Hun legger ut kjempefine bilder, skriver en del, legger ut mye inspirasjon og har fint design. Bloggen hennes er kjempefin, og fortjener noen besøk :- ) Dere finne Elise i USA HER. 

Vil du bli ukens bogg? Skriv gjerne bloggen din i kommentarfeltet under.  Ukens blogg - Ladiesofthelemons

 • 07.11.2011, 13:51

Jeg fant denne bloggen da jeg så den ene jenta sitt antrekk på DagensOutfit.modette.no. Ladies of the lemons er en nydelig blogg av to jenter med navn Elisabeth og Vilde. De tar kjempfine bilder, legger ut nydelige antrekk og har alltid fine innlegg. Ellers har bloggen fint og ryddig design, noe som er det første jeg legger merke til når jeg besøker en blogg. Stå på jenter, denne bloggen var nydelig! 


Digger skoene til venstre! Besøk bloggen til Elisabeth og VIlde HER.Ukens blogg - Explode

 • 31.10.2011, 17:43

Jeg har vært SÅ sliten idag, at jeg helt hadde glemt bort å skrive et innlegg om ukens blogg. Eller rettere sagt hadde helt glemt å velge en blogg som fortjener å bli ukens blogg. Derfor valgte jeg å velge en blogg som er litt kjent fra før, som jeg rett og slett elsker! 

Jenta bak bloggen Exlode er ei utrolig vakker jente som både skriver bra og saklig, legger ut fine bilder, skriver inspirerende innlegg og blogger selvfølgelig om kjæresten sin som hun lever et avstandsforhold til. Hun har ryddig og fint design, og blogger jevnlig (ca. 2 innlegg hver dag). Mange av dere har sikkert sett bloggen før, eller eventuelt leser den fra før, siden hun sitter godt plassert på topplista blandt de topp 40. 


Gratulerer til Martine, beøk bloggen hennes HER :- ) Dere finner bloggen hennes på facebook også, men det skjedde noe rart så jeg får ikke til å legge ut link. 

Noen tips til hvem som burde bli neste ukens blogg? Ukens blogg - Lisella

 • 24.10.2011, 17:01

En så utrolig fin blogg! Madelene Lisella lever livet sitt i USA for å gå High School i et år, og i tillegg til å skrive ltt om skolen blogger hun om fashion og hverdagsliv. Hun driver også med cheerleading om det faller i smak hos noen, og for en stund siden la hun ut en tøyevideo til leserne, det liker vi! Hun skriver veldig bra, og det er gøy og følge med dagene i USA, det må jo være alle jenters drøm! Madelene Lisella har en fantastisk stil som skiller seg ut, absolutt en inspirasjonskilde. Ellers har bloggen et fint og ryddig design, og bilder med kvalitet - det er bra! 


Besøk vakre Lisella sin blogg HER, så kan dere like facebook-siden hennes HER om dere vil :- ) 
Noen tips til hvem som brude bli neste "ukens blogg"?  Nå har jeg forresten ordnet ukens blogg link under "For dere" i menyen min over headeren, slik at dere kan se over innlegg til alle som har blitt kåret til ukens blogg. Ukens blogg - Tinelinea

 • 17.10.2011, 16:12

Jeg har elsket denne bloggen helt siden første øyekast. Tine Linea er en først og fremst en moteblogg med masse stilige outfits. Hun har alltid fine overskrifter, vanligvis en quote, og designet på bloggen hennes er rent og hvitt. Bildene på bloggen er nydelig, og samme er jenta. Hun skriver vanligvis ikke så mye, men i ny og ned kommer det innlegg med en del tekst. Så hvis du glad i blogger med nesten bare mote, fine quotes og mye inspirasjon kan jeg love at dere vil like denne bloggen. 


Besøk Tine Linea HER, og om dere vil kan dere like facebook siden hennes HER :- ) Ukens blogg - Miagroeng

 • 10.10.2011, 21:35

Jeg har plukket ukens blogg, og denne uka ble det Mia Groeng. Jeg oppdaget bloggen hennes gjennom DagensOutfit på Modette, og ble en follower med en gang. Hun er ei jente på bare 13 år, men hun virker mye eldre enn alderen sin. Hun skriver bra og voksent, tar fine bilder og har en NYDELIG  stil! Jeg elsker at hun har så bra sans for mote i en alder av 13, og i alt at hun tørr å kle seg som hun vil. En stor inspirasjon for alle! 


//Miagroeng.blogg.no

Besøk Mia sin blogg HER. - og Mia, jeg ønsker meg fler outfits!  Love them. 

INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©