hits
Get Dark

 • 29.11.2014, 23:46

Jeg måå bare dele en dansevideo med dere som jeg har filmet. Det er storesøsteren min Hulda som har koreografert (hun i rød genser), og sammen har hun med seg to venninner fra Trondheim. De er så flinke, inspirasjon! Husk å se filmen i HD for best mulig kvalitet. 

Håper dere har hatt en fin lørdag ♥ Jeg begynte dagen med jobb fra 08-12, og etter jobb dro jeg rett til Cesilie for å ta motebilder til filter. Artikkelen kan dere lese i filter, Trønder-Avisa, fredag neste uke. Gleder meg! Bilder av de forksjellige antrekkene kommer også på bloggen etterhvert. Etter shooten dro jeg og Janne på Magneten kjøpesenter, og i kveld har jeg vært på bursdag til søskenbarnet mitt. Innholdsrik lørdag! Nå skal jeg jobbe litt med bloggdesign før jeg hopper i seng. I morgen kjører jeg til Trondheim og blir der en dag, så vi høres derfra. God natt! 
PUBLISHED IN: Videoer

F-bombs for feminism

 • 08.11.2014, 21:59

Har dere sett denne filmen? Hvis ikke, se den! Her har den gått på repeat i flere dager, beste jeg har sett på lenge! En veldig morsom og annerledes måte å få frem et viktig budskap på. Og jentene da, soo adorable ♥ 
PUBLISHED IN: Videoer

Rommet mitt

 • 20.10.2014, 11:14

♥ ♥ ♥
PUBLISHED IN: Videoer

Bella's Lullaby

 • 02.09.2013, 19:27

Åh, denne sangen er såå fin - fra Twilight. Litt vanskelig å høre hvilken sang det er i starten, men fra 00.40 er den nok kjent for de fleste. Har lagd en pianofilm tidligere også, så hvis noen vil se den finner dere den HER

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Videoer

Septemberdag

 • 08.09.2012, 16:38

Random. 
PUBLISHED IN: Videoer

NYC Street style

 • 17.08.2012, 12:17Love. 
PUBLISHED IN: Videoer

Jeg spiller Postcards From Far Away

 • 16.06.2012, 13:25

Åh, denne melodien er såå fin - av Coldplay, hvis noen skulle lure. Jeg har spilt på den i det siste, så tenkte bare å legge ut en liten filmsnutt siden jeg nesten aldri har lagt ut film av at jeg spiller piano. Om noen er interresert i noter, finner dere dem HER. Det er kun et ark, og den er ikke så veldig vanskelig heller :- ) 

Hva synes dere? ♥
PUBLISHED IN: Videoer

Filmsnutt av kattungene

 • 10.06.2012, 20:52KONY 2012

 • 08.03.2012, 21:37

"Hei Albiss!!! Lurte på om du kunne være så snill å legge ut youtube videoen KONY 2012... Du må gjerne se den før du gjør det. Filmen har et svært viktig budskap som jeg tror du vil ønske å fremme!!!! Venter i spenning!! :)"
- Leser. 

Jeg tipper de fleste av dere allerede har sett denne filmen på youtube, men jeg vil likevell være med på å spre budskapet og vise at jeg bryr meg. Den varer i 30 minutter, men er verd hvert eneste sekund. Det er helt forferdelig at et menneske kan ødelegge livet til så mange ungdommer og barn. Gruppen LRA, ledet av Joseph kony, har i alt tatt over 30.000 barn fra foreldrene sine, og tvunget dem til å være både barnesoldater og sexslaver, i tillegg til å drepe sine egne foreldre. Det værste er at Kony har drevet med dette i over 20 år, og fortsatt er fri. De har derfor startet dette prosjektet og lagd denne videoen for å stoppe Joseph Kony og LRA-gruppen i løpet av året 2012, og befri alle barna. Prosjektet er helt fantastisk, vi kan gi et bedre liv til over 30.000 mennesker! Se videoen, og spre buskapet.

Dere kan kjøpe Action Kit HER og donere penger til prosjektet HER. Make a difference :- ) 

Edit: Det viser seg å være noen feilopplysninger i dokumentarfilmen? Les mer HER
PUBLISHED IN: Videoer

Freakshow - Dansevideo

 • 07.10.2011, 14:32

Her er dansevideoen fra foreldremøtet på tirsdag. Det tar litt lang tid før filmen starter, fordi mamma startet å filme noen sekunder for sent. Så vet dere grunnen til den lange introen :- ) 
Hehe, hemmelig hvor jeg står. Ser dere hvem som er meg? Opptredenen var kjempegøy, og det gikk ganske bra. Men jeg ser en ting feil på meg selv; jeg er litt for kjedelig i bevegelsene. Må lære meg å overdrive litt, hoho. Likte dere dansen? 
PUBLISHED IN: Videoer

Perfect

 • 28.09.2011, 20:22

Melanie Moore 


Har dere sett noe mer vakkert? Talented girl. 

Vil bare si til dere som ikke ser hele sidemenyen min; bruker dere safari eller firefox på mac er det bare å gjøre ruten større ved å dra i hjørnet nederst til høyre. Bruker dere andre nettlesere eller at dere bruker PC må dere zoome ut til ca. 80% for å se sidemenyen. Den ligger der skjønner dere, bloggen min er bare litt stor.
PUBLISHED IN: Videoer

Videosnutt fra Stockholm

 • 13.08.2011, 12:47


En lite filmsnutt fra en kjempekoselig tur! Jeg hadde helt glemt bort denne filmen, turen var jo i starten av sommerferien. Men hva skader vell det, bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Jeg misunner storesøstra mi som skal gå på skole i Stockholm nå til høsten, hun kommer sikkert til å få et supert år! Nå blir jeg enebarn i heimen, hvordan skal det gå. Anyways, fortell meg hva dere har gjort i sommer? :- )
PUBLISHED IN: Videoer

Må Gjøre Video - Del 1

 • 21.05.2011, 11:10

Heisann! Da har jeg og Cesilie lagd ferdig del 1 av Må Gjøre Videoen. Det ble ikke så vi gikk på kjøpesenteret i dag likevell, fordi vi heller skal dra på kjøpesenteret i nabobyen Levanger i dag. Så da kommer del 2 i morgen!

Hvis dere lurer; På den siste oppgaven så bruker vi utkeldningsklær. Og beklager at musikken er veldig høy i forhold til snakkinga.
PUBLISHED IN: Videoer

Film fra Milano

 • 17.05.2011, 19:23

Heisann! Jeg hadde glemt HELT at jeg skulle lage film fra Milano, men i går husket jeg det heldigvis, og nå er den endelig ferdig. bare en helt normal film fra byen og diverse.  Sangen jeg bruker heter  "Someone Like You", og synges av Adele. Veldig fin, i mine øyne. Eller kanskje det heter ører. Uansett, håper dere liker filmen! 


Kommer bilder fra 17. mai litt senere i dag. 
- Lots of love ♥ 
PUBLISHED IN: Videoer

Videoblogg: Nydelig sommerdag

 • 30.04.2011, 18:19

Heisann! Jeg og Cesilie lagde en videoblogg i går etter at vi var ute å syklet og kjøpte oss diverse på butikken. Nam, vi spiser det beste på jord, bare vent og se. Kos dere med filmen, jeg håper dere liker den! 

Hvis dere vil kan dere spole frem til 01.00, da skjer det noe nytt i filmen. Snikksnakk og kos.
Sanger: Please Don't Go - Mike Posner og  Away From The sun - 3 Doors Down 

har funnet ut at å redigere videoer egentlig er sykt morsomt, så har dere noen ideer til neste videoblogg? Da må jeg bare si en ting først. Sminkevideo? Ikke spørr en gang, haha. 
-Albertine 
PUBLISHED IN: Videoer

Video fra hytteturen

 • 01.03.2011, 14:45

Hei alle blogglesere! 
Jeg har strevd masse og brukt mye tid bare for å lage denne bittelille videosnutten fra hytteturen. Dere aner ikke, første gang jeg bruker iMovie, så dette var noe helt nytt. Jeg bare prøvde meg frem jeg, så jeg håper dere blir fornøyd.

Her har dere videoen, Enjoy sweeties! 

-Albertine
PUBLISHED IN: Videoer

En tidligere videoblogg!

 • 27.11.2010, 13:11

Heiiija!

Tenkte bare jeg skulle legge ut denne videobloggen som jeg og Cesilie lagde for noen dager siden til Klassebabes. Siden jeg aldri har videoblogger, får dere denne!

Heheh, funny little thing. Hey dere, dere må ikke stoppe midt i videoen da, se hele! :D 
Hva synes dere om videoen?

-Albertine

 
PUBLISHED IN: Videoer

Selvlagd melodi - Piano

 • 15.10.2010, 21:08

Heisann! 
Lade denne melodien for en eller to uker siden, så tenkte bare å vise den til dere! Og beklager for at lyden blir litt skurrete iblandt, brukte liksom Photo Booth til å fime med, haha! Det er jo topp.

Spilte feil ein gang i sangen, men det er ikke så nøye.

 

Hva synes du om sangen?
Spiller du kanskje piano selv også?

-Albertine

 
PUBLISHED IN: Videoer

Piano piano..

 • 01.06.2010, 23:00

Hei!

 Nå rett før jeg satt meg ned for å se Frustrerte Fruer lagde jeg en pianovideo til dere i full fart! Jeg har kke blogget siden 17. mai, så jeg tenkte bare å legge ut en video. 
Videoen ble sånn... Avlang? Jeg aner ikke hvorfor... 
Ehm, sangen heter egentlig Comptine D'un, ikke competine. failed.. 

Jeg var forresten i Trondheim i går sammen med noen venner og shoppet litt, men det innlegget kommer i morgen istede, hvis jeg får tid! Jeg har ikke hatt tid i dag, og heller ikke i går. Jeg må få tatt de siste bildene, lagt de inn, redigert litt osv, det tar litt tid.  Så jeg håper jeg får tid i morgen. Jeg må jo få gjort det før  jeg reiser til Barcelona, jeg drar nemlig dit på torsdag, og blir der til mandag, tre dager. Så innlegget kommer ganske sikkert i morgen. 
-Albertine
 PUBLISHED IN: Videoer

Tina og Bettina's videoblogg!

 • 07.12.2009, 23:40
Før jeg legger meg så må jeg bare i hast blogge ett bitte lite innlegg og legge ut en av en av de beste videobloggene av Tina og Bettina's videoblogg. HaHa, jeg ler hver gang, og går aldrig lei. Videobloggene kommer fra Torsdagskveld i Nydalen, hvis du ikke vet det. Ambefaler deg å se.
'
''Eeeh, gratulerer med ny hjerne........''  
  Haha! 

Idag begynte jeg og gruppen min og være litt Gründere. Første dag med Gründer camp, og nå har vi endelig planlagt og til rette lagt alt sammen.. Hel maks jenter! hehe, jeg er litt wannabe Olsen banden, kanskje!.. men ja ja, vi har alt planlagt, og nå gjelder det bare å bruke uken til og bli ferdig. Har ikke tenkt å si hva vi lager, men på slutten av uken legger jeg nok ut noen bilder av det vi lagde.  Vi får forresten arbeide hjemme hele denne uka. Blir gøy med noe litt annet enn skole som vi har året rundt uansett.

Men nå er jeg trøtt.. Prekast!

-AlbertinePUBLISHED IN: Videoer


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©